هدایت شده از خبرگزاری فارس
آفتاب یزد: شوراینگهبان به داد جهانگیری و لاریجانی رسید
🔹روزنامه اصلاحطلب آفتاب یزد نوشت: شورای نگهبان به داد پزشکیان، جهانگیری و لاریجانی رسید که در کشاکش قرار گرفتن در معرض قضاوت عموم به تیر غیب حسن روحانی و کلابهاوس و کارگزاران سازندگی دچار نشوند.
🔹ما اصلاحطلبها یا با همراهی با حسن روحانی اعتماد و معیشت و هست و نیست مردم را سوزاندیم یا با سکوتمان که در هر دو صورت مقصر بودیم و باید تاوان پس میدادیم که دادیم.
@Farsna
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
🌀 موانع پیچیده دولت انقلابی
📝 رئیسی و موانع دشوار پیش رو
🖋 علی مهدوی
🔸 بیشک شرایط اقتصادی موجود کشور و مشکلاتی همچون گرانی افسارگسیخته، نرخ بالای بیکاری، بیارزش بودن پول ملی، کسری بودجه چند هزار ميلياردی و مسائلی از این دست، همگی کار را برای دولت حزب اللهی سخت خواهد کرد.
🔸 اما همه اینها موانع طبیعی پیش روی دولت جدید محسوب میشود که آیت الله رئیسی، بیاطلاع و بی خبر از این موارد، پا به این عرصه نگذاشته است.
🔻 موضوع این یادداشت، موانع پیچیدهتر و دستاندازهایی بزرگتر است که دولت جدید از همین ابتدا بلکه تا روز آخر خود با آنها روبروست:
یک. غربگرایان و جریان لیبرال؛
زخمی که با انتخاب معنادار مردم بر تارک هستی غربگرایان نشست، موجب بیخیالی سیاسی و انزوای کامل این جریان نخواهد شد.
طبیعی است این جریان از هیچ مستمسکی در حوزه اقتصاد و سیاست و سایر حوزهها برای تضعیف دولت سید ابراهیم رئیسی کوتاهی نخواهد کرد؛
بی تردید لیبرالها از تمام ابزارهای رسانهای و غیر رسانهای خود برای همافزایی و استمرار فشارها و تخریبها علیه نیروهای انقلابی این دولت، بهره خواهند جست.
دو. عدالتخواهان بیمنطق
🔸 نظام اسلامی در مرحلهای قرار گرفته که مردم با رشد بلوغ سیاسی و اجتماعی خود، غربگرایان را کنار زده و به دولت حزب اللهی اعتماد کردهاند،
در این شرایط، دولت بیش از هرچیز به عدالتخواهی و عدالتمداری و فسادستیزی در همه حوزهها نیاز دارد؛ اما عدالتخواهی برآمده از شور و شعور انقلابی و بر محور دلسوزی و خیرخواهی و متکی بر عقلانیت ولایی؛
نه آنچه برخی به غلط نامش را عدالتخواهی نهادهاند و در عمل منجر به سیاهنمایی، تخریب و تضییع حقوق افراد و نهادهای کشور منجر میشود.
♨️ نمونهی واضح این آثار شوم را در تقابل این طیف با مجلس انقلابی و انقلابیترین مجلس تاریخ انقلاب به تعبیر رهبر معظم انقلاب شاهد بودیم.
چنانکه عدهای مدام و تا امروز مجلس دوازدهم را با قلم و رسانههای به ظاهر انقلابی خویش، تضعیف و تخریب کردند. مجلسی که انقلابیترین مجلس تاریخ جمهوری اسلامی و از نگاه رهبری حائز دستاوردهای گوناگون بوده است هیچ گاه از تیغ تیز تهمتهای ناجوانمردانه اینان در امان نبوده است؛ بر همین اساس امام خامنهای نیز عدالتخواهی این طیف را زیر سوال بردند و فرمودند:
«از آغاز شروع کار این مجلس یک عدّهای برنامهی خودشان را این قرار دادند که یک تصویر منفی از مجلس نشان بدهند؛ اظهاراتی کردند و باز هم میکنند؛ در فضاهای رسانهای گوناگون که امروز در اختیار همه است، اظهاراتی میکنند که انسان بوی دلسوزی را از این اظهارات نمیشنود. یک وقت کسی انتقاد میکند به قصد اصلاح و تکمیل؛ یک وقت نه، بر اساس احساسات یا نظرات خاص و بدون دلسوزی [انتقاد میکند]. انسان احساس میکند که در این حرکات دشمنانه نشانههای اخلاص وجود ندارد؛ انسان این را میبیند.»
✅ راهکار چیست؟
لزوم هوشیاری حزبالله و جوانان انقلابی؛
لیبرالها و سیاهنمایان انقلابینما در یک پاس گل مشترک همواره نقاط ضعف دولت انقلابی جدید را بزرگ خواهند نمود و از دستاوردها و برکاتش در افکار عمومی هیچ نخواهند گفت بلکه مطالبات عمومی جامعه از این دولت را روز به روز افزایش خواهند داد.
اگر تا دیروز فراخوان تجمعات به سمت و سوی قوه قضائیه و مقابل نهادهای انقلابی بود، از امروز همگام با اصلاحطلبان، جوانان انقلابی را به تجمع و تحصن در برابر نهادهای زیر مجموعه رئیسی فرا میخوانند.
بنابراین همه باید هوشیار باشیم.
نقد دلسوزانه به تعبیر رهبر انقلاب، تنها زمانی معنا خواهد داشت که با ارائه راهکار و مطالبه منطقی و اخلاقی همراه باشد.
⚠️ باید مراقبت کنیم که در دام تخریب و تضعیف دولت حزباللهی به اسم مطالبات ملی و مطالبهگری انقلابی نیفتیم.
فراموش نکنید قرار نیست با آمدن دولت انقلابی، ایران بهشت برین شود، این معضلات و بحرانها در حوزههای گوناگون، یک شبه و یکساله و چهارساله پدید نیامده است که در مدت زمان مشابه برطرف شود. امید واهی و دلخوشی کاذب ایجاد نکنیم.
یادمان باشد مقصد لیبرالها و عدالتخواهان قلابی به یک نقطه میرسد و آن تضعیف نظام و تزریق این احساس به مردم است که نظام اسلامی هیچ دستاورد و کارآمدی نداشته و ندارد.
غر زدن و بهانهجویی و افزایش انتظارات و سهمخواهی زودهنگام، آفت دولت انقلابی است و همچون موریانهای پایههای اعتماد مردم را روز به روز خواهد خورد.
رئیسی، رئیس انقلابی است به شرط آنکه ما هم به عنوان یک شهروند منطقی و آحاد امت انقلابی وظایف خود را ایفا کرده و بصیرت و هوشیاری لازم را از دست ندهیم.
💠 حالا که رئیسی رئیس شد، نباید به خانههایمان برگردیم، بلکه باید دامن همت به کمر ببندیم تا اعتماد عمومی به نظام و دولت به خانههای مردم برگردد.
باید با ارائه پیشنهاد، طرح و بیان منطقی مشکلات، دولت جدید را یاری دهیم.
@Manahejj
پایگاه تحلیلی صراط
⭕️ایران ما، کاپیتولاسیون مجازی و حکمرانی شبکه ای جهانی آمریکا
✍️سید عليرضا آل داود
⭕️تنها 24 ساعت از پایان انتخابات ریاست جمهوری 1400 گذشته بود که اینستاگرام با استناد به قوانین داخلی آمریکا در داخل مرزهای جغرافیایی ما، پست های مرتبط با آقای رئیسی و تصاویر حاج قاسم را پاک و مخاطب را تهدید به حذف شدن اکانتش می کرد.
⭕️درست طی سالهای گذشته که خطرناک ترین نوع نفوذ(نفوذ جریانی) به فرموده رهبر معظم انقلاب در کشور اتفاق افتاده، میتوان به جای جای فضای مجازی و نقش آن در یک جنگ شناختی ترکیبی گسترده بر ضد مردم ایران اشاره کرد.
⭕️در کنار دستگیری جاسوس های دشمن در داخل، می بینیم جریان تحریف با کمک دشمن بواسطه فضای مجازی ول، رها شده، بی ضابطه و بی قانون شبکه سازی کرده و در حال ایجاد اختلال شناختی-ادراکی و محاسباتی در مدیران، مسئولان و مردم است.
⭕️این میزان تحقیر ملت در شبکه های اجتماعی و پیام رسان های خارجی در هیچ کجای دنیا دیده نمی شود و اینکه با ما در داخل کشورمان با قوانین داخلی آمریکا برخورد می شود، نامش چیزی جز #استعمار_فرانو و #کاپیتولاسیون_مجازی نیست.
⭕️حضور هوشمند ما نیز با فیلترینگ حبابی و انواع فناوری های محدود کننده توسط صاحبان پلتفرم های خارجی به حداقلی ترین اثرشناختی اش در داخل رسیده است که در انتخابات ریاست جمهوری گوشه هایی اش را دیدیم.
⭕️متاسفانه امروز در کشور و در فضای مجازی بخصوص پلتفرم ها مدیریت و دسترسی برای صیانت از مردم بخصوص کودکان و نوجوانان به اندازه ادمین یک گروه تلگرامی نیست و 5 حمله تروریستی برآمده از فضای مجازی بخصوص تلگرام آقای جهرمی و روحانی، 3 فتنه 88، 96 و 98 و از همه خطرناکتر استحاله نرم مردم با انواع اخبار جعلی و محتواهای تولیدی هدفمند نشانه های این رهاشدگی است.
⭕️خوب است یکبار قانون GDPR اتحادیه اروپا، راهکار های صیانتی این اتحادیه برای نوجوانان و مردم، حکمرانی رسانه ای و سایبری آلمان، کره جنوبی، انگلیس، آمریکا و اخیرا ترکیه را جستجو کنیم و ببینیم در شرایط جنگ شناختی ترکیبی چطور از خود و نسل شان برای آینده و پیشرفت شان در این نزاع تمدنی همه جانبه صیانت میکنند.
#صراط_زنجان
#جنگ_شناختی
#رسالت_حوزه_انقلابی
@serat_zanjan
✔️ چرا «رئیسی» چالش در سیاست خارجه را از خود «بایدن» شروع کرد؟
✍️ پربازنشرترین خبر و تصویر از اولین نشست خبری رئیس جمهور منتخب سوال خبرنگار شبکه «راپلی» روسیه از آیت الله رئیسی بود؛ او از رئیس جمهور منتخب پرسید در صورت لغو و برداشته شدن تحریمها شما حاضر به ملاقات دونفره با رئیس جمهور آمریکا هستید؟ پاسخ آیتالله رئیسی به این سوال تنها یک کلمه بدون هرگونه لفاظی اضافه بود؛ «خیر!»
👈 درباره چرایی این اظهار نظر مهم بیان نکات ذیل قابل توجه است:
https://eitaa.com/serat_zanjan/646
#صراط_نیوز
#جنگ_شناختی
#رسالت_حوزه_انقلابی
@serat_zanjan
پایگاه تحلیلی صراط
✔️ چرا «رئیسی» چالش در سیاست خارجه را از خود «بایدن» شروع کرد؟ ✍️ پربازنشرترین خبر و تصویر از اولین
#ادامه_مطلب
🔻🔻🔻
1️⃣ طبق برنامهریزی و طراحی آمریکاییها، «جو بایدن» به عنوان رئیس جمهور آمریکا، آخرین حلقه اظهار نظر درباره برجام محسوب میشود و این در حالی است که در ایران عموما این حسن روحانی هست که اولین حلقه اظهارنظر درباره مذاکرات و برجام است و از این بیتدبیری و برخی اظهارات شتابزده و یا غلط روحانی نیز خود دیپلماتهای ایرانی مذاکره کننده هم کم آسیب ندیدهاند. اما رئیسی سیاست خارجه خود را با چالش کشیدن شخص بایدن به عنوان حلقه آخر اظهارنظر درباره برجام آغاز کرد. او همچنین نشان داد که آمریکایی ها باید در محاسبات خود درباره میزان نیاز به مذاکره و عکس یادگاری در دوران پساروحانی در داخل ایران تجدید نظر جدی بکنند.
2️⃣ شروع رئیسی در سیاست خارجه گرچه با چالش شخص بایدن شروع شد ولی با اصل برجام و بودن یا نبودن آن کاری نداشت بلکه در چگونگی مواجهه با برجام مواضع خود را بیان کرد. کلیدیترین جمله دیپلماتیک از طرف رئیسی نیز آنجایی بود که گفت سیاستخارجه دولتش از برجام شروع نمیشود و به برجام نیز محدود نخواهد شد. پیام این اظهارنظر راهبردی نیز این بود که سیاستخارجه ایران دیگر نه تنها زنجیر به برجام نمیخواهد باشد بلکه با انبوهی از فرصتها و ظرفیتهای دیگر کار خود را پیش خواهد برد. طبیعی است که این موضوع نه تنها سیاست خارجه ایران را پس از هشت سال ترمیم خواهد کرد بلکه مهار کل رفتار ایران در حوزه سیاست خارجه از طریق برجام را نیز دچار چالش جدی خواهد کرد.
3️⃣ مساله راهبردی بعدی که در اظهارات آقای رئیسی نیز به صورت واضح گفته شد، این بود که دولت آقای رئیسی معیشت مردم را نمیخواهد صرفا از طریق برجام ارتقا بدهد بلکه برای آن برنامه و طراحی دیگری دارد. اگر دولت رئیسی موفق شود که بهبود اقتصاد و معیشت مردم را از طریق دیگری غیر از مذاکره و برجام ارتقا بدهد، سیاست هشت ساله غربگرایان داخلی در گروگانگیری افکار عمومی نه تنها پایان می پذیرد بلکه یکی از آخرین راهبردها و ترکشهای جریان سلطه جهانی در مواجهه با ایران یعنی گره زدن ارتقا معیشت مردم به سیاستهای راهبردی نظام به خصوص در نوع مواجهه انقلاب اسلامی با جریان استکباری در دنیا شکست سنگینی خواهد خورد.
@serat_zanjan
🎧 #صراط_نیوز
▪️روحانی:دلیل مشارکت 48 درصدی از نظر من روشن است / بیخودی نگوئیم بخاطر معیشت، مردم نیامدند.
رئیس جمهور:
🔸برگزاری انتخابات امن و سالم یکی از مهمترین کارهای دولت بود.
اینکه 48 درصد 50 درصد نشد یعنی صندوق و مشارکت مردم برای ما مهم هست.
🔸میخواهیم کل انتخابات را به خاطر یک دستمال آتش بزنیم! / اینکه یک جایی یک ربع معطلی بوده را نباید بزرگنمایی کرد
⚠️پ.ن
🔺️اتفاقا همین سخن، دلالت بر بی توجهی جنابعالی نسبت به مشارکت مردمی دارد که در نظرتان یک ربع تاخیر که در بعضی شهرستانها به چند ساعت هم رسید به سلامت انتخابات ضربه نمیزند.
▪️دور نیست که تدبیر و امید واهی تان به قضاوت تاریخ رسد.
#مرگ_اصلاحات
#صراط_زنجان
#رسالت_حوزه_انقلابی
@serat_zanjan