eitaa logo
صراط ولایت
1.5هزار دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
3.1هزار ویدیو
30 فایل
خوشابحال کسانی که در شطّ خونین بلا، غرقه در خون سرخ عاشقی شدند و در شعاع انوار آل محمد(ص)، از آفاق مُعلّای ملکوت برای جهانیان جلوه گری میکنند. شعار اهل ولاء تا صبح آدینه ی فرج:یالثارات الحسین(ع)
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰اندر معجزات و 🗓۱۸ تیر: بازداشت متحصنین قوه قضاییه و گسترش اعتراضات در سراسر کشور 🗓۱۹ تیر: 🔺اژه ای: امروز جلسه سران قوا در مورد عفاف و حجاب برگزار می شود/با قوانین موجود می توان باناهنجاریهای اجتماعی مقابله کرد.(اعتراف اژه ای به ترک فعل قوه قضاییه) 🔺رییس جمهور: دستگاهها به بهانه تاخیر در تصویب لایحه عفاف و حجاب، اجرای تکالیف قانونی خود را در این زمینه معطل نکنند. 🗓سه‌شنبه ۲۰ تیر: 🔺رئیس سازمان بازرسی کل کشور: ضابطین در برخورد با بی‌حجابی در انظار عمومی و معابر بعنوان جرم عمومی و مشهود نیازی به دستور مقام قضایی ندارند و در این گونه موارد تکلیف ضابطین قوه قضاییه مشخص است. 🗓چهارشنبه ۲۱ تیر: 🔺وزیر کشور: با کارمندان بدحجاب برخورد می‌شود. دستور وزیر کشور به استانداران: به نیروهایی که در ادارات حجاب را رعایت نکردند تذکر بدهید. اگر گوش نکردند، باید تغییر کنند. 🗓جمعه ۲۳ تیر: 🔺رئیس مجلس: قانون فعلی درباره حجاب و عفاف نباید معطل بماند. 🗓جمعه ۲۳ تیرماه: آغاز تذکر لسانی پلیس به هنجارشکنان 🔹این است نتیجه پایمردی 🔹كَمْ مِنْ فِئَةٍ قَلِيلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثِيرَةً بِإِذْنِ اللَّهِ ۗ وَاللَّهُ مَعَ الصَّابِرِينَ (بقره، ۲۴۹)
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ابراز ارادت مهدی نصیری به قوم لوط و توسل به روح حضرت مهسا کومله . - تحمل این ذلت، عاقبت هـر جانوری است که بخواهد دهن‌کجی به ساحت ولایت کند، فرقی ندارد که اسم کارش را انتقاد و عدالتخواهی بذارد یا مخالفت.
⭕️ شجاع و بی اعتنا به خناسان 🔹 سخنگوی فراجا از آغاز بکار گشت‌های انتظامی جهت برخورد با بی حجابان متجاهر و قانون شکن خبر داد. 🔹 طبیعی است که از امروز شاهد جنگ روانی پرحجم حامیان بی حجابی و بی عفتی علیه حافظان امنیت و قانون باشیم ، از بی بی سی و اینترنشنال گرفته تا لشکر ورشکسته سلبریتی ها و اصلاح طلبان دین ستیز ،زنان عفت گریز و نامردان هیز! و به اینها اضافه کنید مخالفتهای سکولارهای دین فروش صورتی و اصولگرایان گرسنه رای و مجتهد نماهای لائیک و روزنامه فلان دانشگاه پولکی با اجرای قانون و پاسداری از شریعت توسط پلیس ! 🔹 اگر برای درستی اقدام فراجا هیچ دلیلی موجود نباشد همین اتحاد شوم میان مخالفان حجاب علیه اقدام قانونی پلیس ، بهترین دلیل بر صحت این حرکت است و به همین علت فراجا باید در اجرای این ماموریت خود را به صاحب شریعت بسپارد، و تسلیم جنگ روانی شوم دشمنان اخلاق و قانون نشود ، و در برابر «لومه لائم» مصداق «کالجبل الراسخ» باشد ، و بداند که خدای متعال بهترین حافظ و نگهبان حافظان حرمت شریعت بوده و هست «ولو کره الکافرون» ! 🔹بدون تردید همکاری قوه قضائیه با این اقدام و اختصاص شعبات ویژه برای برخورد قانونی با ناقضان شریعت و قانون ، شرط موفقیت اقدامات فراجا در این مسیر درست و قانونی خواهد بود و به همین دلیل ریاست قوه برای روسفیدی خود در آخرت باید مکمل فراجا باشد و جلوی مانع تراشی و بهانه جویی برخی همکاران خود در برابر این حرکت را بگیرد! 👤 دکتر کوشکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گاج تعطیل شد 🔹رئیس مدارس غیردولتی: موسسۀ آموزشی گاج در اغتشاشات پارسال سوالاتی برای دانش‌آموزان طرح کرده بود که جهت‌گیری و تحریک به‌سمت اغتشاشات داشت و تعطیل شد.
🔴تجاوز ۶ گردشگر آلمانی به یک دختر ۱۸ساله اسپانیایی در مایورکا ▪️اگر حجاب و پوشش آزاد بود، چشم‌ و دل‌ها سیر می‌شد و همچین جنایتی رخ نمی‌داد. مگه نه؟!
تجربه می‌گوید با پوشش مناسب آسیب نمی‌بینیم
🔴دختر جمشید شارمهد؛ مسئول گروه تروریستی تندر که عملیاتی نظیر بمب‌گذاری در شیراز رو داشت: پس از تماس تلفنی به پدرش بهش گفته "دولت آلمان خواهان آزادی او نیست، بلکه فقط خواستار یک حکم جدید است"، و پدرش در واکنش "مات و مبهوت ماند و خندید" و سپس گفته: «امید من به اروپا و آمریکاست، هیچ کس دیگری نمی‌تواند جان من را نجات دهد.» پ.ن: امید همه قاتلا و تروریستا و همجنس‌بازا آمریکا و اروپاست؛ آخه به قول امام خمینی امریکا تروریست بالذاته! ای روحت شاد امام چقدر خوب شناختیشون
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴تهیه ۲۰۰ هزار تن سالانه گوشت ارزان قیمت از آفریقا نتیجه سفر آیت‌الله رئیسی به این قاره/ قیمت گوشت کنیایی زیر ۲۰۰ هزار تومان خواهد بود ♦️ پیمان پاک، قائم‌مقام وزیر جهاد کشاورزی:قبلا ما می‌بایست به دلیل تحریم با پروازهای اماراتی و قطری گوشت گران قیمت استرالیایی را به امارات منتقل می کردیم و از آنجا به کشورمان می آوردیم. اما از این پس دو برابر میزان قبل گوشت ارگانیک با قیمت کمتر از کنیا وارد خواهد شد. ♦️علاوه بر گوشت، دام زنده به صورت هوایی به سیستان و بلوچستان منتقل خواهد شد و پس از قرنطینه کشتار خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 استحاله فرهنگی یعنی همین 🔹از نتایج تلخ این است که یک مداح اهل‌بیت از «تعظیم و تقدیس چادر آن بانویی که در مجلس عزای آل‌الله، کودکش را در آغوش می‌فشارد و اشک می‌ریزد» برسد به «شفیع گرفتن لاک سیاه خانمی که پشت دسته‌های عزا راه می‌افتد.» 😔 🔹باور کنیم دشمن می‌داند کجا را نشانه بگیرد!!! 🔹محرم از راه رسید، مراقب باشیم
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به گزارش سی‌ان‌ان، ۶۲ هزار اروپایی سال گذشته از گرما مُردن، چون قیمت انرژی در اروپا بالاست و خانه‌ها کولر و پنکه ندارن من فکر میکردم ما ایرانی‌ها خیلی مردمان خوبی هستیم، الان میبینم اروپایی‌ها واقعا بهترن، کل تابستون رو بدون وسایل سرمایشی و خنک‌کننده به‌سر میبرن و میمیرن ولی آروم میگیگیرن😀 و صداشون هم درنمیاد، ما اینجا دوساعت برق بره بالا تاپایین دولت رو میشوریم میگذاریم کنار، دوروز برق نباشه که هیچی، نظام رو عوض میکنیم. باورتون میشه اروپا با اون همه مثلا پیشرفت و تکنولوژی کولر و حتی پنکه نمیتونن استفاده کنن؟