دار و ندار-استوری.jpg
1.98M
🌠 دار و ندار تو همه وقف حسین بود
مانند تو، به پای برادر نبود و نیست
🔘 تصویر با کیفیت بالا مخصوص استوری و والپیپر موبایل
📌 #حضرت_زینب
#⃣ #استوری #والپیپر
📲 ایتا | تلگرام | اینستاگرام
@serat_almahdi
هدایت شده از معارف الشیعه
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پخش_زنده
✅ بیان معارف توسط حجتالاسلام #شیخ_محمد_حسین_طوغانی
از #کربلای_معلی
کانال معرفتی " معارف الشیعه "
@maaref_shiaa
ولادت حضرت زینب سلام الله علیها.mp3
2.4M
🎧 #قطعه_صوتی
📋 نکته ای بسیار مهم در مورد ولادت حضرت زینب "سلام الله علیها"
🎙استاد شیخ عبدالحسین بندانی نیشابوری
📲 ایتا | تلگرام | اینستاگرام
@serat_almahdi
﷽
سوره نساء آیه ۹۰
«إِلاَّ الَّذينَ يَصِلُونَ إِلى قَوْمٍ بَيْنَكُمْ وَ بَيْنَهُمْ ميثاقٌ أَوْ جاؤُكُمْ حَصِرَتْ صُدُورُهُمْ أَنْ يُقاتِلُوكُمْ أَوْ يُقاتِلُوا قَوْمَهُمْ وَ لَوْ شاءَ اللهُ لَسَلَّطَهُمْ عَلَيْكُمْ فَلَقاتَلُوكُمْ فَإِنِ اعْتَزَلُوكُمْ فَلَمْ يُقاتِلُوكُمْ وَ أَلْقَوْا إِلَيْكُمُ السَّلَمَ فَما جَعَلَ اللهُ لَكُمْ عَلَيْهِمْ سَبيلاً۞»
مگر آنها كه با همپيمانان شما، پيمان بستهاند؛ يا آنها كه بهسوى شما مىآيند، و از پيكار با شما، يا پيكار با قوم خود به تنگ آمدهاند؛ [نه سر جنگ با شما دارند، و نه توان مبارزه با قوم خود]. و اگر خداوند بخواهد، آنان را بر شما مسلّط مىكند تا با شما پيكار كنند. پس اگر از شما كنارهگيرى كرده و با شما پيكار ننمودند، [بلكه] پيشنهاد صلح كردند، خداوند براى شما راهى براى تعرّض بر آنان قرار نداده است.
📖 امام صادق (سلاماللهعلیه):
این آیه دربارهی بنیمدلج نازل شده است که [از جنگ] کنارهگیری کردند و همراه با پيامبر با آنان نجنگیدند و با قوم خویش نیز نبودند». گفتم: «پیامبر با آنان چه کرد»؟ فرمود: «با آنان نجنگید تا اینکه کار دشمن خود را به پایان رساند و به همهی آنان اعلام جنگ داد (پیمان با آنان را شکست و به آنان خبر داد که دیگر به پیمان پایبند نیست).
📚 تفسیر اهلبیت علیهمالسلام،ج۳،ص۳۶۴
#️⃣ #سوره_نساء #تفسیر_قرآن
#یک_آیه_از_قرآن #صفات_ظالمین
📲 ایتا | تلگرام | اینستاگرام
@serat_almahdi
29.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 دعا راه نجات از زندان غیبت
❞ اگر به دنبال نجات هستیم میخوایم از این زندان غیبت نجات پیدا بکنیم بریم در خانه خدا با خدا مناجات بکنیم اگر میخواهیم خلاص بشیم از این گرفتاریهای غیبت به اخلاص رو بیاریم و به خاطر همه گرفتاریهایی که با غیبت امام زمان بهش مبتلا شدیم خوب هست که به خدای متعال پناه ببریم که او مفزع هست او پناهگاه هست. ❝
🤲🏻 اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج
🎙 حجت الاسلام #شیخ_محمد_توحیدی
📌 #نهضت_دعا_برای_فرج
#️⃣ #کلیپ_های_مهدوی #اهمیت_و_آداب_دعا
📲 ایتا | تلگرام | اینستاگرام
@serat_almahdi
🌠 عدم کنترل نگاه، سبب و ریشهی فسادهاست
▪️امیرالمومنین "سلاماللهعلیه" در ذیل آیه:
«قُلْ لِلْمُؤْمِنٰاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصٰارِهِنَّ وَ يَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ»¹ فرمودند:
«أَیْ مِمَّا یُلْحِقُهُنَّ مِنَ النَّظَرِ کَمَا جَاءَ فِی حِفْظِ الْفُرُوجِ فَالنَّظَرُ سَبَبُ إِیقَاعِ الْفِعْلِ مِنَ الزِّنَا وَ غَیْرِهِ»²
یعنی همانگونه که دامنها را نگه میدارند، دیدگان خود را هم از نگاهکردن به این و آن حفظ کنند، زیرا نگاهکردن سبب واقع شدن افعال حرام جنسی از زنا و غیر آن میگردد.
📗 آیه۳۱سورهمبارکهنور
📚 وسائلالشیعة،ج۱،ص۳۰۰ | بحارالأنوار،ج۷۷،ص۱۸۲
📌 #سلوک_بانوان
#️⃣ #احادیث_حجاب #نگاه_کردن_به_مردان
#احادیث_ذیل_آیات_حجاب
📲 ایتا | تلگرام | اینستاگرام
@serat_almahdi
عدم کنترل-استوری.jpg
741K
🌠 عدم کنترل نگاه، سبب و ریشهی فسادهاست
🔘 تصویر با کیفیت بالا مخصوص استوری و والپیپر موبایل
📌 #گرافیک_حجاب
#⃣ #استوری #والپیپر
📲 ایتا | تلگرام | اینستاگرام
@serat_almahdi
﷽
سوره نساء آیه ۹۱
«سَتَجِدُونَ آخَرينَ يُريدُونَ أَنْ يَأْمَنُوكُمْ وَ يَأْمَنُوا قَوْمَهُمْ كُلَّما رُدُّوا إِلَى الْفِتْنَةِ أُرْكِسُوا فيها فَإِنْ لَمْ يَعْتَزِلُوكُمْ وَ يُلْقُوا إِلَيْكُمُ السَّلَمَ وَ يَكُفُّوا أَيْدِيَهُمْ فَخُذُوهُمْ وَ اقْتُلُوهُمْ حَيْثُ ثَقِفْتُمُوهُمْ وَ أُولئِكُمْ جَعَلْنا لَكُمْ عَلَيْهِمْ سُلْطاناً مُبيناً۞»
بهزودى گروه ديگرى را مىيابيد كه مىخواهند هم از ناحيهی شما در امان باشند، و هم از ناحيهی قوم خودشان [كه مشركند؛ ولى] هر زمان آنان را بهسوى فتنه [و بتپرستى] فرا خوانند، با سر در آن فرو مىروند. اگر از درگيرى با شما كنار نرفتند و پيشنهاد صلح نكردند و دست از شما نكشيدند، آنها را هرجا يافتيد اسير كنيد و [درصورت احساس خطر] به قتل برسانيد. آنها كسانى هستند كه ما براى شما، تسلّط آشكارى نسبت به آنان قرار دادهايم.
📖 ابنعبّاس (رحمةاللهعلیه):
هدفشان از این کار آن بود که از ناحیهی قوم خود [مشرکان] و از ناحیهی پیامبر در امان باشند و خدا چنین چیزی (نفاق) را نمیپسندد.
📚 تفسیر اهلبیت علیهمالسلام،ج۳،ص۳۶۶
#️⃣ #سوره_نساء #تفسیر_قرآن
#یک_آیه_از_قرآن #صفات_ظالمین
📲 ایتا | تلگرام | اینستاگرام
@serat_almahdi
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 حجاب صحیح
❞ حجاب یعنی لباس اجتماعی زن مقابل نامحرم یعنی یه لباسی به تن کن علاوه بر اینکه بدن و موی سر پوشیده باشد یه جور لباس بپوش نامحرم طمع نکنه به اون زن.
چادر سر میکنه یه کفشی میپوشه که صد نفر توجه کنن یه لباسی، یه چادری، یه عطری، که جلب توجه نامحرم کنه این حجاب نیست، این مسخره کردن حجابه. ❝
🎙 حجت الاسلام و المسلمین استاد #حاج_شیخ_سعید_قاسمی "حفظهاللهتعالی"
📌 #کلیپ_های_معارفی #حجاب #سلوک_بانوان
📲 ایتا | تلگرام | اینستاگرام
@serat_almahdi
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ترک تقیه مانع تقرب به امام زمان "سلاماللهعلیه"
▪️حضرت مهدی"سلاماللهعلیه" فرمودند:
«اِعْتَصِمُوا بِالتَّقِيَّةِ مِنْ شَبِّ نَارِ اَلْجَاهِلِيَّةِ...»
با تقيّه خود را از شعلهور کردن آتش جاهليّت نگه دارید.
📚 الاحتجاج،ج۲،ص٤٩۵
📌 #موانع_تقرب_به_امام_زمان | شماره ۱۱
#⃣ #امام_زمان #ویدئو_نوشته
📲 ایتا | تلگرام | اینستاگرام
@serat_almahdi
ترک تقیه-استوری(1).jpg
1.03M
🌄 ترک تقیه مانع تقرب به امام زمان "سلاماللهعلیه"
🔘 تصویر با کیفیت بالا مخصوص استوری و والپیپر موبایل
📌 #گرافیک_مهدوی
#⃣ #استوری #والپیپر
📲 ایتا | تلگرام | اینستاگرام
@serat_almahdi
﷽
سوره نساء آیه ۹۲
«وَ ما كانَ لِمُؤْمِنٍ أَن يَقْتُلَ مُؤْمِناً إِلاَّ خَطَأً وَ مَن قَتَلَ مُؤْمِناً خَطَأً فَتَحريرُ رَقَبَةٍ مُؤمِنَةٍ وَ دِيَةٌ مُسَلَّمَةٌ إِلى أَهلِهِ إِلاَّ أَن يَصَّدَّقُوا فَإِن كانَ مِن قَوْمٍ عَدُوٍّ لَكُم وَ هُوَ مُؤمِنٌ فَتَحريرُ رَقَبَةٍ مُؤمِنَةٍ وَ إِن كانَ مِن قَوْمٍ بَينَكُم وَ بَيْنَهُم ميثاقٌ فَدِيَةٌ مُسَلَّمَةٌ إِلى أَهلِهِ وَ تَحريرُ رَقَبَةٍ مُؤْمِنَةٍ فَمَن لَم يَجِد فَصِيامُ شَهْرَينِ مُتَتابِعَيْنِ تَوْبَةً مِنَ اللهِ وَ كانَ اللهُ عَليماً حَكيماً۞»
هيچ فرد باايمانى مجاز نيست كه مؤمنى را به قتل برساند، مگر اينكه از روى خطا و اشتباه باشد؛ و اگر كسى مؤمنى را از روى خطا به قتل رساند، بايد يك بردهی مؤمن را آزاد كند و خونبهايى به كسان او بپردازد؛ مگر اينكه آنها خونبها را ببخشند. و اگر مقتول، از گروهى باشد كه دشمن شما هستند، ولى مقتول با ايمان بوده، بايد يك بردهی مؤمن را آزاد كند. و اگر از گروهى باشد كه ميان شما و آنها پيمانى برقرار است، بايد خونبهاى او را به كسان او بپردازد، و يك بردهی مؤمن آزاد كند. و آن كس كه نمىتواند بايد دو ماه پىدرپى روزه بگيرد. اين، توبهی الهى است. و خداوند، دانا و حكيم است.
📖 امام علی (سلاماللهعلیه):
بردهی مؤمن که مدّنظر خداست، کسی است که به سنّ بلوغ رسیده باشد [و عاقل باشد] و النّسمة بَردهای است که چیزی نمیداند، مگر آنچه تو به او یاد دادی و صغیر میباشد.
📚 تفسیر اهلبیت علیهمالسلام،ج۳،ص۳۶۸
#️⃣ #سوره_نساء #تفسیر_قرآن
#یک_آیه_از_قرآن #آیات_احکام
📲 ایتا | تلگرام | اینستاگرام
@serat_almahdi