هدایت شده از خبرگزاری فارس
رئیسی: به شبهات کرونایی پاسخ علمی و منطقی داده شود
🔹واکسیناسیون عمومی باید با قوت ادامه یابد. بازگشاییها با برنامهریزی و نظارت دقیق باشد تا سلامت مردم به خطر نیفتد.
🔹در مقابله با کرونا سیاست ما باید اقناعی باشد نه اجباری، به شبهات درباره کرونا پاسخ علمی و منطقی داده شود.
@Farsna
🔸محرمانه بودن اموال مسئولان تصمیم مجلس هشتم است نه مجلس یازدهم
محمد باقرقالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی:
🔹مجلس یازدهم برای محرمانه بودن اموال مسئولان هیچ مصوبه ای نداشته است،فرآیند تصویب قانون در مجلس کاملا مشخص است ونمایندگان در این خصوص تصمیمی نگرفته اند،این تصمیم مربوط به #مجلس_هشتم است.
@serat_zanjan
♨️اخبار غیررسمی حاکی است علیرغم رایزنی ها، صلاحیت آقای عباس راشاد برای تصدی پست شهرداری زنجان منفی اعلام شده است.
https://eitaa.com/serat_zanjan
⭕ نامه محرمانه #شهید_بهشتی به #امام_خمینی در افشای ماهیت خط سازش و گلایه از #بنی_صدر
🔹️شهید مظلوم آیت الله بهشتی در اسفند 59، و در حالیکه آماج تمام حملات و تهمت ها و تخریب های کمرشکن ضدانقلاب قرار گرفته بود، نامه ای خصوصی به امام نوشته بود. فتوکپی پاکنویس این نامه، سال ها بعد و در بین دست نوشته های شهید بهشتی یافت شد.
👇👇👇
▪️https://eitaa.com/serat_zanjan/1096
✍نامه محرمانه شهیدبهشتی به امام خمینی در افشای ماهیت خط سازش وگلایه از بنی صدر
بسم اللّه الرّحمن الرّحیم
تهران جمعه ۵۹/۱۲/۲۲
استاد و رهبر بزرگوار
السلام علیکم و رحمة اللّه و برکاته
📌سنگینی وظیفه فرزندتان را بر آن داشت که این نامه را به حضورتان بنویسد و حقایق را به عرضتان برساند.
#دوگانگی_موجود میان #مدیران_کشور بیش از آن که جنبه شخصی داشته باشد، به اختلاف دو بینش مربوط میشود؛
🔹یک بینش معتقد و ملتزم به #فقاهت و #اجتهاد، اجتهادی که در عین زنده بودن و پویا بودن، باید سخت ملتزم به وحی و تعهد در برابر کتاب و سنت باشد،
🔸بینش_دیگر در پی اندیشهها و برداشتهای بینابین، که نه بهکلی از وحی بریده است و نه آنچنان که باید و شاید در برابر آن متعهد و پایبند، و گفتهها و نوشتهها و کردهها بر این موضوع بینابین گواه.
بینش اول در برابر #بیگانگان و هجوم تبلیغاتی و سیاسی و اقتصادی به نظام سخت به توکل بر خدا و اعتماد به نفس و تکیه بر توان اسلامی و پرهیز از گرفتار شدن در دام داوریها یا دلسوزیهای بیگانگان معتقد و ملتزم.
بینش دیگر، هرچند دلش همین را میخواهد و زبانش همین را میگوید و قلمش همین را مینویسد، اما چون همه مختصات لازم برای پیمودن این راه دشوار را ندارد، #در_عمل_لرزان و #لغزان.
بینش اول به نظام و شیوهای برای زندگی امت ما معتقد است که در عین گشودن راه بهسوی همه نوع پیشرفت و ترقی، مانع حل شدن مسلمانها در دستاوردهای شرق یا غرب باشد و آنان را بر فرهنگ و نظام و ارزش اصیل و مستقل اسلام استوار دارد. بینش دیگر با حفظ نام اسلام و بخشی از ارزشهای آن، جامعه را به راهی میکشاند که خود به خود درها را بهروی ارزشهای بیگانه از اسلام و بلکه ضداسلام میگشاید.
بینش اول روی شرایطی در گزینش مسئولان تکیه میکند که جامعه را بهسوی امامت متقین و گسترش این امامت بر همه سطوح راه میبرد. بینش دیگر بیشتر روی شرایطی تکیه میکند که خود به خود راه را برای نفوذ بیمبالاتها یا کممبالاتها در همه سطوح مدیریت امت اسلامی و حاکم شدن آنها بر سرنوشت انقلاب هموار میسازد.
🔻شاید برای شما شنیدن این خبر تلخ و دشوار باشد که بسیاری از کسانی که در طول سالهای اخیر در راه حاکم شدن اسلام اصیل بر جامعه ما کوشیده و رنجها بردهاند و در طول این سالها بهمقتضای طبیعت و ماهیت نظام اداری رژیم شاهی، در همه سازمانهای لشکری و کشوری همواره در اقلیت بوده و زیر فشار اکثریت غربگرا یا شرقگرا حاکم بر این سازمانها بهسر بردهاند، هم اکنون در جمهوری اسلامی هم که امام در رأس آن است و تنی چند از فرزندان امام نیز بخشی از مسئولیتها را بهعهده دارند و مردم عزیز ما نیز در صحنهها حضور دارند، دوباره تحت فشار همان اکثریت قرار گرفتهاند، این اقلیت مؤمن که اگر حمایتش کنند میرود که اکثریت شود، امروز ذلت و خذلان مؤمنان را در جمهوری اسلامی با پوست و گوشت و استخوان لمس میکنند که با چماق ارتجاع میکوبندشان و با کارشکنیهای رنگارنگ سد راه حرکت اسلامی و اصلاحی آنها میشوند، با استظهار به ستون پنجم دشمن که در همه این سازمانها جا خوش کردهاند و با اطمینان به حمایت گروهی از مسئولان امروز و دیروز.
▪️اگر این دو بینش در اداره امور جمهوری اسلامی ادامه یابد، نه کارهای جاری مردم سر و سامان پیدا میکند، نه مشکلات موجود دینی، فرهنگی، اخلاقیات اجتماعی و اقتصادی این مردم رنجدیده و محروم و ایثارگر با سرعت و قاطعیت کافی حل میشود و نه میتوان برای آینده طرحهای اصیل اسلامی ریخت و به مرحله عمل درآورد... نظر ما این است که رشد کمی و کیفی دارندگان بینش اول (اسلام فقاهتی و خط اصیل امام) بهلطف الهی امروز به آن درجه رسیده است که نهادهای لشکری و کشوری بهوسیله صاحبان این نوع بینش اداره شود و اداره جمهوری اسلامی بر پایه یک بینش استوار گردد.
برادران گفتند که نوارهای مربوط به سخنان رئیس جمهور در اصفهان را خدمتتان دادهاند که دانش آموزان و کارمندان را به مقاومت در برابر اقدامات دولت که با نظرات شخصی رئیس جمهور منطبق نیست، تشویق میکند. نوارهای مربوط به ارتباط مستقیم برخی از کارگردانان اعتصاب اخیر شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه با دفتر رئیس جمهور و آقای زنجانی، دستیار رئیس جمهور نیز در اختیار مسئولان قضایی است.
🔸با کمال تأسف، نواقص موجود در این انجمنهای اسلامی و برخی از اعضای آنها و نفوذ عناصر ناخالص در این انجمنها و نهادها را وسیلهای برای سرکوبی کل نهادها و خارج کردن آنها از صحنه قرار دادهاند تا همین چند قدم کوتاه نیز که در راه حاکمیت اسلام بر سازمانهای لشکری و کشوری جلو رفتهایم، خنثی شود.
ادامه؛
▪️https://eitaa.com/rozaneebefarda/9940
@serat_zanjan
تیتر و کاریکاتور معنادار روزنامه جام جم درباره #الهام_علیاف
@serat_zanjan
💢 مستندهای وحدتی
#اختصاصی
▪️ ضمن تبریک هفته وحدت، فهرست تعدادی از مستندها که مرتبط با حوزه وحدت شیعه و سنی و خدمات اجتماعی عزیزانی از اهل سنت بودهاند، تقدیم میشوند:
▪️https://eitaa.com/darseenghelab/10144
@serat_zanjan
♨️ روحانی افغانستانی: به داد مردم افغانستان برسید.
▪️https://hawzahnews.com/xbnKs
@serat_zanjan
⭕ نظرسنجی دانشگاه مریلند از محبوبیت سیاستمداران ایرانی؛
▪️رئیسی محبوبترین؛ روحانی و لاریجانی در رتبه آخر
@serat_zanjan
نماینده ولی فقیه در استان زنجان:
🔹دخالتی در عزل و نصب مدیران تا کنون نداشتم.
@serat_zanjan
هدایت شده از روزنه
صفحه نخست نامه محرمانه #شهید_بهشتی به #امام_خمینی در افشای ماهیت #خط_سازش و انتقاد به عملکرد بنیصدر
انتظار میرود متولیان نشر آثار امام یا نشر آثار شهید بهشتی، متن کامل و دستخط شهید بهشتی را منتشر سازند!
@rozaneebefarda
💢 بر اساس نتایج نظرسنجی مشترک «دانشگاه مریلند» و مرکز افکارسنجی «ایران پُل»؛
اکثریت قابل توجهی از مردم ایران به نهادهای اصلی حکومت اعتماد دارند.
🔹️نتایج نظرسنجی مشترک #دانشگاه_مریلند و مرکز افکارسنجی #ایران_پُل نشان می دهد مردم ایران از ایالات متحده رویگردان شده و به سیاست جدید #جمهوری_اسلامی در نگاه به شرق دید مثبت دارند.
🛎 این #نظرسنجی همچنین نشان می دهد تقریباً هیچگونه شواهدی دال بر نارضایتی گسترده از نظام وجود ندارد که نشان دهد جمهوری اسلامی آنطور که برخی مفسران آمریکایی مدعی هستند، نزدیک یا در آستانه #فروپاشی باشد.
🔹️۵۴ درصد گفتند انتظار دارند سه سال آینده شرایط زندگی بهتری برای ایرانیان فراهم شود. علاوه بر این اکثریت قابل توجهی (۷۰ تا ۸۰ درصد) «تاحدی» یا «بسیار زیاد» به نهادهای اصلی حکومت، قوه قضاییه، رئیس جمهور و مجلس اعتماد دارند. اعتماد به پلیس و ارتش ۸۳ درصد ارزیابی شده است.
▪️متن کامل خبر ؛
v-o-h.ir/?p=28684
@serat_zanjan
هدایت شده از رویت
▪️علامه طباطبایی میفرمودند:
🔺️من اوایل که اسفار میخواندم خیلی کار میکردم و خیلی فکر میکردم و خیلی هم تجزیه و تحلیل میکردم. بعد کم کم در من این غرور پیدا شده بود که خود آخوند [ ملاصدرا ] هم اگر بیاید دیگر بهتر از این نمیتواند این مطالب را تجزیه و تحلیل کند.
🔹️تا بعد میروند نزد استادشان مرحوم آقای قاضی که استاد سیر و سلوک و معنویت بوده است. آقای طباطبایی میفرمودند وقتی که ایشان وارد بحث مسائل وجود شد یکمرتبه معتقد شدم که من تا به حال یک کلمه از اسفار نمیفهمیدم.
🔹️اگر کسی بخواهد واقعاً حکمت متعالیه را بخواند باید زمینه قلبی و روحی و زمینه معنوی آن را هم فراهم کند و الّا «ظلمات بعضها فوق بعض» میشود.
(درسهای اسفار، ج۱، ص۱۳۷)
@nimche_talabe
👈 حکایت دو سید حسن
💥 از سیدحسن آقامیری تا سیدحسن پورآذر
👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/serat_zanjan/1113
@serat_zanjan
👈 حکایت دو سید حسن
💥 از سیدحسن آقامیری تا سیدحسن پورآذر
✍️ #محمدصادق_ابوالحسنی
1⃣ اگر قرار باشد روزی از سرشت و سرنوشت رفقای قدیمیام برای شما گرامیان بنویسم، بسیار پرخاطره و پرماجرا میشود. خیلی از دوستان دوران طلبگی من، به جایگاه شایستهای رسیدند که انصافا تحسین برانگیز است اما برخی نیز دچار ریزش شدند و از شاهراه "کتاب الله و عترتی" دور افتادند.
از سیدحسن آقامیری - که اول بسیجی تند و تیزی بود و بعدا چوب حراج به همه باورها و اعتقادات خویش زد - بگیر؛ تا سید حسن سید پورآذر - همحجره دوستداشتنی و پرتلاشم - که به نحو عجیبی در دام فرقه احمدالحسن افتاد؛ چندانکه مدیر دانشکده آن فرقه در ایران گردید.
برای من هنوز قابل هضم نیست که چرا یک طلبه فاضل مثل ایشان، بایستی از مدرسین سطوح حوزه باشد و دکترای کلام اسلامی را هم بگیرد، ولی به راحتی به دست یک فرقه معلوم الحال شکار شود؟! در هر صورت، از خبر ندامت و بازگشت ایشان خوشحال شدم و بدین وسیله لطف پرورگار مهربان را سپاس میگویم.
2⃣ ابتدا، از قصه "سیدحسن پورآذر" شروع میکنم. از دوران همحجرگی ما در مدرسه رسالت، چیزی حدود ۲۳ سال میگذرد. فضای دهه ۷۰ با امروز قابل قیاس نیست ولی داعیه انحراف ستیزی ایشان با سرنوشتی که بعدا برایش رقم خورد، همخوانی نداشت. فراموش نمیکنم که بارها از انحرافات فکری در برخی روحانینمایان سخن میگفتم و او نیز عمیقا اظهار تاسف میکرد. اهل شب زندهداری بود و به جد از سوء عاقبت میهراسید.
یادم نمیرود حدود یک سال بعد، او و دوستان همفکرش، شدیدا بر منحرف بودن برخی از طلاب مدرسه، پافشاری کردند و حتی به مدیر گوشزد کردند که اگر آنها را اخراج نکنی، ما و جمع کثیری از مدرسه میرویم. مدیر مدرسه که چنین رویکردی را تندروی میدانست، مقاومت کرد و لذا ایشان و دوستانش همگی رفتند! این اقدام، شکاف زیادی ایجاد کرد و ضربهای به پیکر مدرسه وارد آورد. افزون بر این، یکی از خطبای بسیار معروف کشوری - که حتما او را میشناسید - در مدرسه ما تدریس میکرد. یکی از همفکران صمیمی آقای پورآذر -که کاملا مورد تایید وی بود- به بهانه اینکه شوخیهای آن استاد مناسب نیست، کلاس درس ایشان را به هم زد و هر طور بود زمینه اخراج استاد را از مدرسه فراهم آورد! ایشان نسبت بدین گونه اقدامات، انتقادی نداشت و گاه حمایت هم میکرد.
روی همین سوابق بود که وقتی شنیدم رفیق قدیمی ما، با احمدالحسن بیعت کرده و با حلقه انحرافی وی، بویژه فرد شهرآشوبی مثل "عباس فتحیه" متحد شده است، سخت متعجب شدم.
3⃣ دقیقا در همان دوران بود که با سید حسن دوم، یعنی "آقامیری" رفیق شدم. طلبه مدرسه صدوقی بود و از فعالان جدی پایگاه بسیج. روحیات خاصی داشت که در قیاس با وضعیت امروزش، بسی شگفتانگیز است؛ فیالمثل نمازجمعهاش ترک نمیشد و حتی زمانی که پایش شکسته بود، به زحمت خودش را به مصلی میرسانید و گاه از من میپرسید: چرا هر جمعه با ما نمازجمعه نمیآیی؟ داعیه حمایت از ولایت فقیه داشت و برای حضور در تجمعات سیاسی - انقلابی دوران دوم خرداد پیشتاز بود. از دامهای رنگارنگ استعمار برای جوانان حرف میزد و اینکه باید آنها را از فساد و گناه نجات داد و بصیرت سیاسی آنان را در برابر امریکا و اسرائیل بالا برد!! و از همنشینی با افراد منحرف دوری جست. آن روز کسی وضعیت امروزش را حتی به خواب هم نمیدید. او تحت تاثیر آقای حاج سید محمود ابطحی، به مدل خاصی از ترویج اسلام (مدل موسوم به اسلام رحمانی) روی آورد.
ادبیات آن روز آقامیری با امروز کاملا متفاوت بود. مثلا با آب و تاب از آیت الله مصباح یزدی (ره) با عنوان "علامه" یاد میکرد و ضمن انحرافی دانستن افکار دکتر سروش، تاکید میکرد که او جرات مناظره با استاد مصباح را ندارد!
چندی قبل که شنیدم آقامیری از برادرش "سید حسین" انتقاد کرده و گفته او بیش از حد انقلابی است، لختی بر این سخن خندیدم؛ چون شاید برادرش تا چهل پنجاه سال دیگر هم، به گرد پای سید حسن انقلابی آن روز نرسد! مع الوصف، بسیار بانشاط، خوش گعده و اثرگذار بود و افسوس میخورم که ای کاش این روحیه را در راه حق و حقیقت استفاده میکرد.
4⃣ اما از حق نگذریم سید حسن اول - پور آذر - با سید حسن دوم - آقامیری - تفاوتهایی داشت و همین امتیازات او را نجات داد. اول اینکه جدیت در تحصیل داشت و یکی از طلاب موفق کلاس به شمار میرفت. در مباحثه ادبیاتمان هم این مسئله پیدا بود و بعدا این مسیر را با قوت ادامه داد. لذا پس از گرایش به فرقه نیز بر کرسی فکری آن نشست؛ ولی متاسفانه آقامیری با دروس حوزه، میانه خوبی نداشت. یعنی هر چقدر در فوتبال و شنا و کوهنوردی کوشا بود، همان قدر در درسش، غافل و ناموفق بود. چند سال بعد برایم از درسهایی که هنوز نتوانسته بخواند، گفت و من حساسیت درس خواندن را به او یادآوری کردم. این خلا در سرنوشت او بیاثر نبود...
@serat_zanjan
پایگاه تحلیلی صراط
👈 حکایت دو سید حسن 💥 از سیدحسن آقامیری تا سیدحسن پورآذر ✍️ #محمدصادق_ابوالحسنی 1⃣ اگر قرار باشد
↕️↕️ ادامه مطلب
5⃣ تفاوت دیگری هم بین آن دو بود - و شاید بتوان از همین زاویه ریزش آنها را آسیبشناسی کرد - و آن نوع تعامل با اطرافیان است.
سید حسن پورآذر زود جذب دوستان صمیمی خود میشد و با فروتنی خود، گاه تاثیر زیادی از همنشین میگرفت؛ و شاید همین رویه در گرویدن به فرقه بیتاثیر نبود؛ اما در نقطه مقابل، آقامیری میکوشید با ابزارهای گوناگون، دوستانش را شدیدا جذب کند. او از همان روزها، در سودای جمع کردن افراد، دور خود بود و فکر تمایز یافتن خویش از دوستان و همکیشان را در دماغ میپرورانید؛ و انصافا در چیرگی بر عوام، استاد بود. از همین روی، به حرفهای جنجالی و رفتارهای غیر عادی و ساختارشکن تمایل داشت و فاقد یک نگاه عمیق بود؛ و چنانچه دیدیم در این چرخه، تا بدانجا پیش رفت که محتوای آیات و روایات را هم تکذیب کرد.
به نظرم آنچه سید حسن پورآذر را به گفتمان کتاب و عترت بازگردانید، صفا و خلوصی بود که در او وجود داشت و بدین گونه بود که با شهامت به خطایش اعتراف کرد و از گفتن حقیقت نهراسید. من که از این رویش جدید، بسیار خوشحالم و به ایشان صمیمانه تبریک میگویم. اما در این سوی، به بازگشت آقامیری چندان امیدوار نیستم؛ چرا که اگر مشکل آن سید حسن (پورآذر)، عمدتا از نوع فکری و نگرشی بود ولی این سید حسن (آقامیری) دچار آفت گرایشی و انگیزشی نیز هست. هر چند که نظام هدایت در اختیار خداوند است و تحول دلها تنها در کف قدرت اوست: و إِلَى اللّهِ مَرْجِعُكُمْ وَ هُوَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ | وَ إِلَى اللَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ.
6⃣ راقم سطور در پایان خاطرنشان میسازد که در زندگی از خطا و لغزش مصون نبوده و حسن عاقبت خویش را مشروط به الطاف پروردگار و پیروی از حضرات معصومین علیهم السلام میبیند (ما قال محمد و آل محمد قلنا و ما دان محمد و آل محمد "ص" دنا).
باری، به قول حافظ شیرین سخن، حسن عاقبت به "رندی" و "زهد" نیست؛ بل در گروی "کیمیای عنایت" و "گوهر معرفت" است.
🔹آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند
🔹آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند
🔹...چون حسن عاقبت نه به رندی و زاهدیست
🔹آن به که کار خود، به عنایت رها کنند
🔹بی معرفت مباش که در من یزید عشق
🔹اهل نظر معامله با آشنا کنند
والسلام علی من اتبع الهدی
۲۸ مهرماه ۱۴۰۰ هجری شمسی نبوی علی هاجرها آلاف التحیه و السلام
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 http://eitaa.com/monzer_ir
@serat_zanjan
🔻آیت الله اعرافی در زنجان:
▪️چند سال اخیر تقریباً هیچ بودجه برنامه ای نداشتیم | اجرای ۱۰۰ کلان پروژه مورد نیاز نظام | رسمیت یافتن ۵۰ درس خارج در استانها
▪️ در چند سال اخیر تقریباً هیچ بودجه برنامه ای نداشتیم و قریب به ۲۰۰ نیرو را نیز کاهش دادیم و با این وجود کارها و اقدامات بزرگی انجام شده است.
▪️در ۳ سال گذشته ۲۰۰ هزار موقوفه حوزوی شناسایی شده که اگر همه آنها به استفاده و بهره برداری برسد به طور یقین پیشرفت های بزرگی را به دنبال خواهد داشت و بسیاری از مشکلات بودجه ای حوزه رفع می شود، چرا که عوائد حوزه از این موقوفات تقریباً صفر است.
▪️ امروز ۵۰ درس خارج در غیر قم و مشهد به رسمیت شناخته شده است و از طرفی نیز حوزه یکصد کلان پروژه مهم نظام اسلامی را شناسایی کرده و روی آن کار میکند.
♨️ عظمت انقلاب اسلامی و منظومه فکری آن بسیار با ارزش است که امیدواریم هم خودمان به آن توجه کنیم و هم به طلاب جوان منتقل شود.
@serat_zanjan
#توئیت
✍️امروز تو نماز جمعه آقای #حاج_علی_اکبری گفتن:« یکی از خسارت های کرونا محدودسازی نماز جمعه بود.»
🔺 خواستم به اطلاعشون برسونم که بیخود گردن #کرونا نندازین؛ شما قبلا با نگفتن از دردهای مردم، دست به سر کردن امام جمعه عدالتخواه و تهیه محتوا برای سخنرانی ائمه جمعه، زحمت این کار رو کشیده بودین
@serat_zanjan
ابن الإمام بل هو الإمام!
🔹دستنوشته مرحوم #آیتالله_بهاءالدینی در تجلیل از شخصیت آیتالله شهید #سیدمصطفی_خمینی
🔸️الحاج آقا مصطفی(ره)، آیةالله جامع بین المعقول و المنقول و السیاسة الاِسلامیة و الدّینیة فی شبابه، و بَلغ ما بلغ، من نوادر زماننا بل من نوادر الأعصار و الأزمان، صادق القول مع حسن النیة، بصیر بالنفوس مع کمال الفطانة و الدّهی، و له سهم وافر فی الإنقلاب و حوادثه، صابر فی المشکلات و نوائب الدّهر.
🔸️ابن الإمام، بل هو الإمام، بل له ابٌ مثل الإمام، شدید الحبّ بالإمام، لٰٰا لأجل الابوّة، و الإمام شدید الحبّ لٰا لأجل البنوّة بل لجهات اخر لامجال لذکرها.
🔹️آنچه من در این جا نسبت به حاج آقا مصطفی(ره) آوردم، هیچ مبالغه و گزاف نیست. اگر کمی به ذهن بعید به نظر می رسد، به علّت این است که ما حاج آقا مصطفی را نمی شناسیم!
او به راستی یکی از #شخصیتهای_بزرگ، امّا #گمنام ماست.
🔹️کسی نتوانست او را خوب بشناسد و بشناساند
من معتقدم که هیچ کس به اندازۀ خود امام(س) حاج آقا مصطفی(ره) را نمی شناخت. افسوس که ایشان هم به لحاظهای گوناگون نتوانستند به معرفی چهرۀ تابناک آن شهید برآیند.
@serat_zanjan
پایگاه تحلیلی صراط
ابن الإمام بل هو الإمام! 🔹دستنوشته مرحوم #آیتالله_بهاءالدینی در تجلیل از شخصیت آیتالله شهید #س
💢سخنرانی تاریخی مقام معظّم رهبری در سالگرد شهادت #آیتالله_سیدمصطفی_خمینی (ره)
▪️مرحوم سید مصطفی خمینی(ره) یک از شخصیت های بالقوه و بالفعل اسلام بود. روزی که ایشان شهید شدند، در حدود سنین 48 - 47 سالگی بودند و در آن سن جزء #ممتازترین کسانی بود که در حوزه های علمیه قم، نجف، مشهد و .... وجود داشت. بنده ایشان را به عنوان یک چهرۀ برجستۀ حوزۀ علمیۀ قم از سالها قبل می شناختم.
#بخوانید
▪️https://eitaa.com/rozaneebefarda/9965
@serat_zanjan
⭕ وقتیکه طرح سبزهمیدان زنجان،
باورهای دینی و انقلابی را تضعیف میکند !
✍ مجید نقی لو
🔹️ابتدا یک خاطره؛ هنگام عبور از سالن یکی از دانشکدههای دانشگاه، تجمع جمعی از دانشجویان مقابل یک اتاق در ایام کرونا توجّهم را جلب کرد
به سختی راهی باز کردم و وارد اتاق شدم
از یکی از دانشجویان که با اوراقی در دست ایستاده بود سوال کردم
- مشکلی پیش آمده؟
- بله حاجآقا مشکلی پیش آمده (با عصبانیت)
- چه مشکلی خواهرم؟
- مشکل اینجاست که شما میخواهید کاخ سفید را حسینیه کنید !!! اما من برای یک کار دودقیقهای دو روزه دارم سگدو میزنم ...
🔹️بنظر شما فردای این اتفاق وقتی این دانشجو که به هر دلیلی در گرفتن خدمات اولیه خود دچار مشکل شده در کلاس درس معارف حاضر شود
یک استاد معارف چگونه میتواند از گامدوم انقلاب برای او حرف بزند؟
چگونه باید از کارآمدی نظام دفاع کند؟
و جدایی دین از سیاست را نقد کند؟
🔹️نه اینکه حرفهای استاد بهحق نیست
بلکه نکته اینجاست که خطای کوچک یک بخش کوچک از محیط عظیم و خدوم دانشگاه چگونه همه آرمانهای نظام اسلامی را تحت الشعاع قرار میدهد !!!
🛎وقتی طرحی مثل طرح سبزه میدان قریب به ۳۰ سال بطول میانجامد و هنوز بعداز حتی نصب روزشمار، اتمام آن به سرانجام نرسیده و تمسخر مدیریت شهری نظام اسلامی به زبانها افتاده،
سخن گفتن از راهگشایی احکام اسلام در دنیا و مدیریت انقلاب اسلامی بر جهان در کلاس درس معارف دانشگاه و منابر شهر چقدر سخت میشود؟؟
🛎وقتی جوانان مومن به اسم نیروهای انقلاب جنگ قدرت در شهر راه میاندازند و دعوای تقسیم پستهای مدیریتی میکنند
و طهارت سیاسی شهر آلوده میشود
چگونه میتوان با دعوت اساتید بزرگ اخلاقی چون عابدینی و انصاریان و فاطمینیا قدرت طلبی و دنیاطلبی را از بین مومنین جمع کرد؟؟
🔹️یک قاعده کلی وجود دارد؛
در نظام اسلامی تمامی تصمیمات و افعال تمامی نهادها، ادارات و افراد منتسب به حاکمیت مستقیما و مستقیما در تقویت یا تضعیف باورهای دینی و انقلابی مردم نقش دارند !!!
🔹️اگر ارباب رجوع ادارهای مثل تامین اجتماعی و یا شرکت گاز و ... با عدم دریافت خدمت مناسب، ناراحت از آن اداره خارج شود
باورهای دینی و انقلابی او محکمتر میشود یا سستتر؟؟؟
🔺️چقدر با کار فرهنگی مسجد محل میتوان باور یک چنین شخصی را به دین و انقلاب بازگرداند؟؟
@serat_zanjan
اشارات هوشمندانه رهبر انصارالله یمن به آیات سوره مبارکه اسراء (معروف به نابودی اسرائیل) و معادله جنگ منطقه ای که قبلا سیدحسن نصرالله (دبیرکل حزب الله لبنان) از آن سخن گفته بود.
✅ رهبر انصارالله یمن:
*ما بخشی از هر جنگ منطقهای خواهیم بود.*
🔹 در مراسم امروز، مجاهد بزرگ، سید عبدالملک بدرالدین الحوثی سخنرانی مهمی کرد که متاسفانه طبق معمول همیشه در رسانههای ما گُم شد.
رهبر یمن در این سخنرانی تاکید کرد که یمن بخشی از هر معادله منطقهای خواهد بود. سیدعبدالملک تاکید کرد:
ما بخشی از معادله تاریخی اعلام شده توسط سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان هستیم که گفت تهدید قدس اشغالی به معنای جنگی منطقهای است.
🔹 وی هدف اصلی از مقاومت را تحقق آزادی و استقلال دانست و از آن به عنوان هدف مقدس یاد کرد و گفت:
که این هدف مقدس است؛ چراکه تلاش در راستای آزادی و استقلال، جهاد در راه خداست و مردم یمن هرگز تن به سازش نخواهد داد.
🔹 سید عبدالملک الحوثی با استناد به آیاتی از قرآن کریم گفت که زوال رژیم اسرائیل از نظر ما مسلمانان نزدیک است. وی با استناد به سوره اسراء گفت:
وعده الهی در عصر ما درباره ظلم و ستم اسرائیلیها محقق خواهد شد. اسرائیلیها این وعده الهی را دور میبینند، ولی ما آن را نزدیک میبینیم. وعده الهی درباره پایان استکبار اسرائیلیها محقق میشود.
@serat_zanjan
🛎 پیام سعید جلیلی در پی وقوع اتفاق ناخوشایند در مراسم معارفه استاندار جدید آذربایجان شرقی
@serat_zanjan
🌺پیامبر رحمت و راهبرد وحدت
[صفحه ۱ از ۲]
☘️ربیع الاول بهار شکوفایی سعادت انسانها است، ماهی که نفحات رحمت الهی در آن وزیدن گرفته و چشمه های فیض الهی بر کویر تشنه قوالب ناسوتی جریان یافته است.
🍀در این ماه عزیز اولین تلالو جمال الهی در صورت دلربای #محمدی ظهور کرد و از مجلای آن حضرت نور حق در همه جهان و جهانیان پرتو افکن شد.
☘️از زمان تولد پیامبر مکرم اسلام(صلی الله علیه و آله) آثار رحمت و برکت در آثار و احوال و گفتار آن حضرت هویدا شد و دوست و دشمن را مجذوب خود ساخت.
🍀از مهمترین پیام هایی که از کتاب حکمت و پیامبر رحمت صادر شد، پیام #وحدت و #اتحاد مسلمان ها بود: {واعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا }
☘️قرآن کریم نه تنها مسلمانها بلکه همه موحدین عالم از ادیان مختلف را دعوت به اتحاد کرده است، آن هم اتحادی حول عبودیت حق تعالی و انجام کارهای شایسته و پرهیز از افعال قبیح
{ قُلْ يَا أَهْلَ الْكِتَابِ تَعَالَوْا إِلَىٰ كَلِمَةٍ سَوَاءٍ بَيْنَنَا وَبَيْنَكُمْ أَلَّا نَعْبُدَ إِلَّا اللَّهَ وَلَا نُشْرِكَ بِهِ شَيْئًا وَلَا يَتَّخِذَ بَعْضُنَا بَعْضًا أَرْبَابًا مِنْ دُونِ اللَّهِ ۚ فَإِنْ تَوَلَّوْا فَقُولُوا اشْهَدُوا بِأَنَّا مُسْلِمُونَ (ال عمران 64}
🔻ادامه مطلب
https://eitaa.com/serat_zanjan/1133