فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مروری بر سه شعار "عزت ، حکمت ، مصلحت" در سیاست خارجی کشور بر اساس بیانات #امام_خامنه_ای
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
🔹امام رضا«ع» میفرماید:
ای مردم از خدا بپرهيزيد و قدر نعمت او را بدانيد، مبادا با معصيت نعمت را از خود سلب كنيد، به وسيلۀ اطاعت و بندگى و شكر و سپاسگزارى دوام و بقاى آن نعمتها را بخواهيد.
📚الدر النظیم فی مناقب الأئمة، ص 690.
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
🔰 مجلسی که قلب را زنده نگهمیدارد
📌در مورد محیط آموزشی روایات بسبار داریم، مثلاً سفارش شده است که مؤمن در مجلس معصیتی ننشیند که قدرت تغییر آن را ندارد، حتّی در محل ریبه و امثال آن هم ننشیند. بنابراین انسان باید در محل و محیط آموزشی دینی وارد شود که از سرچشمه زلال معنویّت برخوردار است و آنچه میگوید از معارف اهل بیت(ع) عصمت و طهارت رسیده باشد، از خود نبافد، بعضی رج میگویند امّا کج میگویند و انسان فریفته رج بهصورت میشود امّا متوجه کج آنان نمیشود. امامهشتم(ع) فرمودند:
«مَنْ جَلَسَ مَجْلِساً يَحْيَا فِيهِ أَمْرُنَا لَمْ يَمُتْ قَلْبُهُ يَوْمَ تَمُوتُ الْقُلُوب»1️⃣ کسی که در مجلسی بنشیند که در آن مجلس احیا امر ما میشود قلبش نمیمیرد روزی که قلبها میمیرند. اشاره دارد که روز قیامت روز دل است و چنین کسی دلش زنده میشود «مَنْ أَتَى اللَّهَ بِقَلْبٍ سَلِيمٍ»2️⃣ روز قیامت قلب سلامت لازم است، سلامت قلب از کجا به دست میآید؟ هنگامی قلب زنده و سلامت است که انسان معارفش را از مسیر ائمه(ع) به دست آورد، حتّی معارف قرآنی باید از آنان گرفته شود زیرا ایشان قرآن ناطق هستند، حقیقت قرآنند، قرآن مجسّم هستند، مفسّر و مبیّن قرآنند. گرچه اوّل قرآن است و سپس سنّت، امّا اگر این سنّت در کتاب و قرآن نباشد، آن قرآن مورد نظر خدا نخواهد بود.
1️⃣ بحارالأنوار، ج1، ص199
2️⃣ سورۀ مبارکۀ شعرا، آیۀ 89
#آیت_الله_مجتبی_تهرانی
#موعظه_خوبان
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بچه م حرف خونه رو بیرون میگه! چیکار کنیم؟!
🌟 خداوند در قرآن میفرماید زن و مرد لباس یکدیگر هستند. وظیفه لباس پوشاندن است.
این یعنی جاهایی در بدن زن و مرد وجود دارد که دوست نداریم دیده شوند و با لباس آن را میپوشانیم.
⚡️ طبق سوره اعراف، خداوند لباس را به انسان داد تا يُوَارِي سَوْآتِكُمْ. زن وشوهر از جزیئترین اسرار هم آگاهند و حتما در این زندگی، نکات منفی هم در رفتاریکدیگر دیدهاند.
🔹 مثل باغچهای که وقتی زیر و رو میشود به هر حال چند کرم هم در آن وجود دارد. در زندگی ما هم چند عیب و ایراد وجود دارد.
🔴 این انصاف نیست که چیزهایی که زن و شوهر از هم میدانند را برای اقوام و دوستان خود تعریف کنند.
ما آبروی همدیگر را میبریم و بعد انتظار داریم بچههایمان نگهدار اسرار خانواده باشند!
🔹 خانمی از این گله داشت که دختر ۵ سالهاش هر اتفاقی که در خانه میافتد را برای بقیه تعریف میکند. به او گفتم احتمالا این اخلاق زشت را از شما یا پدرش یاد گرفته!
"حجت الاسلام دوست محمدی"
#تربیت_فرزند
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 روضه بنت الحسین «علیها السلام»
#شب_جمعه
🎤 حجت الاسلام استاد میرزامحمدی
🕌 آستان مقدس امامزاده ابراهیم «علیها السلام» ۱۴۰۲.۰۲.۱۵
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
📗 کتاب صوتی "امام رئوف"
داستانهای شنیدنی امام رئوف، شامل سه داستان با نامهای «رویای گرم»، «شمیم بنفشه ها» و « شکوه سادگی» است که در آنها داستانهایی از زمان امام رضا (علیه السلام) را می شنویم؛ در آن هنگام که ایشان در مسیر حرکت به سوی مرو بودند.
1️⃣«رویای گرم»: خواجه کرمانی، شاعری نامدار، دچار بیماری لکنت زبان شده است و خوابی می بیند. او در رویای خود امام رضا (علیه السلام) را می بیند که به او درمان درد زبانش را می فرماید. خواجه کرمانی برای کشف اینکه رویای او صادقه بوده است یا نه، راهی مدینه می شود و آنجا متوجه می شود که امام رضا همراه با مأمون به سمت مرو حرکت کرده است و ...
2️⃣«شمیم بنفشه ها»: امام رضا (علیه السلام) در مسیر حرکت کاروان به سوی مرو ،گرمازده و بیمار می شوند. رئیس کاروان که امام نزد او امانت است، هراسان شده و تصمیم می گیرد در گوشه ای توقف کنند تا ابوالحسن، اندکی استراحت کنند. شرایط ناامن راهها و ترس از راهزنان، اجازه اقامت طولانیتر را نمیدهد...
3️⃣در نمایش «شکوه سادگی» ، مامون خلیفه عباسی پس از شکست دادن برادرش محمد امین، نامه ای به امام رضا علیه السلام در مدینه نوشت و آن حضرت را به دارالخلافه در مرو احضار کرد...
✍️نویسنده: گوان مهر اسماعیل پور
⏱83 دقیقه
🔻کاری از ایران صدا:
http://book.iranseda.ir/detailsalbum/?VALID=TRUE&g=78809
#کتابخانه_همراه
#کتاب_صوتی
👇دریافت 3 فصل فایل صوتی
🔰 از خودم، به تو پناه آورده ام!
#علی_صفایی_حائری
▫️آنجا كه آدم به سنگ تبديل مىشود و به جماد و نبات و حيوان دل مىبندد، آنجا كه طلاها و ياقوتها او را جذب مىكنند، او در اين تبديل به اين آتش رسيده است و بايد از اين آتش بترسد و از اين آتش خودش را برهاند، كه كافرهاى چشم پوش، ناچار خودشان را مىسوزانند و خودشان هيزم سوختنشان رابه دوش مىگيرند.
▫️و همين است كه تو در زيارت امام على بن موسىالرضا مىخوانى:
«اللّهُمَّ الَيْكَ صَمَدْتُ مِنْ ارْضى وَ قَطَعْتُ الْبِلادَ رَجاءَ رَحْمَتِكَ»؛ خداى من! من فقط به سوى تو از سرزمينم بريدم. به خاطر رحمت تو، شهرها را پشت سر گذاشتم.
▫️«فلا تُخَيِّبْنى وَ لاتَرُدَّنى بِغَيْرِ قَضاءِ حَوائِجى. و ارْحَمْ تَقَلُّبى عَلى قَبْرِ ابْنِ اخى رَسُولِكَ»؛ پس تو نا اميدم مكن و بدون درخواستهايم بازم مگردان و به اين همه رفت و آمد من بر سر خاك فرزند على و محمد رحم كن.
▫️ و اينجاست كه با امام مىگويى: «اتَيْتُكَ يا مَوْلاىَ زائِراً وافِداً عائِذاً مِمّا جَنَيْتُ عَلى نَفْسى وَ احْتَطَبْتُ عَلى ظَهْرى ...»؛ اى سرپرست من! من به سوى تو آمدهام، هم براى ديدار و هم براى مهمانى و هم براى پناه.
▫️ پناه نه از دشمن و نه از بيگانه، پناه از جنايت خودم كه بر خودم روا داشتم و پناه از اين هيزمهايى كه بر پشتم نگاه داشتهام كه من «حَمّالَةُ الْحَطَبِ» خويشم و براى سوختن خودم اينها را به دوش كشيدهام.
📚 وقتی که از خودت می سوزی| ص ۵۵
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
1_3733439685.mp3
13.88M
🎧 #بشنوید | قرائت کامل #زیارت_آل_یاسین به همراه بیانات #امام_خامنه_ای از فرازهای آن
👇متن زیارت آل یاسین
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
💠 زیارت آل یاسین
بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِیمِ
سَلامٌ عَلَىٰ آلِ يس، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا داعِيَ اللّٰهِ وَرَبَّانِيَّ آياتِهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا بابَ اللّٰهِ وَدَيَّانَ دِينِهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا خَلِيفَةَ اللّٰهِ وَناصِرَ حَقِّهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ وَدَلِيلَ إِرادَتِهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا تالِيَ كِتابِ اللّٰهِ وَتَرْجُمانَهُ، السَّلامُ عَلَيْكَ فِي آناءِ لَيْلِكَ وَأَطْرافِ نَهارِكَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا بَقِيَّةَ اللّٰهِ فِي أَرْضِهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مِيثاقَ اللّٰهِ الَّذِي أَخَذَهُ وَوَكَّدَهُ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَعْدَ اللّٰهِ الَّذِي ضَمِنَهُ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْعَلَمُ الْمَنْصُوبُ، وَالْعِلْمُ الْمَصْبُوبُ، والْغَوْثُ وَالرَّحْمَةُ الْواسِعَةُ وَعْداً غَيْرَ مَكْذُوبٍ،
السَّلامُ عَلَيكَ حِينَ تَقُومُ، السَّلامُ عَلَيْكَ حِينَ تَقْعُدُ، السَّلامُ عَلَيْكَ حِينَ تَقْرَأُ وَتُبَيِّنُ، السَّلامُ عَلَيْكَ حِينَ تُصَلِّي وَتَقْنُتُ، السَّلامُ عَلَيْكَ حِينَ تَرْكَعُ وَتَسْجُدُ، السَّلامُ عَلَيْكَ حِينَ تُهَلِّلُ وَتُكَبِّرُ، السَّلامُ عَلَيْكَ حِين تَحْمَدُ وَتَسْتَغْفِرُ؛ السَّلامُ عَلَيْكَ حِينَ تُصْبِحُ وَتُمْسِي، السَّلامُ عَلَيْكَ فِي اللَّيْلِ إِذا يَغْشىٰ وَالنَّهارِ إِذا تَجَلَّىٰ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْإِمامُ الْمَأْمُونُ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْمُقَدَّمُ الْمَأْمُولُ، السَّلامُ عَلَيْكَ بِجَوامِعِ السَّلامِ،
أُشْهِدُكَ يَا مَوْلايَ أَنِّي أَشْهَدُ أَنْ لَاإِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ وَحْدَهُ لَاشَرِيكَ لَهُ، وَأَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَرَسُولُهُ لَاحَبِيبَ إِلّا هُوَ وَأَهْلُهُ، وَأُشْهِدُكَ يَا مَوْلايَ أَنَّ عَلِيّاً أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ حُجَّتُهُ، وَالْحَسَنَ حُجَّتُهُ، وَالْحُسَيْنَ حُجَّتُهُ، وَعَلِيَّ بْنَ الْحُسَيْنِ حُجَّتُهُ، وَمُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ حُجَّتُهُ، وَجَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ حُجَّتُهُ، وَمُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ حُجَّتُهُ، وَعَلِيَّ بْنَ مُوسىٰ حُجَّتُهُ، وَمُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ حُجَّتُهُ، وَعَلِيَّ بْنَ مُحَمَّدٍ حُجَّتُهُ، وَالْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ حُجَّتُهُ،
وَأَشْهَدُ أَنَّكَ حُجَّةُ اللّٰهِ، أَنْتُمُ الْأَوَّلُ وَالْآخِرُ؛ وَأَنَّ رَجْعَتَكُمْ حَقٌّ لَارَيْبَ فِيها يَوْمَ ﴿لَايَنْفَعُ نَفْساً إِيمانُها لَمْ تَكُنْ آمَنَتْ مِنْ قَبْلُ أَوْ كَسَبَتْ فِي إِيمانِها خَيْراً﴾، وَأَنَّ الْمَوْتَ حَقٌّ، وَأَنَّ ناكِراً وَنَكِيراً حَقٌّ، وَأَشْهَدُ أَنَّ النَّشْرَ حَقٌّ، وَالْبَعْثَ حَقٌّ، وَأَنَّ الصِّراطَ حَقٌّ، وَالْمِرْصادَ حَقٌّ، وَالْمِيزانَ حَقٌّ، وَالْحَشْرَ حَقٌّ، وَالْحِسابَ حَقٌّ، وَالْجَنَّةَ وَالنَّارَ حَقٌّ، وَالْوَعْدَ وَالْوَعِيدَ بِهِما حَقٌّ .
يَا مَوْلايَ شَقِيَ مَنْ خالَفَكُمْ، وَسَعِدَ مَنْ أَطَاعَكُمْ، فَاشْهَدْ عَلَىٰ مَا أَشْهَدْتُكَ عَلَيْهِ وَأَنَا وَلِيٌّ لَكَ بَرِيءٌ مِنْ عَدُوِّكَ، فَالْحَقُّ مَا رَضِيتُمُوهُ، وَالْباطِلُ مَا سَخِطْتُمُوهُ [اَسْخَطْتُموُهُ]، وَالْمَعْرُوفُ مَا أَمَرْتُمْ بِهِ، وَالْمُنْكَرُ مَا نَهَيْتُمْ عَنْهُ، فَنَفْسِي مُؤْمِنَةٌ بِاللّٰهِ وَحْدَهُ لَاشَرِيكَ لَهُ وَبِرَسُولِهِ وَبِأَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَبِكُمْ يَا مَوْلايَ أَوَّلِكُمْ وَآخِرِكُمْ، وَنُصْرَتِي مُعَدَّةٌ لَكُمْ، وَمَوَدَّتِي خَالِصَةٌ لَكُمْ، آمِينَ آمِينَ.
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
🔰 یک وصیت به اشخاصی که به انگیزه مختلف با جمهوری اسلامی مخالفت میکنند...
➕گوشههایی از وصیتنامه سیاسی-الهی #امام_خمینی (ره)
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
📄خط حزبالله 395 | رمز پیروزی امام
🗓 هفته دوم خرداد ماه 1402
🔻 سخنهفته خط حزبالله در آستانه سیوچهارمین سالگرد رحلت امام خمینی (قدسسره) با عنوان «رمز پیروزی امام» الگوی رفتاری ایشان در مقابله با دشمن را تبیین کرده است.
♻️ «چرا رهبر انقلاب اسلامی، مجلس یازدهم را «مجلس انقلابی» میدانند و بر آن تأکید میکنند؟» پرسشی است که خط حزبالله در یادداشت هفته این شماره به آن پاسخ داده است.
🌷شماره این هفته خط حزبالله به روح مطهر برادران شهید جنیدی (رضا،محمد،.نصرالله و عبدالحمید) تقدیم میشود.
🌐 farsi.khamenei.ir/news-content?id=53017
#کتابخانه_همراه
#نشریه_خط_حزب_الله
👇دریافت فایل pdf 👇
2120949506_1642871146.pdf
4.64M
📥 دریافت فایل pdf نشریه خط حزب الله شماره 395- رمز پیروزی امام
🗓 هفته دوم خرداد ماه 1402
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
✅ نامه یک جوان دهه پنجاه به #علامه_طباطبایی
🔸محضر مبارک آیتالله العظمی جناب آقای طباطبایی
سلام علیکم ورحمة الله وبرکاته
جوانی هستم 22 ساله که تنها ممکن است شما باشید به این سؤال من پاسخ بگویید، در محیط و شرایطی زندگی میکنم که هوای نفس و آمال بر من تسلط فراوان دارند و مرا اسیر خود ساختهاند و سبب باز ماندن من از حرکت به سوی الله شدهاند، در خواستی که از شما دارم، این است که بفرمایید بدانم به چه اعمالی دست بزنم تا بر نفس مسلط شوم و این طلسم شوم را که همگان گرفتار آنند بشکنم و سعادت بر من حکومت کنم، لطفاً نصیحت نمیخواهم، بلکه دستورات عملی برای پیروزی لازم دارم.
1355/10/23
📝 پاسخ علامه
السلام علیکم
برای موفق شدن و رسیدن به منظوری که در پشت ورقه مرقوم داشتهاید، لازم است همتی برآورده و توبه نموده، به مراقبه و محاسبه بپردازید، به این نحو که: هر روزه طرف صبح که از خواب بیدار میشوید، قصد جدی کنید که هر عملی پیش آید، رضای خدا -عزاسمه- را مراعات خواهم کرد. آن وقت در هر کاری که میخواهید انجام دهید، نفع آخرت را منظور خواهید داشت. به طوری که اگر نفع اخروی نداشته باشد، انجام نخواهید داد، هر چه باشد و همین حال را تا شب وقت خواب ادامه خواهید داد.
وقت خواب، چهار - پنج دقیقهای در کارهایی که روز انجام دادهاید، فکر کرده و یکی یکی از نظر خواهید گذرانید، هر کدام مطابق رضای خدا انجام یافته شکر کنید و هر کدام، تخلف شده استغفار کنید و این رویه را هر روز ادامه دهید. این روش اگر چه در بادی حال، سخت و در ذائقه نفس تلخ میباشد، ولی کلید نجات و رستگاری است و هر شب پیش از خواب توانستید سُوَر مسبّحات یعنی سورههای «حدید»، «حشر»، «صف»، «جمعه» و تغابن را بخوانید و اگر نتوانستید، تنها سوره «حشر» را بخوانید و پس از بیست روز از حال اشتغال، حالات خود را برای بنده در نامه بنویسید. إنشاءالله موفق خواهید بود.
محمد حسین طباطبایی
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اصلیترین نقطه در مبانی #امام_خمینی
تفاوت #اسلام_سیاسی و #اسلام_فردی
جمهوری اسلامی اوجب واجبات است..
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
ای امام شهیدان خمینی.mp3
4.14M
🎧 #بشنوید | ای امام شهیدان خمینی ...
🎙 بانوای: حاج میثم مطیعی
🏴 ویژه ارتحال امام خمینی (ره)
👈 متن شعر:
Meysammotiee.ir/post/303
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹روایت شهید آوینی از لحظه عروج ملکوتی امام خمینی(ره)
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
📗 کتاب صوتی "زندگینامه آیت الله سید روح الله موسوی خمینی"
امام خمینی در روز بیستم جمادیالثانی، روز ولادت فاطمه زهرا (س) در سال ۱۳۲۱ه.ق/ ۱۲۸۱ه.ش، در خانوادهای اهل علم و مبارزه و تقوا دیده به جهان گشود. در پنج ماهگی، پدرش آقا مصطفی به جرم حمایت از مظلومان به دست اشرار محلی به شهادت رسید. روحالله در آغوش مادری مهربان (بانو هاجر) و سرپرستی عمهای دلسوز (صاحبه خانم) و دایهای پرهیزگار (ننه خاور) پرورش یافت و همزمان آموزشهای اولیه سوارکاری و تفنگداری و تیراندازی را فراگرفت.
روحالله ضمن تحصیل در اراک در ۱۹ سالگی در مراسم بزرگداشت رکن اعظم مشروطه، مجتهد طباطبائی، اولین خطابه خود را قرائت کرد و تحسین حاضران را برانگیخت. این خطابه درواقع بیانیهی سیاسی بود که برای قدردانی از زحمتها و خدمتهای علمدار مشروطیت از جانب حوزه علمیه اراک از زبان یک طلبه جوان قرائت میشد.
این دوره از زندگی روحالله با هجرت به قم آغاز شد و با سیاستهای دینزدایی رضاخان تا ۱۳۲۰ ادامه پیدا کرد. در این دوره روحالله خمینی مشغول تحصیل، تدریس، تألیف کتاب و آشنایی با عالمان برجسته مبارز بود و ...
🎙راوی: محمدتقی مختارملکی
⏱84 دقیقه
🔻کاری از ایران صدا:
http://book.iranseda.ir/detailsalbum/?VALID=TRUE&g=151740
#کتابخانه_همراه
#کتاب_صوتی
👇دریافت 3 فصل فایل صوتی
زندگی نامه امام-1.mp3
7.9M
🎧 کتاب صوتی "زندگینامه آیت الله سید روح الله موسوی خمینی"
فصل 1️⃣
زندگی نامه امام-2.mp3
7.74M
🎧 کتاب صوتی "زندگینامه آیت الله سید روح الله موسوی خمینی"
فصل 2️⃣
زندگی نامه امام-3.mp3
13.93M
🎧 کتاب صوتی "زندگینامه آیت الله سید روح الله موسوی خمینی"
فصل 3️⃣