🔴جانبازان بصیر به مقامی رسیدند که خداوند به آنها چشم بصیر و بصیرت دل عنایت کرد
🔹معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در همایش «بصیران ولایی» که به منظور تجلیل از جانبازان بصیر و همسران آنان همزمان با روز جهانی نابینایان (عصای سفید) چهارشنبه ۲۵ مهر در دهکده نشاط برگزار شد، گفت: جانبازان بصیر به مقامی رسیدند که خداوند به آنها چشم بصیر و بصیرت دل عنایت کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ستون پنجم را بشناسید . کنار ماست ، مسئولیت دارد ، استاد دانشگاه است ، شاید ادعای دوستی با ما را هم داشته باشد ، خود را دلسوز ما هم نشان دهد ...
🔴 حق پرستاری باید برای همیشه پایدار شود
اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران:
🔹️دوره قبل حق پرستاری را در بنیاد شهید پایدار کردیم که بعدا گفتند ایراد قانونی دارد و لغو شد من قول میدهم و پای آن ایستادم که حق پرستاری باید برای همیشه پایدار شود
🔹️برای امسال تخصیص ارز صورت گرفته و مشکل تخصیص ارز واردات خودروی جانبازان حل شد.
🔹️در جلسه هیأت دولت و در بودجه ۱۴۰۴ قانون واردات خودرو را آوردیم و مصوب شد به هر علتی هر عزیزی نتوانست امسال ثبت نام داشته باشد این حق برای او محفوظ بماند.
🔹️بنیاد شهید با وزارت صمت کارگروه مشترکی در خصوص واردات خودرو ایجاد کرده است.
🔹️همچنین طی هماهنگی های لازم با وزارت صمت اولویت بندی که قبلا قرار داده بودند تا این فرآیند طولانی شود را لغو کردیم در واقع اولویت ما جانبازان ۵۰ درصد و بالا تا جانبازان عزیز ۷۰ درصد و قطع نخاعی است.
🔹️در خصوص استخدام فرزندان شهدا و جانبازان با نمایندگان در تلاش هستیم تا بتوانیم از ظرفیت ماده ۴۸ استفاده نماییم و رای منفی را به رای مثبت تغییر دهیم.
🔷پاسخ قابل تامل رییس جمهور پزشکیان به سوال حمید رسایی نماینده مجلس
⁉️حمید رسایی: از ابقای غیرقانونی ظریف در جایگاه معاونت ریاست جمهوری سوال پرسیدم
♦️پزشکیان پاسخ داد:
آقای ظریف بیرون مانده بود، اپوزسیون ما میشد، داخل دولت که باشد کنترل میشود!
✍قابل حدس بود...
😎 بررسی وضعیت این فرد بیش از پیش ضرورت پیدا کرده است . شاید منتظر ضربات بیشتری هستیم تا به هوش بیاییم .
بنده . . . از شیراز هستم آزاده و جانباز ۳۰درصد بسیجی که شاغل در بخش خصوصی بوده و اکنون نیز بازنشسته سازمان تامین اجتماعی میباشم.
بنده جزو حقوق بگيران حالت اشتغال بنیاد شهید هستم متاسفانه نه ماده ۳۸ برای ما اجرا شد و همچنین بسیاری از مزایایی کهحقوق بگيران تبصره ماده ۳۸ که از سازمان نیروهای مسلح دریافت میکنند بنیاد شهید برای ما اجرا نمیکند.
بهعنوان مثال حتی عیدی هر سال ما را بنیاد پرداخت نمیکند و این در حالی است که ایثارگر هم ردیف من که مثلا حتی کارمند بخش دولتی هم بوده هر دو عیدی از سازمان متبوع خودش (حالا چه شاغل و یا بازنشسته ) و همچنین عیدی از سازمان نیروهای مسلح دریافت میکند.
حال برای بنده این سوال هست که چرا این همه تبعیض باید باشد که امثال آقای . . . از مدیران بنیاد بتواند حق امثال بنده را ضایع کند و دستمان نیز به هیج جا نرسد .
لطفا در صورت امکان کمک کنید تا این مشگل حل شود خدا خیرتان دهد
با تشکر فراوان از جنابعالی
⬅️ متاسفانه اجرای ناهماهنگ و تبعیض آمیز حالت اشتغال و حقوق وظیفه ( ماده ۳۸ و تبصره آن ) در بنیاد و نیروهای مسلح یکی از عوامل جدی نارضایتی بین ایثارگران است . این موضوع همچنان پیگیری خواهد شد .
◉ چرا آمریکا از اسرائیل حمایت میکنه؟
چون اسرائیل یه کشور نیست
بخشی از پروژه صهیونیسم جهانیه که در خود آمریکا طراحی و مدیریت میشه
اسرائیل پروژه آمریکا در خاورمیانه است.
🥰وصف العیش ، نصف العیش
🔵داستان غصه دار واردات خودروی جانبازان
⬅️سال ۱۴۰۲ واردات خودروی جانبازان به تصویب رسید و اجرایی نشد.
⬅️نوید دادند برای آنکه واردات خودرو جانبازان به دلیل اتمام سال ۱۴۰۲ با مشکل قانونی مواجه نشود ، آنرا در بودجه سال ۱۴۰۳ مجددا" تصویب کردند .
⬅️اکنون نیمه دوم سال ۱۴۰۳ در حال سپری است ، قول داده اند که در بودجه سال ۱۴۰۴ نیز آن را دوباره تصویب کنند تا جانبازان با مشکل عدم وجود قانون برای واردات مواجه نشوند .
⬅️البته ممکن است این داستان سال آینده هم ادامه پیدا کند و ناچار شوند برای خدمت به جانبازان آن را در بودجه سال ۱۴۰۵ هم تصویب کنند و همچنین در سالهای بعد .
⬅️به دولتها باید احسنت گفت که این همه به فکر جانبازان هستند و هر سال این قانون را تصویب می کنند و باعث شادی ارواح طیبه جانبازان می شوند.
⬅️ادخال سرور در قلب مومن جای سپاس دارد و از کسانی که هر سال این سرور و شادی را برای جانبازان فراهم می کنند ، سپاسگزاریم .
⬅️از طرفی مردم فکر می کنند هر سال یک مجوز برای واردات خودرو به جانبازان اختصاص می دهند و نگران خودروسازان جهانی هستند که مجبورند ۳ شیفته تولید کنند تا بتوانند دِین خود را به جانبازان ادا کنند .
⬅️خوشبختانه الآن در سال ۱۵۰۰ هستیم 😱 و دولت همچنان در بودجه سالانه واردات خودرو جانبازان را پیشنهاد و مجلس انقلابی آن را تصویب می کند . ولی متاسفانه جانبازی نیست که از این خودروها که هر سال تصویب می شود استفاده کند .
⬅️لذا مقرر شد از سال ۱۵۰۱ واردات خودرو برای عموم مردم به تصویب برسد .
⬅️البته باید اقرار کنیم عملیات واردات خودرو یک عملیات بسیار پیچیده و سخت است که دولت و مجلس به تنهایی قادر به انجام آن نیستند ، ولی حداقل برای آنکه ارادت خود را به جانبازان نشان دهند ، با زحمت بسیار هر ساله آن را در بودجه به تصویب می رسانند تا این لذت و شادی را از جانبازان نگیرند و آنان هر سال را به امید سال بعد برای واردات خودرو سپری کنند .
مصوبات مجلس با سرعت موشک هایپرسونیک
برابر رأی هیئت عمومی دیوان عدالت اداری به شماره دادنامه ۸۸۲-۸۸۳ مورخ ۱۳۹۸/۵/۱ به اعتبار اینکه ماده (۴۸) قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب سال ۱۳۸۶ مبنی بر استخدام یکی از فرزندان ایثارگران در دستگاه محل خدمت پدر به علت مغایرت با قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران منسوخ شد.
طی این سالها بارها نمایندگان مجلس و مدیران بنیاد از پیگیری و ارائه لایحه و طرح برای احیای مجدد آن و بی اثر کردن رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری سخن گفتند و ایثارگران را امیدوار کردند .
اکنون بیش از ۵ سال از ابطال آن قانون می گذرد ، هر چند اجرای این قانون حتی قبل از ابطال آن با مقاومت دستگاههای اجرایی مواجه و معمولا" کار ایثارگران به شکایت در دیوان عدالت اداری برای اجرای آن منجر می شد ، اما دردناکتر از آن حرکت لاک پشتی نمایندگان و بنیاد برای احیای این قانون است .
اگر مجلس مدعی انقلابی بودن با این سرعت حرکت کند باید به فکر سایر دستگاههایی که توان رساندن خود به این سرعت را ندارند ، باشد .
✍ مجید تفرشی، پژوهشگر
🔹پس از سالها پیگیری اداری و حقوقی، بر اساس قانون دسترسی به اطلاعات/ Freedom of Information Act، وزارت امور خارجه بریتانیا، از طریق آرشیو ملی آن کشور، با آزادسازی هفت پرونده از مجموعه پروندههای مرتبط با استفاده ارتش بعثی عراق از جنگافزارهای شیمیایی و بیولوژیک علیه ایران در جنگ هست ساله موافقت کرد.
🔹من امروز مجال مطالعه و عکسبرداری از این اسناد را پیدا کردم.
🔹پاسخ به این پرسشها به فهم دقیق و عمیق مواضع کشورهای غربی و حمایت پنهان یا آشکار آنان در استفاده عراق از این جنگافزارها کمک کند:
🔹چرا این قبیل پروندهها باید برخلاف مقررات مرسوم، در موعد مقرر از طبقهبندی خارج نشده و سالها غیرقابل دسترسی بمانند؟
چه اشخاص و نهادهایی از آزادسازی و انتشار این قبیل اسناد در اروپا و آمریکا واهمه داشته و مانع انتشار آنها شده و میشند؟
چرا برخلاف تصریح نظر قانونگذار در بریتانیا در آزادسازی این اسناد، همچنان اوراقی از این پروندهها و یا بخشهایی از این پروندههای با تاخیر آزاد شده، به صورت مخدوش و با سانسور برخی عبارات و مطالب حساس ارایه شدهاند؟
کانال ایثارگران بدانند در پیام رسان های ایرانی با لینک های زیر در خدمت ایثارگران:
دوستان را به کانال دعوت کنید .
https://eitaa.com/setad1395 ایتا
https://ble.ir/yammoj بله
https://splus.ir/setad1395 سروش