eitaa logo
" سراج "
2.6هزار دنبال‌کننده
16.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
🍂🍂🍂🍂🍂
🔴 نقش رسانه‌ای بسیج در اجرای بیانیهٔ گام‌دوّم؛ 🔸نقش بسیج در اجرای بیانیه گام دوم انقلاب یعنی مقابله با یأس‌آفرینی دشمن با ابزارهای رسانه‌ایِ صوتی، تصویری و اینترنتی در جهت شکستن حصر رسانه‌ای دشمن یک نقش بی‌بدیل است که می‌توان با اجرای راهکارهای پیشنهادی زیر به بسیاری از این اهداف دست پیدا کرد. 🔸راهکارهای اصلی برای اجرای گام دوم انقلاب توسط بسیج به شرح ذیل است: 1. تبیین منویات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در فضای مجازی و رسانه بخصوص مطالبات اصلی معظم له ماننده ایجاد شبکه ملی اطلاعات، حمایت از سرویس های بومی و... 2. مطالبه‌گری فضای مجازیِ پاک و اسلامی از مسئولان توسط علما، نخبگان، مسئولان، مدیران و... 3. تشکیل گردان‌های سایبری. 4. بکار بردن سیاست‌های تشویقی جهت انگیزه‌سازی برای تولید بهترین محتوای اسلامی – ایرانی (تولید فاخر) 5. شناسایی خلأهای تخصصی کشور در فضای مجازی 6. احیای امر به معروف و نهی از منکر در فضای‌مجازی و با فضای‌مجازی. 7. تدوین سند حکمرانی فضای سایبری انقلاب اسلامی. 8. آینده‌پژوهی فضای‌مجازی و رسانه 9. راه‌اندازی نهضت تربیت رسانه‌ای و سواد فضای‌مجازی (ترویج و تقویت بصیرت رسانه‌ای به‌جای سواد رسانه‌ای مدنظر یونسکو) 10. تدوین اصول و مبانی شبکه‌سازی در فضای مجازی در همه سطوح بسیج. 11. تهیه دستورالعمل مقابله هوشمندانه، مبتکرانه و آگاهانه با جریان نفوذ داخلی و دشمن خارجی 12. مقابله با جنگ شناختی هیبریدی (ترکیبی) دشمن در فضای رسانه و فضای مجازی 13. جهاد علمی در تولید کالا و خدمات مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات. 14. برخورد قاطع و سریع با فساد، فحشا و مروّجان آن. 15. فراخوان چهره‌های تاثیرگذار انقلابی جهت رسیدن به گفتمان واحد. 16. پرهیز از هرگونه تبلیغ و ترویج سرویس‌های غیربومی در رسانه‌ها. 17. بیان وسیع مضرات و آسیب‌های حضور در سرویس‌های غیربومی برای مخاطبان گوناگون. 18. ارائه روش نوین ایمن و سالم برای ارتباط در فضای‌مجازی اعم از رمزنگاری اطلاعات، پالایه، سخت‌افزار و نرم‌افزار ارتباطی و... ✍ سیّدعلیرضا آل‌داود پژوهشگر فضای‌مجازی و رسانه کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
🍂🍂🍂🍂🍂
🔴 شبکه ملی اطلاعات؛ مطالبه‌ای که معلوم نیست کی ثمر خواهد داد؟‼️ 🔻 ما به "شبکه ملی اطلاعات" نیاز فوری داریم. داشتن شبکه ملی اطلاعات هم نیازمند داشتن مدیران با دغدغه و دارای نگاه بلندمدت است؛ مدیرانی که مقطعی و موردی، فکر نکرده و تصمیم نگیرند. حوادث این چند روز نشان داد ما همواره در پی علاج واقعه بعد از وقوع هستیم تا قبل از آن. 🔸تجربه کشورهای دیگر در این زمینه نشان می‌دهد که نباید به مساله شبکه ملی اطلاعات، اینترنت ملی، تقویت پیام‌رسان‌های داخلی و موتورهای جستجوی بومی نگاه سلیقه‌ای داشت. ما با نداشتن شبکه ملی اطلاعات به قدرتمند شدن سایر کشورها در برابر خودمان از طریق دسترسی بدون قید و شرطشان به اطلاعات ایرانی‌ها از طریق اینترنت جهانی کمک کرده‌ایم. 🔸آنچه ما در کشورمان با نام شبکه ملی اطلاعات می‌شناسیم در دنیا عناوین دیگری همچون شبکه ملی پهن‌باند (NBN) یا شبکه دولت الکترونیکی شناخته می‌شود. 🔸در سال ۱۹۹۳ دولت کانادا طرحی را برای افزایش توسعه باند پهن و میزان اتصال شهروندان پایه‌ریزی کرد. کره‌جنوبی در اواخر دهه ۹۰ طراحی شبکه پهن باند را با سرعت ۲ مگابایت بر ثانیه برای هر فرد آغاز کرد. دولت سوئد در سال ۱۹۹۹ سیاست توسعه شبکه های فیبر (باندپهن) را اجرایی کرد. دولت آلمان نیز در سال ۱۹۹۹ طرح «D21باند پهن» را برای حمایت و گسترش جامعه اطلاعاتی، به اجرا درآورد. دولت فرانسه نیز در سال ۲۰۰۱ راهبرد ملی با عنوان «پهن‌باند برای همه» را توسعه داد که تمرکز آن بر گسترش باند پهن در نواحی روستایی بود. چین، برزیل، انگلیس، هلند، استرالیا، هند، کویت، قطر و این اواخر عربستان سعودی و روسیه نیز شبکه‌هایی مشابه ایجاد کرده‌اند. 🔻 پی‌نوشت: 🔸غفاری مدیر پیام‌رسان ایتا : تعداد سِرورهای تلگرام بیش از ۵۰ هزار سرور است و این در حالی است که پیام‌رسان ایتا حدود ۷۰ سرور در اختیار دارد و فکر نمی‌کنم تعداد مجموع سرورهای پیام‌رسان‌های داخلی از ۵۰۰ سرور بیشتر باشد! یعنی تلگرام به تنهایی ۱۰۰ برابر مجموع پیام‌رسان‌های داخلی سرور در اختیار دارد. کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
🍂🍂🍂🍂🍂
🔴 آیا رهبر خود را فدا کرد⁉️ 🔸بعضی از دوستان ولایی و انقلابی نتونستن حرفهای رهبری در حمایت از طرح سهمیه‌بندی بنزین رو هضم کنن، شروع کردن به تفسیرهای مختلف یکی گفت رهبری خودش رو فدا کرد. یکی گفت رهبری خواست اشتباهی که رخ داده رو تقسیم کنه، (تقسیم تقصیر) یکی گفت این امتحان ولایت‌مداری ما بود. یکی گفت حرکت منفعلانه‌ای بود. و حرفهای مختلف دیگه.... 🔸درحالیکه حمایت رهبری از مصوبه سران نشانه "اقتدار نظام" هستش. یعنی وقتی نظام یک تصمیمی میگیره انقدر قدرت داره که اجراش کنه، اگه با نارضایتی یه عده این تصمیم قانونی لغو بشه، دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه. از فردا هرکی با هر قانونی مخالفت کرد باید قانون عوض بشه. بخاطر همین همه منتظر مجلس بودن که ساعت 9صبح یکشنبه دوفوریت یا سه‌فوریت لغو این مصوبه رو مطرح کنن، رهبری ساعت هفت صبح، در درس خارج‌فقه‌شون از این طرح حمایت کردن. نگذاشتن کار به مجلس برسه 🔸نکته دوم اینکه، رهبری از ساختارهای تصمیم‌گیری کشورش حمایت کرد. بعضیا فکر کردن رهبری از شخص روحانی حمایت کرد. درحالیکه ایشون از سران سه قوه که یکی از اونها به انتخاب مستقیم رهبری انتخاب شده، دونفر دیگر هم به انتخاب مردم. رهبری باید از ساختارهای نظامش دفاع کنه. جای تعجب داره بعضیا اینطوری تحلیل کردن که رهبری میاد خودش این طرح رو لغو میکنه. مگه بچه‌بازیه؟! 🔸اشکال اساسی که نارضایتی مردم رو بهمراه داشت، عدم تبیین این طرح بود. اگر طرح درست تبیین می‌شد و مردم میدونستن قراره چه اتفاقی بیفته این ناراحتی پیش نمیومد. کمااینکه خود رهبری هم فرمودن، برخی از مردم خیال می‌کنن به ضررشون هست. این نکته یعنی رئیس‌جمهور درست تبیین نکرد این طرح رو. درجلسه جمعه هم ایشون به رئیس‌جمهور گفته بودن، بهتر بود هزینه‌های حمایتی رو قبل از اجرا شدن طرح به مردم می‌دادید 🔸دلیل دیگه‌ای که بعضیا حرفهای رهبری رو نفهمیدن، ناآگاهی از وضعیت دولت، بودجه، اقتصاد، مضرات طرح قبلی، مزایایی طرح جدید و در نهایت ضرورت اجراشدن این طرح بود، که اگر کسی به این نکات واقف بود، منتظر همین عکس‌العمل از رهبری می‌بود. ✍ حسین دارابی کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 ؛ ⁉️ مگه رهبر کارشناس نیست؟! برخی می‌گویند: مگه رهبری هشت‌سال رئیس‌جمهور و ۳۰ سال رهبر نبوده؟ مگه فقیه نیست و فقیه نباید تو همه مسائل اقتصادی صاحبنظر باشه؟ پس چطور در قضیه بنزین گفت من در این خصوص کارشناس نیستم؟! ✅ پاسخ: 🔸اینکه ایشان فرمودند «کارشناس نیستم» منظور جزئیات مربوط به طرح است. یعنی زمان، نحوه اجرا و میزان درآمد و هزینه‌های این طرح است. 🔸هر طرحی برای اجرا، نیازمند مطالعات و کارشناسی‌های متعدّد میدانی و اجرایی است؛ - چه مقدار درآمد از این طرح حاصل می‌شود؟ - تاثیر دقیق طرح، بر تورم چه اندازه است؟ - آثار اجتماعی و ابعاد بین‌المللی طرح چیست؟ و ده‌ها سوال دیگر وجود دارد که هنگام اجرای هر طرح باید بررسی شود. آنهم نه توسط یک نفر، بلکه چندین کارشناس مدت‌ها باید روی آن کار کنند. حال مگر می‌شود که رهبری همه وظایف خود را تعطیل کند و به این مطالعات بپردازد؟ 🔸آنچه وظیفهٔ رهبری است این است که بر اساس قواعد فقهی و مصالح کلی، چهارچوب‌ها را تعیین، ابلاغ و نظارت کند. اگر غیر از این باشد، پس وظیفه سایر نهادها و قوا از جمله دولت و مجلس چیست؟ ✍ حجةالاسلام دکتر قربانی‌مقدم کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
🍂🍂🍂🍂🍂
🔴 ؛ ⁉️ آيا اعتقاد به آمدن منجی در آينده، مخصوص مسلمانان و به ويژه شيعيان است؟ ✅ پاسخ: 👇👇 فوتوريسم به معناي اعتقاد به ظهور يك نجات دهنده بزرگ آسماني و اميد به آينده روشن كه در آن، نگراني ها و هراس ها مرتفع گردد و به بركت ظهور يك شخصيت ممتاز الهي، همه تاريكي‌ها از پهنه گيتي برچيده شود و ريشه ظلم و جهل و تباهي از روي كره زمين بركنده شود، يك اعتقاد عمومي ثابت است كه همواره، همه‌جا و همه زمان ها، نزد تمام ملت‌ها شايع و رايج بوده است. در كتاب‌هاي مربوط به مذاهب به نام‌ها و القاب مختلفي از منجي بر مي‌خوريم؛ براي نمونه: ـ در مذهب يهود: ماشيح؛ ـ در مذهب مسيحيت: مسيح؛ ـ در مكتب زرتشت: سوشيانس؛ ـ در مكتب هندوها: ويشنو، كلكي يا كلكين؛ ـ در مكتب بودا: بوداي پنجم ميتريه؛ ـ در مذهب اسلام: مهدی، قائم؛ آنچه از تاريخ امت‌ها استفاده مي‌شود، اين است كه مسأله عقيده به ظهور يك رهبر مقتدر الهي و آمدن مصلحي در آخرالزمان، به نام منجي موعود جهان، به قدري اصيل و ريشه دار است كه در اعماق دل ملت ها و پيروان همه اديان الهي و تمام اقوام و ملل جهان جا گرفته است، تا جايي كه در طول تاريخ بشريت، انسان ها در فراز و نشيب هاي زندگي‌، با يادآوري ظهور چنين رهبر مقتدري، پيوسته خود را از يأس و نااميدي نجات مي دادند و در انتظار ظهور آن مصلح موعود جهاني در پايان جهان، لحظه‌شماری می‌كنند. کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🇮🇷 چهارمین روز «هفته بسیج» گرامیباد. #سی_آبان تا #پنج_آذر #هفته_بزرگداشت_بسیج @seraj1397 .