eitaa logo
روزنامه سراسری سراج
299 دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
861 ویدیو
18 فایل
پربازدیدترین های #روزنامه_سراج در یک نگاه/کانال رسمی روزنامه سراسری سراج/رتبه دوم بین 365 روزنامه کشور... سراج روزنامه صبح ایران دفتر روزنامه: ۰۳۱۵۵۵۴۸۸۴۳ سردبیر: ۰۹۱۶۹۰۰۰۲۰۶ روابط عمومی و تبلیغات: ۰۹۱۳۹۶۱۸۰۹۸ اولین و تنها روزنامه کاشان serajonline.com
مشاهده در ایتا
دانلود
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقام والای شهادت پاداش الهی تلاشهای علمی ماندگار اوست مقام معظم رهبری
روزنامه سراج/دیانت رهبر سیاست دوستان خود را به گروه سراج دعوت کنید https://chat.whatsapp.com/GHHw49nsvGb8Lmmni8EvMs
👆دو سخن ناب و کوتاه درباره فال بد زدن و به خود آمدن را بشنوید
حال عمومی آیت‌الله مصباح یزدی مساعد نیست 🔻شنیده‌ها حاکی است حال عمومی آیت‌الله مصباح یزدی رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و عضو مجلس خبرگان رهبری مساعد نیست. ✳️مومنین برای شفای ایشان دعا کنند. @serajna
قالیباف لایحه بودجه را تحویل نگرفت ♦️قالیباف که در ابتدای جلسه در مورد بودجه نطق کرده بود زمان تقدیم لایحه بودجه از صحن خارج شد تا معاون رییس جمهور لایحه را به نایب رییس دوم مجلس تحویل دهد. ♦️نیکزادنایب رییس دوم اجازه نطق به نماینده دولت نداد. ♦️ در اقدامی بی سابقه رئیس‌جمهور برای تحویل بودجه ۱۴۰۰ بخاطر کرونا به بهارستان نرفت.
روحانی: مصوبه دیروز مجلس را مُضر می‌دانم! ♦️رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت: گمانه‌زنی‌‌هایی ممکن است در رسانه‌ها مطرح شود که عدم حضور من در مجلس به خاطر مصوبه دیروز مجلس است. ♦️ البته دولت با آن مصوبه موافقت ندارد و آن را برای روند فعالیت‌های دیپلماتیک مضر می‌داند، امّا نرفتن به مجلس صرفاً ‌به دلیل پروتکل‌‌های بهداشتی بوده نه مسئله‌ای دیگر. ♦️ در سال ۹۷ هیچگاه مردم برای کالاهای اساسی صف نبستند؛ در سال ۹۸ تورم را کنترل کردیم. ♦️احساس می‌کنیم شرایط سال آینده با دهه‌ای که گذشت، کمی متفاوت خواهد بود.
گروه سیاسی/نگوییم؛‌ می‌گویند! ✍️ 🔹مشکل همیشگی صداوسیما از جمله شبکه خبر ، تاخیر در پوشش اخبار بحرانی و مهم است؛ ‌اگرچه عملکرد شبکه خبر نسبت به قبل بهتر شده است اما تاخیر سه‌ساعته در انتشار اخبار ترور شهید فخری‌زاده،‌ یادآور نوع عملکرد رسانه‌ها در دهه‌های قبل است . 🔸 علت اصلی این مشکل در نداشتن‌ تجهیزات و قلت نیروی‌انسانی نیست؛ صداوسیما از این نظر چیزی کمتر از رسانه‌های‌رقیب ندارند. ✅ مشکلات اصلی به اثرپذیری‌ سازمان صداوسیما از برخی متغیرها و عوامل بیرون‌رسانه، نداشتن استقلال‌کافی، اقدام دولت در گروگان‌گرفتن بودجه این سازمان و مهم‌تر از همه ضعف‌های‌ مدیریتی و ساختاری و توقف در رویه‌های قبلی و حبس خود در دهه‌های‌گذشته است . 🔹 این‌که بخش های مختلف به رسانه ملی فشار می‌آورند تا رسانه به میل آنها رفتار کند، جدید ،‌ محدود به این دولت و ‌امر غیرطبیعی نیست؛ این‌که رسانه‌ای که رئیس آن منصوب مقام‌معظم‌رهبری است، ‌با برخورداری از نیروهای متعهد و مذهبی تسلیم می‌شود و به بهانه‌ها و دلایل مختلف وا می‌دهد و اعتبار خود و نظام را زیر سوال ببرند،‌غیرطبیعی است. 🔸 آنچه که مسلم است مردم و یا جای دیگر نباید مشکل تعامل نادرست سازمان با بیرون را حل کنند؛‌ مدیران سازمان خود باید به فوریت،‌ تکلیف خود را با این عوامل روشن کند. ✅ آرایش رسانه‌ای متفاوت، بازیگران متنوع و متکثر ، دسترسی ساده و ارزان و بسیار گسترده مردم به خبر،‌ نشان از ضرورت تغییر همه‌جانبه و فوری در فرایند تولید و انتشار اخبار و نوع تعامل و مدیریت صدا و سیما است و نمی‌توان همیشه با این ادعا که دیگران نمی‌گذارند مردم را پای تلویزیون نگهداشت. 🔹 ادامه فعالیت صداوسیما با رویکردهای‌کمی، رویدادی و سنتی و راهبردهای انفعالی و واکنشی موجب شده‌است رسانه‌ ملی در وقایع مهم بویژه رویدادهای امنیتی انکار ، سکوت و یا با تاخیر کوچک‌نمایی را در مدیریت‌اخبار اتخاذ کند . 💢 در جنگ روایت‌ها؛ نگوییم،می‌گویند و ‌نتیجه این نوع‌رویکرد و راهبرد ،‌خروجی‌ صداوسیما را غیرموثر، اعتبارزدا و فرصت‌سوز و رقیب و دشمن را فرصت‌ساز و در جنگ غالب کرده است.
حاضرجوابی شهید مدرس! 🔺رضاشاه، محوطه‌ی بزرگی را که به نام باغ ملّی بود، تعمیر و بازسازی کرد که مراسم نظامی را در آن برگزار می‌کرد. در بالای سردر بزرگ آن، مجسّمه‌ی نیم‌تنه‌ای از خود نصب کرد که مانند دو مجسّمه از پشت به هم چسبیده بود؛ هم از بیرونش، تمام صورت پیدا بود و هم از درون… 🔺روزی مدرّس را برای مراسمی، دعوت کردند. هنگامی که مدرّس به باغ ملّی رسید، رضاخان و عدّه‌ای دیگر از وی استقبال کردند و رضاخان به شرح و توصیف پرداخت و از مدرّس پرسید: «حضرت آقا! در ورودی را ملاحظه فرمودید؟». مدرّس جواب داد: «بله، مجسّمه‌ی شما را دیدم. درست مثل صاحبش دو رو دارد!». رضاشاه از شرم و ناراحتی به خود می‌پیچید و تا پایان مجلس، دیگر سخنی نگفت!