🔥تصمیم!!
✍️ علی مهدیان:
🔻دولت قوی را به تصمیم گیری هایش باید شناخت. دولتی که قدرت تصمیم گیری ندارد و لو همه ارکانش دانشمند هم باشند، ولو خوب هم سخنرانی کنند، ولو خوب هم ادعا کنند، دولت قوی نیست.
ساده نگیرید تصمیم گیری را. اهل علم چند صباحی درس میخوانند، مکتب علمی خاصی را انتخاب میکنند،تحلیل میکنند و نظر میدهند. آخرش هم قبل یا بعد از تصمیمها مینشینند و حرف میزنند یا تایید میکنند یا رد میکنند. خوب است لازم است اما تصمیم گیری این نیست.
🔹تصمیم گیری در زندگی فردی هم در نقاط حساس و شرایط خاص، شجاعت و جسارت و حکمت و علم و فهم صحنه را میطلبد. اما مدیریت یک ساختار، آنهم ساختاری که ارزش محوری اش «#مردمسالاری» است در عین «#حق_سالاری» که بنا است مبارزه کند که بنا است راهبردهای کلان پیشرفت و تعالی را هم پیش ببرد، دشوارتر است.
هشت سال پیش وقتی جناب دولت میخواست تصمیم بگیرد خود را پشت دیگر ارکان نظام مخفی میکرد، پشت رهبری پشت رووسای قوای دیگر، پشت شوراهای کلان، چرا ، چون جسارت تصمیم گیری نداشت. چرا نداشت، چون اعتماد مردم را نابود کرده بود. اعتماد مردم و بلکه همراهی مردم وقتی نیست، دولت پنهانکارتر میشود، و هزینه تصمیماتش را هم بر عهده نمیگیرد. آنکه میگفت من خودم جمعه فهمیدم، به نظرم هدفش استهزا مردم نبود، او میترسید تصمیم را گردن بگیرد.
🔸فارغ از بحثهای اقتصادی که بین مکاتب مختلف در جریان است و یک طرف بحث آثار و تبعات بی عدالتی ناشی از یارانه پنهان و زمینه سازی قاچاق و رانت و امثالهم را مطرح میکند و یک طرف هم بحث مضرات شوک درمانی و تورم روانی و امثالهم را، اما این دولت چند اتفاق مهم را در تصمیم گیری رقم زده است.
اولا نخبگان مختلف از جریانهای فکری متنوع را جمع کرده.
ثانیا بسیاری از پژوهشگران و اندیشمندان جوان نظرات خود را با او در میان گذاشته اند. ایده دادند. نقد کردند. اثبات کردند. رد کردند.
ثالثا گفتگوهای مفصل با دیگر قوا مثل نمایندگان مجلس روبروی ملت انجام دادند. بحث از حذف یارانه پنهان و ارز ۴۲۰۰ مطرح شد. دولت پیش چشم مردم زیر بار تبعات این تصمیم هم رفت و آن را گردن گرفت.
رابعا مدیران مختلف نیز آمدند و توضیح دادند.
خامسا در نهایت هم خود دولت به تنهایی بدون پنهان شدن زیر عبای رهبر و دیگر قوا این تصمیم دشوار را گرفت.
این ها همه ارزشمند است. من فارغ از بحثهای اقتصادی اش میگویم. دولتی که هم شفاف است. هم جماعت نخبگان و اهل علم را به کار میگیرد. هم خودش پای تصمیمش میایستد. هم مردم را توجیه میکند. قوی است و ارزشمند است.
🔻من با مخالفین دولت انقلابی و تکمیل کنندگان پازل دشمن و کی و کی کار ندارم. با آنها هم که قیافه خیرخواهانه و بی طرف میگیرند اما در واقع نقد میکنند تا بگویند خیلی به فکر مردمند تا فالور جمع کنند هم کار ندارم.
اما تو دوست عزیز که نقدهایت را گفته ای. مستقیم به مسوولین گفته ای. مناظره کرده ای. حالا جمع بندی دولت وفق نظرت نبوده. لااقل اینقدر انصاف داشته باش دولت را به لجن نکش. منتقد هم هستی مستبد و بی انصاف نباش.
نقد کن. مطالبه کن. اما تو داری اعتماد مردم را نابود میکنی. و دولتی که اعتمادی به او نباشد تصمیم گیری برایش دشوار میشود. و در دولت قبل دیدیم که خطر تصمیم نگرفتن گاهی از تصمیم غلط گرفتن بیشتر است. مجیزگو نباشید اما لجن پراکنی و طعنه زنی هم نکنید خواهشا. باز هم خودتان بهتر میدانید از ما گفتن./ @ali_mahdiyan
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
⭕️از جلوههای مردمی بودن
#مطالبه
💢"حرف زدن با مردم و مشکلات را و راهحلها را با مردم در میان گذاشتن هم یکی از جلوههای مردمی بودن است. مسائلتان را با مردم مطرح کنید. یک وقت مشکلی وجود دارد، راهحلّی [هم] وجود دارد... با مردم در میان بگذارید، با مردم حرف بزنید، از مردم کمک بخواهید در موارد مختلف، هم کمک فکری، هم کمک عملی"…(1)
🔺این جملات از توصیههای رهبرانقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت سیزدهم است.
🔸عدم گفتوگوی مسئولین با مردم نسبت به امورات جاری کشور را همواره میتوان یکی از حلقههای مفقوده در ارتباط بین مسئولین و مردم دانست که البته این معضل در طول سالهای بعد از انقلاب در برخی دولتها شکاف عمیقتری پیدا کرد.
🔹البته با روی کار آمدن دولت سیزدهم و حضور مستمر رییس جمهور در بین مردم و شنیدن مشکلات آنها روند نامیمون برخی دولتهای پیشین مبنی بر فاصله گرفتن از مردم در هم شکست.
🔸این روزها با وضع نابسامان اقتصادی کشور که بسیاری از آن هم میراث بیتدبیریهای دولتهای گذشته است هرگونه تصمیم و برنامهای از سوی دولت کنونی میتواند مستقیما بر روی یأس یا امید مردم نسبت به آینده کشور تاثیر زیادی داشته باشد.
🔹اگر دولت قصد دارد در رابطه با اقتصاد کشور یا سایر امورات، برنامهای اجرا کند حتما باید پیش از آن با مردم صحبت کند، برای آنها توضیح دهد و افکار عمومی را توجیه کند و از آنها برای اجرای بهتر و موفقتر برنامههایش کمک بگیرد. و طبق توصیه رهبر انقلاب در صورت اشتباه از مردم عذرخواهی کند.
+ادامه مطلب
.
🔻از جلوههای مردمی بودن
صفحه 2 از 2
♨️قطعا دولتی که با مدیریت صحیح، در عرض 9 ماه آمار مرگومیر کرونا را از روزانه 700 نفر به 7 نفر رسانده و بدهیهای هنگفت باقیمانده از دولت قبل را پرداخت میکند و همکاریهای اقتصادی با کشورهای همسایه و دیگر کشورهای دنیا را از سر گرفته است با دولت قبل، به قول معروف "تومنی هفت صنار توفیر داره"
🔰اما انتظاری که از رییس جمهور فعلی میرود اینست که حتما مردم را با خود محرم بداند و امورات کشور را با مردم درمیان بگذارد و از آنان کمک بخواهد و همچون دولت قبل نگاه از بالا به پایین به مردم نداشته باشد چرا که صاحبان اصلی انقلاب و کشور، مردم هستند.
🔻🔻🔻🔻
1) بیانات در نخستین دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت سیزدهم(۱۴۰۰/۰۶/۰۶)
https://eitaa.com/serat_zanjan
💢 داعش آمریکایی پشت صحنه جنایت های افغانستان/ طالبان، مسئول امنیت شهروندان
✅ آیت الله خاتمی عضو فقهای شورای نگهبان:
🔹 آمریکایی ها می خواهند بگویند ما در افغانستان نباشیم نا امنی است، در حالی که نا امنی های فعلی از ناحیه آن ها صادر می شود.
🔹 داعش را با اهداف متعدد آمریکایی ها تولید کردند، این حرف ما نیست حرف خودشان در تبلیغات انتخاباتیشان است و همه شنیده اند؛ داعش دقیقاً نیرویی آمریکایی است و با این چشم باید به اینها نگاه کرد البته این مسؤولیت حاکمان فعلی افغانستان را کم نمی کند.
#داعش
#تروریسم
#افغانستان
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
📣 الفیصل: آمریکا ما را تنها گذاشت!
#ترکی_الفیصل رئیس سابق سازمان امنیت سعودی در مصاحبه خود با عرب نیوز پیرامون رابطه سعودی با آمریکا مطالبی را بیان کرده که می تواند تغییر رویکرد سعودی در قبال یمن و ایران را توجیه کند.
👤شاهزاده ترکی فیصل:
«سعودی رابطه با واشنگتن را از آغاز مناسباتی استراتژیک دانسته اما در حال حاضر احساس میکنیم که تنها گذاشته شدهایم. ما فکر میکردیم آمریکا و سعودی باید در رویارویی با چیزی که ما آن را نه فقط تحریک، بلکه خطری برای ثبات و امنیت منطقه میدانیم، کنار هم باشند.»
«ما در سالهای اخیر بالا و پایین زیاد داشتهایم [در رابطه با آمریکا] و شاید الان یکی از این پایین بودنهاست به خصوص از زمانی که رییس جمهور ایالات متحده در کمپین انتخاباتیاش گفت عربستان را مطرود خواهد کرد و البته در عمل هم آنچه را گفته بود اجرا کرد.»
مصاحبه ترکی بن فیصل می تواند بخش هایی از این شکاف عمیق بوجود آمده میان دو طرف هویدا سازد.
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
❌فروختن قلم و شرافت!!
👤محمد مهاجری نوشت:
جناب آقای #رئیسی!
با سلام و احترام
می خواهم از جنابعالی سوال کنم که چقدر زمان لازم دارید و باید چه بلایی به سر #اقتصاد مملکت بیاید تا متوجه شوید که شما و دولت تان این کاره نیستید؟
#دولت_عليل
👤واکنش امیرحسین ثابتی به توییت مهاجری؛
وقتی قیمت ارز ۹ برابر و قیمت مسکن ۷ برابر شد، هیچ سوالی از روحانی نداشت و تا آخرین روز دولت قبل، مشغول مجیزگویی روحانی بود اما در چند ماه اخیر به یکباره سوالات مخالف به ذهنش رسیده است.
هیچ چیز بدتر از فروختن قلم و شرف نیست.
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
✍️توئیت جدید رئیس جمهور؛
به یقین می خواهیم و با ایمان به خدا میتوانیم ان شالله
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
پایگاه تحلیلی صراط
❌فروختن قلم و شرافت!! 👤محمد مهاجری نوشت: جناب آقای #رئیسی! با سلام و احترام می خواهم از جنابعال
#توئیت
✍️مرتضی توکلی در پاسخ به توئیت مهاجری👆👆
بله اینکاره نیست که با دودره بازی مردم را سرگرم دوگانه های ساختگی کند و خودش به ریش ملت بخندد. صبح جمعه ای نیست و مسئولیت دولتش را عهده دار است.
وای بر حال و احوالتان
#بانیان_وضع_موجود
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید| تبلیغ متفاوت یک روحانی خوش ذوق برای شروع ثبت نام حوزه های علمیه
🔹حجت الاسلام شیخ یونس #ترابی سالهاست با منبرهای جذاب و گیرا و گاه طنزگونه اش، توانسته مخاطبانی قابل توجه و علاقه مند پیدا کند و از تبریز و ارومیه و اردبیل تا تهران و کرج موثر باشد.
🔸قطعه های سخنرانی وی، معمولا در #شبکه های_اجتماعی ترک زبان وایرال می شود!
#حوزه_علمیه
#ثبت_نام_حوزه_علمیه
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan