فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
فکر مسموم آدمارو فلج میکنه!
کاش در قضاوت عجله نکنیم
سوره حجرات آیه ۱۲
ـــــــــــــــــــــــ
🌸http://eitaa.com/seraj_121
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای سکینه خانم 👌
الههههههی آمیییییین😂😂😂😂😂😂😂😂تاآخر گوش بده حتما شما هم میگی الهی آمین
🤣🤣🤣
🌸http://eitaa.com/seraj_121
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا جواب سلام پیامکی واجب است؟
🎙حجتالاسلام موسوی بایگی
#لبیک_یا_خامنه_ای
🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
🌸http://eitaa.com/seraj_121
#تربیت_کودک
وقتی از جملات سمی مانند: "بچه خوب این کار رو انجام نمی ده " توسط والدین استفاده می شود، کودک با شنیدن زیاد این جمله به تمامی جنبه های آن می اندیشد و برای خودش دو حکم کلی صادر می کند:
۱. من خوب نیستم چون همیشه کار آدم های بد را انجام می دهم.
۲. من حق اشتباه کردن ندارم، چون آدم خوبی هستم.
جمله جایگزین: فکر نکنم که این کار، کار درستی باشه!
🌸http://eitaa.com/seraj_121
#فرزندآوری
⚠️ تک فرزندان فرصت تعامل، رقابت، هم نشینی با خواهر و برادر را از دست داده اند و به عبارتی دیگر این فرصت از آنان سلب شده است.
👧👦 بچه ها در خانه با خواهر و برادر خود تعامل همیشگی دارد. با آن ها دوست می شود. به آن ها می آموزد و از آنان چیزهایی را یاد می گیرد. از همان ابتدای کودکی، بچه در روابط سه طرفه، یعنی خودش، والدین و خواهرش با احساسی به نام حسادت آشنا می شود. او به کمک والدین یاد می گیرد که چگونه حسادت خود را رفع، و آن را تبدیل به رقابت سالم نماید. در حالیکه این فرصت برای تک فرزندان پیش نمی آید.
✔️ خواهر و برادر مخصوصا اگر اختلاف سنی کمی با هم داشته باشند، فضای تعامل اجتماعی، یادگیری و تبادل اطلاعات، همدلی و... را برای کودکان فراهم می کنند.
🌸http://eitaa.com/seraj_121
#نوجوان
🔵 نکاتی درباره رفتار با پسران
نوجوانی یکی از حساسترین و بحرانی ترین دوره های زندگی است که اگر نوجوان، توانایی و مهارت کافی برای گذر از آن را نداشته باشد، آیندهاش به خطر میافتد. چیزی که در این میان مهم است، #نقش_والدین در گذر صحیح و سالم نوجوانان از این دوران بحرانی است. شاید بتوان یکی از مهم ترین مسؤولیتها یی که والدین در مقابل نوجوانان خود دارند را وظیفه ی تربیتی آنها به شمار آورد. وظیفهای که اگر خوب و درست از عهده آن برآیند، نتیجهاش آیندهای درخشان و مطمئن برای فرزندان است.
🔸نکته ی دیگر اینکه فرزندان #پسر نسبت به دختران محدودیت کمتری دارند و به اصطلاح آزادترند، خطر بیشتری هم تهدیدشان می کند و این تهدید، مسؤولیت پدر و مادرها را سنگین تر می کند.
🔸اگر میخواهید به عنوان والدینی دلسوز و مسؤول، آینده جسمی و روانی پسران خود را تأمین کنید، رعایت این نکات را فراموش نکنید:
1- پدر و مادر قبل از هر دوست ناباب یا جامعه ناسالمی میتوانند رفتارهای پرخطر را به فرزندانشان بیاموزند. نتیجه تازهترین تحقیقات روی بیش از 2000 نوجوان که به مصرف سیگار و مواد مخدر و... اعتیاد داشتند، نشان داده که 40 تا 60 درصد از این نوجوانان، برای اولین بار نحوه استعمال مواد دخانی را در خانه و توسط والدین خود آموختهاند؛ بنابراین اولین گام در دور نگه داشتن فرزندان از مواد مخدر، استعمال نکردن آنها توسط والدین و بویژه در منزل است.
2- شما نمیتوانید از نوجوانتان توقع داشته باشید که مدام در محیطهای آلوده و در مجاورت افراد معتاد قرار داشته باشد و هیچ تمایل یا حس #کنجکاوی نسبت به مصرف مخدرها از خود نشان ندهد؛ بنابراین از رفت و آمد با دوستان یا اقوامی که اقدام به مصرف مخدرها جلوی اعضای خانواده میکنند، خودداری کنید.
3- با پرهیز از رذایل اخلاقی مانند دروغگویی، خشم و عصبانیت بیموقع یا ناسزاگفتن، الگوی رفتاری مناسبی برای نوجوانتان باشید.
4- بسیاری از پدران دوست دارند آیندهای را که برای خود متصور بودهاند و به آن نرسیدهاند برای پسرانشان ترسیم کنند، اما خیلی از افسارگسیختگیها و فاصلههای بین والد و فرزند از همین جا شروع میشود. شما به عنوان یک پدر خوب، فقط وظیفه شناساندن راههای صحیح و غلط به فرزندتان و مشورت کردن با او در مورد علاقهمندیهایش را دارید و بهتر است انتخاب نهایی را به عهده فرزندتان بگذارید.
5- بسیاری از پسران از گوش دادن به نصیحتها و توصیههای همیشگی گلهمندند و فکر میکنند که نصیحت بیش از حد یعنی عدم اعتماد خانواده و کوچک شمردن آنها. میتوانید با خریدن انواع کتابها یا فیلمهای آموزنده، فرزند خود را از نوجوانی درباره مسائل و مشکلات موجود در جامعه به طور غیرمستقیم آگاه کنید.
6- پسران در سنین نوجوانی علاقه خاصی به #استقلال، جدا شدن از خانواده و پیوستن به گروه همسالان دارند و نگرانی بسیاری از والدین، از ناشناخته بودن دوستان فرزندشان نزد آنهاست. برای اینکه هم فرزندتان را خوشحال کنید و هم با دوستان جدیدش بیشتر آشنا شوید، میتوانید هر چند وقت یک بار، یک مهمانی دوستانه ترتیب دهید و دوستان فرزندتان را هم با خانوادههایشان به صرف یک عصرانه ساده دعوت کنید. میتوانید برای تسلط بیشتر بر روابط فرزندتان هم، ماهی یک بار، یک برنامه کوهنوردی با دوستان
فرزندتان و خانواده آنها بچینید.
🌸http://eitaa.com/seraj_121
🔵 امام صادق(ع) به یکی از یارانش فضیل فرمودند: «آیا دور هم می نشینید و احادیث ما را بازگو می کنید؟» فضیل گفت: «بله یابن رسول الله.»
امام فرمود: «همانا من آن مجالس را دوست می دارم، پس امر ما را احیا کنید ای فضیل. خداوند رحمت کند کسی که امر ما را احیا کند.»
👈با برپایی مجالس مهدوی، محبوب ائمه(ع) می شویم. خود ائمه اطهار اعتراف کردند ما دوست داریم کسی را که امر ما را احیا کند، مجالس ما را زنده کند. محبوب ملائکه هم خواهیم شد.
خداوند فرشتگانی را گماشته، که در کره زمین سیر می کنند، هرگاه دیدند یک مجلسی هست که فضایل و خوبی های اهل بیت و احادیث دین در آنها گفته می شود، فرود می آیند، در آن مجالس می نشینند و از آن مجالس بهره می برند و ما پای ملائکه و فرشته ها را به خانه خودمان باز می کنیم. که این باعث افزایش برکت در منزل ما می شود. به استجابت دعا نزدیک تر است؛ چون منزل ما محل رفت و آمد فرشتگان می شود. فکر نکنید وقتی که سه چهار نفر در مجلس ما شرکت کردند؛ فقط آن سه چهار نفر هستند، انبوهی از فرشتگان و ملائکه حضور دارند، ما قدرت دیدن نداریم و از همه مهم تر، ما با این کارمان برای جبهه اهل حق، سیاهی لشکر درست می کنیم و چه کاری بهتر از این است.
🌸http://eitaa.com/seraj_121
1_14599284938.mp3
679.3K
⁉️باتوجه به پیام رهبر انقلاب جهت ادای فریضه کمک به مردم لبنان مصادیق کمک به جبهه مقاومت را بفرمایید
🎙#ابراهیم_افشاری
🌸http://eitaa.com/seraj_121
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگه برم کجا سرمایه گذاری کنم
بیت یا بورس یا دلار یا ....
بابا تو بین الطلوعین سرمایه گذاری کن
🌸http://eitaa.com/seraj_121
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 این کار رو انجام بده، خدا برات
کم نمیزاره ...
🎙 حجتالاسلام مسعود عالی
🌸http://eitaa.com/seraj_121
🔴 تا دیر نشده، هر کاری میتوانید برای ظهور بکنید.
آیت لله حائری شیرازی رحمت الله:
هر کاری که به ذهنتان میآید در این دوره و زمانه، تا ظهور نشده بکنید. جلوترها نگران این بودیم که بمیریم [درحالیکه] ظهور نشده؛ حالا نگرانیم بمانیم [درحالیکه] ظهور شده [باشد] ! چون بعد، [امام زمان علیه السلام] از ما میپرسد که وقتی من نبودم شما چکار کردید؟ چه چیزی به ایشان بگویم؟⁉️
🌸http://eitaa.com/seraj_121