🔴تاریخچه مختصر ورود یوگا در ایران (قبل و بعد از انقلاب اسلامی)
🔹اولین باشگاه یوگا در ایران در سال 1345 توسط سیاستمدار فراماسون مجید موقر افتتاح شد و با حضور مقامات کشوری و لشکری همچون امیرعباس هویدا (نخست وزیر وقت)، شریف امامی (رئیس مجلس سنا) و چندین سرلشگر و تیمسار ارتشی، به عنوان اولین کارآموزان، این باشگاه رونق گرفت.
🔸موقر، یوگی معروف هندی، به نام سوآمی بوآجی را به ایران آورد. بوآجی 5 سال در ایران اقامت داشت و ریشههای این آئین هندوئیستی را در ایران تحکیم کرد. پایگاه خبری هافینگتونپست در اینباره مینویسد: بوآجی به دعوت شاه، به ایران آمد و به طور خصوصی به شاه و خانوادهاش آموزش میداد. در سالهای بعد نیز فردی آمریکایی به نام ریچارد فریمَن، به مدت چهار سال مربی یوگای خانواده سلطنتی ایران بوده است. فریمن در مصاحبه خود با مجله یوگا اذعان میکند که در دوران آموزش یوگا در ایران، به علت باورهای اسلامی موجود در کشور، مراقب بوده که از الفاظ و اصطلاحات آئین هندو، همچون تناسخ استفاده نکند تا پیرامون فعالیتهای وی حساسیتی ایجاد نشود.
🔹گام دوم گسترش این آئین هندوئیستی در ایران، آموزش آن از تلویزیون ملی توسط ژاله نمازی بود، که حوالی سال 1355 انجام شد. نمازی سخنرانیهای متعددی را...
👈 ادامه مطلب
صراط مرکز تخصّصی نقد و بررسی فرق، ادیان و جریانات انحرافی
لینک کانال صراط در ایتا :
https://eitaa.com/serat_tabriz
لینک کانال صراط در تلگرام:
https://t.me/serattabriz
پیج صراط در اینستاگرام:
serattabriz313
#مارابهدوستانخودمعرفیکنید
‼️تناقض یوگا؛ آرامش بخشی و رفتار داعشی گونه
🔹شکل گیری یک طبقه از هواداران هوچی گر، که در مواقع لزوم، منتقدان جریان و آئین های انحرافی مانند یوگا را مورد خشونت فیزیکی، کلامی و روانی قرار می دهند، یکی از عوارض اعتقاد به آئین های انحرافی و حضور در فرقه ها در جوامع مختلف است.
🔸این هواداران هوچی گر که در اصطلاح جامعه شناسی لمپن نام دارند، دارای ویژگی هایی هستند که در این نوشته به دو مورد آنها اشاره خواهد شد.
اول اینکه، معمولاً کمترین اطلاعی از ماهیت جریان فکری که عضو آن هستند یا آئین انحرافی که به آن معتقد هستند، ندارند و صرفاً در جواب منتقدان به جز توهین و استفاده از الفاظ زننده، توان انجام نوع دیگری از دفاع ندارند.
دوم اینکه، برخی از این افراد توسط سران این فرقه ها ، جریانات و آئین های انحرافی اجیر شده و تحت عنوان مزدور در فضای مجازی و حقیقی اقدام به خشونت علیه منتقدان می کنند. به دلیل حمایت های مالی صورت گرفته از این گروه، می توان طیف وسیعی از خشونت های کلامی مانند فحاشی تا آزار فیزیکی را انتظار داشت.
🔹متأسفانه مقابله با آنها کاری بس دشوار است؛ زیرا نه توان تحلیل منطقی دارند که حرف های منتقد را بپذیرند، و نه اطلاعات صحیحی از جریان فکری و آئین منحرف دارند که بتوانند خود، آن را در ترازوی نقد گذارند.
جریاناتی مثل داعش، النصره، آوسام شینریکو، کلیسای ساینتولوژی و... را می توان به عنوان نمونه هایی از این گروه ها نام برد که لمپن های فرقه ای آن ها سطح خشونت را تا کشتار منتقدان فرقه پیش برده اند.
لینک کانال صراط در ایتا :
https://eitaa.com/serat_tabriz
#یادداشت
🔻شواهد علمی برای وجود چاکرا (Chakra) از بدو پیدایش تاکنون بسیار متزلزل و ناکافی بوده است
🔹باوجوداین، بسیاری از مروجان معنویتهای نوپدید آن را به گونههای مختلف به مخاطبان خود ارائه میدهند و برای آن اثرات خارقالعاده و متعددی برمیشمارند.
🔸از این میان عدهای تلاش دارند تا آن را با آموزههای دینی پیوند دهند؛ ولی هیچوقت توضیح نمیدهند این چاکراها که ریشه در آیینهای شرقی دارد، کی و کجا مورد تأیید قرآن و اهلبیت بوده است؟! کی و کجا در یک پژوهش معتبر علمی ثابت شده است؟! در کدام پژوهش معتبر دینی ثابت شده است که سورههای قرآن چاکرا را تنظیم میکنند؟!
✍️سیدابوالقاسم ظریفhttps://eitaa.com/serat_tabriz
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 ترک اعتیاد در عرفان حلقه
🔸مسترها یا همان مربیان عرفان حلقه به بهانه ترک دادن معتادان، با ایجاد کمپهای ترک اعتیاد، به دنبال ترویج آموزههای انحرافی این فرقه ضاله هستند.
🔹آنان برای درمان شدن معتادان معتقدند:موجودات غیرارگانیک یا همان جنها باید از بدن آنهابیرون برود و برای این کار باید افراد دارای اعتیاد،به شبکه شعور کیهانی متصل شده وفرادرمانی انجام دهند! اما حقیقت ماجرا این است که تا به الان کسانی که فرادرمانی انجام داده و به شبکه شعور کیهانی متصل شدهاند، نه تنها خوب نشدهاند، بلکه بیماری قبلی شان نیزبا شدت زیادی برگشته و در برخی موارد هم به دردهای لاعلاج مبتلا شدهاند.
#عرفان_حلقه
#اعتیاد
#شعور_کیهانی
https://eitaa.com/serat_tabriz