6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این شب چله اگر از تو خبر شد یلداست...
💐اللهم عجل لولیک الفرج💐
•┈┈┈••✾❀💠❀✾••┈┈┈•
❥◌༄ @seratemostaghim1
💠 سلام یا مهدی
🌹شصت ثانیه دیر آمدن صبح زمستان
باعث شده "یلدا" همه بیدار بمانیم
🌹چهارده قرن نیامد پسر فاطمه؛ اما
شد ثانیهای تشنه دیدار بمانیم؟
💫💖 الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💖💫
📎 #یلدا
📎 #امام_زمان
📎 #شب_یلدا
•┈┈┈••✾❀💠❀✾••┈┈┈•
❥◌༄ @seratemostaghim1
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🔷 آیه روز:
وَ لَوْ أَنَّهُمْ آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَمَثُوبَةٌ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ خَيْرٌ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ (بقره / آیه ۱۰۳)
🔶 ترجمه:
و اگر آنها ايمان ميآوردند و پرهيزكاري پيشه ميكردند پاداشي كه نزد خداوند بود براي آنان بهتر بود، اگر آگاهي داشتند.
📋 ایمان و تقوا بجای جادو و جنبل؛
آیه قبل به رو آوردن یهودیان به جادو و جنبل برای غلبه بر برخی از مشکلات روزمره شان اشاره دارد. کاری که هرگز مورد تایید خدا و اولیای خدا نبوده و نیست. اما در این آیه خداوند پیشنهاد جایگزین را بدین ترتیب ارائه می فرماید که اگر ايمان مى آوردند و تقوا پيشه مى كردند پاداشى كه نزد خدا بود براى آنان از همه اين امور بهتر بود، اگر توجه داشتند. واقعیت این است همانطور که در آیات دیگر هم آمده است، تقوا می تواند انسان را از بن بست های زندگی و معیشت خارج کند. خوشبخت کسی است که اراده داشته باشد از این ابزار کارامد در مراحل مختلف زندگی بهره برداری کند.
#هر_روز_یک_آیه
•┈┈┈••✾❀💠❀✾••┈┈┈•
❥◌༄ @seratemostaghim1
💠 #حدیث_روز
🔸امام صادق علیه السلام:
...القائمُ عليه السلام لَن يَظهرَ أبدا حتّى تَخرُجَ ودائعُ اللّهِ تعالى، فإذا خَرجَتْ ظَهرَ على مَن ظَهرَ مِن أعداءِ اللّهِ فقتَلَهُم؟
🔹...قائم عليه السلام هرگز ظهور نمىكند تا آنگاه كه امانتهاى خداوند عزّ و جلّ [از صلب پدرانشان] بيرون آيند (متولّد شوند). پس چون قيام كند، بر دشمنان خدا چيره مىشود و آنها را مىكشد.
📚 كمال الدين : ص۶۴۱
•┈┈┈••✾❀💠❀✾••┈┈┈•
❥◌༄ @seratemostaghim1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام زمانی
🌟امام صادق علیهالسلام:
خوشا به حال شيعيان قائم ما! كه در دوران غيبت او چشم انتظار ظهورش و در دوران ظهورش سر نهاده به فرمانش هستند.
🔹 بحارالانوار/ج ۵۲/ص ۱۴۹.
🌸الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْ
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور
کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
📎 #امام_زمان
📎 #ظهور
📎 #انتظار
•┈┈┈••✾❀💠❀✾••┈┈┈•
❥◌༄ @seratemostaghim1
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🔷 آیه روز:
قَالَ أَلْقِهَا يَا مُوسَى * فَأَلْقَاهَا فَإِذَا هِيَ حَيَّةٌ تَسْعَى (طه / آیات ۱۹ و ۲۰)
🔶 ترجمه:
{ خداوند} گفت اي موسي آنرا بيفكن! * (موسي) آنرا افكند، ناگهان مار عظيمي شد و شروع به حركت كرد!
📋 تبدیل عصا به اژدها ؛
در کوه طور، هنگامی که خدا با موسی علیه السلام سخن می گفت به او دستور داد: عصایت را بیفکن، موسی عصا را افكند، ناگهان مار عظيمى شد و شروع به حركت كرد. تبدیل عصا به اژدها امـر عـادى يـا نادر و كمياب نيست بلكه خارق عادت محسوب مى شود كه بـدون اتـكـاء بـر قدرت خداوند بزرگ، امكان پذير نيست. کسانى كـه بـه خـدا ايـمـان دارنـد و عـلم و قـدرت او را بى پايان مى دانند هرگز نمى توانند اين امور را انكار كنند و يا مانند مادي گراها به خرافه نسبت دهند. تنها چيزى كه گاهى اينگونه افكار را به وجود مى آورد اين است كه افراد به علل و معلول عادى خو گرفته اند. تا آنجا كه آنها را ضروری تلقی می کنند. در حالى كه چه بسا عـلل و مـعـلول دیگری وجود داشته باشند که ما آنها را نشناسیم. همان طور که در سده های قبل بسیاری از علل و معلول ها را نمی شناختیم و الان می شناسیم و حتی از آن بهره می بریم! ( مانند انرژی نهفته در اتم)
#هر_روز_یک_آیه
•┈┈┈••✾❀💠❀✾••┈┈┈•
❥◌༄ @seratemostaghim1
💠 #حدیث_روز
🔸امام حسین علیه السلام:
حَسبُكَ مِنَ العِلمِ أن تَخشَى اللّهَ ، وحَسبُكَ مِنَ الجَهلِ أن تُعجَبَ بِعِلمِكَ .
🔹از دانش، تو را همين بس كه از خدا بترسى و از جهل، تو را همين بس كه از دانشت خوشَت بيايد» .
📚 الأمالي للطوسي : ص ٥٦ ح ٧٨
•┈┈┈••✾❀💠❀✾••┈┈┈•
❥◌༄ @seratemostaghim1