پرسش و پاسخ صله رحم با فرد بی نماز
❓متن پیام:
با سلام و تشکر از کانال خوبتون
شوهرم خیلی مداومت دارن که خونه ی شخصی که نماز نمیخونه نباید رفت و رفت وآمد کرد ولی من میگم درست نیست این حرف خواستم بدونم حرف من درسته یا شوهرم
و این شخص خواهرم در حالیکه من خیلی بهش میگم ی مدت خوبه بازم نماز نمیخونه در حالیکه نسبت به ائمه اعتقادات،حجاب را رعایت میکنه تکلیف من چیه ممنونم از پاسخگویی شما
✅ پاسخ
اگر فرد تارکالصلوه از دوستان است، انسان بهتر است دوستی را انتخاب کند که موازین الهی را مراعات کند و اگر از خویشاوندان است، صله رحم واجب و قطع رحم حرام است. حتي كفر و تارک الصلاة بودن ارحام سبب سقوط حق رحم نمي شود.
در قطع رحم حتي مقابله به مثل جايز نيست؛ يعني اگر كساني قطع رحم كردند، شما نمیتوانید تلافی کنید و قطع رحم کنید.البته تلاش کنید با زبان خوش و خوب و لیّن بستگان امر به معروف یا نهی از منکر کنید.
بايد در نظر داشت در صله رحم لازم نيست با رفتن به منزل ارحام و مهمان كردن و مهمان شدن باشد. همين اندازه كه قطع رحم نشود كافي است. صله رحم متوقف بر رفت و آمد با ايشان نيست. با احوالپرسي و پيغام فرستادن و تماس تلفني يا نامه هم محقق مي شود.
#صلهرحم
#پاسخگو۲
🅿️ @P_Ahkaam
🌸http://eitaa.com/seraj_121
#تربیت_کودک
اجازه بدهید حسّ #کنجکاوی کودکان با خراب کردن اسباببازی ها یشان، پاسخ داده شود تا آرام آرام، جذّابیت این کار برای آنها از بین برود.
برخی معتقدند باید مراقبت از وسایل شخصی را از همان ابتدا به فرزند یاد داد؛ امّا این دسته از دو نکته غافلاند که
اوّلاً کودک، بویژه در سنین دو یا سه سالگی و پایینتر از آن، مراقبت از اشیای شخصی را در سالم نگهداشتن آنها نمیداند. او دوست دارد از وسایلش استفاده کند و خراب کردن اسباببازی را هم نوعی استفاده از آن میداند
ثانیاً کودکان هر اندازه به هفت سالگی نزدیکتر میشوند، حسّ مراقبت از وسایل در درونشان قویتر میشود.
📚 "کتاب منِ دیگرِ ما"
#استاد_عباسی_ولدی
🌸http://eitaa.com/seraj_121
#تربیت_کودک
🔴 چرا بدگویی از همسر خود جلوی فرزندانمان کاری اشتباه است؟
یکی از عادت های بدی که بعضی پدر و مادرها دارند این است که در حضور بچه ها از همسرشان #بدگویی کرده و در واقع با بچه خود درد و دل می کنند و در پی یار جمع کردن در دعوا و کشمکش ها هستند.
غافل از اینکه این مساله چقدر به فرزندان #آسیب میزند، آسیبی که ممکن است در حد تجاوز به فرزند ضربه زننده باشد.
🔻این مساله به چند دلیل حایز اهمیت است:
1⃣ جایگاه پدر یا مادر در ذهن بچه تنزل پیدا میکند و آن احترامی که هر فرزندی باید به پدر و مادرش بگذارد از بین میرود.
2⃣ آن فرزند از یک رابطه صمیمانه و دوستانه با پدر یا مادرش محروم می شود و #امنیت_عاطفی اش به خطر می افتد.
3⃣ از کودکی درگیر مسائل و مشکلاتی می شود که مناسب سن او نیست و از او کودکی غمگین می سازد.
بیاییم، بیشتر مراقب حرف ها در حضور فرزندانمان باشیم.
🌸http://eitaa.com/seraj_121
#تربیت_کودک
#حسادت
وقتی فرزندتون شما رو با دوستان خودش يا بچه های ديگه می بينه و حسادت می كنه، در ذهن كوچيكش اين فكر مياد كه اگر مامانم اونا رو بخواد منو نخواد چی؟ اگر فكر كنه اونا از من بهترن يا از اونا هم خوشش بياد نگهشون داره چی؟ اگر منو ديگه نخواد و بگه از اين خونه برو چی؟
اگر بچه زير هفت سال داريد بايد بهشون توجه ويژه بديد به اين معنا كه اونها بدونن موجودات استثنايی و ويژه ای برای ما هستند. مخصوصا اگر دارای فرزند دوم میشیم.
🌸http://eitaa.com/seraj_121
#تربیت_کودک
برخورد صحیح با فرزند زیر ۷ سال:
۱. به تمام خواسته های منطقی و قابل انجامش پاسخ مثبت بدین.
۲. به خواسته های غیر منطقیش « نه» نگین بلکه از روش جایگزینی یا حواس پرتی استفاده کنین.
۳. بهش احترام بذارین و با الفاظ قشنگ صداش کنین از لفظ «شما» به جای «تو» استفاده کنین، مثل یک پادشاه بهش رسیدگی کنین و احترامشو همیشه حفظ کنین.
۴. اگر اشتباهی انجام داد دعواش نکنین، فقط بگین مامان این کارتو دوست نداشت هیچ وقت نگین دیگه دوستت ندارم فقط بگین کارتو دوست ندارم.
۵. هیچ وقت تنهاش نذارین برای مدت طولانی و نذارین احساس نگرانی و ترس پیدا کنه. اگر همچین حسی داشت حسشو درک و تایید کنین تا برطرف بشه.
۶. با صدای بلند باهاش حرف نزنین حتی اگر ازتون فاصله داره نزدیکش برین بعد حرف بزنین چون بچه به صدای بلند حساسه و دچار استرس میشه.
۷. اشتباهاتشو ندیده بگیرین، نه اخم کنین، نه هیچ واکنش دیگه ای تا به مرور دیگه تکرار نکنه. هر رفتاری که دیده بشه و توجه دیگران را جلب کنه بیشتر تکرار میکنه، پس بدیهایش را نبینین خوبیهاشو ببینین .
۸.هر آموزشی به طور مستقیم و اجباری برای بچه ممنوع بوده چون آسیبهای غیر قابل جبرانی خواهد داشت.
🌸http://eitaa.com/seraj_121