eitaa logo
ایثارگران بدانند
3.6هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
733 ویدیو
14 فایل
هدف کانال، آگاهي بخشي ،تحليل و بررسی تخصصی قوانین ومقررات،پيگيري مطالبات قانوني ايثارگران ودفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی
مشاهده در ایتا
دانلود
در دولت پزشکیان : ۱) طرف هیچ تجربه ای ندارد اما چون برانداز و آشوبگر است،ناگهان مدیر می شود. ضد انقلاب و آشوبگر باید بدون تجربه و امتحان بالا بیاید؟ آیا خیانتی بالاتر از این وجود دارد؟ ۲) طرف هیچ تجربه ای ندارد اما چون داماد یا پسر پزشکیان است ناگهان مدیر می شود.داماد یا پسر پزشکیان باید بدون تجربه و امتحان بالا بیاید؟ آیا خیانتی بالاتر از این وجود دارد؟ ✍دکتر کوشکی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
حرف حساب به هر حال باید مراقب اقدام فراتر از قانون باشیم تا موجب گستاخی بیشتر وطن فروشان و وابستگان به جریانهای معاند نشود .
🔴تسهیل واردات خودرو جانبازان با همکاری بانک دی / خبر خوش برای جانبازان! 🔹بانک دی در اقدامی نوآورانه با همکاری شرکتی خصوصی میز خدمتی را در مجموعه خود راه‌اندازی کرده است تا با تمام امور بانکی و اداری مربوط به واردات خودرو جانبازان را تسهیل و تسریع نماید این خبر خوش حاصل تلاش مشترک بانک دی و مجموعه کیان خودرو برای قدردانی از جانبازان است. 🔹در جلسه‌ای که به منظور تسهیل امور بانکی جانبازان و ارائه خدمات بهتر در زمینه واردات خودرو برگزار شد،در این جلسه که باحضور حسین‌ زاده، عضو هیئت مدیره بانک دی و اصلانی، مدیر عامل مجموعه کیان خودرو برگزار شد، تصمیمات مهمی برای بهبود خدمات به جامعه جانبازان اتخاذ گردید. 🔹این نشست که با هدف بررسی راهکارهای ارائه خدمات بهتر و سریع‌تر به جامعه جانبازان برگزار شد و در نهایت، مقرر گردید تا با استقرار میز خدمت بانک دی در مجموعه کیان خودرو، کلیه امور بانکی مرتبط با واردات خودرو برای جانبازان در یک مکان متمرکز انجام شود. همچنین، با حضور نماینده بانک دی در مجموعه کیان خودرو، امکان انجام امور بیمه‌ای نیز برای جانبازان فراهم خواهد شد. 🔸لازم به ذکر است که در راستای حمایت از جانبازان و تسهیل امور آنان، بانک دی اقدام به ارائه خدمات ویژه و تسهیلات خاصی نموده است. لذا جانبازان می‌توانند از تمامی تسهیلات و حمایت‌های لازم برای واردات خودرو، بدون نیاز به مراجعه حضوری به شعب بانک، در محل مجموعه کیان خودرو بهره‌مند شوند. ⏪ تشریح جزئیات بیشتر و شفاف سازی در خصوص این اقدام ضروری است .
امیر حسین قاضی زاده هاشمی رئیس سابق بنیاد شهید و امور ایثارگران: فقط یکی از شرکت‌ها ۵ هزار میلیارد تومان اختلاس انجام داده است! او گفت: هنوز ما حجم خساراتی را که وارد شده است و اختلاس‌هایی را که اتفاق افتاده است نمی‌دانیم. چرا این حجم از اختلاس های ادعایی رئیس بنیاد هیچ وقت پیگیری نشد و مراجع نظارتی و قضایی هم به آن ورود پیدا نکردند ؟ چرا مدعیان چنین اختلاسهایی به غلط کردن افتادند و بی سر و صدا از کنار آن گذشتند و دیگر سخنی از آن نگفتند ؟ چرا برای این ادعاهای سنگین خود که انتشار آن ضرر کلانی را متوجه سهام ایثارگران کرد هیچ مرجع قانونی ایشان را بازخواست نکرد ؟ کشور به سمتی رفته که مقامات به هنگام مسئولیت برای خود حاشیه امن دارند و هر غلطی بکنند مورد مواخذه قرار نمی گیرند . اگر مسئولان در مقابل ادعاهای خود پاسخگو بودند ، هرگز گرفتار چنین آشفتگی در حوزه افشای مفاسد دروغین نبودیم . ادعاهایی که با عوامفریبی ، گوینده آن از خود یک قهرمان مبارزه با فساد به مردم معرفی می کند اما یک قهرمان دروغین مبارزه با فساد . اما چرا برخی مقامات به دنبال قهرمان سازی از خود در مبارزه با فساد هستند ؟ با توجه به شرایط جامعه و حساسیتی که مردم درباره فساد دارند ، این موضوع می تواند برای کسانی که قصد شرکت در انتخابات دارند گزینه مناسبی برای رای آوردن باشد . نشر چنین ادعاهایی هر چند دروغ آثار خود را به خوبی در جامعه می گذارد و اصلاحات بعدی کمتر مورد توجه مردم قرار می گیرد . با نشر دروغهای بزرگ از خود شخصیتی موجه در بین مردم برای موج سواری بر احساسات عوامانه می سازند تا کسب رای کنند .
امروز استاد سید حسن مورد بغض و کینه علنی دشمنان اسلام و ایران قرار گرفته است... اما بدانند که . ایران یکپارچه برای زدن تو دهنی به الهام علی اف خائنِ صهیونیست از امام جمعه انقلابی اردبیل حمایت می کند .
سنگ بزرگ علامت نزدن این ضرب المثل را برای کسانی به کار می برند که تحت تاثیر عوامل مختلف مثل ظاهر زیبای چیزی، تعریف کردن های دیگران ، جو گیر شدن ، فریبِ عوام ، مشغول کردن مردم ، پرت کردن حواس ها ، پنهان کردن ناتوانی خود و … به ظاهر آنها را جو می گیرد و می خواهند کارهای خیلی بزرگی را نمایش دهند! درحالیکه کسی که آنها را می شناسد می گوید: سنگ بزرگ علامت نزدن است! یعنی این راهی که می روی به موفقیت نمی رسد! این حال و روز دولت مسعود خان است که می گوید نمی توانیم ، نمی شود ، نمی دانیم ولی شعارهای بزرگ برای سرگرمی ما و غفلت مان از گرفتاریها و مشکلات می دهد . آقا مسعود ، ما باید این چهار سال را تحمل کنیم تا بگذرد اگر درس گرفته باشیم و هوشیار باشیم دیگر اشتباه انتخابِ غلط را تکرار نمی کنیم . انتقال پایتخت در وضعیت فعلی سوژه بسیار خوبی برای سرگرمی همه است . این فرصتی برای مشغول کردن مردم به موضوع مهمی است که می تواند فشار ناکارآمدی دولت را تا حدود زیادی کاهش دهد .
اوحدی: واردات خودروهای خارجی ایثارگران آغاز شد 🔹رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از آغاز واردات خودروهای خارجی ایثارگران خبر داد. 🔹وی با تاکید بر اینکه اعتبار واردات خودرو برای جانبازان بالای ۵۰ درصد در قانون ۱۴۰۴ تمدید شد، ادامه داد: سه موضوع اساسیِ تامین ارز، هزینه ثبت سفارش و قرارداد مانع فرآیند تحویل خودروی جانبازان بالای ۵۰ درصد بود که با دستور وزیر صمت حل شد.
سلبریتی های غربگدای خود تحقیر با شما هستم کالی‌فرنیا یا خالی‌فرنیا؟! منوّرالفکرهای صُمٌ بُكْمٌ عُمْی به نظرتان اِشل آتش سوزی‌ کالیفرنیا باید به چند برابر حادثه پلاسکو برسد و تعداد آواره‌هایی که به دلیل این آتش‌سوزی مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده‌اند باید به چه عددی بالغ شود تا کر و کورهایی که توانایی دیدن واقعیت‌های تمدن پوشالی غرب را ندارند حاضر شوند به بی‌عرضگی ابرقدرتهای پوشالی‌‌شان اعتراف کنند؟! به نظر بنده حتی اگر کل ایالت کالیفرنیا هم تخلیه شود و کالی‌فرنیا به خالی‌فرنیا تبدیل شود باز هم پرده توهم برخی از این دوستان درباره اقتدار غرب پاره نخواهد شد: "صُمٌ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُون: آنها کران، گنگها و کورانند، لذا (از راه خطا) بازنمی‌گردند" (بقره/۱۸).
مردم ما به درستی فهمیده‌اند ریشۀ مشکلات ما تحریم‌های اقتصادی نیست. ۹۳ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی برنامۀ به اضافه یک ، عامل جهش ارزی و ریشۀ اصلی مشکلات اقتصادی کشور را گزینۀ ۱ یعنی "راهکارهای اقتصادی نادرست" دانستند. این یعنی مردم ما را برخی دولتی های خود تحقیرِ منتظر عنایات کدخدا نمی توانند فریب دهند تا نظریات آنان را به ملت ما تحمیل کنند . کسانی که نسخه غرب را برای اقتصاد ما می پیچند ، خائن به ملت هستند .
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا برخی از مسئولان که در ابتدا ندار بودند ، اکنون جزو ثروتمندان و سرمایه داران هستند و سرمایه گذاری آنان از مرزهای داخلی فراتر رفته و در خارج مشغول سرمایه گذاری هستند ؟ چرا هر چند وقت شاهد اختلاس آنان هستیم ؟ چرا آنان با سوء استفاده از رانت های اطلاعاتی به ثروت های باد آورده رسیده اند ؟ چرا منافع فروش فلیتر شکن ، ارز ، سکه و ... به جیب عده ای خاص می رود که با برخی مسئولان در ارتباط هستند ؟ وقت آن نرسیده که مسئولان ثروتمند پاسخ دهند این ثروت را از کجا بدست آورده اند ؟ آنان که ادعا می کنند همواره در خدمت کشور بوده و فرصتی برای حتی خانواده نداشته اند ، آیا با حقوق دریافتی ثروتمند شده اند ؟ وقت آن رسیده که مردم ثروت آنان را به چالش کشیده و بخواهند هر مسئولی از شهردار ، فرماندار ، نماینده ، مدیر کل ، معاون ، وزیر . . . به بالا که ثروت نامتعارف دارند در مرجعی قضایی و کارشناسی پاسخگوی ثروت خود باشند . پاکسازی را از این فرصت طلبان آغاز کنید .