eitaa logo
صراط ولایت
1.4هزار دنبال‌کننده
6هزار عکس
3.5هزار ویدیو
41 فایل
خوشابحال کسانی که در شطّ خونین بلا، غرقه در خون سرخ عاشقی شدند و در شعاع انوار آل محمد(ص)، از آفاق مُعلّای ملکوت برای جهانیان جلوه گری میکنند. شعار اهل ولاء تا صبح آدینه ی فرج:یالثارات الحسین(ع)
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴یحیی سریع: دو ناوشکن آمریکایی را هدف قرار دادیم ♦️نیروهای مسلح یمن عملیات نظامی گسترده‌ای را علیه کشتی‌های جنگی دشمن در دریای سرخ انجام دادند که شامل هدف قرار دادن دو ناو جنگی آمریکایی با پهپاد بود. ♦️این عملیات نظامی با موفقیت به اهداف خود دست یافت. ♦️در همین راستا، یگان‌های دریایی، موشکی و هوایی پهپاد ارتش یمن در عملیاتی مشترک، کشتی "سیکلادس" را در دریای سرخ هدف قرار دادند و به لطف خداوند با دقت کامل مورد اصابت قرار گرفت. ♦️هدف قرار دادن این کشتی پس از نقض قطعنامه ممنوعیت عبور و مرور کشتی‌ها به بنادر فلسطین اشغالی و حرکت به سمت بندر ام الرشراش در 21 آوریل جاری با استفاده از فریب و استتار و ادعای حرکت به سمت بندری دیگر صورت گرفت. با این حال، این کشتی تحت نظارت و رصد نیروهای مسلح یمن بود و به آن اخطار داده شد که به بنادر فلسطین اشغالی وارد نشود، اما این کشتی اصرار بر نقض ممنوعیت داشت و به همین دلیل در فهرست کشتی‌های هدف قرار گرفته و ممنوع از تردد در منطقه عملیات نیروهای مسلح یمن قرار گرفت. ♦️همچنین، یگان پهپاد ارتش یمن با استفاده از پهپاد، کشتی اسرائیلی "ام اس سی اوریون" را در اقیانوس هند هدف قرار داد. ♦️نیروهای مسلح یمن با اتکای به خداوند متعال و با حمایت و پشتیبانی مردم یمن بزرگ و تمامی آزادگان جهان، به اجرای عملیات نظامی خود برای نصرت مردم مظلوم فلسطین و دفاع از یمن عزیز ادامه خواهند داد و این عملیات تا رفع محاصره و توقف تجاوز به مردم فلسطین در نوار غزه ادامه خواهد داشت.
. ♨️کار انتخاباتی از جیب بیت المال امشب شورای ائتلاف اصولگرایان (شانا) به سرلیستی آقای قالیباف با پیامکی از منتخبان مجلس دوازدهم دعوت کرده تا در جلسه "فردا شب" این تشکل شرکت کنن. شاید بگید خب چه اشکالی داره؟ بقیه مجموعه‌های سیاسی هم طی روزهای گذشته جلساتی اینچنینی رو با منتخبان این دوره داشتن. اما بیایم روند رو بررسی کنیم ۱. بخش اداری مجلس از چند روز قبل به منتخبان جدید اعلام کرد که برای شرکت در دوره‌های آموزشی مجلس روز چهارشنبه و پنجشنبه این هفته در هتل ... تهران شرکت کنن. ۲. برای منتخبانی که از شهرهای دور میان بلیط هواپیما گرفتن و برای منتخبانی که از شهرهای نزدیک تشریف میبرن، وسیله نقیله هم از بیت المال فراهم شد. هتل هم که از یکی دو روز قبل رزرو شده! اما نکته اینجاست: ۱_ از قضا محل برگزاری اجلاس فردا شب شورای ائتلاف اصولگرایان(قالیباف) هم در محلی که نزدیک هتل محل استقرار منتخبین هست ، انتخاب شده! ۲. این دوره آموزشی از طرف مجلس در حالی آخر این هفته با هزینه مجلس برگزار میشه که هفته آینده مرحله دوم انتخابات رو در پیش رو داریم و تکلیف بقیه منتخبین هم مشخص میشه! سوال اینجاست! چرا مدیریت مجلس فعلی برگزاری این دوره را به بعد از مرحله دوم موکول نکرد تا این دوره آموزشی با هزینه کمتر برای همه منتخبان دوره دوازدهم در یک مرحله انجام بشه و نیازی به هزینه مجدد برای آموزش منتخبین دور دوم نباشه! اما پاسخ ۱_به نظر میرسه شورای ائتلاف و قالیباف به این همایش قبل از برگزاری مرحله دوم نیاز داره تا با کار رسانه ای این پیام رو به جامعه منتقل کنه که اکثریت مجلس رو در اختیار داره و به این وسیله بتونه ، موج سیاسی ایجاد کنه و کاندیداهایی که مد نظرشون هست رو به داخل مجلس بفرسته. در حالی که این جمعیت از منتخبین برای آموزش جمع شدن نه برای شورای ائتلاف به ریاست قالیباف! ۲_شواهد ظاهری نشون میده این اتفاق استفاده از ظرفیت‌های اداری و مالی مجلس برای به ریاست رسوندن مجدد قالیباف باشه که در این صورت این نوع حرکتهای سیاسی و برنامه ریزی شده به هیچ وجه صحیح نیست! این اتفاقات در حالی داره شکل میگیره که دو سوم مردم در این انتخابات به آقای قالیباف نه گفتن و آرای ایشون از ۱ میلیون و دویست هزار رای به ۴۰۰ هزار تقلیل پیدا کرده، که خود این مطلب پیام آشکار مردم به منتخبین این دوره برای ایجاد تغییر اساسی در مجلس و هیات رییسه محسوب میشه! توقع داریم منتخبین این دوره به این پیام مردم توجه و عنایت داشته باشن و خلاف خواسته مردم عمل نکنن و باعث ناامیدیشون نشن.
⚠️انذار به صاحب منصبان کشور! 🔸مسئولان و ذی نفوذان در نظام اسلامی بدانند که دلدادگی یا حتی وادادگی آنها در برابر آندولسی کردن کشور توسط ایادی دشمن، عاقبت به شرّی ایشان را با جهنمی سوزان حتمی میکند. 🔸چند سال قبل رهبری معظم نظام، مسئولان را به این مطلب که سیاست امروز استكبار، سیاست آندلسی کردن ایران است، اینچنین انذار دادند: «اروپاییها وقتی خواستند آندلس را از مسلمانان پس بگیرند، اقدامی بلند مدّت کردند..آنها به فاسد کردن جوانان پرداختند. یکی از کارها این بود که تاکستانهایی را وقف کردند تا شراب آنها را به‌طور مجّانی در اختیار جوانان قرار دهند! را به سمت زنان و دختران خود سوق دادند تا آنها را به شهوات آلوده کنند! گذشت زمان راههای فاسد یا آباد کردن یک ملت را عوض نمیکند. امروز هم آنها همین کار را میکنند»۸۱/۱۲/۰۶ 👈در آخر مسیحیان با اجرا کردن نقشه طراحی شده توسط یهودیان توانستند به وسیله چهار گناه کبیره(ربا، زنا، شراب، قمار) با روش برنامه‌ریزی شده، جوانان مسلمان آندلس را استحاله کنند و حکومت ۸۰۰ ساله مسلمانان در اروپا به مرکزیت آندولس(اسپانیای فعلی) را با تمدنی با شکوه به شکستی تاریخی برسانند. 👌امروزه ابزار آندولیزه کردن کشور با این فضای هار مجازی و کلونی های فساد و فحشا در آن و انواع حرامات شرعی و سیاسی، به مراتب وسیع تر و مخرب تر از ابزار نابودی آندلس می‌باشد. از طرفی سند نجس ۲۰۳۰ با سرعت وحشتناک توسط برخی از مسئولان تمام و کمال در حال اجراست و فضای مجازی هم با انواع فحشاگرام هایی که به مدد فیلترشکن ها براحتی قابل دسترسی است، تحت حاکمیت سایبری صهیونیسم جهانی میباشد! ♻️نشر_حداکثری
🇮🇷 دعوت مردمی اصفهانی‌ها از سردار رادان فرمانده محترم فراجا به منظور حمایت از طرح نور 🔆 اجتماع مردمی و تجمع بزرگ مردم اصفهان جهت تشکر از فراجا و مطالبه‌گری از مسئولین برای صیانت از عفاف و حجاب در جامعه . 🗓 پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ساعت ۴ و نیم عصر 🕌 گلستان شهدای اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 صحنه‌های نادر از نخستین محموله پهپاد انتحاری که در سال ۱۹۹۹ میلادی در حضور حاج قاسم و سیدحسن نصرالله و جمعی از کادر سپاه و حزب‌الله به دست حزب‌ الله لبنان رسید.
🗨️ من هر چه بیشتر درد می‌کشم، بیشتر لذت می‌برم فیلم:لحظه شهادت و حمل غریبانه پیکر پاک سردارشهیدمحسن‌وزوایی با موتور سیکلت، و ناراحتی سردارشهیدحاج‌احمدمتوسلیان پس از شنیدن خبر شهادتش، به روایت فیلم سینمایی ایستاده در غبار. سردارشهیدمحسن‌وزوایی، نقش فعالی در طراحی عملیات و فتح بلندی‌های «بازی دراز» در شهر سرپل ذهاب ایفا کرد و در همین نبرد به شدت مجروح شد و به تهران انتقال یافت. او در بیمارستان با وجود درد بسیار، ناله نمی‌کرد و به یکی از پزشکان که از مقاومت او در برابر درد ابراز شگفتی کرده بود گفت: «آقای دکتر! من هر چه بیشتر درد می‌کشم، بیشتر لذت می‌برم و احساس می‌کنم از این طریق به خدای خودم نزدیک می‌شوم». ‍ 💕 تاریخ شهادت: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۶۱ به عنوان فرمانده یکی از ۲ محور عملیاتی تیپ ۲۷ محمدرسول‌الله(محور محرم با هدایت ۶ گردان)، در اولین روز عملیات بزرگ الی بیت المقدس(فتح شهر خرمشهر). قهرمان عملیات فتح المبین و فاتح توپخانه بزرگ ارتش بعث به عنوان اولین فرمانده گردان حبیب بن مظاهر در تیپ ۲۷ محمدرسول الله بنیانگذار، و اولین فرمانده تیپ ۱۰ سیدالشهداء سردار رشید اسلام، مهندس پاسدار . نحوه شهادت: اصابت ترکش دشمن بعثی به سفیدران پای راست.
⭕️ مسمومیتی که حرام بود! 🔹چند روز پیش تعدادی پزشک متخصص به علت مصرف مشروبات الکلی نامرغوب در یک مهمانی، دچارمسمومیت شدید شدند. این رخداد تا کنون منجر به مرگ یک خانم متخصص پوست ، به کما رفتن همسر او ( فوق تخصص چشم ) و بستری شدن ۶ نفر دیگر ( شامل چند متخصص قلب ، زنان و..) شده است. 🔹سالهاست که به برکت مجازاتهای حداقلی و نوازشی، تولید مشروبات الکلی در داخل کشور به شغلی پردرآمد با خطری اندک، تبدیل شده و صرفا در مواقعی که عدم کیفیت "نجسی" تولید شده ،موجب کوری یا مرگ عده ای شود مسئولان و جامعه متوجه این موضوع می شوند!! ( آن توجه هم بابت مرگ یا کوری شاربین خمر است نه اصل تولید مسکرات!) 🔹و به همان علتی که تولید مشروبات الکلی در کشور مشکل خاصی برای تولید کننده ایجاد نمی کند ،سالهاست مصرف مشروبات الکلی هم برای کسی مشکل قانونی خاصی ایجاد نکرده است! ( اگر قوه قضائیه آمار کسانی که در یک سال گذشته به واسطه شرب خمر ، محکوم به تحمل حد شرعی شده اند را منتشر کند، مشخص خواهد شد که چرا مصرف مشروبات الکلی در جمهوری اسلامی اصلا کار ممنوع و سختی نیست!) 🔹و به همان علل فوق، قاچاق مسکرات به کشور و توزیع آن از طریق فضای مجازی و حتی فروش در برخی کافه ها و رستورانها در نقاط مختلف مملکت با حداقل مشکل در جریان است و اگر کسی به واسطه امور فوق به دام عدلیه بیافتد خواهد فهمید که درآمد این حرفه ، ارزش تحمل مجازاتهای ضعیف و حداقلی عدلیه را دارد! 🔹 طی چند دهه اخیر بی توجهی مجالس ، دولتها و دستگاه قضا به گسترش این پدیده حرام در کشور و نتایج ویرانگر آن، باعث شده که قوانین مربوط به تولید ، توزیع ، قاچاق و مصرف مشروبات الکلی در جمهوری اسلامی فاقد حداقل بازدارندگی باشد و کسی هم به فکر اصلاح یا به روزآوری و افزایش مجازاتها تا حد پیشگیری از ارتکاب جرم، نیافتد! 🔹 بزم شراب پزشکان فوق الذکر ، ثابت می کند دانستن و افزایش آگاهی شهروندان درباره زیانهای پدیده های حرام و زیان آوری مانند مشروبات الکلی ( و مواد مخدر و بی حجابی و...) الزاما موجب کناره گیری مردم از این رفتارهای حرام و زیان بار نمی شود! (که اگر می شد پزشکان بیش از سایرین درباره زیانهای مشروبات الکلی برای جسم و روح انسان ، می دانند!) ❇️ و به همین دلیل لازم است جمهوری اسلامی، ترس و ملاحظه کاری را در این عرصه کنار گذاشته و با نگرش شرعی،مجازاتهای شدید و بازدارنده ای برای تولید ، فروش و قاچاق مشروبات الکلی وضع و حد شرعی را درباره شرابخواران اجرا کند تا دیگر شاهد تکرار چنین "مهمانیهای مرگ آوری" نباشیم! ▪️اگر این مجازاتها پیش بینی و اجرا شده بود امروز پزشکان مهمانی مذکور مشغول زندگی عادی و خدمت به مردم بودند!!
🌹پيامبر اعظم صلى ‏الله‏ عليه‏ و‏آله فرمودند: أنَّهُ إذا قالَ الْمُعَلِّمُ لِلصَّبىِّ قُل بِسمِ الله الرَّحمنِ الرَّحيمِ فَقالَ الصَّبىُّ بِسمِ الله الرَّحمنِ الرَّحيمِ كَـتَبَ الله بَراءَةً لِلصَّبِىِّ و بَراءَةً لأِبـَوَيهِ و بَراءَةً لِلمُعَلِّمِ. 🔸همانا حقیقت این چنین است که وقتى معلم به كودك بگويد: بگو بِسمِ الله الرَّحمنِ الرَّحيمِ پس كودك بِسمِ الله الرَّحمنِ الرَّحيمِ بگوید، خداوند برائت (دوری از عذاب الهی) براى كودك و پدر و مادرش و آن معلم، مقرّر میکند. 📚بحارالانوار، ج۸۹، ص۲۵۷ 👌البته تمامی این مراتب از جلب ثواب الهی و دور کردن انسان از عذاب، مترتب بر ولایت پذیری انسان از ولی الهی میباشد. چرا که فرمودند بشرطها و شروطها و ولایت پذیری آن شرط اساسی است. از طرفی معلمی یعنی کسی که شان تربیتی و هدایتی داشته باشد در این صورت معلمی شغل انبیاست. 📆۱۲اردیبهشت سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم گرامی باد. ♻️نشر_حداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌جوری حجت الاسلام با لودر از رو اصلاح‌طلبان رد شد که تا مدتها باید با ویلچر تردد کنند 😏صدایِ از اتاقِ فکری دراومده که وقتی ده نفر فرستادن برای مذاکره، نصفشون جاسوس از آب دراومدند!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بعداز ۳۶ سال رهبر کره شمالی این فیلم را گذاشته در پیام رسان شخصی اش به نظر می رسد که رهبر کره شمالی از قدرت و حمله موشکی ایران به اسرائیل و شکستن هیمنه پوشالی آمریکا و ناتو و اسرائیل خیلی خوشحال شدند که اینگونه ارادت خود را به رهبر انقلاب نشان دادند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙آیا واقعا شهرداری تهران، از یک شرکت ساختمانیِ چینی، خودرو خریده است؟ 🎤پاسخ را از دکتر زاکانی بشنوید.