❌مساله فلسطین واستعمار،
ریشه نابسامانی های جهان اسلام
▪️در اندیشه آیتالله عبدالکریم زنجانی، نخبگان جامعه اسلامی در طرح اسلام واقعی که پاسخگوی تمام نیازهای بشری در تمام زمانهاست، کوتاهی کردند و از توجه و تأمل به مسائل ضروری و موردنیاز مردم غافل شدند و به مسائلی پرداختند که با واقعیتهای اجتماعی همخوانی نداشت.
استعمارگران نیز با استفاده از این فرصت، علیه اسلام تبلیغ کردند و توسعه نیافتن جهان اسلام را به ناتوانی آموزههای اسلام نسبت دادند؛
▪️بنابراین در بین نسلِ جدید این ایده مطرح شد که برای برونرفت از این معضلات باید اسلام و دین را کنار گذاشت؛ غافل از اینکه این عقبماندگی و انحطاط، سستی و ناامیدی، ناشی از عملکرد نامناسب نخبگان در درجه اول و اعمال و عملکرد خود مسلمانان در درجه دوم بوده است، که از اسلام و روح واقعی آن جدا شدند و به آموزههایی روی آوردند که با جامعه و فرهنگ آنها سازگار نبود.
⭕آیتالله زنجانی نتیجه این روند را فراگیری بحران هویت و سردرگمی کل جامعه مسلمانان میداند.
▪️اختلافات و خصومتهای مذهبی در میان مسلمانان از نظر آیتالله زنجانی عاملی است که سبب نابسامانی در جامعه مسلمانان شده است.
به عقیده وی، مسلمانان از اخلاقِ اسلامی فاصله گرفتهاند و چنین بستری باعث شده است افکار مارکسیستی و لیبرالیستی بدون نقد و تجزیه و تحلیل در جهان اسلام شیوع پیدا کنند.
⭕نکته درخشان در بررسی عوامل عقبماندگی و نابسامانی جهان اسلام در نزد آیتالله عبدالکریم زنجانی، تأکید بر استعمار و مسئله فلسطین است.
📚رک؛ علیخانی، اندیشه سیاسی متفکران مسلمان، ج 13
@serat_zanjan
انالله و انا الیه الراجعون
🏴 سرباز امام زمان، یار دیرین «شهید آوینی» و سردار جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، به همرزمان شهیدش پیوست.
▪️مدافع رسانه ای قدس شریف استاد نادر طالبزاده، مجری و برنامهساز با سابقه تلویزیون که در بخش مراقبتهای ویژه بستری شده بود پس از مدتی تحمل بیماری دار فانی را وداع گفت.
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
12.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید| ماجرای ترور بیولوژیک مرحوم نادر طالب زاده از زبان خودش
🔹در خرداد ۱۳۹۵ #نادر_طالبزاده در مصاحبه ای از ترور بیولوژیکی خود خبر داد.
🔸او به خبرگزاری فارس عنوان نمود که: «یک سال و نیم پیش با گروهی از لبنان برای راهپیمایی #اربعین به عراق رفتم؛ که چمدان من را از هتلی که در نجف بودم از میان صدها چمدان برداشتند و ۵ الی ۶ روز بعد در کربلا نصفه شب تحویلم دادند.
🔹لپ تاپ من را خالی و بررسیهای کامل را انجام داده بودند. از همان روز که چمدان را تحویل گرفتم حالم بد شد اما متوجه این ماجرا نبودم.»
🔸او در پاسخ به این سؤال که داخل لپتاپتان چه چیزی بود؟ گفت: «لیست مهمانهای #افق_نو بود. کنفرانسی که یک سال و نیم پیش در تهران برگزار شد. کنفرانسی که انجمن «ADL» آمریکا با آن مخالفت میکرد که متخصصین و متفکرینشان به ایران نیایند و صحبت نکنند.
🔹درست بعد از آن بود که این اتفاقات افتاد اما فکر میکردم آنها محتویات لپتاپ را میخواهند و گمان نمیکردم با خودم کاری داشته باشند. از همان روز به بعد #سرفههای_خونی داشتم.»/صدای حوزه
@serat_zanjan
🔻پاسخ به یادداشت اخیر آقای صفوی در زمینه انتقادات به سفر خانواده قالیباف؛
✍️ سید زین العابدی صفوی/استاد دانشگاه نوشت؛
سیسمونی یا سیستم/ برخی از انتقادها را "فرمایشی" و" نمایشی"میدانم و در جنگهای زرگری خاموشی را سزاوار میدانم. اما باید گفت که مردم به "جزئیات" زندگی شما حساس شدهاند چون شما "کلیّت" زندگی مردم را به خطر انداختهاند. تاکنون با هر چیز مردم کار داشتهاید و همه اتصالات نسبی و سببی مردم را پیجویی میکنید آنوقت انتظار دارید مردم با نوه شما کار نداشته باشند؟!
شما تاکنون با جد و آباء مردم کار داشتهاید و توقع دارید مردم با داماد ونوه امریکایی شما کار نداشته باشند؟!
وقتی خودتان در کاخهای شاهی مینشینید و لُنگ بندانِ یمن را به رخ مردم میکشید انتظار دارید مردم به مصرف شما کار نداشته باشند؟!
مردم وقتی نتوانند از "سیستم" خود شما انتقادکنند ناچارند به "سیسمونی"نوهتان گیر دهند! چرا متوجه نیستید؟!
✍️یکی از اساتید حوزه در انتقاد به این یادداشت، سوال هایی را مطرح کردند که جالب و قابل تامل بود؛
منظور از سیستم در نظر نویسنده محترم چیست؟ مربوط به سیستم شخص قالیباف است یا کلی است؟؟ محتوای این انتقاد فقط متوجه قالیباف است یا دیگرانی هم هستند؟؟؟
چرا فقط برای قالیباف اینطور شد؟ چرا برای دیگران که صدها برابر فرزندان قالبیاف هستند، از این انتقادها نیست؟؟ واقعا از مردم شروع شد یا رسانه ها و تعداد خاصی شروع می کنند و مردم را به صحنه می اورند؟؟
چرا از انتقاد به فرزند، به پدر انتقاد می کنند، در حالی که پدر مخالف بوده است؟؟ درصورتی که دیگران خودشان اینگونه هستند نه فقط فرزندانشان؟؟؟
باید همه کسانی که به قول نویسنده محترم "کلیت" زندگی مردم را به خطر انداختند، یاد شوند. چرا فقط قالیباف؟؟؟؟
چه کسی از سیستم نمی تواند انتقاد کند؟؟ مگر روزانه هزاران نفر از همه طیف های سیاسی و بدون طیفها انتقاد می کنند از تاجزاده و زیباکلام و اصلاح طلب و اصوگرا و ... مگر بارها در حضور مقام معظم رهبری انتقاد نکردند همین دو سه روز چقدر انتقادات تندی بود؟
اینها تنها بخشی از سوالات است و سوالات بیشتری هم هست. لکن هرقدر سوال بیشتر می شود، درد و ناراحتی هم افزونتر.
📎 پینوشت صراط؛
عجیبتر اینست که نویسنده، خود را مبرا از انتقادات نمایشی می داند در حالیکه با برچسب زنی و طعنه پرانی نظیر سیسمونی و داماد و نوه امریکایی، جریان مقابل را نوازش می کند.
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
فطریه امسال چقدر است؟
🔹آیتالله خامنهای: ۴۰ هزار تومان
🔹آیتالله سیستانی: ۴۰ تا ۲۲۵ هزار تومان
🔹آیتالله شبیری زنجانی: ۴۰ هزار تومان
🔹آیتالله مکارم: ۴۰ تا ۱۵۰ هزار تومان
🔹آیتالله وحیدخراسانی: ۴۰ تا ۱۴۰ هزار تومان
🔹آیتالله نوری همدانی: ۴۰ هزار تومان
طبق نظر اکثر مراجع همچنین میتوان معادل قیمت ۳ کیلو برنج یا آرد در محل زندگی خود را فطریه داد.
@serat_zanjan
⭕عصبانیت نتانیاهو از مقاله روزنامه کیهان
#خبر_تحلیلی
👤نتانیاهو در واکنش به تیتر صفحه اول روزنامه کیهان:
اسرائیل نباید به نادیده گرفتن ایران ادامه دهد. آنها حتی امروز هم در روز هولوکاست، به انکار این رویداد و تهدید موجودیت ما ادامه میدهند.
🔹ما باید برای تامین امنیت و آینده مردم خود در برابر رژیمهای تروریستی به رهبری ایران که علیه ما اقدام میکنند، هر کاری از دستمان برمیآید، انجام دهیم.
🔻کیهان امروز نوشت؛
گزارش کیهان در واقع تحلیل و بررسی فیلم ویدئویی بود که به بررسی عملکرد گروههای مقاومت در سراسر جهان و چگونگی «حمله موشکی شبکهای» این ائتلاف به فلسطین اشغالی میپرداخت. نتانیاهو که عصبانی شده بود با انتشار تصویر صفحه نخست روزنامه کیهان در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: «اسرائیل نباید...» واکنشی که بیش از هر چیز نشانگر وحشت و ترس جناب نتانیاهو از خوابی است که، مقاومت بزرگ منطقه برای پایان اشغالگری آنها دیده است!
🔻کانال اخبار تحلیلی حوزه
@Akhbare_howzeh
پایگاه تحلیلی صراط
انالله و انا الیه الراجعون 🏴 سرباز امام زمان، یار دیرین «شهید آوینی» و سردار جبهه فرهنگی انقلاب اس
🔻 توصیههای مرحوم استاد طالبزاده به طلاب و حوزویان/اسفند۹۵ در دیدار مجازی با طلاب حوزه خراسان
🔹 طلاب علوم دینی در فضای مجازی فعال باشند؛
به روز کردن جامعه و مطلع کردن مردم از مسائل روز امر مقدسی است؛
بررسی عقبه حوزه علمیه نشان می دهد که امروز طلاب باید در فضای رسانه ای فعال و به روز باشند.
🔹 حوزه علمیه باید اولویت ها را بشناسد و در مورد آن ها اطلاعات کسب کرده و تبلیغ کند و برای رسیدن به اهداف روی تصمیم گیران کشور فشار بیاورد.
🔹 برای فعالیت در فضای مجازی و رسانه ای به ایجاد مراکز توفان فکری متشکل از فعالان و نخبگان حوزوی نیاز داریم.
❗️ عموم مردم باید از اتفاقاتی که در کشورهایی چون آمریکا رخ می دهد باخبر باشند؛ طلاب باید در این عرصه نیز نقش تبلیغی خود را داشته باشند و در زمینه های مختلف صاحب نظر باشند.
@serat_zanjan
⛔️9 مخرج مشترک ویرانگر
✍️ محسن مهدیان
رهبر انقلاب در دیدار با دانشجویان فرمودند که برای مطالبه گری مراقبت کنید با دشمن مخرج مشترک پیدا نکنید. اما در مراقبت از این مخرج مشترک شوم چه باید کرد؟
✅این 9 مورد را مرور کنیم:
1⃣یکم. مطالبه گری بی مبنا
شعار عدالتخواهی را چه کسی در این عصر به بروز و ظهور کشاند؟ امام خمینی با شکل گیری انقلاب. پس پی گیری چنین ارزشی را هم باید از مکتب امام گرفت. با این توضیح لازمست پیش از مطالبه گری، نظام اندیشه و مبانی انقلابی مان را تقویت کنیم. نسبت ولایت با عدالتخواهی. نسبت قانون با عدالتخواهی. نسبت مصلحت با عدالت خواهی و ...
در غیر این صورت عدالتخواهی شبه مارکسیستی یا عدالتخواهی خوارجی و متحجرانه، در دامن مخرج مشترک با دشمن خواهد نشست.
2⃣دوم.مطالبه گری غیراخلاقی
مطالبه گری که در آن اخلاق رعایت نشود بدون تردید همسفره با شیطان است؛ ولو با نیت های خیرخواهانه و انقلابی باشد. روح و معنای مطالبه گری انقلابی همین اخلاق و شریعت است. کسی که بی اعتنا به اخلاق باشد، عدالتخواهی اش ظالمانه است.
3⃣سوم. مطالبه گری کور
مطالبه گری که به علت های عمیق و اصلی توجه نمی کند و تنها مصادیق را فریاد می کند، مطالبه اش کور است. این مدل مطالبه گری چون علت ها را نمی بیند قدرت فهم اصل و فرع را ندارد و فرع را جای اصل و برعکس فریاد می کند. چنین مطالبه گری تنها به یک داد زن تقلیل می یابد.
4⃣چهارم. مطالبه گری خیال انگیز
مطالبه گری خیال انگیز، آرمانگرایی بدون واقع بینی است. کسانی که بی اعتنا به واقعیت ها برای رسیدن به آرمان ها، فریاد می کشند سهم بالایی در ناامیدی خود و دیگران دارند. این دسته کمک می کنند غرض دشمن محقق شود و آنهم ناامیدی از اصلاح و حرکت است.
5⃣پنجم. مطالبه گری در بن بست
مطالبه گری که در آن هیچ راه حل معقول و متکی بر واقعیت و کارشناسی ارائه نمی شود، مطالبه گری در بن بست است. مدلی که هیچ روزنه روشن و شفافی از امکان اصلاح نشان نمی دهد.
6⃣ششم. مطالبه گری کاریکاتوری
این مدل مطالبه گری فقط سیاهی ها را می بیند و قدرت دیدن سیاهی در کنار زیبایی ها و دارایی ها را ندارد. از منظر این مطالبه گری آدم ها یا صفرند یا یک و با هر خطا شمر می شوند و در نتیجه جز معصوم کسی در دایره جبهه حق نمی ماند.
7⃣هفتم. مطالبه گری شتابزده
مطالبه گری که هرچی دید و هرچه دستش رسید را سر دست می گیرد و پیش از آنکه نسبت به درستی آن علم پیدا و تحقیق کند دست به افشاگری می زند.
8⃣هشتم. مطالبه گری سوپرمنی
مطلبه گری که هدفش تنها و تنها شهرت و لایک و فیو و ممبر است. این نوع مطالبه گری هدف نهایی اش اینست که بت من و سوپرمن شود و برای این راه تلاش می کند همه نهادهای نظارتی و قضائی را تعطیل معرفی کند تا از خود یک قهرمان دست ساز بسازد.
9⃣نهم. مطالبه گری فریبنده
این نوع مطالبه گری یک فریب بزرگ برای ایجاد خطای ادراکی است چرا که با ساخت تعمیم های ناروا، یک جز و مصداق را گرفته و به کل تعمیم می دهد. این مدل مطالبه گری روش اصلی خناسان و رسانه های شیطانی است که با کنار هم قرار دادن چند مصداق تلاش می کنند همه چیز را سیاه تصویر کنند.
✅و در نهایت؛ اگر قرار باشد این 9 خطای فاحش را در یک گزاره خلاصه کنم چنین خواهد بود:
اگر نقطه پایان یک مطالبه را گذاشتیم و در نهایت مخاطب از گذشته و آینده انقلاب ناامید شد بدانیم که به اسم عدالت و عدالتخواهی، بزرگترین ظلم را رقم زده ایم. فرقی هم نمی کند نیت مان عدالتخواهی یا انقلابی گری یا اصولگرایی یا اصلاح طلبی است؛ هرچه باشد مخرج مشترکش، طاغوت است ولاغیر.
@serat_zanjan
🔻نادر طالبزاده یک «نماد» بود و نه یک «شخصیت»
✍️ استاد اصغر طاهرزاده؛
در سوک نادری که در جایگاه تاریخی خود نادر بود.
فرزندان انقلاب هر کدام با هویت خاص خود ابعاد نهفته انقلاب را که در آینده انسانها به ظهور میآید، در خود آشکار میکنند، چه آنهایی که در دیروزِ تاریخی ما یعنی شهید چمران و سپس حاج قاسم باشند، که هر کدام پدیدهای خاص برای نمایش ابعاد نهفته انقلاب اسلامی بودند؛
و چه آقای نادر طالبزاده که نماد فهمِ حضور جهانی انقلاب اسلامی بود و به خوبی و خیلی زود متوجه شد این انقلاب اولاً: جایگاه جهانی دارد و ثانیاً: جوابگوی طلب و تقاضای فرهیختگان جهانِ امروزین است
و راز فعالیتهای بینالمللی و کنفرانسهای بینالمللی که توسط آن مرد بزرگ انجام میشد را باید در این بُعد از شخصیت او به نظاره نشست تا ما نیز خود را در هماهنگی با آن روحی که همچنان با رجعتهای مختلف به ظهور میآید، جستجو کنیم.
مرحوم نادر طالبزاده پدیده خاصی است که باید نسبت به او بسیار اندیشید تا در آینده انقلاب که تنها با سلوکی خاص محقق میشود، حاضر گشت.
آیندهای که از جنس انتظار نسبت به چشماندازی است که ما را در بر گرفته و به سوی ابعادِ متعالیتری راهنمایی میکند، مشروط بر آنکه با همان تقوای انتظار یعنی حضوری امروزین ولی در بیکرانههای دور، خود را حاضر کنیم و این نیاز به سلوک و تقوای خاصی دارد و از جنس عهدبستن با انقلاب اسلامی و حضرت امام و رهبر معظم انقلاب است. کاری که شهدا در انجام آن موفق بودند.
آنچه عرض شد غیر از سجایای ارزشمندی است که رفقا و آشنایان و دلسوزانِ نسبت به انقلاب از او گفتند و باز همچنان باید گفت. زیرا کسی که او و زندگی و فعالیتهای او را از ابتدا تا انتها بشناسد تصدیق میکند که او یک «نماد» بود و نه یک «شخص».
چگونه میتوان از وجوه معنوی و قدسی او که در تکتکِ کلماتش ظاهر میشد، غفلت کرد؟ آیا سیمای او حکایت از روحی زلال و معنوی نمیکرد تا ما را بر آن دارد امروز او را فراموش نکنیم؟
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan