eitaa logo
صراط ولایت
1.7هزار دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
2.9هزار ویدیو
29 فایل
خوشابحال کسانی که در شطّ خونین بلا، غرقه در خون سرخ عاشقی شدند و در شعاع انوار آل محمد(ص)، از آفاق مُعلّای ملکوت برای جهانیان جلوه گری میکنند. شعار اهل ولاء تا صبح آدینه ی فرج:یالثارات الحسین(ع)
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط همین یک فیلم کافی است تا بدانید راه کدام طرف است.
⭕️اولین رییس جمهور پوششی ایران؟! 😂چقدر این ظریف شکل همون گربه نره، پینوکیوی پیدا کرده خودش را گربه رقصان میکند!
🔴 امتیازش بالاست! هم زنه هم شیعه نیست هم زیر ۵۰ ساله هم چشم آبیه هم بوره یه چیزی بود اصلاحطلبا برای گرفتن سلفی با موگرینی توی مجلس لاریجانی از سرو کول هم بالا میرفتن....
امتیازدهی خطرناک در دولت پزشکیان؛ زن بودن و شیعه نبودن امتیاز اضافه دارد! ▫️ برای انتخاب گزینه های متخصص در دولت پزشکیان: برای خانم ها ۱۰ امتیاز ولی برای آقایان صفر امتیاز! برای ادیان غیر از مسلمان شیعه ۱۰ امتیاز ولی برای مسلمان شیعه صفر امتیاز ! ▫️جناح هفت‌تیر‌کش‌های زن‌کُش الان برای زن بودن ۱۰ امتیاز قائل شده اند!! بماند که باید جواب بدهند روی چه حسابی؟ و بدتر از آن، در مملکت امام زمان علیه السلام چرا باید به غیر شیعه امتیاز بادآورده بذل و بخشش کنند!؟ ▫️ظریف و باقی اعضای آن شورای کذایی که بسیاری از آنها سوابق قضایی و کیفری هم دارند با چه منطق و جسارتی، برای خود چنین حقِ ناحقی قائل شده اند!؟ اونوقت رئیس جمهورِ بی اختیار منتخب هم هر روز از این هیئت به آن هیئت برود و برای آن امام مظلومِ شیعه نوحه‌خوانی هم بکند تا آقابالاسرهایش برای غیر شیعه بودن امتیاز قائل شوند! ▫️بعد از حضور هنجارشکنان بی حجاب در دسته عزاداری سیدالشهدا، حال باید شاهد پروژه خطرناک شیعه زدایی از مسئولین در شیعه خانه علیه السلام باشیم!؟ آقای ظریف شما و هر کس دیگر که پشت این پروژه گستاخانه هستید، غلط میکنید که برای غیر شیعه بودن امتیاز قائل شده اید!
❌‏فاجعه یعنی ⁉️زمام یک دولت را به کسی بدهند که.. 🔶خدمت سربازی شو هم آمریکا بوده! 🔷داخل تیم مذاکره کننده اش چندین جاسوس بوده... 🔶برجام رو نخونده امضا کرده! 🔷٨ سال کشور رو عقب نگه داشت! 🔶کشورهای همسایه رو دشمن کرد! 🔷جبهه مقاومتی که برای حفاظت از اسلام و ایران می‌جنگیدن رو ضعیف کرد! ❌علیه سردار سلیمانی بدگویی کرد و... 🤦‍♂بله از این فاجعه بزرگتر نداریم!
🔴 مانیفست فروپاشی؟ تیتر این روزنامه اصلاحطلب را ببینید "اگر یک روزنامه منتقد پزشکیان به او لقب "گورباچف ایرانی" میداد جای تعجب نداشت؛ چون شهرت گورباچف در دنیا به خاطر ساده لوحی در اعتماد به امریکا بود که در نهایت باعث فروپاشی شوروی شد اما اینکه یک روزنامه طرفدار پزشکیان نیز از حالا او را گورباچف توصیف میکند، نشان میدهد خطر از آنچه که همه فکر میکنند نزدیک تر است!"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش مردم کرج به هتک حرمت مراسم روز عاشورا 👌این قبیل عزاداریها مهر قبولی در دستگاه حسینی دارد. عزاداری که در آن امر به معروف و نهی از منکر و مطالبه گری از مسئولین برای احیای ارزش‌های اسلامی پر و بال نگیرد مردود و مورد طعن اهل البیت علیهم السلام نیز هست.
خودمان هم مقصریم.mp3
4.35M
🔴بشنوید؛ خودمان هم مقصر هستیم ♦️اخیر حواشی(کشف حجاب....)بوجود آمده در برخی از هیات ها باعث ناراحتی و نگرانی مردم متدین گردیده است ♦️آنچه مسلم است، بخش زیادی از این مسئله به خودمان برمی گردد. وقتی مسئولان و متولیان هیات های مذهبی وانقلابی، هیچ برنامه ای برای هیات خود و دیگران ندارند و همه وقت وسرمایه خود را صرف،سیستم صوت،نور، دکور وصحنه،زمان بندی وقت سخنران وچگونگی اکوی مداح، شام شب هیات... می کنند نتیجه ای بهتر از این حاصل نمی‌شود. ♦️هیات،سخنران کشوری،مداح مشهور، شام نذری زیاد وخوشمزه ....همه و همه وسیله ای است برای رسیدن به یک هدف بالاتر که تربیت انسان صالح ومصلح است ♦️وقتی ما برنامه ای برای تبلیغ چهره به چهره،موعظه حسنه،رفع شبهات ودر یک کلام جهاد تبیین نداریم، نتیجه آن می‌شود که نه تنها اهالی شهر ومنطقه ومحل، بلکه اعضای شرکت کننده در هیات خودمان هم بعضا بهره درستی از قیام سراسر حماسه و شور و شعور حسینی نخواهند برد و متاسفانه کار بجایی می رسد که هیات حسینی دچار تهاجم وقتل عام فرهنگی قرار می گیرد....
فریب مردم... ▫️آقای پزشکیان گفت: من حزبی نیستم، اصلاح طلب نیستم و چرا به من تهمت میزنید. باشد برای اهل تفکر و عبرت گیرندگان مردم را سرگرم کرده و جماعت و ۸۸ و سران و را، که کینه های بدر و‌خیبری از انقلاب دارند دور هم جمع کرده تا وزرای پزشکیان را انتخاب کنند خدا به داد مردم برسد... 🔻اعضای شورای راهبردی دولت چهاردهم: 🔹علی شکوری (محکوم فتنه ۸۸) 🔹هادی خانیکی (مشاور فرهنگی خاتمی) 🔹محسن رنانی (استاد دانشگاه و همراه با اغتشاشات ۹۸ و ۱۴٠۱) 🔹فاطمه مهاجرانی (سخنرانی انتخاباتی و حمایت از کشتگان ۱۴٠۱) 🔹جواد ظریف (وزیر خارجه روحانی) 🔹محمدجواد جهرمی (وزیر ارتباطات روحانی) 🔹علی عبدالعلی زاده (عامل گرانی مسکن دولت خاتمی) 🔹محمد قائم پناه 🔹سیدرضا صالحی (وزیر ارشاد روحانی) 🔹علی ربیعی (سخنگوی دولت روحانی) 🔹الیاس حضرتی (نماینده مجلس سابق اصلاح طلب) 🔹حسین مرعشی (برادر زن رفسنجانی / محکوم فتنه ۸۸) 🔹محمد صدوقی 🔹شهیندخت مولاوردی (معاون امور زنان ریاست جمهوری روحانی) 🔹حسین عبده تبریزی (اصلاح طلب و مخالف مسکن ملی) 🔹نورالدین آهی (اصلاح طلب) 🔹عباس عبدی (منتقد اصلاح طلب) 🔹علی تاجرنیا (محکوم فتنه ۸۸) 🔹فیاض زاهد (محکوم فتنه ۸۸) 🔹 محمدرضا جلایی پور (محکوم فتنه ۸۸ و ۹۸ و ۱۴٠۱) 🔹علی طیب نیا (وزیر اقتصاد روحانی و امضای مخفیانه سند fatf) دبیران: 🔸محمد رهبری (نویسنده چپ روزنامه اصلاح طلب شرق) 🔸امین عارف نیا (مسئول مرکز ارتباطات شهرداری تهران زمان نجفی) 🔸محمد کبیری (معاون وزیر کار روحانی) 🔸 سمیه توحیدلو (محکوم فتنه ۸۸)
🔺 قابل توجه ساده اندیشان دلخوش به ظواهر فریبنده هنوز مانده تا بفهمیم چه بلایی بر سرمان آمده و چه خاکی بر سرمان شده ...
🔴 نیروهای مسلح یمن مسئولیت حمله پهپادی به «تل‌آویو» را برعهده گرفت ♦️سخنگوی نیروهای مسلح یمن: نیروهای یمنی در عملیاتی بی‌سابقه که جزئیات آن به زودی اعلام خواهد شد، تل آویو را در سرزمین‌های اشغالی هدف قرار دادند. 🔴 تعویق سفر نتانیاهو در پی حمله پهپادی به تل‌آویو ♦️شبکه المیادین به نقل از رسانه‌های رژیم صهیونیستی خبر داد که نخست‌وزیر این رژیم در پی حمله پهپادی به تل‌آویو، سفر خود به واشنگتن را به تعویق انداخته است. 🔴 یک رسانه اسرائیلی نوشت: پس از ۹‌ماه جنگ: ۹ ساعت در هوا. انفجار دیشب یک اتفاق دیوانه کننده است. نیروی هوایی اسرائیل با تمام سامانه‌های پدافند هوایی خود، نتوانست تا لحظه انفجار پهپاد و حتی پس از آن بیدار شود و تا دقایق زیادی نمیدانست که پهپاد به قلب اسرائیل نفوذ کرده است.
🚨مخاطبین عزیز دقت کنید 🇮🇷ما نباید نسبت به جریانی که در پرونده خود راه اندازی فتنه های سال‌های ۷۸ و ۸۸ و ۹۶ و ۹۷ و ۹۸ و فتنه جنبش فواحش در سال ۱۴۰۱ دارد ،خوشبین باشیم . این جماعت بارها برای براندازی نظام اقدام کرده اند اما شکست خورده اند و هیچگاه هم توبه نکرده اند، پس دوباره هم برای ایجاد فتنه و براندازی اقدام خواهند کرد. در همین لیست کذایی شورای راهبری ظریف ، سوابق این افراد را بررسی کنید . در اینترنت اسامی را جستجو کنید ببینید چند نفر از این جماعت سابقه محکومیت امنیتی و اقدام و تبانی علیه نظام و یا حداقل هم صدایی با دشمنان در فتنه های مختلف را دارند. به هیج وجه جای خوش‌بینی نیست. این جماعت اصلاحطلب(افسادطلب) همیشه یک خنجر آماده در دست دارند که در اولین فرصت در قلب تنها حکومت شیعه جهان فرو کنند.
گفتن بعد از نمازهای پنجگانه، در حقیقت در راستای عمل به سیره معصومین علیهم السلام است. 🌹امام باقر (علیه السلام)فرمودند: إِذَا اِنْحَرَفْتَ عَنْ صَلاَةٍ مَكْتُوبَةٍ فَلاَ تَنْحَرِفْ إِلاَّ بِانْصِرَافِ لَعْنِ بَنِي أُمَيَّةَ ➖هر گاه نماز واجب را تمام کردى، جز بعد از لعن بر بنى امیه، از جاى خود حرکت نکن. 👌وقتی قاعده کل ارض کربلا و کل یوم عاشورا وجود دارد، پس مرگ بر آمریکای امروز همان لعن بر بنی امیه دیروز است. هر چند مرگ بر «منافق و فتنه گر» نیز که امروزه مصادیقش کاملا برای اهل ایمان هویدا شده، در راستای همان لعن بر بنی امیه ای هست که شاخصه عملکردی آنها طبق زیارت عاشورا این بود که نعمت ولایت را از امت اسلامی سلب و مقام خلافت و حاکمیت را از ائمه هدی(ع) غصب نمودند. «لَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً دَفَعَتْکُمْ عَنْ مَقامِکُمْ و َاَزالَتْکُمْ عَنْ مَراتِبِکُمُ الَّتی رَتَّبَکُمُ اللَّهُ فیها» 👈آری، امروزه نظام سلطه با سردمداری آمریکا و انگلیس و صهیونیسم جهانی با کمک ایادی خود در کشور که همان لیبرال های مذهبی و افسادطلبان هستند، بزرگترین طواغیت و غاصبان مقام ولایت هستند. پس گفتن مرگ‌ بر این جرثومه های تباهی ملت ها بعد از هر نماز واجب، لیاقت و معرفت میخواهد که هر کسی دارای این شان و جایگاه معرفتی نیست! 🔸نکته پایانی اینکه تکبیر بعد از نماز مشتمل بر دعا و نفرین می‌باشد. اصل دعا کردن بعد از نماز در احادیث بعنوان تعقیبات نماز سفارش شده و از طرفی لعن بر طاغوت زمان نیز طبق حدیث بالا بعنوان یک تعقیب نماز وارد شده است. لذا تکبیر بعد نمازها نه تنها بدعت نیست بلکه در حقیقت عمل به منصوصات دینی و سیره معصومین علیهم السلام می‌باشد. ♻️این متن معرفتانه را برای ائمه جماعات و هیات امنای مساجد و متولیان تربیتی در مدارس و دانشگاه ها ارسال نمایید تا شعار تکبیر در بعد از نماز که دارای لعن بر ارکان طاغوت است نهادینه شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.🎥تفاوت یک لیبرالِ غربگرا با یک عنصر دینمدار پایبند به اصول در دو دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆سقوط مسعود پزشکیان در هیئت، در فضای مجازی وایرال شده است! 👌سقوط وی در ملکوت بخاطر معیت و دنباله روی از سران فتنه، سالیان سال است که برای اهل ایمان وایرال شده است.
🔴 ️بیانیه نیروهای مسلح یمن درباره عملیات پهپادی در تل‌آویو. ♦️سخنگوی نیروهای مسلح یمن : با استعانت از خداوند متعال یک عملیات نظامی کیفی با هدف قرار دادن یکی از اهداف مهم در منطقه یافا اشغالی (موسوم به تل آویو) انجام شد. ♦️این عملیات با پهپاد جدید «یافا» با قابلیت دور زدن سامانه‌های رهگیری دشمن و تحقق اهداف خود با موفقیت انجام شد. ♦️منطقه یافای اشغالی را منطقه ناامن اعلام می کنیم و هدف اصلی در برد تسلیحات ما خواهد بود. ♦️با استعانت از خداوند متعال در پاسخ به کشتارها و جنایات روزانه دشمن در غزه به حملات خود به اهداف حساس نظامی و امنیتی ادامه خواهیم داد. ♦️تایید می‌کنیم که یگان های شناسایی ما به یک بانک اهدافی در فلسطین اشغالی از جمله اهداف حساس نظامی و امنیتی دست پیداکرده اند و نیروهای ما بر هدف قرار دادن جبهه داخلی دشمن صهیونیستی و رسیدن به عمق تمرکز خواهند کرد. ♦️عملیات های ما متوقف نخواهد شد مگر اینکه تجاوزات متوقف شود و محاصره مردم فلسطین در نوار غزه برداشته شود. ما به حمایت از مجاهدین قهرمان غزه که از ملت عربی و اسلامی دفاع میکنند ادامه خواهیم داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️‏آقای پزشکیان دولت سایه فقط خودت جلیلی اداتم نمیتونه در بیاره,چون کلا جلو چشم آفتابی نمیشی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ ویدیو جدید از لحظه اصابت پهپاد یمنی به تل‌آویو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ♨️ مرعشی: ریاست جمهوری ۴ ساله هست فایده ندارد، رهبری را می‌خواهیم 🔹حسین مرعشی در برنامه تبلیغاتی مسعود پزشکیان در کیش: علت اینکه کاندید ریاست جمهوری نشدم اینه که چهار سال به چهار سال عوض میشه و اصلا ارزش نداره؛ ما دنبال رهبری هستیم که مادام العمره... ✍آقای مرعشی بی درایتی و بیرون ریختن مکنونات قلبی شما اتحاد ما را بیشتر خواهد کرد. این کم خرد هنوز نفهمیده است رهبری مادام العمر نیست وصلاحیت برای این جایگاه، پیوسته توسط خبرگان، مورد بررسی قرار میگیرد
1_3733439685.mp3
13.88M
💫بسم ربّ المهدی... 🌹سَلامٌ عَلَىٰ آلِ يس 🔸صوت زیارت آل‌یاسین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌جهل جماعتی که درکی از جهل و نادانی خود ندارند را حتی ذوالفقار علی نمی‌تواند درمان کند.
مطالبه برخورد محکم با هنجارشکنان عاشورای حسینی کل یوم عاشورا کل أرض کربلا متاسفانه انتشار تصاویر و فیلم در شبکه های اجتماعی و بالاخص رسانه اینترنشنال معاند از زنجیر زدن دختران با پوشش غیر شرعی و غیر قانونی در عاشورای 1403 در کرج دل امت حزب الله را به درد آورد و بارها گفتیم و تذکر دادیم تا این چنین اتفاقات از فهم نادرست از دین توسط برخی مذهبی ها، فرصتی به معاندین ندهند تا نقشه های شوم خود را با دختران فریب خورده و یا پروژه ای در عزاداری سالار شهیدان اجرایی کنند. و آگاه شدیم که نیروی انتظامی خدوم به موضوع ورود کرده است و بیانیه ای هم منتشر شده است. فرمانده انتظامی البرز: در پی انتشار تصاویری در فضای مجازی مبنی بر حضور چند دخترِ بی‌حجاب در دسته‌رویِِ عزاداریِ روزِ عاشورا و خدشه‌دار شدن احساسات عزاداران حسینی، همهٔ این افراد پس‌از شناسایی به پلیس استان البرز احضار شده‌اند. ما جمعی از امت حزب الله به نیابت از همه عاشقان حسینی که دلشان به درد آمد از ریاست محترم قوه قضائیه و نیروی انتظامی درخواست برخورد قاطعانه با اشخاصی که مسئولان و متولیان و مداح آن هیئت و دسته عزاداری بودند و کسانی که با کشف حجاب سر هتک حرمت کردند را داریم و این برخورد به گونه ای باشد که هیچ هیئتی به خود اجازه ندهد تا اینگونه به نام عزاداری بی حرمتی کند. و از ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور درخواست پیگیری داریم. ◾️مطالبه بی تفاوت نباشیم به هتک حرمت در روز عاشورا ⭕️ انتشار و امضا با امت حزب الله https://farsnews.ir/sarbazevali/1721224364101491819
این شخص با برنامه ای پیچیده به دنبال انتقام از رهبر انقلاب است... -خودش در سایه ایستاده و ظریف را با شورای سقیفه اش فرستاده جلو تا در ظاهر دموکراسی، سناریویی که اربابان غربی و صهیونیسم‌شان برایش نوشته اند را با همکاری اعضای نهضت آزادی و... به اجرا درآورد! ▫️ ای که در دل خود گزینه‌های خطرناکی دارد: - عضو غیر رسمی نایاک - متهم به سوء استفاده از مقام و واگذاری پروژه مالی به خواهر زن و داماد خانواده، که البته وی دارای سوابق خاص در یک وزارت‌خانه ... نیز هست - چند محکوم و زندانی به‌علت داشتن فعالیت مخرب و ضد امنیتی در انتخابات ۱۳۸۸ - یک فعال و هدایتگر در اغتشاشات سال ۱۳۷۸، کنفرانس برلین و حوزه رسانه‌ای پرونده قتل‌های زنجیره‌ای - یک عضو حلقه فتنه‌گر کیان و فعال در اتفاقات تلخ کوی دانشگاه ۱۳۸۸ - حداقل دو متهم اصلی و در آستانه صدور حکم محکومیت در پرونده کرسنت - یک متهم در فروش اطلاعات طبقه‌بندی شده به دولت‌های متخاصم شریک شهرام جزایری - دو نفر از مجریان سند ۲۰۳۰ و ... ▫️باید کاملا به هوش و آماده باشیم برای دفاع از اسلام و انقلاب و نظام و رهبری و کشور و مردم... -به قول امام عزیز: اسلام در خطر است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هیئت رو جمع کنید! 🔹 رو به محله‌های مختلف تهران بردیم و از عابران خواستیم که برگه جمع‌آوری تکیه‌ها و هیئت‌های عزاداری رو امضا کنن!