فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واکنش ظریف به سوال خبرنگار درباره حمله موشکی ایران: بابا ولمون کن!
معلوم نیست برای چی ناراحته
این بابا یه روز وزیر خارجمون بوده و الآن هم میخان قانون رو اصلاح کنن تا بتونه مشاور رئیس جمهور باشه .
تا دیر نشده تکلیف این عناصر را روشن کنید
فلسفه شهادت را نمی دانند
برخی افراد ترسو ، بزدل ، دنیا طلب ...
فلسفه شهادت را نمی دانند و دائم از ترسِ جنگ و مردن ، روزی صدبار می میمرند ، اگر می دانستند شهادت مرگ نیست ، حیات است ، مشتاق جان باختن در راه خدا می شدند و به جای زندگی موقت ، در لجنزار دنیا ،حیات جاوید را با خدا معامله می کردند . مگر حسین ع مُرد . با سپاه اندک در برابر سپاه کثیر یزید ایستاد ، شهید شد و جاوید شد اما تن به ذلت نداد . رژیم غاصب در برابر ما عددی نیست . اگر پشتوانه آمریکای جنایتکار ، ناتوی بی شرف و اروپای وحشیِ به ظاهر متمدن را نداشت ، یک هفته هم دوام نمی آورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کارشناس صهیونیست: شمار کسانی که درحال ترک اسرائیل هستند بی سابقه است
🔹کسانیکه در اسرائیل ماندهاند احساس میکنند که اسرائیل در سراشیبی فروپاشی است.
🔴 یک توصیه هم به نفوذیها و کسانی که بوی خیانت و جاسوسی شان بلند شده، هر چه زودتر ایران را ترک کنند و امیدی به سوابق مسئولیتی قبلی یا حمایت عده ای ساده لوح در مصادر امور نداشته باشند.
رسالت تشکلهای ایثارگری(۱)
اگر معتقد به پاسخگویی مسئولین هستیم باید جایگاه تشکلها را بهرسمیت بشناسیم.
اصالت پاسخگوبودن به مردم در جوهره دين و مكتب ماست. مردم بايد بدانند مدعيان مديريت كشور قبل از انتخاب يا انتصاب چه وعدههايي دادهاند و براي تحقق وعدههاي خود چگونه عمل ميكنند؟ پرسشگري مردم يك حق است و پاسخگو بودن يك مسئول، وظيفه. اگر به اين حق و وظيفه بياعتنايي شود، تشكلها ميتوانند جلوي اين بياعتنايي را بگيرند و مسئولين را وادار به پاسخگويي كنند.
تشكلها با تأكيد بر مسئوليتپذيري و مسئوليتشناسي و اهتمام به امور مردم ميتوانند نقشآفريني كنند و بر مشاركت مردمي در امور حاكميتي بيفزايند.
تشكلهاي ايثارگري هم از اين قاعده مستثنا نيستند و با پذيرش آگاهانه، ميتوانند نقش مثبتي در بهبود شرايط ايفا كنند.
تشكلهاي ايثارگري ميتوانند به عنوان صداي عدالت و رابط ايثارگران با حوزههاي مديريت كلان كشور باشند. ايثارگران اكنون داراي تشكلهاي متعدد و مختلفي هستند كه برخي از آنان با اخذ مجوزهاي قانوني به صورت رسمي فعاليت ميكنند و بخشي ديگر بدون اخذ مجوزهاي قانوني به صورت غيررسمي به فعاليت خود ادامه ميدهند. اما سؤال اساسي اين است كه هدف از تأسيس اين تشكلها چيست؟ آيا تعدد آنان فرصت است يا تهديد؟ با بررسي وضعيت تشكلهاي ايثارگري در چندسال اخير نكاتي قابل تأمل پيشروي ما خواهد بود كه فعلا به دنبال بيان تاريخچه آن نيستيم بلكه در اين مقال سعي داريم رسالتي كه بر دوش اين تشكلها وجود دارد را بيان كنيم و به بررسي آسيبها و آفتهايي كه اين تشكلها را تهديد ميكند بپردازيم.
اهداف كلاني كه تشكلهاي ايثارگري ميتوانند براي تحقق آن تلاش كنند عبارتند از:
۱ - اطلاعرساني، آگاهسازي و هدايتگري
تشكلهاي ايثارگري نقشمحوري در اطلاعرساني و آگاهسازي جامعه ايثارگري ايفا خواهند كرد. تشكلي كه خود فهيم، مطلع، آگاه و كارشناس در حوزه ايثارگران باشد با محوريت خود ميتواند چارچوبهاي لازم در حوزه ايثارگران را ايجاد كرده و دستگاههاي اجرايي را به سمت آن هدايت كند. دولتها و نمايندگان مجلس براي دورههاي محدودي فعاليت ميكنند و در اين دورههاي محدود، توانايي تسلط بر همه مشكلات، نيازها و مسائل جامعه ايثاگري را نخواهند داشت. تشكلها اگر به جايگاه خود واقف باشند مديريت حوزه فكري، مشاورهاي و كارشناسي امور ايثارگران را براي دولت و مجلس خواهند داشت. اگر قرار باشد هر دولت و هر مجلسي از ابتدا به حوزه ايثارگران ورود پيدا كند اين فرصتسوزيها مجال تسريع در رسيدگي به امور ايثارگران را از آنان خواهد گرفت. وضعيت بنياد شهيد كه در هر دوره دولت، مديري را بر سر كار ميبيند نيز از اين مشكلات مستثنا نيست. قانون جامع خدماترساني نمونه بارز اين مشكل است كه چند دولت و مجلس را به خود ديده ولي همچنان فاقد ضمانت اجرايي لازم است. به دليل اينكه دولتها و مجالس طي اين دوران نتوانستند به ابعاد آن شناخت كافي پيدا كنند، لذا گرفتار تناقضات آشكار در پيگيري مطالبات قانوني ايثارگران شدند. بنياد شهيد هم به عنوان يك نهاد زيردستي در دولت، توان كافي براي پيگيري مشكلات اين قانون و ساير قوانين را در خود نديده است.
معاونتهاي حقوقي و امور مجلس ناكارآمد در بنياد نيز بر اين ضعف و ناتواني صحه گذاشتند و به دليل تغييرات دائمي و عدم تسلط بر سوابق قوانين ايثارگران علاوه بر آنكه نتوانستند نقش مثبتي ايفا كنند، اثرات منفي از خود بر جاي گذاشتند. تشكلهاي ايثارگري ميتوانند ضعفهاي موجود را با تلاش مضاعف و پيگيري جدي مرتفع كنند و به دستاويزي براي حل مشكلات جامعه ايثارگري تبديل شوند.
۲ - مشاوره تخصصي به نهادهاي مرتبط
تنوع و تعدد طرحها و برنامههاي ارائه شده در حوزه ايثارگري توسط دولت، مجلس و بنياد از نوعي بينظمي و افسارگسيختگي در حوزه قوانين و مقررات ايثارگران حكايت دارد. لوايح و طرحهاي متعددي كه ارائه ميشود بدون بهرهمندي از مشاورههاي تخصصي به نوعي اتلاف وقت تلقي ميشود. تشكلهاي ايثارگري با بهرهمندي از توان ايثارگران به ويژه ايثارگران تحصيلكرده ميتوانند از عنصر مهارت و تخصص به خوبي بهره برده و در زمان محدوديتري به تصويب قوانين و مقررات كمك مؤثري داشته باشند. تشكلهاي ايثارگري از همه گروههاي ايثارگري تشكيل شدهاند لذا با همه ابعاد نيازهاي ايثارگران آشنايي داشته و ميتوانند در طراحي لوايح و طراحها نقش مفيد و مؤثري داشته باشند.
رسالت تشکلهای ایثارگری (۲)
تشکلهای ایثارگری بخشی از بنیاد محسوب نمیشوند، لکن نقش بسیار مهمی بهعنوان واسطه بین ایثارگران با بنیاد، مجلس و دولت میتوانند ایفا کنند.
در ادامه بررسي و بيان اهداف تشكلهاي ايثارگري به تشريح ساير اهداف ميپردازيم:
۳ - كمك به فرايند تصميمسازي و تصميمگيري در امور ايثارگران
براي آنكه مديران و كاركنان در سازمان بهگونهاي رفتار كنند تا نتيجه كار به حداكثر برسد و حداكثر مطلوبيت فراهم شود بايد مسئله و موضوع براي آنان روشن باشد، راهحلها را شناسايي و اولويتها را تعيين كنند تا بتوانند بهترين تصميم را بگيرند.
تشكلهاي ايثارگري سازوكار و توانمندي لازم براي يك تصميمسازي و تصميمگيري مناسب براي مديران را فراهم ميكنند. آنان با آگاهي كامل از نيازها و مشكلات ميتوانند فرايند تصميمگيري و تصميمسازي را سرعت و بهبود بخشند و كمك موثري به مديران و ايثارگران كنند.
۴ - اصلاح رويهها بهمنظور بهبود و اثربخشي بهتر سازمان
تشكلهاي ايثارگري بهدليل اينكه از درون ايثارگران تشكيل شدهاند و رويههاي اداري و سازماني بنياد براي آنان ملموس و عيني است و در چرخه اين رويهها به صورت مستمر حضور دارند به معايب و ضعفهاي اين رويهها آشناتر بوده و براي ارائه پيشنهادهاي سازنده صالحترند. رويههايي كه در درمان، آموزش، استخدام، مناسبسازي، ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و... بهكار گرفته ميشود بدون حضور تشكلهاي ايثارگري تكرار اشتباهات مكرر است. تشكلها ميتوانند از بروز هزينههاي زائد و گزاف در روند فعاليتهاي بنياد با ارائه پيشنهادهاي و راهكارهاي مناسب جلوگيري كنند.
۵ - نظارت بر حسن اجراي امور برابر قوانين و مقررات
تشكلهاي ايثارگري بهعنوان عيون ايثارگران نقش اساسي در نظارت برفعاليتهاي نهادهاي مرتبط با حوزه ايثارگري خواهند داشت. اگر تشكلها بهرسالت خود در اعمال نظارت عمل كنند شاهد مفاسدي كه هيأت تحقيق و تفحص مجلس در گزارشهاي رسانهاي به بيان آن پرداخت، نخواهيم بود. ساختارهاي رسمي نظارتي داراي قوانين و مقررات دستوپاگيري هستند كه تحقق نظارتهاي دائمي و مستمر را از آنان ميگيرد و گاهي مرور زمان و تاخير در نظارت، موجب از دست رفتن فرصت ميشود. تشكلهاي ايثارگري اسير قيد و بندهاي نهادهاي رسمي نيستند و فارغ از محدوديتها ميتوانند نظارت فراگير داشته باشند.
۶ - نقش محوري در تعميق و ترويج فرهنگ ايثار و شهادت
فرهنگ ايثار و شهادت از عاليترين و والاترين مفاهيم و ارزشهاي ديني و انقلابي تغذيه ميشود. اين مفاهيم اثرگذار و حركتآفرين در جامعه ميتواند كشور را در مقابل هجوم نظامي و فرهنگي بيگانگان بيمه كند. تقويت و تعميق اين فرهنگ با ساماندهي و سازماندهي تشكلها به عنوان بانيان اين فرهنگ، ميسر است. نقشي كه تشكلها در ترويج اين فرهنگ ايفا خواهند كرد از نقش نهادهاي رسمي به مراتب موثرتر و مفيدتر خواهد بود.
۷ - مصونيت بخشي سياسي، فرهنگي و ديني جامعه ايثارگري
هرچه تشكلهاي ايثارگري فراگير شده و ايثارگران با ديدگاهها و سليقههاي مختلف در آنها عضو شوند، در تبادل ديدگاهها و نظرات و تعامل با يكديگر نوعي مصونيت آگاهانه و مسئولانه در تشكلهاي بهوجود خواهد آمد كه علاوه بر تاثيرات دروني، تاثيرات بيروني آن براي جامعه مفيد خواهد بود.
۸ - توانايي جذب حداكثري ايثارگران
نهادهاي رسمي در جذب حداكثري ايثارگران ضعفهاي عمدهاي دارند. ناتواني در تعامل با جامعه هدف، آنان را به عناصر ضعيفي در برقراري ارتباط تبديل كرده است. ديوار اعتماد بين نهادهاي رسمي و جامعه ايثارگري به راحتي فرو ميريزد و ترميم آن كار بسيار سختي خواهد بود. تشكلهاي ايثارگري بهدليل اينكه بهصورت مستمر ميتوانند تازگي خود را حفظ كنند و با تجديدنظر در پيكره تشكل، روح جديدي به كالبد آن تزريق كنند، ميتوانند همواره در توانايي جذب ايثارگران پيشتاز باشند.
۹ - كمك به انتخاب اصلح در مديريت بنياد و تبيين معيارهاي آن
انتخاب مديراني فهيم كه درك كامل و درستي از ايثارگران و نيازها و مشكلات آنان داشته باشند همواره از دغدغههاي اصلي جامعه ايثارگري بوده است. اخيراً شعار انتخاب مديريت بنياد در انتخابات ايثارگران شنيده ميشود؛ موضوعي كه حداقل ميتوان گفت فاقد نمونه در گذشته و داراي ابهامات و اشكالات فراوان براي آينده است. تشكلها بهوسيله تعامل با دولت ميتوانند در انتخاب مديري شايسته و توانمند، معيارهاي لازم را تدوين و در گزينش مديريت با تطبيق اين معيارها، دولت را در انتخاب بهتر كمك كنند.
رسالت تشکلهای ایثارگری(۳)
۱۰ - پیگیری مطالبات قانونی ایثارگران تا تحقق آن
همه اهدافی که تاکنون درباره رسالت تشکلهای ایثارگری بیان شده است و تعداد دیگری را که میتوان به آن افزود به جهت ارزش و جایگاه قابل مقایسه با هدف پیگیری مطالبات ایثارگران نیست.
تمام اهداف بيان شده وسيلهاي براي تحقق اين امر مهم است. اگر تشكلهاي ايثارگري در پيگيري مطالبات قانوني ناتوان باشند و نتوانند از همه ظرفيتها و اهرمهاي قانوني براي تحقق اين هدف استفاده كنند، وجودشان كالعدم است و خاصيتي نخواهند داشت.
پيگيري مطالبات با بهرهگيري از مسيرهاي قانوني، مذاكره و مشاوره با نهادهاي متولي و تأثير در تصميمات دستگاههاي اجرايي و قواي سهگانه به ويژه مجلس شوراي اسلامي، ميتواند نقش اساسي تشكلهاي ايثارگري را به نمايش بگذارد.
اهدافي كه در رسالت تشكلهاي ايثارگري برشمرديم، اگر با مراقبت، نظارت و واكاوي جمعي در درون تشكلها همراه نباشد، ميتواند در مسير حركت تشكلها اسير آفاتي شود كه هدف از تشكيل آن را زير سؤال ببرد. عمده آفاتي كه ميتواند تشكلهاي ايثارگري را با خطر دوري از اهداف مواجه كند، عبارتند از:
الف - هرج و مرج و برخوردهاي افراطي
پرخاش، هرج و مرج و برخوردهاي افراطي مسير سالم پيگيري مطالبات را منحرف ميكند. در فضاي آشفته همواره فرصتطلبان بهترين بهره را ميبرند و عموم كساني كه مطالبات قانوني دارند به فراموشي سپرده ميشوند. فرصتطلبان از فضاي آشوبزده به خوبي سوءاستفاده كرده و با موجسواري، منافع شخصي خود را تأمين ميكنند.
ب - تفرقه و اختلاف درون تشكلهاي ايثارگري
اگر هماهنگي تشكلها يك فرصت حياتي براي آنان است تفرقه ميتواند بلاي جان تشكلها شود و آنان را در فرصت كوتاهي نابود كند. تشكلهاي ايثارگري اكنون متعدد و متنوعند. اين تنوع و تعدد اگرچه يك فرصت براي دعوت از همه ايثارگران است اگر ناهماهنگ باشد ميتواند به يك تهديد تبديل شود و كشمكشهاي دروني فرصتهاي مطلوب را از آنان براي تحقق اهداف تشكل بگيرد.
ج - تأثيرپذيري از احزاب و گروههاي سياسي خارج از تشكلهاي ايثارگري
مادامي كه تشكلهاي ايثارگري بر مبناي اهداف تعيين شده صنفي، مذهبي، اجتماعي و سياسي خود حركت ميكنند، آسيبپذيري كمتري خواهند داشت ولي احزاب و گروههاي سياسي كه در جنگ قدرت، به دنبال كسب قدرت سياسي هستند، سعي زيادي خواهند داشت تا از اعتبار و حيثيت تشكلهاي ايثارگري به نفع اهداف حزبي و گروهي بهرهبرداري كنند. اگر تشكلهاي ايثارگري وسيلهاي براي به قدرت رسيدن گروهي شوند و تحت تأثير آنان قرار گيرند، هويت مستقل خود را از دست خواهند داد و بازيچه احزاب و جناحهاي سياسي ميشوند.
د - وابستگي مالي به نهادهاي متولي ايثارگران
لازمه حفظ استقلال تشكلهاي ايثارگري عدم وابستگي مالي به نهادهاي ايثارگري است. تشكلها زماني ميتوانند نقد منصفانه بكنند و با ارائه پيشنهادها به دنبال تحول و رشد در خدمات و تسهيلات جامعه ايثارگري باشند كه از وابستگي به نهادهاي متولي ايثارگري به دور باشند. اگر نهادي عهدهدار تأمين هزينههاي مالي تشكلي باشد، آن تشكل وابستگي كامل فكري به آن نهاد خواهد داشت و عملا به ابزاري براي اميال و اهداف آن نهاد تبديل خواهد شد. برخی تشکلهایی که مسئولان بنیاد در گذشته زیر چتر اداره کل تشکلها ایجاد کردند و لقمه نانی به بهانه های مختلف جلوی آنان می انداختند نمونه بارز تشکلهایی است که حیثیت و اعتبار خود را به حراج گذاشتند .
ه - انحراف از مواضع اصولي
آنچه تشكلهاي ايثارگري را به هم پيوند ميدهد، فرهنگ ايثار و شهادت است كه بر مبناي آن داراي مواضع اصولي هستند و اين مواضع اصولي به آنان نگاه مشتركي در برخورد با مسائل و مشكلات ميدهد. دوري از اين فرهنگ كه محصول آن، رزمنده، جانباز، آزاده و شهيد است، سبب انحراف تشكلها خواهد شد و آنان نميتوانند مدعي مباني باشند كه خود آن را بنيان نهادهاند.
و - دخالت در اجرا
تشكلهاي ايثارگري بايد واقف باشند كه حدود تعاملات آنان با دستگاههاي اجرايي، مشاوره، كارشناسي، كمك به تصميمسازي و تصميمگيري، بررسي فرايندها، نظارت بر حسن انجام كار و ارائه پيشنهادها است. عدم دخالت در حوزه اجرايي به تشكلها مصونيت ميدهد تا نهادهاي متولي نتوانند در فرآوري مسائل اجرايي آنان را غرق كنند و براي قصور و تقصير خود شريكي بتراشند كه به دليل عدم تجربه كافي در مسائل اجرايي، همه مشكلات را ناشي از شراكت تشكل در اجرائيات اعلام كنند.
تشكلها بايد با حفظ هوشياري و پايبندي به اهدافي كه براي آن تشكيل شدهاند به امور مربوط به ايثارگران ورود پيدا كنند و خوف آن را نداشته باشند كه دستگاههاي اجرايي و قوه مقننه در فهم و درك مسائل از آنان پيشتر هستند.
شاهد بوده ایم برخی از تشکلها از چنان دانشی در حوزه ایثارگران برخوردارند که در نهادهای حاکمیتی نمی توان مشابه یا ترازی معادل آنها یافت .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کوتاهی ماست که امثال این فرد در کشور انقلابی ایران مسئولیت می گیره
قاعده این است که رئیس جمهور دولت را اداره می کند ، اگر قرار باشد دیگران رئیس جمهور را اداره کنند ، دولت از فرمان خارج خواهد شد .
هوالحکیم
فی چند؟؟
دولت پزشکیان بالاخره پذیرفت که بکارگیری بعضی از افراد در مشاغل مهم، غیرقانونی بوده است.
از جمله؛
افرادی که اعضای درجه یک خانواده آنها دارای تابعیت دوگانه هستند،
از جمله؛
محکومین قضایی و افرادی که دارای سو پیشینه هستند.
از جمله؛
دزد ها و اختلاسگرها و...
به همین دلیل برای تغییر قانون لایحه ای را به مجلس فرستاد تا مشکل بکارگیری قانونی گروه اول در دولت، بر طرف بشود.
نمی دانم مجلس هم این آمادگی را دارد که مجددا حیثیت خود را در اختیار پزشکیان قرار دهد و این لایحه را تصویب بکند، یا نه.؟
احتمالا دولت تصمیم دارد با ارایه لایحه های متعدد از این دست و با همکاری مجلس انقلابی، زمینه بکارگیری فتنه گران و محکومین در دادگاهها و دارندگان سو پیشینه های مالی ، دست اندازان به بیت المال و دشمنان با اسلام و انقلاب و نظام و همکاران با گروههای برانداز و... را در مشاغل مهم دولتی یک به یک بلا اشکال نماید.
ایکاش در کنار همه این قوانین و مقررات و کاغذ بازیها که هیچوقت عملی نمی شود، فقط دو قانون در کشور میداشتیم و انرا هم عملی میکردیم و قال همه قضایا، کنده می شد .
۱- قانون ممنوعیت بکارکیری دروغگوها
۲- قانون ممنوعیت بکارگیری دزد ها،
خدا رحمت کند، پدر مرحومم را،
معتقد بود؛
کشور ما همه چیز دارد ، پر از نعمت الهی است.
اگر این دو گروه را نداشته باشد ، آباد و ازاد خواهد بود .
حالا من نگران هستم که اگر بیش از این در نفی دروغگوها و دزد ها مطلب بنویسم ،
بمانند ان یاد داشت هایی که علیه جنایات آمریکا و انگل یس خبیث و صهیونیست نوشتم و موجب ناراحتی بعضی ها شد و رنگ چهره آنها تغییر کرد ،
یا مانند آن زمان که گفتیم؛
فتنه گران و مفسدین اقتصادی را بکارگیری نکنید و باز عده ای ناراحت شدند و با ما قهر کردند، به این بهانه هم، مجددا ما را مورد عنایت قرار دهند .
اقای پزشکیان و اعضای محترم هیات دولت ؛
گرفتن وقت و توان دولت و مجلس و تهیه لایحه ای و تبدیل آن به قانون که ماحصل ان بشود ؛
شکستن قانون قبلی و بکارگیری چند نفر که اعضای خانواده انها متولد و بزرگ شده در خارج و آموزش دیده توسط سازمانهای جاسوسی بیگانه هستند، در دسنگاهای حساس حاکمیتی، کاملا کار غلطی است.
نکنید این کارها را ،
فقط به هزینه هایی که بخاطر این آدم های نامطمئن و علامت گذاری شده، تا الان به نظام تحمیل کرده اید ، فکر کنید.
بخدا مملکت دچار قحط الرجال نیست.
اینقدر خود را خفیف و ضعیف فرض نکنید .
ما که به شما تذکر میدهیم، عزت شما را میخواهیم، نه ذلت و خفت شما را،
میخواهیم تا آخر در میدان بمانید و به مردم خدمت کنید، نه اینکه به جرم خیانت و جاسوسی و ارتباط با بیگانگان بقیه عمر خود را در زندان بسر ببرید.
ما این را باور داریم،
همانطور که آمریکا و اسرائیل هیچ غلطی نمی توانند بکنند ، مزدوران و عوامل انها هم در مملگت هیچ غلطی نمی توانند بکنند ، فقط زحمت مارا کمی بیشتر میکنند. همین.
علیرضا تنهای کیسمی
۱۶ مهر ۱۴۰۳
مشکل انتصابات مملکت چیست ؟
هر کس که مسئولیتی می گیرد رفقا ، همفکران ، هم باند و هم جناحی هایی دارد که باید برای آنها کاری بکند . آنها هم همینطور . بعد نوبت سفارش های این و آن می رسد . اگر منع قانونی هم باشد به جای فکر کردن و کار کردن برای مردم به دنبال حذف قوانین و موانع بکارگیری دوستان می رویم . آنقدر وقیح هستیم که از مردم خجالت نمی کشیم چون قرار نیست برای آنان کار کنیم ، به دنبال فداییان برای خود هستیم تا گندهای مدیریتی ما را ماله کشی کنند . آنقدر هم خود را متخصص می دانیم که به هر سازمان دیگری می رویم این گله را با خودمان می بریم؟. گور بابای کسانی که در سازمان به عنوان نیروهای ثابتِ آنجا زحمت کشیده اند ، اصلا" آنان را آدم حساب نمی کنیم. دیگر وقت و فرصتی برای شایستگان و جوانان نمی ماند .افرادی را بکار می گیریم فرسوده که هر کدام یک یا چند بیماری دارند و در جلسات نقش جنازه را بازی می کنند . گاهی اوقات از بی تحرکی فکر می کنی مرده اند و باید تکانشان دهی تا متوجه حیاتشان شوی . ولی در دریافت حقوق ، اضافه کاری ، تسهیلات ، امتیازات .... از یک دونده صد متر هم سریعترند.
خدایا ما را از شر این جماعت بی خاصیتِ پرهزینه نجات ده .
میگم به جای وزیر خارجه ظریف رو با هواپیما بفرستیم لبنان ، اگر اسرائیل هواپیما را زد دو تا فایده برای ما داره هم از وجود پر برکت ظریف محروم میشیم ، هم بهانه ای پیدا کردیم تا دوباره اسرائیل را با موشک بزنیم .
بازی هر دو سو برد
😁😆🤣😅😃🥰
نتانیاهو خبر نداره ما،
عملیات کربلا رو تا ۱۰رفتیم
عملیات والفجرو تا ۱۰رفتیم
عملیات فتح رو تا ۱۰ رفتیم
عملیات نصر رو تا ۹ رفتیم؛
#وعده_صادق که تازه ۲ ایم :))
نتانیاهو مطمئن باش نیازی به اینکه وعده صادق رو به ۱۰ برسونیم نیست
نگاه مدیران بنیاد به بودجه
کسانی که مدیر بنیاد بوده اند نگاهشان به دفاع از حقوق قانونی ایثارگران نبوده ، بلکه هدفشان حفظ میز و پست خودشان بوده است . آنان خطوط قرمز تعیین شده توسط مافوق را مد نظر داشته اند تا مبادا مورد خشم قرار گیرند و کرسی ریاست را از دست دهند . لذا همواره بودجه بنیاد معادل یک چهارم تا یک سوم بودجه حقیقی ماموریت ها و وظایفی که قانون بر عهده بنیاد گذاشته تصویب شده است ، برای همین رئیس وقت بنیاد می گوید :
۱۹ درصد قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران اجرا شده است .
حال باید دید با دولت جدید که فریاد اجرای قانونش گوش فلک را کر کرده ، باز هم شاهد عدم اجرای قوانین موجد حق ایثارگران یا ناقص اجرا شدن آن خواهیم بود یا شعار قانونگرایی فقط برای زمان انتخابات است تا خر مرادشان از پل عبور کند .
🔻۱۵ بانک به خودشان ۱۸۸ همت وام دادند
🔹۱۵ بانکی که عملکردشان در تسهیلات پرداختی به نهضت ملی مسکن صفر و به کل بخش مسکن فقط ۱۳ هزار میلیارد تومان بوده است، به کارمندان و شرکتهای خودشان جمعاً ۱۸۸ همت وام دادهاند!
🔹این بانکها شامل اقتصاد نوین، ایرانزمین، گردشگری، مؤسسه ملل، کارآفرین، شهر، سامان، پست ایران، پاسارگاد، آینده، توسعه تعاون، دی، کشاورزی، خاورمیانه و سرمایه هستند.
بانک دی تو دیگه چرا؟
تو باید در خدمت ایثارگران صاحبان سهام بانک باشی ، نه ایثارگران در خدمت کارکنان تو .
بورس ارکان بازار سرمایه
چهارشنبه ۰۴ مهر ۱۴۰۳
شاید " بانک دی "، به سرنوشت بانکهای حکمت، قوامین، انصار و ...، دچار شود؛
نسخه احتمالی حاکمیت برای " بانک دی ": تعطیلی و ادغام؟
باور بفرمائید یکی از تنها نقاطی که در کره زمین میتوان بارها و بارها از یک سوراخ دزدی و اختلاس کرد، کشور عزیز و سربلندمان ایران است. شما در ایران میتوانید با یک روش و به دفعات متعدد از بانکهای مختلفی اختلاس کنید، به دفعات با تبانی با مدیران بانکها وامهای کلان و غیر قابل بازگشت بگیرید، به طور متمادی در ارزش گذاری املاک و داراییها توسط کارشناسان رسمی دادگستری اعمال نظر کنید، سالهای سال نام تان در همه جا به عنوان ابر بدهکار بانکی مطرح و فرار مالیاتی داشته باشید، اما در عین حال، هم آبرومند باشید و هم در جایگاههای شغلی و سمت هایتان ارتقاء و حتی بعضا به عنوان کارآفرینان نمونه و فعال اقتصادی برجسته از شما نام ببرند. بدترین قسمت ماجرا این است که این حجم از تخلف و فساد در بانکی وابسته به بنیاد شهید اتفاق افتاده است. بنیادی که قرار بود سهم کوچکی از رشادتها و از جان گذشتنهای شهدا، جانبازان و ایثارگران را جبران کند، مسئولیت بانکی را بر عهده داشته که سال هاست با افشای فسادهای گاه و بی گاه خود، بدبینی غیر منصفانهای را به ماهیت این نهادها و افراد تحت پوشش آن در ذهن مردم به وجود آورده است.
بورس نیوز
بانک دی، سالها فساد، رانت و سوء استفادههای مالی؟
احتمالا کمتر کسی گمان میبرد، بانکی که در سال ۱۳۸۹ تاسیس شده است، در سال ۱۳۹۱ مورد تحقیق و تفحص مجلس قرار گیرد. شاید گذشت ۲ سال برای بانک دی کافی بود تا نشان دهد، ماهیت پیدایش برخی بانکها و موسسات مالی در زمان احمدی نژاد شاید برای اختلاس، فساد مالی و جا به جایی پولها و اموال نامشروع ایجاد شده است.
در سال ۱۳۹۱ و تنها ۲ سال پس از تاسیس بانک، طرح تحقیق و تفحص از این بانک با ظن اختلاس ۱۷ میلیارد تومانی در مجلس نهم کلید خورد. اما این تحقیق و تفحص که بیش از ۳ سال به طول انجامید نه تنها پرده از اختلاس ۱۷ میلیارد تومانی بلکه ابعاد جدیدی از هزاران هزار میلیارد تومان سوء استفادههای مالی را افشا نمود.
بی تردید بخش عمدهای از گرفتاریها و زیانهای سنگین این بانک در شرایط کنونی مربوط به همان فسادهای ریشه دار و متاثر کننده مدیران بانک در آن سالها بوده است.
به فهرست فساد و سوء استفادههای مالی از این بانک در سال ۱۳۹۲ نگاه کنید، آنها را با تورمهای کنونی و قیمتهای دلار ۶۰.۰۰۰ تومانی به روز رسانی کنید تا متوجه شوید، که چرا این بانک سالانه بیش از ۱۰.۰۰۰ میلیارد تومان زیان میسازد.
۲۸۰ میلیارد تومان فساد و اختلاس تنها با یک قرارداد جعلی و سوری
۷- قیمت گذاریهای جعلی متعدد املاک و اخذ وامهای کلان بانکی توسط اشخاصی شناخته شده و ...
البته این تخلفات تنها بخش کوچکی از تخلفات موجود در این بانک در آن سالها بود. اختلاس ۱۷ میلیارد تومانی کجا و تخلفات چند هزار میلیارد تومانی کجا؟
میدانیم که شما نیز شرح تعداد بسیاری از این تخلفات را در سایر بانکها دیده و یا شنیده اید و سوء مدیریت، سوء نظارت و دخیل بودن افراد شناخته شده سیاست در این تخلفات اتفاقی منحصر به این بانک به شمار نیست.
صفحه اصلی
عناوین کل اخبار
بورس
کلینیک
اکوآنلاین
اخبار شرکتها
آرشیو
پیوندها
تبلیغات
ارسال خبر
خبرنامه
آب و هوا
اوقات شرعی
آرشیو نظرسنجی
درباره ما
تماس با ما
بورس ارکان بازار سرمایه
چهارشنبه ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
شاید " بانک دی "، به سرنوشت بانکهای حکمت، قوامین، انصار و ...، دچار شود؛
نسخه احتمالی حاکمیت برای " بانک دی ": تعطیلی و ادغام؟

باور بفرمائید یکی از تنها نقاطی که در کره زمین میتوان بارها و بارها از یک سوراخ دزدی و اختلاس کرد، کشور عزیز و سربلندمان ایران است. شما در ایران میتوانید با یک روش و به دفعات متعدد از بانکهای مختلفی اختلاس کنید، به دفعات با تبانی با مدیران بانکها وامهای کلان و غیر قابل بازگشت بگیرید، به طور متمادی در ارزش گذاری املاک و داراییها توسط کارشناسان رسمی دادگستری اعمال نظر کنید، سالهای سال نام تان در همه جا به عنوان ابر بدهکار بانکی مطرح و فرار مالیاتی داشته باشید، اما در عین حال، هم آبرومند باشید و هم در جایگاههای شغلی و سمت هایتان ارتقاء و حتی بعضا به عنوان کارآفرینان نمونه و فعال اقتصادی برجسته از شما نام ببرند. بدترین قسمت ماجرا این است که این حجم از تخلف و فساد در بانکی وابسته به بنیاد شهید اتفاق افتاده است. بنیادی که قرار بود سهم کوچکی از رشادتها و از جان گذشتنهای شهدا، جانبازان و ایثارگران را جبران کند، مسئولیت بانکی را بر عهده داشته که سال هاست با افشای فسادهای گاه و بی گاه خود، بدبینی غیر منصفانهای را به ماهیت این نهادها و افراد تحت پوشش آن در ذهن مردم به وجود آورده است.
کد خبر : ۲۸۵۵۳۳
بورس نیوز:

در هفتههای گذشته به بررسی شرایط اسفناک چند بانک خصوصی و تبعات ویرانگر سوء نظارت و مدیریت در نظام بانکی کشور پرداختیم.
دیدیم که چگونه افزایش چشمگیر فساد و رواج ولنگاریهای مالی در زمان دولت محمود احمدی نژاد، پایههای نظام بانکی کشور را هدف گرفت. گسترش چشمگیر فسادهای مالی، رونق دلالی و فعالیتهای غیر مولد، زد و بندها و رانت جوییهای متعدد موجب شد تا بر اساس اطلاعات موسسه شفافیت بین المللی، رتبه ایران از لحاظ شفافیت مالی از رتبه ۸۸ در سال ۱۳۸۴ به رتبه ۱۴۴ در میان فاسدترین کشورهای جهان در سال ۱۳۹۱، از ۱۷۷ کشور مورد بررسی قرار گیرد.
اما شاید بدترین بخش ماجرا، اعطای مجوزهای کیلویی بانکها و رشد قارچ گونه موسسات مالی و اعتباری بدون مجوز در کشور بود که همچنان و پس از گذشت ۱۲ سال از پایان ریاست جمهوری معجزه هزاره سوم، زندگی مردم کشور را دستخوش فلاکتی جدی نموده است.
در دوره احمدینژاد گروههای قدرت و ثروت، پشتسر هم بانک تأسیس میکردند و هر نهادی که میخواست به راحتی میتوانست بانکی جدید تأسیس کند. در دوره هشتساله این دولت اصولگرا، به جز بانک پاسارگاد که در شهریور ٨٤ مجوز رسمی از بانک مرکزی گرفت، ١٣ بانک مجوز تأسیس گرفتند. بانکهای سرمایه، سینا، شهر، گردشگری، حکمت ایرانیان، دی، انصار، سرمایه، ایرانزمین، قوامین (پیشتر به عنوان مؤسسه فعالیت میکرد)، خاورمیانه، آینده (از ادغام بانک تات و مؤسسههای صالحین و آتی تشکیل شد) و مهر اقتصاد (ابتدا به نام مؤسسه مهر و بعدها به عنوان مؤسسه بسیجیان شناخته میشد).
بانک دی، سالها فساد، رانت و سوء استفادههای مالی؟
احتمالا کمتر کسی گمان میبرد، بانکی که در سال ۱۳۸۹ تاسیس شده است، در سال ۱۳۹۱ مورد تحقیق و تفحص مجلس قرار گیرد. شاید گذشت ۲ سال برای بانک دی کافی بود تا نشان دهد، ماهیت پیدایش برخی بانکها و موسسات مالی در زمان احمدی نژاد شاید برای اختلاس، فساد مالی و جا به جایی پولها و اموال نامشروع ایجاد شده است.
در سال ۱۳۹۱ و تنها ۲ سال پس از تاسیس بانک، طرح تحقیق و تفحص از این بانک با ظن اختلاس ۱۷ میلیارد تومانی در مجلس نهم کلید خورد. اما این تحقیق و تفحص که بیش از ۳ سال به طول انجامید نه تنها پرده از اختلاس ۱۷ میلیارد تومانی بلکه ابعاد جدیدی از هزاران هزار میلیارد تومان سوء استفادههای مالی را افشا نمود.
بی تردید بخش عمدهای از گرفتاریها و زیانهای سنگین این بانک در شرایط کنونی مربوط به همان فسادهای ریشه دار و متاثر کننده مدیران بانک در آن سالها بوده است.
به فهرست فساد و سوء استفادههای مالی از این بانک در سال ۱۳۹۲ نگاه کنید، آنها را با تورمهای کنونی و قیمتهای دلار ۶۰.۰۰۰ تومانی به روز رسانی کنید تا متوجه شوید، که چرا این بانک سالانه بیش از ۱۰.۰۰۰ میلیارد تومان زیان میسازد.

۱- کلاهبرداری از صرافی بانک دی به مبلغ ۴۳۳ میلیون درهم
۲- جعل تعداد بالایی اسناد مالی در بانک
۳- تبانی و کلاهبرداری در تعداد بالایی از املاک به بانک دی و شرکتهای ساختمانی کوثر (حتی ساختمان مرکزی بانک دی نیز جزو املاک از دست رفته بوده است)
۴- افشای تبانیها و قراردادهای عجیب با اشخاص مختلف از جمله سلطان شکر و ماجراهای شرکت سبحان
۵- پرداخت بیش از ۸.۰۰۰ میلیارد تومان وام و تسهیلات بدون تضامین کافی
۶- تبانیهای متعدد در خرید و فروش آهن و ۲۸۰ میلیارد تومان فساد و اختلاس تنها با یک قرارداد جعلی و سوری
۷- قیمت گذاریهای جعلی متعدد املاک و اخذ وامهای کلان بانکی توسط اشخاصی شناخته شده و ...
البته این تخلفات تنها بخش کوچکی از تخلفات موجود در این بانک در آن سالها بود. اختلاس ۱۷ میلیارد تومانی کجا و تخلفات چند هزار میلیارد تومانی کجا؟
میدانیم که شما نیز شرح تعداد بسیاری از این تخلفات را در سایر بانکها دیده و یا شنیده اید و سوء مدیریت، سوء نظارت و دخیل بودن افراد شناخته شده سیاست در این تخلفات اتفاقی منحصر به این بانک به شمار نیست.
آیا دستگیریها و شفاف سازیها منجر به بهبود شرایط و جلوگیری از فساد در این بانک شده است؟
پاسخ: خیر
باور بفرمائید یکی از تنها نقاطی که در کره زمین میتوان بارها و بارها از یک سوراخ دزدی و اختلاس کرد، کشور عزیز و سربلندمان ایران است. شما در ایران میتوانید با یک روش و به دفعات از بانکهای مختلف اختلاس کنید، به دفعات با تبانی با مدیران بانکها وامهای کلان و غیر قابل بازگشت بگیرید، سالهای سال نامتان در همه جا به عنوان ابر بدهکار بانکی مطرح باشد، به طور متمادی در ارزش گذاری املاک و داراییها توسط کارشناسان رسمی دادگستری اعمال نظر کنید، سالهای سال فرار مالیاتی داشته باشید، اما در عین حال، هم آبرومند باشید و هم در جایگاههای شغلی و سمت هایتان ارتقاء پیدا کنید و هم بعضا به عنوان کارآفرینان نمونه و فعالین اقتصادی خیر از شما نام ببرند.
شاید باورتان نشود، ولی درست پس از جنجالهای پرونده بانک دی در سال ۱۳۹۵، و محرز شدن تخلفات وسیع و اتلاف هزاران هزار میلیارد تومان توسط مدیران و اعضای هیات مدیره بانک دی، رئیس وقت بنیاد شهید پس از تغییر مدیر عامل بانک دی، نام ۵ متهم بانکی را به عنوان اعضای هیات مدیره معرفی شده به بانک مرکزی اعلام کرد تا نشان دهد فلسفه وجودی این بانک چیز دیگری است.
سلسله اشتباهات عامدانه و غیر عامدانه در این بانک تنها منحصر به این سالها نبوده است و قاضی زاده هاشمی مرد همیشه در صحنه و پوششی انتخابات ریاست جمهوری کشور، سال گذشته در یکی از اظهار نظرهای جالب خود در خصوص فسادهای موجود در بانک دی به اختلاسی بیش از ۵.۰۰۰ میلیارد تومانی در یکی از زیر مجموعههای این بانک اشاره کرد.
البته اگر اتفاق خاصی در سال جاری نیفتاده و عدم افشای صورتهای مالی سال ۱۴۰۲ و سه ماهه نخست سال ۱۴۰۳، دلیل نامیمون و غافلگیر کنندهای نداشته باشد، احتمالا در زمان خواندن این گزارش چند هزار میلیارد تومانی به زیانهای انباشته این بانک افزوده شده است.
حتی اگر اختلاس ۵.۰۰۰ میلیارد تومانی را هم اتفاقی عادی در نظر بگیریم نمیتوان از وجود بیش از ۳.۰۰۰ پرونده تخلف در این بانک به راحتی گذشت. پروندههایی که هنوز ابعاد و خسارات احتمالی آنها به منابع بانک قابل محاسبه و پیش بینی نیست.
همانطور که میبینید پس از گذشت سال ها، همچنان نام بانک دی با فساد، اختلاس و اتلاف بیت المال آمیخته است و حتی دستگیریها و بازداشت مدیران این بانک در سنوات گذشته هم نتوانسته هرگز این بانک را از مسیر اصلی خود منحرف کند.
بدترین قسمت ماجرا این است که این میزان تخلف و فساد در بانکی وابسته به بنیاد شهید اتفاق افتاده است. بنیادی که قرار بود سهم کوچکی از رشادتها و از جان گذشتنهای شهدا، جانبازان و ایثارگران را جبران کند، مسئولیت بانکی را بر عهده داشته که سال هاست با افشای فسادهای گاه و بی گاه خود، بدبینی غیر منصفانهای را به ماهیت این نهادها و افراد تحت پوشش آن در ذهن مردم به وجود آورده است.
۲- جعل تعداد بالایی اسناد مالی در بانک
۳- تبانی و کلاهبرداری در تعداد بالایی از املاک به بانک دی و شرکتهای ساختمانی کوثر (حتی ساختمان مرکزی بانک دی نیز جزو املاک از دست رفته بوده است)
۴- افشای تبانیها و قراردادهای عجیب با اشخاص مختلف از جمله سلطان شکر و ماجراهای شرکت سبحان
۵- پرداخت بیش از ۸.۰۰۰ میلیارد تومان وام و تسهیلات بدون تضامین کافی
۶- تبانیهای متعدد در خرید و فروش آهن و ۲۸۰ میلیارد تومان فساد و اختلاس تنها با یک قرارداد جعلی و سوری
۷- قیمت گذاریهای جعلی متعدد املاک و اخذ وامهای کلان بانکی توسط اشخاصی شناخته شده و ...
البته این تخلفات تنها بخش کوچکی از تخلفات موجود در این بانک در آن سالها بود. اختلاس ۱۷ میلیارد تومانی کجا و تخلفات چند هزار میلیارد تومانی کجا؟
میدانیم که شما نیز شرح تعداد بسیاری از این تخلفات را در سایر بانکها دیده و یا شنیده اید و سوء مدیریت، سوء نظارت و دخیل بودن افراد شناخته شده سیاست در این تخلفات اتفاقی منحصر به این بانک به شمار نیست.
آیا دستگیریها و شفاف سازیها منجر به بهبود شرایط و جلوگیری از فساد در این بانک شده است؟
پاسخ: خیر
باور بفرمائید یکی از تنها نقاطی که در کره زمین میتوان بارها و بارها از یک سوراخ دزدی و اختلاس کرد، کشور عزیز و سربلندمان ایران است. شما در ایران میتوانید با یک روش و به دفعات از بانکهای مختلف اختلاس کنید، به دفعات با تبانی با مدیران بانکها وامهای کلان و غیر قابل بازگشت بگیرید، سالهای سال نامتان در همه جا به عنوان ابر بدهکار بانکی مطرح باشد، به طور متمادی در ارزش گذاری املاک و داراییها توسط کارشناسان رسمی دادگستری اعمال نظر کنید، سالهای سال فرار مالیاتی داشته باشید، اما در عین حال، هم آبرومند باشید و هم در جایگاههای شغلی و سمت هایتان ارتقاء پیدا کنید و هم بعضا به عنوان کارآفرینان نمونه و فعالین اقتصادی خیر از شما نام ببرند.
شاید باورتان نشود، ولی درست پس از جنجالهای پرونده بانک دی در سال ۱۳۹۵، و محرز شدن تخلفات وسیع و اتلاف هزاران هزار میلیارد تومان توسط مدیران و اعضای هیات مدیره بانک دی، رئیس وقت بنیاد شهید پس از تغییر مدیر عامل بانک دی، نام ۵ متهم بانکی را به عنوان اعضای هیات مدیره معرفی شده به بانک مرکزی اعلام کرد تا نشان دهد فلسفه وجودی این بانک چیز دیگری است.


سلسله اشتباهات عامدانه و غیر عامدانه در این بانک تنها منحصر به این سالها نبوده است و قاضی زاده هاشمی مرد همیشه در صحنه و پوششی انتخابات ریاست جمهوری کشور، سال گذشته در یکی از اظهار نظرهای جالب خود در خصوص فسادهای موجود در بانک دی به اختلاسی بیش از ۵.۰۰۰ میلیارد تومانی در یکی از زیر مجموعههای این بانک اشاره کرد.

حتی اگر اختلاس ۵.۰۰۰ میلیار تومانی را هم اتفاقی عادی در نظر بگیریم نمیتوان از وجود بیش از ۳.۰۰۰ پرونده تخلف در این بانک به راحتی گذشت. پروندههایی که هنوز ابعاد و خسارات احتمالی آنها به منابع بانک قابل محاسبه و پیش بینی نیست.

همانطور که میبینید پس از گذشت سال ها، همچنان نام بانک دی با فساد، اختلاس و اتلاف بیت المال آمیخته است و حتی دستگیریها و بازداشت مدیران این بانک در سنوات گذشته هم نتوانسته هرگز این بانک را از مسیر اصلی خود منحرف کند.
بدترین قسمت ماجرا این است که این میزان تخلف و فساد در بانکی وابسته به بنیاد شهید اتفاق افتاده است. بنیادی که قرار بود سهم کوچکی از رشادتها و از جان گذشتنهای شهدا، جانبازان و ایثارگران را جبران کند، مسئولیت بانکی را بر عهده داشته که سال هاست با افشای فسادهای گاه و بی گاه خود، بدبینی غیر منصفانهای را به ماهیت این نهادها و افراد تحت پوشش آن در ذهن مردم به وجود آورده است.
چرا شرایط بانک دی بحرانی است؟
دستاوردی درخشان با بیش از ۳۰.۰۰۰ میلیارد تومان زیان انباشته
احتمالا، بیش از ۳۰.۰۰۰ میلیارد تومان زیان انباشته احتمالی این بانک تا انتهای سال ۱۴۰۲، تنها بخش کوچکی از دستاوردهای درخشان مدیران و متولیان این بانک در طول فعالیت ۱۲ ساله خود میباشد. بی تردید با آن میزان از فساد و تخلفات یاد شده و افشا نشده این بانک در سالهای گذشته اگر زیان انباشتهای کمتر از این مبالغ برای بانک دی ثبت میشد باید تعجب میکردیم.
یکی از محاسن کار کردن با اعداد و نقش ریاضیات در ارزیابی شاخصهای عملکرد انسانی و سازمانی این است که تنها با یک نگاه به برخی از اعداد معنادار، میتوان سوابق و بخشی از رخدادهای گذشته فرد یا سازمانها را حدس زد.
۳۰.۰۰۰ میلیارد تومان زیان انباشته برای بانکی که کل سپردههای مشتریانش در حدود ۴۵.۰۰۰ میلیارد تومان میباشد، شاهکاریست که آن را تنها میتوان در عملکرد مدیران دولتی و سازمانهای وابسته به نهادهای حاکمیتی یافت.
چرا شرایط بانک دی بحرانی است؟
دستاوردی درخشان با بیش از ۳۰.۰۰۰ میلیارد تومان زیان انباشته
احتمالا، بیش از ۳۰.۰۰۰ میلیارد تومان زیان انباشته احتمالی این بانک تا انتهای سال ۱۴۰۲، تنها بخش کوچکی از دستاوردهای درخشان مدیران و متولیان این بانک در طول فعالیت ۱۲ ساله خود میباشد. بی تردید با آن میزان از فساد و تخلفات یاد شده و افشا نشده این بانک در سالهای گذشته اگر زیان انباشتهای کمتر از این مبالغ برای بانک دی ثبت میشد باید تعجب میکردیم.
یکی از محاسن کار کردن با اعداد و نقش ریاضیات در ارزیابی شاخصهای عملکرد انسانی و سازمانی این است که تنها با یک نگاه به برخی از اعداد معنادار، میتوان سوابق و بخشی از رخدادهای گذشته فرد یا سازمانها را حدس زد.
۳۰.۰۰۰ میلیارد تومان زیان انباشته برای بانکی که کل سپردههای مشتریانش در حدود ۴۵.۰۰۰ میلیارد تومان میباشد، شاهکاریست که آن را تنها میتوان در عملکرد مدیران دولتی و سازمانهای وابسته به نهادهای حاکمیتی یافت.
البته اگر اتفاق خاصی در سال جاری نیفتاده و عدم افشای صورتهای مالی سال ۱۴۰۲ و سه ماهه نخست سال ۱۴۰۳، دلیل نامیمون و غافلگیر کنندهای نداشته باشد، احتمالا در زمان خواندن این گزارش چند هزار میلیارد تومانی به زیانهای انباشته این بانک افزوده شده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اندکی تأمل
▪️مهم/ به نظر می آید تلگرام با اسرائیل در ترور فرماندهان مقاومت شریک است.
▪️رژیم اسرائیل در توضیح اشراف اطلاعاتیاش و چگونگی ترورهای گسترده مسئولان رده بالای مقاومت در کمتر از ۴۵ روز، از یک معامله قانونی اطلاعات رونمایی کرد. معامله با تلگرام همزمان با بازداشت پاول دروف در پاريس!
✍ گرفتین که چی شد؟
فرآیندش این بود: مدیر تلگرام را در فرانسه دستگیر می کنند،تحت فشار میگذارند که باید همکاری کنی، نهایتا توجیه میشود که حزب الله تروریستی است،بانک اطلاعات باز میشود، پاول دروف آزاد می شود،طبق دیتاهایی که در ویدیو گفته شد ترورهای موفق نقطه ای انجام می شود،و نهایتا برای تطهیر چهره فرانسه دوشب قبل نتانیاهو در رسانه بهش می توپه.همه فکر میکردن ای وَل مکرون چه خوبه.
غافل از اینکه دنیای اینها همش فریبکاری و سیاه بازیست...
⛔ دریافت کپی شناسنامه و کارت ملی توسط دستگاههای اجرایی ممنوع شد
🔹 سازمان ثبت احوال کشور:
طبق قانون دریافت کپی شناسنامه و کارت ملی توسط دستگاههای اجرایی ممنوع است
🔹دستگاه های اجرایی در راستای تحقق اهداف توسعه دولت الکترونیکی ، استنادپذیری الکترونیکی ، کمک به مقابله با سوء استفاده های احتمالی و جعل اسناد هویتی ، افزایش سلامت اداری و تسهیل ارائه خدمات به مردم ، باید با اتصال به پایگاه سازمان ثبت احوال کشور نسبت به "احراز هویت برخط" اقدام و از اخذ کپی مدارک هویتی (شناسنامه و کارت ملی) خودداری کنند.
دولت نهج البلاغه خوان چه می کنی ؟
♦️بازار سیاه بنزین سوپر در تهران
🔹در شهر تهران حواشی قابل تأملی در خصوص عرضه بنزین سوپر به گوش میرسد.
کارکنان برخی جایگاههای شمالی پایتخت، با دریافت مبالغی از برخی متقاضیان، به صورت اختصاصی بهآنها بنزین سوپر رابا قیمتی حدود ۱۰ هزار تومان ارائه می کنند .
◀️ گرانفروشی ۲۰۰ درصدی نان در تهران/نانواها از هیچ کس نمیترسند!
در حالی قیمت نان سنگک یه رو کنجد حداکثر ۱۰ هزار تومان است اما بسیاری از نانواییها با اضافه کردن چند گرم کنجدِ بیشتر ، قیمت را به ۳۰ هزار تومان افزایش دادند.
🔴 حضرت علی ع به مالک اشتر می نویسد:
«و اعلم مع ذلک اَنّ فی کثیر منهم ضیغاً فاحشا و شُحّاً قبیحا و احتکاراً للمنافع و تحکُّماً فی البیاعات و ذلک بابُ مضرّةٍ للعامّة و عیبٌ علی الولاة. فامنع من الاِحتکار فاِنَّ رسول الله(ص) منع منه ... فمن قارف حُکْرةً بعد نهیک ایّاه فنکّل به و عاقبه فی غیر اسراف؛
بدان در میان بازرگانان افراد زیادی وجود دارند که بد معامله می کنند و بخیل و به دنبال احتکار منافع اند. آنان در پی منفعت خودند و اجناس را به هر بهایی می فروشند. سودجویی و گرانفروشی به زیان مردم و موجب عیب گیری بر والیان است. از احتکار جلوگیری کن، چرا که رسول خدا(ص) از آن نهی فرمود و هر کس پس از منع، دست به احتکار زد، او را مجازات کن و عبرت دیگران قرار ده؛ البته در کیفر زیاده روی مکن».
🔴طرح استفساریه ماده ۴۸ قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت به کجا رسید؟
🔰رحماندوست رئیس کمیته ایثارگران کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی هدف از ارائه استفساریه ماده ۴۸ را شفاف سازی و رفع موانع اداری در زمینه اجرای این ماده - که به جایگزینی فرزند ایثارگر به جای پدر در زمینه اشتغال اشاره دارد اعلام کرد و افزود: طرح استفساریه ماده ۴۸ پس از تدوین و آماده سازی توسط دفتر اینجانب، به هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ارائه شد و خوشبختانه در جلسه علنی امروز یکشنبه (۱۵ مهرماه) اعلام وصول شد.
🔹نماینده ایثارگر مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح استفساریه ماده ۴۸ تصریح کرد: طرح جایگزینی فرزند به جای پدر ایثارگر قبلاً بر اساس قانونی ساری و جاری بود اما متاسفانه برخی با ایجاد شبهه، تلاش در ابهام سازی در این مورد کردند؛ که امیدواریم با این استفساریه ابهامات برطرف شود.
🔹همچنین رئیس بنیادشهید و امور ایثارگران با حضور در کمیسیون اجتماعی مجلس، از اولویت های بنیاد برای جامعه ایثارگری و برنامه های آینده خود در این خصوص سخن گفت.
🔹طرح استفساریه ماده ۴۸ قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۱) در تاریخ ۱۵ مهر ماه ۱۴۰۳ به صورت عادی اعلام وصول شد.
🔴 مهندس اوحدی: تشکلهای شاهد و ایثارگر نعمت ارزشمندی برای جامعه هستند
🔹معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست «هماندیشی دبیران و روسای کار گروههای تخصصی تشکلهای شاهد و ایثارگر» که به صورت وبیناری امروز سهشنبه ۱۷ مهرماه در سالن اجتماعات بنیاد برگزار شد، گفت: باید از نعمت وجود تشکلهای شاهد و ایثارگر استفاده کرد زیرا تشکلهای شاهد و ایثارگر نعمت ارزشمندی برای جامعه ما هستند که باید از ظرفیت آنها استفاده کرد.
نطق مهم قالیباف در خصوص همسان سازی حقوق بازنشستگان/ پرداخت علی الحساب غیرقانونی را متوقف کنید!
رئیس مجلس شورای اسلامی:
🔸 ما برای بحث بازنشستگان منابع پیشبینی کردیم و حدود برآورد آن ۵۰ الی ۵۵ همت بوده است. یک درصد ارزش افزوده حداقل ۷۰ همت است و تا ۷۵ همت هم گفته می شود. از این رو ما مطمئنیم این اعتبار، جوابگوی این مصوبه قانونی مجلس است.
🔸 خواهش می کنم اگر در این بخش اشتباهی رخ داده، مسئولین دیگر ادامه ندهند که کسری در این بخش، نتیجه کار شود، چراکه در این صورت کسانی که ذی حق نیستند این حق برایشان ایجاد میشود و آنهایی که حق دارند، منابعی به آنها تعلق نمیگیرد.
کانال ایثارگران بدانند در پیام رسان های ایرانی با لینک های زیر در خدمت ایثارگران:
دوستان را به کانال دعوت کنید .
https://eitaa.com/setad1395 ایتا
https://ble.ir/yammoj بله
https://splus.ir/setad1395 سروش
کانال را معرفی و #ایثارگران را عضو کنید
با سلام و احترام
به اطلاع جانبازان گرامی ۵۰% و بالاتر مشمول واردات خودرو متقاضی واردات از طریق شرکت ها می رساند، بنابر اعلام سازمان توسعه تجارت ایران مقرر گردید شرکت های منتخب آن سازمان از روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۷/۲۱ به صورت تدریجی نسبت به فراخوان جانبازان مشمول جهت عقد قرارداد اقدام نمایند.
لینک خبر در سایت ایثار :
https://www.isaar.ir/fa/news/490970
* اداره کل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران *