eitaa logo
" سراج "
2.7هزار دنبال‌کننده
16.4هزار عکس
4هزار ویدیو
553 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 | کاهش ۶۳ درصدی ارزش واقعی سرمایه‌گذاری در معادن کشور 🔸با وجود روند افزایشی سرمایه‌گذاری اسمی در بخش معادن طی سال‌های ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۹ از حدود ۳هزار میلیارد تومان به ۵/۵ هزار میلیارد تومان، اما روند سرمایه‌گذاری واقعی در معادن در حال بهره‌برداری طی این بازه زمانی، نزولی بوده است، بطوریکه سرمایه‌گذاری واقعی انجام شده در معادن در سال ۱۳۹۹ حدود هزار و ۳۰ میلیارد تومان است که نسبت به رقم ۲.۸ هزار میلیارد تومانی سال ۱۳۹۴، کاهش ۶۳ درصدی را نشان می‌دهد. @seraj1397 .
🔴 | بازار مسکن ایران چقدر می­‌ارزد؟ 🔸آمارها نشان می­‌دهد ۱۸.۵ درصد از موجودی مسکن ایران در تهران قرار دارد که ارزش آن معادل ۵۱درصد از کل ارزش بازار املاک است. 🔸ارزش مجموع واحدهای مسکونی دارای سکنه کشور ۲۲هـزار هزار میلیارد تومان است که ۵۱درصد از این رقم به استان تهران اختصاص دارد. 🔸پس از تهران استان‌های خراسان رضوی و اصفهان بیشترین ارزش مسکن کشور را دارند و در مقابل استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، ایلام و سمنان به‌ترتیب دارای کمترین ارزش املاک مسکونی هستند. 🔸ارزش موجودی املاک مسکونی در حال استفاده کشور ۶ برابر تولید ناخالص داخلی در سال ۱۳۹۹و معادل ۵برابر کل نقدینگی کشور در آبانماه ۱۴۰۰ است. @seraj1397 .
🔴 | مسکن در انتهای فهرست تسهیلات دهی بانک‌ها 🔸آمارهای بانکی حاکی از اینست که از ابتدای سال ۱۴٠٠ تاکنون، بانک‌ها در مجموع ۲,۸۵۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات داده‌اند که از نظر بخش‌های هدف، خدمات با 41.8 درصد بیشترین سهم را داشته است و پس از آن صنعت و معدن و بازرگانی قرار دارند. 🔸با این حال، سهم بخش مسکن همچنان در حدود ۵ تا ۶ درصد بوده و این بخش در رده آخر بخش‌های تسهیلات گیرنده ایستاده است. در حالی که قانون‌گذار در طرح جهش تولید مسکن بانک‌ها را مکلـف به پرداخت دست‌کم ۲٠ درصد از تسهیلات پرداختی به بخش مسکن کرده است، فاصله زیادی بین این هدف گذاری با وضعیت تسهیلات دهی بانک‌ها دیده می‌شود. @seraj1397 .
📊 | سرعت اینترنت ایران تناسبی با جایگاه اقتصادی آن نـدارد 🔸«تولید ناخالص داخلی» (GDP) ایران بر اساس آمار سال ۲۰۲۰ سقوط زیادی داشت و به رتبه ۵۰ جهان رسید. 🔸بررسی‌ها نشان می‌دهد کشورهای زیادی که GDP پایین‌تری از ایران دارند، سرعت اینترنت بالاتری دارند! در واقع اگر بخواهیم نسبت GDP با سرعت اینترنت را ملاک قرار دهیم، وضع ایران بسیار نامطلوب است. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ ❌ متن شبهـه:👇👇 [کلیپ] خمینی: “اسلام در تمام اعصار با خون و با شمشیر و با اسلحَه، اسلام را پیش برد...” پ.ن: اگر طرفداران خمينی عقل داشتند، فقط همین صحبت‌های خمینی کافی بود! پاسـخ: 👇👇 🔸مطابق معمول کلیپ مذکور تقطیع شده است. سخنرانی فوق در عیدفطر سال ۱۳۵۸ ایراد شده است، در آن زمان عناصر حزب بعث عراق و گروهک‏‌هایی از جمله کومله، فداییان خلق و حزب دموکرات به شهر پاوه هجوم آوردند و جنایت‏های شنـیع و خونینی مرتکب شدند که با عکس‏‌العمل امام مواجه شد. ایشان در این سخنرانی بر این نکته تأکید می‌کنند که ما از این خونریزی‌ها باکی نداریم و اسلام همواره با این جنگ‌ها و خون‌ها همراه بوده است و حتی سر امامان ما را هم شکافته یا بر نیزه کرده‌اند. 🔸در بخش دیگری از آن نیز می‌فرمایند: پیغمبر بزرگ اسلام با یک دست قرآن را داشت و با دست دیگر شمشیر، شمشیر برای سرکوبی خیانتکاران و قرآن برای هدایت. آنها که قابل هدایت بودند، قرآن راهنمای آنها بود، آنهایی که توطئه‌گر بودند، شمشیر بر سر آنها. 🔸بنابراین واضح است که بر خلاف مقصود شبهه افکنان، این سخنان راجع به مظلومیت اسلام و مسلمانان و واکنشی به کشتار آنها و بلکه پیشوایان آنها توسط دشمنان بوده و ایشان اعلام می‌کنند که خون و شمشیر ما در برابر تهاجم دشمنان با مقاومت و تا ابد ایستادگی می‌‌کند. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ ❌ متن شبهـه: 👇👇 علت افزایش نزدیک دو برابری قیمت برنج ایرانی از ۵۰۰۰۰ تا ۸۰۰۰۰ و ۹۰۰۰۰ مشخص شد: از وقتی قرار شد پاکستان بجای پول گاز به ایران برنج مرغوب پاکستانی بدهد و برخی کشورها بجای پول نفت .... تنها راه برای فروش بهتر برنج پاکستانی را در گران کردن برنج ایرانی یافتن..... وقتی برنج مرغوب ایرانی قیمتی بالاتر از ۸۵ تا ۹۰ بدست بیاره..... مردم براحتی و با استقبال بی‌نظیری برنج پاکستانی رو ۴۵ تا ۵۰میخرن...... البته ناگفته نماند که خیلی از رستوران‌ها و تالارهای معروف از برنج پاکستانی استفاده میکنن... قیمت برنج پاکستانی در هر کیلو حدودا نیم دلار خواهد بود...که سود سرشاری هم دولت از این کالا بدست خواهد آورد... (متن خلاصه شده...) پاسخ شبهـه:👇👇 1️⃣ طبق گفته دبیر انجمن واردکنندگان برنج: پیشنهاد تهاتر گاز با برنج بارها از سوی پاکستانی‌ها اعلام شده اما هیچگاه عملیاتی نشده است. 👈🏻 درحال حاضر ۸۵ درصد از برنج وارداتی ایران؛ هندی و «۱۵ درصد آن پاکستانی» است. https://www.ilna.news/fa/tiny/news-1153600 2️⃣ واردات برنج در هر سال در چند ماه جهت حمایت از تولید داخل ممنوع می‌شود که در سال جاری نیز از ابتدای مرداد تا اواخر آبان ماه اعمال شد و در این فاصله روند ترخیص برنج ممنوع و یا تحت شرایط خاص بسیار محدود است، اخیرا کشاورز – دبیر انجمن واردکنندگان برنج – درباره چرایی افزایش قیمت برنج ایرانی همین ممنوعیت را مورد اشاره قرار داده و گفته است که «قبل از ممنوعیت به دولت اعلام کرده‌اند که واردات برنج تهدیدی برای برنج ایرانی نیست و نباید این ممنوعیت اعمال شود، بعد از اتمام دوره ممنوعیت واردات، برنج وارد کشور شد، ولی این واردات زمانی بود که برنج ایرانی دچار ۱۰۰ درصد افزایش قیمت شده بود و دیگر در کاهش قیمت‌ها تاثیری نداشت.» https://b2n.ir/m95924 3️⃣ طبق گفته اسماعیل قادری‌فر (مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی) 👈🏻 در حال حاضر توزیع هوشمندبرنج تایلندی به قیمت ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان، برنج پاکستانی ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان، برنج هندی ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان و برنج شیرودی به قیمت ۴۲ هزار تومان در حال انجام است👇🏻 https://www.yjc.news/00Xnpg @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ ❌ متن شبهه: 👇👇 معلم: اگر خدا همه چیز را آفریده پس شیطان را هم خلق کرده این بدان معنیست که خدا، شیطان است. انیشتین: ببخشید استاد آیا سرما وجود داره؟ _ این چه سوالیه؟ البته که وجود داره تا حالا سردتون نشده؟ آقا در حقیقت سرما وجود نداره بر طبق قوانین فیزیک چیزی که ما با عنوان سر ما در نظر می گیریم در واقع فقدان گرماست. استاد آیا تاریکی وجود داره؟ _ البته که وجود دارد اشتباه میکنید آقا تاریکی هم وجود نداره تاریکی در واقع فقدان نور است ما می توانیم نور را مورد مطالعه قرار دهیم اما تاریکی را نه شیطان وجود نداره درست مثل تاریکی و سرما خدا شیطان را خلق نکرده شیطان نتیجه آن چیزی است که وقتی انسان محبت خدا را در دل نداشته باشد اتفاقی می‌افته./ آلبرت اینشتینپاسخ به شبهه:👇👇 🔸استدلال معلم کلاس کاملا اشتباه بوده است. اگر خداوند همه چیز حتی شیطان را خلق کرده دلیل بر این نیست که خدا (نعوذ بالله) شیطان است. مثل این است که بگوییم خدا چون انسان، درخت و کوه را خلق کرده پس خدا انسان، کوه و درخت است. اصلا کل جهان چون ممکن‌الوجود، معلول و مخلوق‌اند و نیازمند به واجب‌الوجود، علت و خالق هستند، نمی‌توانند خدا باشند. فرقی بین شیطان و غیر شیطان نیست. 🔸بعضی از امور عدمی هستند، یعنی نبود و فقدان چیزی را نامی بر آن قرار می دهند و آثاری هم در دنیای پیرامون ما دارند. مثلا کوری نبود بینایی است، جهل نبود علم است، فقـر نبود ثروت است. سرما و تاریکی هم امر عدمی هستند. یعنی سرما نبود گرماست، تاریکی نبود نور است. این امور عدمی خلق کردنی نیستند و نیاز به خالق ندارند. اما خداوند جهان را طوری خلق کرده است که نبود برخی از چیزها آثار و تبعاتی دادند. نبود بینایی، علم، ثروت، نور و گرما آثاری دارند که کوری، جهل، فقر، تاریکی و سرما نامیده می شوند. البته مانعی ندارد که ما بتوانیم میزان سرما، تاریکی و... را اندازه گیری کنیم و ملاکی را برای آن اعتبار کنیم. 🔸اگر در قرآن کریم تاریکی را به لباس تشبیه کرده دلیل بر این نیست که امری عدمی نباشد. تاریکی شب در واقع پشت به خورشید واقع شدن زمین و نبود نور است. وَجَعَلْنَا اللَّيْلَ لِبَاسًا (نبأ، ۱۰) منظور آیه شریفه این است که: شب چون پوششی است که اشیاء و کارهای انسانها در تاریکی اش پنهان می شوند. 🔸اما مسئله ی شیطان (ابلیس) با سرما و تاریکی متفاوت است و این بخش از استدلال اینشتین در کودکی نادرست است. شیطان امر وجودی است و امر عدمی نیست. نبود محبت خدا در قلب کسی باعث به وجود آمدن شیطان نمی شود، بلکه باعث می شود که ایمان به خدا نداشته باشد و دچار کفر و بغض به پرودگار متعال شود. در قرآن کریم بارها به صراحت به خلقت شیطان از آتش تصریح شده است. خَلَقْتَنِي مِن نَّارٍ وَخَلَقْتَهُ مِن طِينٍ (اعراف، ۱۲) شیطان مخلوق خدا و از جنیان است. وَإِذْ قُلْنَا لِلْمَلَائِكَةِ اسْجُدُوا لِآدَمَ فَسَجَدُوا إِلَّا إِبْلِيسَ كَانَ مِنَ الْجِنِّ (کهف، ۵۰) @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
؛ ❌ شبهـه: چرا پیامبر همسرانش را از ازدواج مجدد پس از خودش منـع کرد؟ ✅ پاسخ حجت‌الاسلام دکتر قربانی مقدم را بشنوید... 👆👆 @seraj1397 .
؛ ⁉️ چـرا رفـرانـدوم نمی‌شـود؟ ❌ متن شبهه؛ 👇👇 مصطفی تاجزاده: جمعیت ایران بیش از ۸۴ میلیون نفر است. کمتر از ۱۱ میلیون (حدود ۱۳درصد) از رأی دهندگان به جمهوری اسلامی در قید حیاتند. بیش از ۸۷ درصد شهروندان در انتخاب نظام سیاسی نقش نداشته‌اند. اگر تعیین سرنوشت، حق هر نسل است، چگونه می‌توانند آن حق را مطالبه کنند؟ پاسـخ:👇👇 آمریکا بیش از ۲۳٠ سال پیش، نوعِ حکومت و قانون اساسی‌اش را مشخص کرد، آنهم فقط توسط یازده ایالت که حتی نمایندهٔ مردم نبودند. آیا تابحال از مردمش شنیده‌اید که چرا رفراندوم برگزار نمی‌کنند؟! جالب است امثال تاجزاده بدانند جمهوری اسلامی در دنیا تنها حکومتی است که در عرض چهل سال، یکبار مدل حکومتش را و دوبار قانون اساسی‌اش را به رأی مردم گذاشته است. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🗓 ۱۱ فوریه ۱۶۵۰ میلادی، فـوت «رنه دکارت» فیلسوف فرانسوی 💠رهبرانقلاب: ‼️باید گسترش گفتمان فلسفه‌ی اسلامی در دنیا باشد؛ این را هدف قرار دهید. امروز مطلقاً اینجور نیست، بلکه بعکس است. یعنی امروز در ایران مثلاً در محیط‌های دانشگاهی و علمی ما فلسفه‌ی کانت بمراتب رایج‌تر و شناخته شده‌تر است از فلسفه‌ی بوعلی سینا. یعنی ابن‌سینای با این عظمت که همه‌ی تاریخ بشر، از هزار سال پیش به این طرف، با اسم او درگیر است، در مجامع دانشگاهی ما حکمت و فکر فلسفی‌اش شناخته شده نیست به آن اندازه‌ای که کتاب فکر فلسفىِ مثلاً کانت شناخته شده است. این یک مسئله‌ی مهمی است. ما باید عکس این را عمل کنیم. یعنی باید هدف را این قرار بدهیم که تفکر فلسفه‌ی اسلامی - حالا با همان مشخصاتی که دارد؛ که خود این، جای بحث و گفتگو دارد که فلسفه‌ی اسلامی چیست - در دنیا به عنوان گفتمان فلسفی شناخته شود، در دانشگاه‌ها رواج پیدا کند، متفکرین عالم از آنها مطلع باشند، روی آنها بحث کنند، نقد و انتقاد کنند، در مجلات علمی‌شان منعکس شود. ۹۱/۱۱/۲۳ @seraj1397 .
🗓 ۱۲ فوریه ۱۸۰۴ میلادی، فـوت «امانوئل کانـت» فیلسوف آلمانی 💠رهبرانقلاب: ‼️آزادی اجتماعی به همین معنایی که امروز در فرهنگ سیاسی دنیا ترجمه میشود، یک ریشه قرآنی دارد. هیچ لزومی ندارد که ما به لیبرالیسم قرن هجدهم اروپا مراجعه کنیم و دنبال این باشیم که «کانت» و «جان استوارت میل» و دیگران چه گفته‌اند! ما خودمان حرف و منطق داریم. آن حرفها به دلایلی نمیتواند برای ما راهگشا باشد. مقوله «آزادی» را اسلامی بدانید. ۷۷/۶/۱۲ @seraj1397 .
🗓 ۱۲ فوریه سال ۱۹۴۹، سالروز شهادت «حسن البنـاء» موسس اخوان‌المسلمین 💠رهبرانقلاب: ‼️نخستین امواج بیداری در کشورهای منطقه غرب آسیا - که همزمان با آغاز ورود پیشقراولهای استعمار آغاز شد - غالباً به وسیله‌‌ی علمای دین و مصلحان دینی پدید آمد. نام رهبران و شخصیتهای برجسته چون سیدجمال‌‌الدین، محمد عَبده، میرزای شیرازی، آخوند خراسانی، شیخ فضل‌‌الله و دهها روحانی معروف بزرگ و مجاهد و متنفذ از کشورهای ایران و مصر و هند و عراق در صفحات تاریخ برای همیشه ثبت و ضبط است. در دوران معاصر هم نام درخشان «امام خمینیِ» عظیم چون ستاره‌‌ی پرفروغی بر تارک انقلاب اسلامی ایران میدرخشد. فهرست مصلحان دینی از قشرهای غیرروحانی همچون حسن‌‌البناء و اقبال لاهوری نیز بلند و اعجاب‌‌انگیز است. ۹۲/۲/۹ @seraj1397 .
🗓 ۱۶ فوریه سال ۱۹۹۲ میلادی، سالروز شهادت سیدعباس موسوی و انتخاب سیدحسن نصرالله به دبیر کلی حزب‌الله لبنان 💠رهبرانقلاب: ‼️وجود شما (سیدحسن نصرالله) در لبنان، در آن نقطه حساس، نعمت بسیار بزرگی برای اسلام و امت اسلامی است و امید‌واریم خدای متعال به شماها توفیق بدهد و به آنچه که رضای او در آن است، کمک و هدایت کند. من همیشه شماها را دعا می‌کنم و معتقدم این من تنها نیستم، خیلی‌ها هستند که به شما دعا می کنند و موفقیت شما را از خدای متعال مسألت دارند و متضرعانه می‌خواهند که خداوند شما را در راهتان موفق کند. حتماً خدای متعال اجابت می‌کند و شماها در کارتان موفق خواهید شد. ۷۷/۹/۳ @seraj1397 .
🗓 بهمن سال ۱۳۰۸ شمسی، سالروز ازدواج آقا روح‌الله خمینی با خانم خدیجه ثقفی 💠رهبرانقلاب: ‼️خانم ثقفی را من یک زنی دیدم با یک شخصیت مستحکم و قوی. البته شنیده بودم قبلا؛ وقتی قم بودیم. آنجا با رفقا صحبت بود، نقل میکردند به مناسبت کارهای مرحوم حاج آقا مصطفی و شلوغ‌کاری که در نوجوانی میکرد، میگفتند خانم خیلی زن مستحکمی است. دیدم این را در قضایای مختلف؛ نجف رفتند، سالها بودند، امام را آنگونه دستگیر کردند، مرحوم آقامصطفی در نجف از دنیا رفت، بعدهم حاج احمد آقا؛ این خانم قرص و محکم. خیلی شخصیت محکمی داشت. با ایشان هر دفعه که نشسته بودیم، صحبت میکردیم، آدم توقع داشت یک شکوه‌ای، ناله‌ای، اما اصلا و ابدا. بله، اگر این شخصیت را ایشان نداشت، با امام هم مشکل بود بتواند زندگی کند. و آن علاقه‌ای هم که امام داشتند به خانم، خیلی علاقه داشتند، پیداست. ۱۳۸۸/۱/۲۷ @seraj1397 .
🗓 ۲۹بهمن سال ۱۳۵۷، سالروز تاسیس‌ حزب‌ جمهوری‌اسلامی 💠رهبرانقلاب: ‼️اساس یک حزب این است که مجموعه‌ای از صاحبان فکر سیاسی و اعتقادی و ایمانی تشکّلی درست میکنند و میان خود و آحاد مردم کانال‌کشی میکنند و مردمی را با خودشان همراه میکنند، تا فکر خود را به آنها برسانند تا افکاری را که خودشان به آن اعتقاد دارند و پای آن ایستاده‌اند را در این کانالها میریزند و این افکار به تک‌تک افراد میرسد و آن مردمی که اینها را قبول میکنند، با اینها پیوند پیدا میکنند در نتیجه وقتی انتخاباتی پیش آمد، تا از طرف مرکزیت این حزب چیزی گفته شود یا حتی گفته نشود، آن مردم از روی اعتقاد خودشان بر طبق آن عمل میکنند چون معیارهایشان یکی است و با یکدیگر همفکرند. به نظر من، این سبک تحزّب، منطقی است. «حزب جمهوری اسلامی» بر این اساس تشکیل شده بود و همینطور هم بود البته چنین چیزی الان در کشور ما نیست شاید یکی، دو نمونه ناقص در گوشه و کنار پیدا شود اما بعد از «حزب جمهوری اسلامی» -که ما تعطیلش کردیم- دیگر چنین حزبی را به این شکل من سراغ ندارم! ۷۷/۱۲/۴ @seraj1397 .
🗓 رجب سال ۳۶قمری، سالروز انتخاب شهر فتنه‌خیز کوفه بعنوان مقرّ حکومت علوی توسط امیرالمومنین(ع) 💠رهبرانقلاب: ‼️ما امروز یک جامعه‌ اسلامی هستیم. باید ببینیم جامعه اسلامی پیامبر، چه آفتی پیدا کرد که کارش به یزید رسید؟ چه شد که ۲۰سال بعد از شهادت امیرالمؤمنین در همان شهری که او حکومت میکرد، سرهای پسرانش را بر نیزه کردند و در آن شهر گرداندند!؟ کوفه یک نقطه‌ی بیگانه از دین نبود! کوفه همان جایی بود که امیرالمؤمنین در بازارهای آن راه میرفت؛ تازیانه بر دوش می‌انداخت؛ مردم را امر به معروف و نهی از منکر میکرد؛ فریاد تلاوت قرآن در «آناءاللیل و اطراف النهار» از آن مسجد و آن تشکیلات بلند بود. این، همان شهر بود که پس از گذشت سالهایی نه‌چندان طولانی در بازارش دختران و حرم امیرالمؤمنین را، با اسارت میگرداندند. در ظرف بیست سال چه شد که به آن‌جا رسیدند؟ @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 مکانیسم حباب‌سازی چیست❓ 🔻حتمـابخوانیـد... 👇👇 @seraj1397 .
" سراج "
🔴 مکانیسم حباب‌سازی چیست❓ 🔻حتمـابخوانیـد... 👇👇 @seraj1397 .
. ♨️ مکانیسـم حبـاب‌سـازی روزگاری که در رسانه‌های جمهوری اسلامی روی عـددِ بالا و پایین "سانتریفیوژها" و میزان غنی‌سازی بحث می‌شد تا برای حفظ دستاوردهای هسته‌ای همراه بشود، آمریکایی‌ها برای همراه‌سازیِ افکار عمومی کار دیگری را انجام دادند. یک نمونۀ آن این بود که ابتدا "راکتـور تهـران" را تحریم کردند. اینجوری واردات اورانیوم برای شیمی‌ درمانیِ بیماران سرطانی به ایران ممنوع شد. با این کار بخشی از جامعۀ ایران که خودشان یا نزدیکانشان درگیر این موضوع بودند با این تصویر روبرو شدند که: «در حالیکه آنها درد می‌کشند، علاقمندانِ به حفظِ استقلال کشور، در رسانه روی تعداد سانتریفیوژها بحث می‌کنند!» دقـت کنیـد... درد را آمریکایی‌ها ایجاد کرده بودند، اما رسانـه جایی رفته بود که آمریکایی‌ها می‌خواستند. چرا که مردم در این کارزار رسانه‌ای با این چالش روبرو می‌شدند که «چند تکّـه فلـز و... مگر چه ارزشی در مقابل دردِ نزدیکانشان دارد؟!» اما واقعیت این بود که ایران همان زمان با علم و رشادت دانشمندان هسته‌ای پروژۀ راکتور تهران را کلید زد و توانست در زمان کوتاهی به فناوری غنی‌سازی برسد و بتواند مردم خودش را از درد برهاند. هر چند این وسط، یک اتفاق کوچک! افتاد. آمریکایی‌ها سرتیم این پروژۀ غنی‌سازی را ترور کردند. نامش را همۀ ما بارها به نیکی شنیده‌ایم: «شهید شهریاری». آمریکایی‌ها اراده کرده بودند تا این در جامعۀ ایرانی بماند و برای آن حتی دانشمند هسته‌ای را هم تـرور کردند؛ هر چند موفق نشدند و شاگردان شهریاری داروها را به مردم رساندند. آنها طراحی رسانه‌ای دو سویه‌ای کرده بودند: از یک‌سو می‌خواستند با در جامعه درد ایجاد کنند، و از سوی دیگر با تمرکز روی آن درد و بردن بحث روی سانتریفیوژها در افکار عمومی درد را تحریک کنند که این فلزها مهم هستند یا درد ما؟! ولی واقعیت این بود که همین فلزها روی دیگرِ «رفـع درد مردم» بود و جمهوری اسلامی برای رفع آن درد حتی شهیدی مثل شهریاری را تقدیم کرد. در واقع آمریکایی‌ها: ۱- برای هدفشان بر روی "احساس" و درک ایرانی‌ها متمرکز هستند. در دورۀ اوباما و ترامپ نقطۀ کانونی فعالیتشان ایجاد و تحریک درد بود و در دورۀ جدید بر روی "سیاه‌دیدنِ آینده" متمرکز هستنـد. احساس، بعد از اقناع است. آمریکایی‌ها آنجا را هدف قرار داده‌اند! ۲- رسانـه برای آنها بازیگر دوم است. ابتدا طراحی عملیاتی متمرکز صورت می‌گیرد. در دورۀ اوباما این موضوع متمرکز در وزارت خزانه‌داری بود و ترامپ میز ایران و برایان هوک را مسئول پروژه کرده بود. برای خنثی‌سازیِ این جنگ تبلیغاتی‌-شناختی، کانون فرماندهیِ متمرکز در درون دولت ایران نیـاز است. @seraj1397 .