#اطلاعیه ؛
🔴 یازدهمین یادواره ۶۷شهید کارگریِ اسلامشهر و چهاردانگه؛
🔹سخنران:
سردار سرتیپ پاسدار عراقی
🔹مداح: حاج امیر عباسی
🔸دوشنبه ۹۸/۹/۴ ، ساعت: ۱۴:۰۰
🔸چهاردانگه، شرکت ایرانخودرو دیزل، درب شماره۲، نمازخانه غدیر
✨ در ضمن شروع مراسم با تشییع پیکر شهیدگمنام از درب ۳ رأس ساعت ۱۳/۳۰ خواهد بود.
@seraj1397
.
#اطلاعیه ؛
🔴 یادواره شهدای شهرک قدسرضوی
بمناسبت بزرگداشت هفته بسیج
👈 سخنران: حجةالاسلام والمسلمین حاج حیدر مصلحی (وزیر سابق اطلاعات)
👈 شاعر: استاد کلامی زنجانی
👈 مداح: حاج احمدصفری
👈 همراه با تشییع شهیدگمنام
🔸شنبه ۹ آذرماه، همزمان با نماز مغرب و عشاء
🔸اسلامشهر، شهرک قدسرضوی، خیابان مخابرات شهید قندی، مسجد امامخمینی(ره)، پایگاه شهید مصطفی خمینی(ره)
@seraj1397
.
🔴 آشوبها و درسهایی که باید آموخت.
🔸تجربه حوادث و آشوبهای سالهای ۷۸ و ۸۸ و همچنین دیماه ۱۳۹۶ ایجاب میکرد که دولت در اجرای مصوبه اخیر بسیار هوشمندانهتر و هماهنگتر عمل کند و اینگونه نباشد که دوسهروز بعد از اعلام و اجرای آن و زمانی که اعتراضات مردم با هدایت بیگانگان به آشوب کشیده شده بود، تازه به فکر چاره افتاده و سعی نمایند برای پیامدهای این افزایش سوخت برای اقشار مختلف برنامهریزی و یا دسترسی به شبکه اینترنت را محدود کنند!
🔸اما خود این حادثه چند درس مهم داشت که اجمالاً به آنها اشاره میشود:
1⃣- تبدیل سریع اعتراضات به آشوب و سلب امنیت اجتماعی مردم نشان داد که دشمن در این ماجرا یکی از مهمترین نقاط قوت نظام در سالهای اخیر را هدف گرفته است!
اقدامات سازماندهی شده و مشابه در حمله به بانکها، غارت فروشگاههای بزرگ، حمله مسلحانه به برخی مراکز نظامی، انتظامی و بسیج، نشانگر گوشهای از برنامهریزی حساب شده هستههای عملیاتی داخلی با هدایت جریانهای ضدانقلاب بیرونی است که تقدیم حدود ۱۰ شهید از نیروی انتظامی و بسیجی نشانگر عمق این فتنه است که البته با هوشیاری و دقت نیروهای مسئول به سرعت مهار شد.
2⃣- وقایع اخیر عمق کینه دشمنان نظام اسلامی علیه مردم ایران را آشکار کرد.
آمریکاییها بارها اعلام و تأکید کرده بودند که آنقدر به مردم ایران فشار میآورند که نان برای خوردن نداشته باشند! در همین زمینه، شبکه بیبیسی در گزارشی صراحتاً هدف اصلی غرب در ایجاد فشارها و تحریمها را بهتنگ آمدن مردم ایران تا جایی که علیه دولت شورش کنند!
این صراحت دشمنان، محور اصلی مرزبندی میان اعتراضات و آشوبهاست و سبب شد که حتی آن بخش اندک از مردم ایران که برای اعتراض به این مصوبه به خیابان آمده بودند، به سرعت صف خود را از آشوبگران جدا کرده و به همین دلیل آشوبها به سرعت مهار و کنترل گردید.
3⃣- جمعی از فعالان سیاسیِ اصلاحطلب (۷۷ نفر) در پوشش حمایت از معترضان و برای موجسواری بر این اعتراضات، بیانیهای را صادر کردند:
در بخشی از بیانیهٔ این افراد که خود عامل فتنهٔ سالهای ۷۸ و ۸۸ بودهاند، آمده است:
«شلیک بیمحابای تفنگی که از محل بیتالمال برای دفاع از مردم فراهم شده به سوی شهروندان عادی و غیرمسلح که برای ابراز اعتراض یا خشم خود به خیابان آمدهاند، مطلقاَ و فارغ از موضوع اعتراض، غیرقابل توجیه و جنایتی است که قانون و دستگاه قضا، نباید لحظهای در تعقیب بانیان و آمران و عاملان آن تعلل کند»!
این سبک از بیانیهنویسی از کسانی که نقش اصلی در فتنههای گذشته داشته و عامل اصلی تشدید تحریمها علیه مردم ایران هستند، نوعی فرار به جلو برای پرهیز از پاسخگویی است؛ چرا که نگاهی به آمار شهدا و مجروحان نیروهای انتظامی و بسیج نشانگر آن است که اگر دفاعی از سوی نیروهای محافظ امنیت از این مراکز صورت گرفته، نه علیه مردم معترض، بلکه علیه عوامل مزدور دشمن است که مسلحانه به مراکز حمله کرده، قصد خلع سلاح و یا انفجار مخازن سوخت و پالایشگاهها را داشته و از آن طریق میخواستند کشور را با بحران مواجه کنند!
اما نکته تلختر، نقشی است که اینها با این بیانیهنویسی خود به عنوان عوامل ستون پنجم برای دستگاههای مدعی حقوق بشر جهانی دارند ایفا میکنند تا آن مراکز بتوانند با استناد به آن ایران را محکوم کنند!
4⃣- روند تحولات این ماجرا و به ویژه کاهش سریع اعتراضات مردمی پس از بیانات مقام معظم رهبری در آغاز درس خارج فقه ایشان، بار دیگر اعتماد و باور مردم به نظام و پایبندی آنها به اصول و ارزشهای انقلابی را نشان داد.
این واقعیت بیش از هرچیز مسئولیت دولتمردان را سنگینتر میکند تا با تلاش بیشتر و هوشمندانهتر به وظایف خود در خدمترسانی به مردم و به ویژه اقشار محروم به درستی عمل کرده و این اعتماد مردم را پاس بدارند.
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
🔴 نقش رسانهای بسیج در اجرای بیانیهٔ گامدوّم؛
🔸نقش بسیج در اجرای بیانیه گام دوم انقلاب یعنی مقابله با یأسآفرینی دشمن با ابزارهای رسانهایِ صوتی، تصویری و اینترنتی در جهت شکستن حصر رسانهای دشمن یک نقش بیبدیل است که میتوان با اجرای راهکارهای پیشنهادی زیر به بسیاری از این اهداف دست پیدا کرد.
🔸راهکارهای اصلی برای اجرای گام دوم انقلاب توسط بسیج به شرح ذیل است:
1. تبیین منویات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در فضای مجازی و رسانه بخصوص مطالبات اصلی
معظم له ماننده ایجاد شبکه ملی اطلاعات، حمایت از سرویس های بومی و...
2. مطالبهگری فضای مجازیِ پاک و اسلامی از مسئولان توسط علما، نخبگان، مسئولان، مدیران و...
3. تشکیل گردانهای سایبری.
4. بکار بردن سیاستهای تشویقی جهت انگیزهسازی برای تولید بهترین محتوای اسلامی – ایرانی (تولید فاخر)
5. شناسایی خلأهای تخصصی کشور در فضای مجازی
6. احیای امر به معروف و نهی از منکر در فضایمجازی و با فضایمجازی.
7. تدوین سند حکمرانی فضای سایبری انقلاب اسلامی.
8. آیندهپژوهی فضایمجازی و رسانه
9. راهاندازی نهضت تربیت رسانهای و سواد فضایمجازی (ترویج و تقویت بصیرت رسانهای بهجای سواد رسانهای مدنظر یونسکو)
10. تدوین اصول و مبانی شبکهسازی در فضای مجازی در همه سطوح بسیج.
11. تهیه دستورالعمل مقابله هوشمندانه، مبتکرانه و آگاهانه با جریان نفوذ داخلی و دشمن خارجی
12. مقابله با جنگ شناختی هیبریدی (ترکیبی) دشمن در فضای رسانه و فضای مجازی
13. جهاد علمی در تولید کالا و خدمات مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات.
14. برخورد قاطع و سریع با فساد، فحشا و مروّجان آن.
15. فراخوان چهرههای تاثیرگذار انقلابی جهت رسیدن به گفتمان واحد.
16. پرهیز از هرگونه تبلیغ و ترویج سرویسهای غیربومی در رسانهها.
17. بیان وسیع مضرات و آسیبهای حضور در سرویسهای غیربومی برای مخاطبان گوناگون.
18. ارائه روش نوین ایمن و سالم برای ارتباط در فضایمجازی اعم از رمزنگاری اطلاعات، پالایه، سختافزار و نرمافزار ارتباطی و...
✍ سیّدعلیرضا آلداود
پژوهشگر فضایمجازی و رسانه
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
🔴 شبکه ملی اطلاعات؛ مطالبهای که معلوم نیست کی ثمر خواهد داد؟‼️
🔻 ما به "شبکه ملی اطلاعات" نیاز فوری داریم. داشتن شبکه ملی اطلاعات هم نیازمند داشتن مدیران با دغدغه و دارای نگاه بلندمدت است؛ مدیرانی که مقطعی و موردی، فکر نکرده و تصمیم نگیرند. حوادث این چند روز نشان داد ما همواره در پی علاج واقعه بعد از وقوع هستیم تا قبل از آن.
🔸تجربه کشورهای دیگر در این زمینه نشان میدهد که نباید به مساله شبکه ملی اطلاعات، اینترنت ملی، تقویت پیامرسانهای داخلی و موتورهای جستجوی بومی نگاه سلیقهای داشت.
ما با نداشتن شبکه ملی اطلاعات به قدرتمند شدن سایر کشورها در برابر خودمان از طریق دسترسی بدون قید و شرطشان به اطلاعات ایرانیها از طریق اینترنت جهانی کمک کردهایم.
🔸آنچه ما در کشورمان با نام شبکه ملی اطلاعات میشناسیم در دنیا عناوین دیگری همچون شبکه ملی پهنباند (NBN) یا شبکه دولت الکترونیکی شناخته میشود.
🔸در سال ۱۹۹۳ دولت کانادا طرحی را برای افزایش توسعه باند پهن و میزان اتصال شهروندان پایهریزی کرد.
کرهجنوبی در اواخر دهه ۹۰ طراحی شبکه پهن باند را با سرعت ۲ مگابایت بر ثانیه برای هر فرد آغاز کرد.
دولت سوئد در سال ۱۹۹۹ سیاست توسعه شبکه های فیبر (باندپهن) را اجرایی کرد.
دولت آلمان نیز در سال ۱۹۹۹ طرح «D21باند پهن» را برای حمایت و گسترش جامعه اطلاعاتی، به اجرا درآورد.
دولت فرانسه نیز در سال ۲۰۰۱ راهبرد ملی با عنوان «پهنباند برای همه» را توسعه داد که تمرکز آن بر گسترش باند پهن در نواحی روستایی بود.
چین، برزیل، انگلیس، هلند، استرالیا، هند، کویت، قطر و این اواخر عربستان سعودی و روسیه نیز شبکههایی مشابه ایجاد کردهاند.
🔻 پینوشت:
🔸غفاری مدیر پیامرسان ایتا : تعداد سِرورهای تلگرام بیش از ۵۰ هزار سرور است و این در حالی است که پیامرسان ایتا حدود ۷۰ سرور در اختیار دارد و فکر نمیکنم تعداد مجموع سرورهای پیامرسانهای داخلی از ۵۰۰ سرور بیشتر باشد! یعنی تلگرام به تنهایی ۱۰۰ برابر مجموع پیامرسانهای داخلی سرور در اختیار دارد.
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
#تحلیل_خوب
🔴 آیا رهبر خود را فدا کرد⁉️
🔸بعضی از دوستان ولایی و انقلابی نتونستن حرفهای رهبری در حمایت از طرح سهمیهبندی بنزین رو هضم کنن، شروع کردن به تفسیرهای مختلف
یکی گفت رهبری خودش رو فدا کرد.
یکی گفت رهبری خواست اشتباهی که رخ داده رو تقسیم کنه، (تقسیم تقصیر)
یکی گفت این امتحان ولایتمداری ما بود.
یکی گفت حرکت منفعلانهای بود.
و حرفهای مختلف دیگه....
🔸درحالیکه حمایت رهبری از مصوبه سران نشانه "اقتدار نظام" هستش. یعنی وقتی نظام یک تصمیمی میگیره انقدر قدرت داره که اجراش کنه، اگه با نارضایتی یه عده این تصمیم قانونی لغو بشه، دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه. از فردا هرکی با هر قانونی مخالفت کرد باید قانون عوض بشه. بخاطر همین همه منتظر مجلس بودن که ساعت 9صبح یکشنبه دوفوریت یا سهفوریت لغو این مصوبه رو مطرح کنن، رهبری ساعت هفت صبح، در درس خارجفقهشون از این طرح حمایت کردن. نگذاشتن کار به مجلس برسه
🔸نکته دوم اینکه، رهبری از ساختارهای تصمیمگیری کشورش حمایت کرد. بعضیا فکر کردن رهبری از شخص روحانی حمایت کرد. درحالیکه ایشون از سران سه قوه که یکی از اونها به انتخاب مستقیم رهبری انتخاب شده، دونفر دیگر هم به انتخاب مردم. رهبری باید از ساختارهای نظامش دفاع کنه.
جای تعجب داره بعضیا اینطوری تحلیل کردن که رهبری میاد خودش این طرح رو لغو میکنه. مگه بچهبازیه؟!
🔸اشکال اساسی که نارضایتی مردم رو بهمراه داشت، عدم تبیین این طرح بود.
اگر طرح درست تبیین میشد و مردم میدونستن قراره چه اتفاقی بیفته این ناراحتی پیش نمیومد. کمااینکه خود رهبری هم فرمودن، برخی از مردم خیال میکنن به ضررشون هست.
این نکته یعنی رئیسجمهور درست تبیین نکرد این طرح رو. درجلسه جمعه هم ایشون به رئیسجمهور گفته بودن، بهتر بود هزینههای حمایتی رو قبل از اجرا شدن طرح به مردم میدادید
🔸دلیل دیگهای که بعضیا حرفهای رهبری رو نفهمیدن، ناآگاهی از وضعیت دولت، بودجه، اقتصاد، مضرات طرح قبلی، مزایایی طرح جدید و در نهایت ضرورت اجراشدن این طرح بود، که اگر کسی به این نکات واقف بود، منتظر همین عکسالعمل از رهبری میبود.
✍ حسین دارابی
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.