فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ولی دیگه خواهشا شماها که افتخارتون این بود با ۵۰ نفر راه رو ببندین و ترافیک ایجاد کنید و تابلوها رو بِکنید و حتی بوق زدن ماشینها بخاطر بسته شدن راه رو هم برای انقلابتون فاکتور کنید! از ایجاد ترافیک و اعصابخوردی مردم و هدر دادن بیتالمال تو جشنی که حداقل ۴ میلیون شرکت کردن نگید!
https://eitaa.com/serat12110
صراط
«۳میلیون و سیصد و بیست و پنجهزار میلیون دلار» معادل «۱۶۶میلیارد و دویست و پنجاه میلیون تومن» از حق
💢 مصی توی دادگاه آمریکا برنده شده و قراره ۱۶۶ میلیارد تومن پول بلوکه شده ایرانو بدن بهش😳
🔹 حالا ما که امیدی به برگشت این پولا نداریم ولی خب دوستان برانداز حرفی ندارن؟ اینکه لیدرشون پول مردم ایرانو میتونه مفت مفت بخوره🤦♂
https://eitaa.com/serat12110
🔴حکم انتصاب رئیس سازمان اداری استخدامی کشور باطل شد
🔹هیات عمومی دیوان عدالت اداری رأی به ابطال حکم «میثم لطیفی» رییس سازمان اداری استخدامی کشور داد.
🔹طبق اعلام این رأی، انتصاب میثم لطیفی به ریاست سازمان اداری و استخدامی کشور به دلیل عضویت وی در دانشگاه امام صادق(ع) به عنوان یک نهاد غیردولتی و غیرانتفاعی، غیرقانونی است و از این رو حکم انتصاب وی که از سوی رییس جمهور کشورمان صادر شده بود، ابطال میشود./تسنيم
https://eitaa.com/serat12110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعظیم رگباری وزیر خزانه داری آمریکا در برابر همتای چینی 😄
یکی اومد بگیرتش از بس که داشت تعظیم میکرد 😂
https://eitaa.com/serat12110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علیرضا نوریزاده: جیشالعدل مورد تأیید و محبوب مردم است!
https://eitaa.com/serat12110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گردن کشی رئیس رد صلاحیت شده اتاق بازرگانی!
🔹حسین سلاح ورزی که در جریان انتخابات اتاق بازدگانی، توسط نهادهای امنیتی به دلیل مسائل مالی و امنیتی رد صلاحیت شده بود پس از آنکه به ریاست اتاق بازرگانی منصوب شد، در اولین جلسه هیات نمایندگان بازرگانی، رسانههای منتقد خود را ضدانقلاب و مغرض خواند!
🔹همچنین سلاح ورزی در بخش دیگری اظهارات خود مدعی شده است که برخی از رسانهها سعی در القای تقابل بخش خصوصی و دولت دارند و هیچ تقابلی میان این دو بخش نیست!
🔹اما روزهای گذشته وزیر اقتصاد در نشست خبری خود در واکنش با این انتخاب، نظر دولت را مشخصا همان نظر دستگاههای نظارتی عنوان کرده بود!
🔹همچنین رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین در سخنانی یادآور شده بود: آقای سلاح ورزی پرونده دارند و تفهیم اتهام نیز شدهاند که بخشی از آن مربوط پرونده فساد در اتاق بازرگانی است.
🔹این درحالیست که مهدی مهرپور سردبیر نود اقتصادی در توییتی اعلام کرد که به دلیل انتقاداتی که به انتصاب سلاحورزی داشته است، از ورود به هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ممانعت شده است.
https://eitaa.com/serat12110
🔻چرا باید از «شادپیمایی غدیر» دفاع کرد؟
جعفر حسنخانی؛ سیاستپژوه:
🔹۱.همواره تشیع در معرض این انتقاد بوده که به سوگ اهتمام جدی دارد و از شادی گریزان است. برای سوگ، مناسک جمعیاش بسیار است و اما برای شادی مناسکش حداقلی است. فارغ از جوانب معرفشناسانه و تاریخی پاسخ به این انتقاد، آنچه در شرایط حاضر مهم است، این است که ضرورت بازسازی مناسک شیعی شاد همواره در جامعه احساس میشده. برگزاری مراسم «شادپیمایی غدیر» پاسخی است به آن انتقادها و آن ضرورت اجتماعی و نشانی است از تحولخواهی شیعی. تحولخواهیای که در چهارچوب فقه و معارف شیعی تلاش میکند پاسخ به اقتضائات و نیازهای زمانه را هم بدهد. شادپیمایی غدیر را حمل بر پویایی و تحولخواهی خودخواسته شیعه باید کرد نه چیز دیگر.
🔹۲.از آنجا که هویت شیعی و هویت ایرانی هر دو به دگرسازی هویتی توجه داشته و اهتمام دارند طبیعی است که خرد ایرانی-شیعی در میان اعیاد اسلامی و شیعی، به برجسته کردن شیعیترین عید برای آفرینش منسک شیعی شاد اهتمام داشته باشد. نکته جالب ماجرا این است که این دگرسازی هویتی توامان با اصرار و احترام است. شیعه هم به غدیر اصرار دارد و هم محترمانه با مخالفین غدیر مواجه میشود آن هم در وضعیتی شادمانه نه ستیزه جویانه.
🔹۳.هویت جمعی و «ما» حاصل زیست و خاطرات مشترک است. عرصه عمومی «ما» میسازد و کارویژهاش ساختن جایی برای با هم بودن است. «ما»ی ایرانی حاصل تاریخ شادیها و غمهای مشترک است. هر چقدر مکانهایی شکل بگیرد که بدنها در یک وضعیت مسالمتآمیز به مفاهمه بپردازند و در پی آن به درک مشترک، فهم مشترک، غم مشترک، شادی مشترک، خشم مشترک نزدیک شوند آنگاه «ما» در جامعه شکل میگیرد. اگر تاریخ تجمع و با هم بودن ایرانیان نگاشته شود، پُر واضح است که آنچه که ایرانیان را در هزاره گذشته و پیش از آن در کنار هم جمع میکرده، مکانها و مناسک مذهبی بودهاند. لذا طبعا هویت جمعی ایرانی، «ما»ی قدرتمند و البته مذهبی دارد. جامعهای که مردمانش بیشتر احساس «ما» بودن بکنند آن جامعه، قویتر است و خشونت در آن جامعه معنای خود را از دست میدهد. شادپیمایی غدیر را هم باید به آن تاریخ تجمعهای ایرانیان افزود. شادپیمایی غدیر شکلی از عرصه عمومی است و جایی است که «ما» ساخته میشود آن هم در یک وضعیت شادمانه. این رویداد را باید یک سیاست هویتیِ میهنی و مذهبی موفق قلمداد کرد.
🔹۴.تاریخ تشیع موید این است که شیعه وقتی دولت نداشته همواره در یک وضعیت غیرطبیعی قرار داشته است و زمانه علیه او عملکرده و نه تنها از انجام مناسک بازداشته شده که از هویت شیعی خود نیز منع شده و در بیشتر موارد جان را نیز از دست داده. بدون حکومت شیعی چگونه ممکن بود «سوگپیمایی» اربعین به عنوان بزرگترین راهپیمایی تاریخ بشر، راهاندازی و تضمین شود؟ هیچگاه پیش از جمهوری اسلامی چنین رویدادی با چنین مختصاتِ استثنایی رقم نخورده است. رویدادهای مشابه همگی در عصر حکومتهای شیعی رخ دادهاند. در تاریخ، شیعیانِ بدون حکومت، مناسک تمدنی و تعینیشان جایی در وجه پیدای جامعه نداشته است. با لحاظ آنچه گفته شد، مردمی بودن در برگزاری مناسک شیعی در برابر حکومتی بودن نیست، بلکه در برابر بروکراتیک شدن است. بله مناسک باید با نظم خودانگیخته جامعه شیعی و تضمین و تایید و حمایت حکومت شیعی برگزار شود. باید تلاش کرد حمایت حکومت تبدیل به تعدی بروکراسی به مدنیت شیعی نشود که اگر بشود مناسک بینمک و کمرمق میشوند. اما بین بروکراسیِ (سازمان) فرهنگی شهر با حکومت نباید این همانی کرد. بروکراسی که شکلی از سازماندهی «مکانیکی» است پدیده مدرنی است که معایب و مزایایی دارد و حکومتها در عصر حاضر خود را نیازمند به کارگیری آن میدانند اما نظم خودانگیخته شیعی که در مناسک شیعی نمایان میشود، نظمی تقریبا «ارگانیکی» دارد. با لحاظ این موارد بروکراتیک شدن یا نشدن مناسک را نباید با واژه حکومتی شدن یا نشدن توضیح داد. طرح حکومتی شدن یا نشدن مناسک شیعی در وضعیتی که حکومت شیعی است بی معنا است. نسبت برگزاری مناسک شیعی و حکومت شیعی ذاتی است.
🔹۵.«سوگپیمایی اربعین» و «شادپیمایی غدیر» دو تعین تمدنی یک فرهنگاند. خودآگاهی تاریخی شیعه امروز در مقام جامعهسازی، دولتسازی و تمدن سازی است. در مقام تبدیل فرهنگ و ارزشهای خود به عینیتهای تمدنی است. در یک کلام در مقام تفصیل است. شیعه پیش از حکومت در مقام اجمال بوده و بعد از تصاحب قدرت در مقام تفصیل. نباید مقام تفصیل را بدعت یا فربهی مناسک نامید. در برابر پاسخ به نیازهای جمعی و ضرورتهای اجتماعی بیشتر صورتبندیهای ممانعت کننده در مقام تحجر و جاماندگی هستند. البته باید به این مهم التفات داشت که مقام تفصیل همواره نیازمند به دانش فقه شیعه است.
https://eitaa.com/serat12110
موفقیت متخصصان ایرانی در توسعه #فاز_۱۱ پارس جنوبی بدون حضور غولهای نفتی دنیا به قدری تحسین برانگیز بود که بیبیسی فارسی نیز نتوانست به آن اعتراف نکند.
این تیتر BBC را با رسانههای غربزده داخلی مثل روزنامه شرق مقایسه کنید، آنها در تحقیر توان ملی روی ضدانقلاب را سفید کردهاند.
https://eitaa.com/serat12110
🔻اختلاف نظر در اداره امور کشور طبیعی است
رئیسجمهور در جلسه هیئت دولت:
🔹️تفاوت سلیقه و اختلاف نظر در عرصه گسترده اداره امور کشور طبیعی است، اما پیگیری موارد اختلافی باید از مبادی قانونی و حقوقی و به دور از هرگونه حاشیهآفرینی و ارسال پیام اختلاف باشد.
🔹️قانون ایجاد و فعالیت برخی شوراها که نمایندگان آنها از سوی وزرا تعیین میشوند، اما پس از انتصاب، دولت امکان نظارت بر عملکرد آنها را ندارد، دارای اشکال دانست و این قانون نیاز به اصلاح دارد، چرا که منطقی نیست فردی به عنوان منصوب دولت در مجموعهای فعالیت کند، اما دولت و اعضای آن امکان نظارت بر عملکرد او را نداشته باشند.
https://eitaa.com/serat12110
🔻هیچ کنکوریِ متقلبی الان دانشجو نیست
سازمان سنجش آموزش کشور:
🔹در کنکور ۱۴۰۱ از ۸۵۰ نفر تجهیزات الکترونیکی گرفته شد و آنها از شرکت در کنکور محروم شدند. ۱۰۴۵ نفر هم نتیجۀ کنکورشان شبههدار بود؛ یعنی برخی نتیجۀ کنکورشان با سوابق تحصیلیشان همخوانی نداشت و برخی هم پاسخنامهشان بهطور غیرمتعارفی مشابه یکدیگر بود.
🔹از افرادی که کنکورشان شبههدار بود در ۲۰ مهر، ۴ آذر و ۱۶ دی ۱۴۰۱ در چند درس آزمونِ دوباره گرفته شد و فقط ۱۳۵ نفر نمرۀ قبولی گرفتند و از ادامۀ تحصیلِ بقیه جلوگیری شد.
🔹این افراد رفتند به کمیسیون اصل نود شکایت کردند و گفتند قانون تخلفات مربوط به داوطلبان است نه دانشجویان. مجلس نیز با مصوبهای حرف این افراد را تایید کرد و این داوطلبان با شکایت به دیوان عدالت خواهان برگشت به دانشگاه شدند اما با توجه به اینکه قبل از تصویب قانون این افراد از تحصیل منع شدند به آنها اجازۀ تحصیل در دانشگاه نمیدهیم./فارس
https://eitaa.com/serat12110
37.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگن شیخ بگو تاثیر داره؛ چشم گفتم اینم مستند، ببینیم تاثیر داره یا اعصاب خودمون خرابتر میشه.
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟!
رئیس مجلس ما هنوز داره پیشنهادات جمع میکنه لایحه خوب بنویسه، برای حجاب اسلامی برنامه ریزی و لایحه میخواد، برای جمع کردن ابتذال و لجن که برنامه مشخصه.
خونه شما حمله بشه میرید بشینید پیشنهاد بگیرید چیکار کنید یا فوری اقدام میکنید، حجاب و اسلام پیشکش، به هویت ما حمله کردند کاری نمیکنید و لایحه بازی میکنید. مگر اصل انقلاب برای جمع شدن ابتذال نبود، الان حاشیه امن برای مرفهین درست شده است. این هنوز فیلم های معمولی است، به قدری در برخی جاها وضع خرابه اساسا نمیشه پخش کرد.
شاید هم اینا رو ما فقط مطلع میشیم و مسئولین از بس مشغول کارند اطلاعی ندارند.
👤 فرهاد فتحی
https://eitaa.com/serat12110