🗓 ۱۲ربیعالاول آغاز هفته وحدت امت اسلامی
💠رهبرانقلاب:
‼️من توصیه میکنم هفتهی وحدت را که از روز دوازدهم ربیعالاوّل تا هفدهم ربیعالاوّل بهمناسبت میلاد نبیاکرم(ص) ادامه دارد، همهی آحاد مردم مخصوصاً علما و فضلا و گویندگان و دانشمندان و افراد صاحبنفوذ، گرامى بدارند و این مسئله را بهعنوان یک شعار جمهورى اسلامى همیشه نگه دارند. ۶۸/۷/۱۹
@seraj1397
.
🗓 ۹ ربیعالاول سال ۶۵، سالروز هلاکت عمربنسعد
💠رهبرانقلاب:
‼️روزگارى براى مسلمين، پيشرفت اسلام مطرح، رضاى خدا، تعلیم معارف مطرح بود؛ دستگاه حكومت اسلامی، دستگاه زهد و تقوا و بىاعتنايى به زخارف دنيا و شهوات بود و نتيجهاش آن حركت عظيمى شد كه مردم به سمت خدا كردند. در چنان وضعيتى، شخصيتى مثل امیرالمومنین خليفه شد. و كسى مثل حسين بن على شخصيت برجسته شد.
وقتى معيار خدا باشد، تقوا باشد، بىاعتنايى به دنيا باشد، مجاهدت در راه خدا باشد؛ آدمهايى كه اين معيارها را دارند، در صحنه عمل میآيند و سر رشته كارها را به دست میگيرند و جامعه، جامعه اسلامى میشود. اما وقتى كه معيارهاى خدايى عوض شود، هركه دنيا طلبتر و شهوترانتر است، سر كار میايد. آنوقت نتيجه میشود كه امثال عمرسعد به رياست میرسند و كسى مثل حسينبنعلى، به مذبح میرود! ۷۱/۴/۲۲
@seraj1397
.
🗓 ۲۱مهرماه سال ۴۷۱ شمسی، سالروز رحلت وزیر دربار سلجوقیان، «خواجه نظامالملک طوسی»
💠رهبرانقلاب:
‼️من یک وقت زمان ریاستجمهوری، در شورای عالی انقلاب فرهنگی جملهیی را از کتاب سیاستنامه خواجه نظامالملک نقل کردم. این کتاب، یکی از متون بسیار زیبا و فاخرِ ادبی ماست. با اینکه هفتصد، هشتصد سال از آن زمان میگذرد - دورهی سلطان سنجر یا ملکشاه - درعینحال انصافاً مطالبش همچنان تازه است و انسان وقتی آن را میخواند، لذت میبرد. بههرحال، یکی از توصیههایی که به شاهِ زمان خودش میکند، این است: زنهار! مردی را دو کار مفرمایی؛ مردی و کاری. راست میگوید؛ یک مرد، یک کار. البته خود خواجه نظامالملک ده تا کار داشته!
ولی به قول سعدی:
جز به خردمند مفرما عمل
گرچه عمل کار خردمند نیست
خردمند مدیریت میکند؛ اما عمل را به عهدهی دیگران میگذارد. بههرحال، «مردی و کاری». به این نکته هم اهمیت بدهید؛ خیلی مهم است. ٨٣/۹/۱۱
@seraj1397
.
🗓 ۲۳ مهرماه سال ۱۳۶۱، سالروز تـرور آیتالله اشرفی اصفهانی
💠رهبرانقلاب:
‼️شهید آیتالله اشرفی اصفهانی، عالمی ربانی، مجاهدی پارسا و عاشق حضرت امام بود و همواره از امام مدد میگرفت و من عمیقاً به ایشان ارادت میورزیدم. این پیر سالخورده و روشن ضمیر در دوران جنگ تحمیلی، لباس نظامی به تن کرده و اسلحه به دوش گرفته و در صحنههای گوناگون نبرد حضوری فعال داشت و همواره در دفاع از اسلام و انقلاب پیشقدم بود.
یاد و خاطره این بزرگواران هرگز نباید از تاریخ انقلاب اسلامی و اذهان مردم پاک شود و از کنارشان به سادگی گذشت. این خونهای پاک، شعله مقدس انقلاب اسلامی را پیوسته برافروختهتر و گدازندهتر خواهد کرد. ۶۸/۷/۲۵
@seraj1397
.
🗓 ۱۲ ربیعالاول سال اول هجری قمری، سالروز ورود پیامبر به مدینه جهت تشکیل حکومت و وجوب نماز بر مسلمین
💠رهبرانقلاب:
‼️باید اعتراف کنیم که حق این فریضهی الهی که درمان دردهای عمدهی فردی و اجتماعی ما است ادا نشده است. ما مسئولان، ما سخنوران و سخنگویان، ما سررشتهداران امور کشور، ما روحانیان و متولیان تبلیغ و تعلیم دین، و ما همهی آحاد و همهی قشرهای مردم، همه و همه در مسئولیت اقامهی نماز شریکیم. ۹۵/۹/۱۷
‼️حقیقت آن است که در کار معرفی نماز کوتاهیهای زیادی شده است و نتیجه آن که نماز هنوز جایگاه شایستهی خود را، حتی در نظام اسلامی ما،به دست نیاورده است.
این مسؤولیت سنگین، بر دوش دانشوران و آشنایان به معارف اسلامی است که نماز را به همه بخصوص به نسل جوان بهتر بشناسانند ۷۰/۷/۱۶
@seraj1397
.
🔴 چرا همه وظیفه داریم راه را برای بازگشت روحانی فراهم کنیم؟!
🔸این روزها حسن روحانی با کمک و البته بخوانید با تحریک برخی مشاورانش برای ورود مجدد به سپهر سیاسی ایران تحرکاتی داشته است.
رئیس دولت تدبیر و امید که خودش هم میداند درباره وضعیت اقتصادی کشور و معیشت مردم، کارنامهای بر جا گذاشته که اگر در مقابل هر سیاستمدار ضعیفی در ایران نیز قرار بگیرد، مغلوب خواهد شد، تلاش میکند سیاستورزی در عرصه سیاست خارجه و امنیت ملی را به عنوان دریچه ورود مجدد به عرصه سیاسی کشور انتخاب کند.
🔸اینکه چرا او زود برگشته، نشانه اضطراری است که در طیف وسیعی از اعتدالیون و اصلاحطلبان درباره آیندهٔ سیاسی این دو جریان وجود دارد.
اما برخی اصلاحطلبان و مشاوران روحانی البته یک محاسبه پنهان دارند؛ آنها معتقدند که دولتی که رئیسی تحویل گرفته و مین گذاریهایی که دولت روحانی برای دولت سیزدهم در موضوعاتی همچون تحریمها، اقتصـاد، بودجه، مباحث ارزی، ارزش پول ملی، سیاست خارجه و.... گذاشته، آنقدر افتضاح است که امید داشته باشند که دولت رئیسی نتواند رضایت مردم را در معیشت و اقتصاد کسب کنـد!
🔸آنها در روزهای آخر عامدانه چند برابر سختتر از شرایط عمومی دولت روحانی، دولت را تحویل رئیسی دادند و در گوشهای به انتظار نشستهاند تا در جایگاه مدعی و منتقد دوباره برگردند!
🔸مشاوران شیخ دیپلمات، تصویرسازی هاشمیِ ثانی بودنِ حسن روحانی را نیز در برنامه تبلیغاتی خود قرار دادهاند. موضوعی که با چند مانع جدی راهبردی روبرو است؛
1⃣- اولاً روحانی هیچگاه به وزن سیاسی آیتالله هاشمی در سپهر سیاسی ایران دست نیافته.
2⃣- دوماً هاشمی شانزده سال طول کشید تا بتواند خاطرههای تلخ بخشهای زیادی از مردم از شرایط اقتصادی دولتش را پنهان سازی کند و از فتنه ۸۸ نیز بصورت جدی تصمیم گرفت که نشان بدهد که هاشمی انقلابیِ دهه شصت نیست و تغییرات زیادی در موضوعاتی همچون آزادی، مذاکره با آمریکا و ... داشته است.
3⃣- سوماً؛ روحانی با کارنامهای که از خود بجای گذاشته اعتبار و آبروی خودِ هاشمی رفسنجانی را نیز در این سالها را کاهش چشمگیری داده!
4⃣- چهارماً؛ روحانی در واقع افکار هاشمی را در سیاست خارجه و اقتصاد دنبال کرد و شرایط کشور اینگونه شده که نباید میشد. در هر صورت هاشمی رفسنجانی این روزها برای کارگزاران، اعتدالیون جناح راست و فرزندانش نوستالژی شیرینی محسوب میشود نه برای جامعهای که هشت سال از دولت نیابتی و فرزندان معنوی اش رنج کشیدند.
🔸با این وجود به نظر میرسد که علاوه بر جریان غربگـرا، اعتدالیون و اصلاح طلبان، جبهه ارزشیِ انقلاب نیز باید از «بازگشت حسن روحانی» استقبال کند؛ چه قطب مقابـل و رقیبـی بهتر از روحانی!
🔸او باید به عرصه سیاسی برگردد تا دوباره این حس خطـر که ممکن هست به روزهای بیثبات دولت روحانی برگردیم، در جامعه زنده شود.
این حس خطـر، بیشک برای درک بیشتر اقدامات آیتالله رئیسی در برنامههایی مثل سفرهای استانی، واکسیانسیون گسترده کـرونا، اجرایی شدن ساخت یک میلیون مسکن در سال و... به جامعه کمک بیشتری خواهد کرد.
🔸حسن روحانی باید فعال باشد تا در افکار عمومی تفاوت و قیاس رئیسی و روحانی روزانه انجام شود.
حسن روحانی باید برگردد تا جریان انقلابی بداند که همچنان وحدت باید در اولویت باشد و رقیب به خانه نمیخواهد برگردد و جریان غربگـرا قصد بازنشسته شدن از سیاست در ایران را ندارد.
🔸حسن روحانی و مدل تفکرات او و همفکرانش از بزرگترین تجربهها و عبرتهای جمهوری اسلامی هستند، انقلاب اسلامی به زنده ماندن این تجربه و عبرت برای ادامه مسیر نیاز دارد!
✍ مهـدی جهانتیغـی
@seraj1397
.
🔴 پیچیدگی آمریکائیها در برجـام‼️
🔸«رابرت مالی» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران چهارشنبه گذشته در اندیشکده کارنگی گفت: «اگر دولت پیشین آمریکا [ترامپ] از برجام خارج نشده بود، ما در این نقطه نبودیم.»
این مقام ارشد آمریکایی مدعی شد: «دولت بایدن پیشنهاداتی را مطرح کرد که اگر ایران وارد مذاکره میشد و به تفاهم میرسیدیم تمام تحریمهایی که با برجـام در تناقض یا ناسازگار بودند، بهسرعت لغو میشدند، بنابراین از نظر اعتمادسازی این مهمترین اقدامی بود که دولت بایدن میتوانست آن را انجام دهد.»
🔻 گــزاره تحلیلــی:
🔸اساساً منظور مالی نسبت به نقطه موجود این است که اکنون ایران از محیط کانالیزه شدهای که توسط تیم امنیت ملی اوباما طراحی شده بود، خارج گردیده و این وضعیت نتیجه سیاست فشار حداکثری دوران ترامپ است که ایران را وادار نموده که کاهش تعهدات دهد.
🔸جای تردید نیست که مسئله اساسی تیم بایدن در مذاکرات آتی این است که چگونه ایران را در محیطی قرار دهند که از یک سو مجدداً امتیازات برجامی، آنگونه که بوده و حتی بیشتر از آن را از ایران بگیرند و از سوی دیگر آنگونه که ایران انتظار دارد، از رفع تحریمها بهرهمند نگردد.
🔸رابرت مالی تصریح کرده مهمترین اقدام اعتمادسازی این بوده که ما به ایران بگوییم آمادهایم تمام تحریمهای وضع شده در دولت ترامپ را که ناسازگار با برجام بودند، لغو کنیم و این مسئلهای است که امروز نیز با آن روبرو هستیم.
🔸به عبارتی هیچ تضمینی نیست که فردای توافق به این شکل آمریکا توافق را یکطرفه نکرده و از برداشتن تحریمها بصورت عملی سر باز نزند!
ایران خطوطی را برای یک توافق مطلوب و منصفانه ترسیم کرده که بخش اصلی آن این است که ما به ازای تعهدات هستهای، لغو تحریمها و بازگشتناپذیری آنان برای انتفاع اقتصادی پایدار است؛ چیزی که تیم امنیت ملی بایدن بهشدت از آن واهمـه دارد.
✍️ احمـد بنـافـی
@seraj1397.