eitaa logo
" سراج "
2.6هزار دنبال‌کننده
16.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺 | یکی از کاربران اسلامشهری، در پی حاشیه‌سازی تفاهمنامه ایران و چین نوشت @seraj1397 .
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه کسانی در انتخابات ریاست جمهوری تأیید صلاحیت می‌شوند؟ ❓فرق انتخابات مجلس و ریاست جمهوری در چیست؟ @seraj1397 .
🔴 "رئیـسـی" بیــایـد یا نیــایـد؟ 🔻عده‌ای از دوستداران انقلاب معتقدند سیدابراهیم رئیسی بهتر است نامزد انتخابات ۱۴٠٠ نشود و همچنان پرقدرت در قوه قضائیه بماند و با فساد مبارزه کند. اما چند نکته مهــم در پاسخ به این افراد: 🔸اولاً این نکته را باید دانست که ۸۵ درصدِ قدرت و ۹۵ درصدِ بودجهٔ کشور در دستان رئیس‌جمهور است. بر فرض آقای رئیسی در ماه ۱۰ تا دزد از ۱۰۰ تا دزدِ تولید شده در سیستم دولت رو بگیره، بازم ۹۰ تا دزد آزادانه دارن کارشونو انجام میدن! خب.. رئیسی چرا نره سرچشمهٔ دزد سازی رو خشک نکنه و بعداز رهبری نفر دوم مملکت نباشه؟ 🔸دوماً اگر ایشان نیاد، مثل سال ۱۳۹۲ تعدّد نامزد در جبهه انقلاب بوجود خواهد آمد و در اینصورت احتمال پیروزی مجدد جبهه مقابل با نامزد واحد متصوّر است که اینبار کشور را به ورطهٔ نابودی خواهند کشید! 🔸آیت‌الله رئیسی تنها شخصی هست که در عین پاکی و درستی، اقبال بالاتری (فعلا) نسبت به بقیه دارد و در میان اغلب جامعه محبوب است و اتفاقاً ویژگی و شاخصه‌هایی که رهبر معظم انقلاب در اول فروردین امسال برای انتخاب درست رئیس‌جمهور فرمودند را داراست. 🔸آقای رئیسـی ویژگی‌های دیگری دارد: ۱- "وحدت آفرین" در بین کاندیداهای اصولگرا و انقلابی است. ۲- "محبوبیت اجتماعی و مردمی" دارد. ۳- "انقلابی واقعی" و "تابع رهبری" که آزمون پس داده است. 🔸ضمن آنکه ایشان در صورت رأی‌آوری، حتما از مدیران انقلابی مثل دکتر سعید جلیلی و سعید محمد و.... در ارکان اصلی دولت استفاده خواهد کرد. 🔻نکتــــــه: 1⃣- هدف از بیان این نکات، تبلــیغ شخصِ آقای رئیسی نمی‌باشد؛ زیرا ایشان هنوز اعلام کاندیداتوری نکرده و معلوم نیست که اصلا بیاید یا نه. بلکه این متن برای روشن شدنِ دوستانی بود که تحلیل سطحی دارند و از ورود احتمالی آقای رئیسی ابراز نارضایتی می‌کنند. 2⃣- این متن صرفاً اظهارنظر در مورد ورود و یا عدم ورودِ آیت‌الله رئیسی بود و البته افراد دیگری نیز هستند که شاخصه‌های انقلابی‌گری را داشته باشند؛ که پس از ثبت‌نام و احراز صلاحیت افراد، حتما به تک‌تک آنها خواهیم پرداخت. 3⃣- این نکته را همه بدانند که باتوجه به خطر حضور و دسیسهٔ لیبرالها، حتما جریان انقلابی در این دوره به یک گزینهٔ واحـد خواهند رسید. یعنی از میان آقایان رئیسی، قالیباف، جلیلی و سعیدمحمد، حتما یکنفر بعنوان کاندیدای اصلی جبهه انقلاب معرفی خواهد شد، بنابراین نباید نگران این موضوع بود. @seraj1397 .
🔴 مانعِ تحقق دولت انقلابی 🔸یکـی از شیــوه‌های غیـر انقلابیــون، تلقیـــنِ «رأی سفیــد» اسـت! 🔸آنها به مردمی که با انگیزه‌های مختلف، عزم جدی برای حضور در انتخابات دارند، تلقین می‌کنند که رأی سفید به داخل صندوق بیاندازید. چون....❗️ 🔸"رای سفید" که از نظر قانون انتخابات، باطله مأخوذه به حساب می‌آید؛ گرچه جزو آمار مشارکت است ولی در انتخاب فرد، تاثیری ندارد. 🔸بنابراین، بر هر فرد بصیری، لازم است که با تعیین فرد موردنظر، در تعیین سرنوشت نقش آفرینی کند. 🔸لذا ولایتمداران باید؛ رای خود را حتماً به نام کاندیدای انقلابی بنویسند. ✍️ علی‌اکبر صیـدی @seraj1397 .
🔴 همه یارانِ اعتدال و اصلاحات! 🔺یکی‌ازین آقایون قراره و وضعیت موجود رو ادامه بده! این افراد را از الان بشناسید و به دیگران نیز بشناسانید... @seraj1397 .
10.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بــرجـــام، سنــدی که نخوانـده امضــاء شــد‼️ 🔸دولتِ اصلاح‌طلب و غربگرای آقای روحانی با کارنامه‌ای افتضاح، رو به اتمام است. تنها دستاوردشان (به قول خودشان) برجـــام بوده! یکبار این کلیپ را ببینـد تا بدانید برجام چیست و این قرارداد را چگونه منعقد کرده‌اند! 🎙 سیدمحمود نبویان @seraj1397 .
21.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اختیــارات رئیـس‌جمهـور @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۹۶ 🇮🇷 «ســـراج» امـروز چهـار سـاله شد. 🌸 آغاز پنجمیـن سال فعالیت کانال خبـری تحلیلی را به اعضای محترم کانال تبریک عــرض می‌کنیم. 🌸 سپاس از اینکه ما را دنبال می‌کنید @seraj1397
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 برخی شیطنت نکنند/ نمازجمعه نقش هدایت‌گر سیاسی و فرهنگی را دارد 🔸امام‌جمعه جوان و انقلابی شهرک واوان در نمازجمعه این هفته واوان گفت: نمازجمعه نقش هدایت‌گر سیاسی و فرهنگی را دارد. بعضی‌ها در کانال‌هاشان می‌گویند فلان لیست را امام‌جمعه انتخاب کرده است، اینها دروغ محض است به فکر قیامت باشید. 🔸وی افزود: امام‌جمعه وظیفه تبیین سخنان رهبری را دارد. زمانی که رهبری می‌گویند دولت جوان حزب‌الهی و تازه نفس این وظیفه ائمه جمعه است که این را تبیین کنند، اما نباید در سخنان خود از تریبون نمازجمعه مصداق بیاورند. @seraj1397 .
🔴 خبر خوب/ حجةالاسلام صفیاری رئیس امور مساجد اسلامشهر شد 🔸حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوب صفیاری، روحانی جوان و بومی اسلامشهری با سابقه حدود دو دهه فعالیت فرهنگی و تربیتی و یکی از ائمه جماعات برتر استان تهران به عنوان رئیس جدید امور مساجد اسلامشهر منصوب شد. 🔸انتصاب وی خبر خوبی بود که صبح امروز به دست جوانان مومن و انقلابی اسلامشهر رسید. پیش از این نیز حجةالاسلام "سیدحسین موسوی" یکی دیگر از جوانان انقلابی شهرستان به ریاست اداراه تبلیغات اسلامی اسلامشهر منصوب شد. 🔸امید است با عنایت پروردگار، در انتخابات خردادماه نیز افراد متخصص و انقلابی، بر کرسی‌های شورای شهر بنشینند. @seraj1397 .