🗓 فروردین سال ۱۳۶۵، رحلت آیةالله شريعتمدارى
💠رهبرانقلاب:
‼️آن عالِمى که توجیهکنندهی ظلم دستگاههاى فاسد باشد، از خود آن دستگاهها خطرناکتر است؛ آن روحانیّتى که اهداف استکبار را در جامعه عمل کند، زشتترین و پلیدترین ایادى استکبار است؛ چون با ظاهر حق، باطن باطل را ترویج میکند. این چیزِ بسیار خطرناکى است و این آن کارى بوده که استکبار، با پول، با تطمیع، با فشار سعى کرد در طول این صد و چند ده سالِ اخیر در کشورهاى اسلامى انجام بدهد! ۶۸/۴/۴
@seraj1397
.
🗓 رمضان سال۱۳۹۴ قمری، آغاز سلسله جلسات نظامساز طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن توسط متفکر نواندیش اسلامی استاد معظم، «سیدعلی خامنهای»
💠رهبرانقلاب:
‼️در رژیم گذشته، آن وقتی که کار خیلی بر ما سخت میشد و من در مسجد کرامت یا مسجد امام حسن مشهد سخنرانی میکردم، مطلبی را که فکر میکردم دانستن آن برای نظام و رژیم به شدت مضر است، بدون اینکه اندک اشارهای به دستگاه مطلقا به دستگاه بکنم، مطرح میکردم. هیچگونه و کنایهای هم به دستگاه نمیزدیم، مثلا فرض کنید آن زمان میگفتیم حکومت علوی. اگر میگفتیم حکومت اسلامی، حساس میشدند. میگفتیم نظام علوی یا كأنه حکومت علوی.
در بحثهای آن وقتِ من، از اینگونه تعابیر پر بود. دیلم را میدادیم زیر ریشه دستگاه تا آن را با یک فشار بیرون بکشیم. ملتفت نبود؛ چون به تنه او، هیچ گونه برنمیخورد. ۱۳۷۱/۴/۸
📸طرح جلد کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن؛ چاپ ۱۳۵۹
@seraj1397
.
🗓 روز جهانی کتاب کودک و نوجوان
💠رهبرانقلاب:
‼️از رشتههای تألیف و کار فلسفی، نوشتن فلسفه برای کودکان است. کتب فلسفىِ متعدّدی برای کودکان نوشتهاند و ذهن آنان را از اوّل با مبانی فلسفیای که امروز مورد پسند لیبرال دمکراسی است، آشنا میکنند. یقیناً در نظام شوروی سابق و دیگر نظامهای مارکسیستی اگر دستگاه فلسفه برای کودکان و جوانان بود، چیزی بود که مثلاً به فلسفه علمی «مارکس» منتهی شود. ما از این کار غفلت داریم. من به دوستانی که در بنیاد ملاّ صدرا مشغول کار هستند، سفارش کردم، گفتم بنشینید برای جوانان و کودکان کتاب بنویسید. این کاری است که قم میتواند بر آن همّت بگمارد. بنابراین از جمله کارهای بسیار لازم، بسط فلسفه است؛ البته با مبانی مستحکم و ادبیات خوب و جذّاب. ۸۲/۱۰/۲۹
‼️این کتاب (دنیای سوفی) را بچههای ما خوب است بخوانند. ۹۸/۲/۱۰
📸رهبری درحال مطالعه رمان فلسفی و کودکانه دنیای سوفی اثر یوستین گردر؛ ۹۷/۲/۲۱
@seraj1397
.
🗓 فروردین سال ۱۳۸۱ شمسی، درگذشت استاد «احمد بیرشک»، ریاضیدان و محقق تاریخعلم
💠رهبرانقلاب:
‼️علم را باید رویانید. بهنظر من رسانه میتواند در نهضت تولید علم و فکر و نظریه و اندیشه در زمینههای مختلف - چه در زمینهی فنی و چه در زمینهی انسانی و غیره - نقش ایفا کند. شما میتوانید خط تولید علم و فکر و نظریه را برنامهریزیشده دنبال کنید؛ به بحثهای منطقی و مفید دامن بزنید؛ کرسیهای نوآوری را تلویزیونی کنید و چهرههای علمىِ نوآورِ خوب را مطرح نمایید، خدا رحمت کند آقای احمد بیرشک را - نمیدانم شماها با ایشان آشنا بودید یا نه - پیرمرد جالبی بود. از جمله چیزهایی که من از این پیرمرد دیدم و خیلی لذت بردم، این بود که چند سال قبل تلویزیون به مناسبتی با او مصاحبه کرد و گزارشگر به او گفت توصیهیی به جوانها بکنید. این پیرمرد مثل یک جوان، جوانها را توصیه کرد به درس خواندن و علم آموختن. من خیلی خوشحال شدم. گفتم از طرف من بهخاطر همین دو کلمه توصیه، از آقای احمد بیرشک تشکر کنید. ببینید یک پیرمردِ معتقد به علم و پیشرفت علمی و تحرک جوانها، یک جمله حرفش میتواند یک عالم تأثیر بگذارد.
@seraj1397
.
13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حقیقت_بندگی
✅ بدترین درد انسان، عبارت از گناهان اوست/ «استغفـار» داروی درد گناهان است...
🎙 آیتالله حاجآقا مجتبی تهرانی
@seraj1397
.
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چیکار کنیم که سهم ما از ماه رمضون فقط گرسنگی و تشنگی نباشه⁉️
🎤 استـاد شجـاعـی
@seraj1397
.
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📛 دجـال ظهـور کـرده اسـت ؟!!
📌 سخنرانی حجتالاسلام عـالی که نگاه شما را به آخرالزمان، دجال و رسانهها تغییر خواهد داد.
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کلیـد ظهور امام زمان عجلالله فرجه الشریف
【 الّلهُــمَّ عَجِّـلْ لِوَلِیِّکَــ الْفَـرَج 】
✍️ سخنرانی استاد عـالـی
@seraj1397
.
🔴 ترفنـد تریاکیِ طالبان یا ممنوعیت واقعی؟
🔻(با اشاره به دستور طالبان مبنی بر توقف کشت خشخاش) از آنجایی که درآمد اصلی طالبان قبل از شروع حکمرانی استحصال و فروش تریاک بوده و به نظر برخی از کارشناسان هنوز منبع درآمد جدیدی پیدا نکرده است امکان کاهش چشمگیر و ممنوعیت کاشت خشخاش برای آنها وجود ندارد و این ممنوعیت دلایل و پشت پردههای دیگری دارد.
1️⃣ گرفتن مشروعیت جهانی:
به اعتقاد برخی کارشناسان یک پاسخ محتمل میتواند این باشد که این وعده همچون وعدههای احترام به حقوق بشر و آزادی رسانهها ست که طالبان به عنوان شیوهای به منظور نشان دادن چهرهای معتدلتر از خود به جهان برای کسب مشروعیت برای حکمرانی شان بر افغانستان انتخاب کرده است.
2️⃣ جلب کمکهای مالیِ جهان:
به گزارش یورو نیوز، جاناتان گودهند، متخصص تجارت بینالمللی مواد مخدر در مدرسه مطالعات شرقی و آفریقاییِ لندن(SOAS) [...] توضیح میدهد که هدف این گروه از طرح چنین وعدهای که عمل به آن بسیار دشوار است [...] تنها برای جلب حمایت مالی غرب است؛ چنان که آقای مجاهد نیز در کنفرانس مطبوعاتی که چند وقت پیش داشت خواستار «کمک بینالمللی» برای ارائه محصولات جایگزین خشخاش به کشاورزان افغانستان شده بود. نگاهی به تجربه پیشین طالبان در سال های 1996 تا 2001 که حکومت را در دست داشتند، نشان می دهد آن ها پیش از این هم برای جلب نظر جهان و به ویژه دولتهای غربی کشت خشخاش را حرام اعلام و اقدام به از بین بردن مزارع آن کرده بودند و وقتی کمک های مالی دریافت نکردند دوباره کشت خشخاش را آغاز و از فروش آن درآمد کسب کردند.
3️⃣ تکنیکی برای بازاریابی تریاک:
یکی دیگر از گمانه هایی که برخی مطرح کرده اند این است که طالبان ممکن است به دنبال افزایش قیمت تریاک در جهان و افزایش درآمد خود باشد. در واقع، با اعلام محدودیت و ممنوعیت برای کشت تریاک، قیمت جهانیِ طیفی از مواد مخدر افزایش مییابد.
یک روز پس از دستور سرکردهٔ طالبان برای ممنوعیت کشت موادمخدر، منابع محلی میگویند قیمت یک سیر تریاک در هلمند حدوداً از ۴۰۰ به ۱۲۰۰ دلار رسیده است.
به گفته برخی مقامات پیشین، اکثر عاملان کشت موادمخدر خود طالبان هستند و فرمان رهبر این گروه، ترفندی برای سودجویی بیشتر است و البته این اتفاق میتواند به تغییر الگوی سوء مصرف مواد در بازارهای جهانی تریاک افغانستان منجر شود و چه بسا بسیاری از معتادان مواد سنتی را به سمت مصرف مواد صنعتی سوق دهد که عواقب وخیمی دارد.
⁉️ آیا طالبان توان حذف کشت خشخاش را دارد؟
1️⃣ یافتن منابع درآمدی جایگزین:
سالهاست که استحصال و فروش تریاک منبع اصلی درآمد طالبان است/ در صورتی که طالبان به دنبال تحقق این اقدام است باید قبل از هر کاری منابع جدید درآمدی برای خود پیدا کند.
2️⃣ معرفی کشت جایگزین:
فقدان زیرساختهای کشاورزی صنعتی مانند سیستم نظاممند تولید و توزیع سموم دفع آفات یا آب رسانی، سوددهی از کشتهای جایگزین خشخاش را تا حدود زیادی ناممکن کرده چرا که خشخاش علاوه بر نیاز بسیار کم به آب، در برابر آفات بسیار مقاوم است. البته در این بین در برنامه های طالبان هم برنامه ای برای معرفی کشت جایگزین و حمایت از کشاورزان دیده نمیشود.
3️⃣ کنترل فقر و به دست آوردن مشروعیت داخلی:
یکی دیگر از مشکلات طالبان نداشتن مشروعیت داخلی است و از آن جایی که حجم بالای خشخاش در جنوب افغانستان و در مناطقی کشت می شود که خاستگاه طالبان بوده و طرفداران زیادی در آن جا دارد، ممنوعیت کشت می تواند تبعات بدی را برای طالبان به همراه داشته باشد.
@seraj1397
.