eitaa logo
ستاد تبلیغات جنگ
3.3هزار دنبال‌کننده
11.5هزار عکس
9.5هزار ویدیو
44 فایل
اخبار این کانال، از مراجع اصلی تأمین خبر می‌شود ستاد رسانه جنگ @setadjang313 🆔 پذیرش تبلیغات👇 @f_aaha
مشاهده در ایتا
دانلود
استادامیری۱۷_۹_۱۴۰۳2.mp3
زمان: حجم: 12.6M
🚨🚨تحلیل بسیار مهم ، تئوریسین و تحلیل‌‌گر سیاسی 👈 ۱۷ آذر ۱۴۰۳ 2⃣ بخش دوم (تاکید به گوش دادن بخش اول تحلیل) 📣 با موضوع: وقایع سوریه _تذکرات و هشدارهای جمهوری اسلامی ایران به سوریه درباره ادلب _عدم توجه بشار اسد به هشدارها _آیا کار سوریه تمام است؟ _آیا باید قید این بازوی مقاومت را زد؟ و... ⛔️ گذری به آسیب های روانی رسانه ای در داخل کشور و ارتباط کذب وقایع سوریه به سفیانی و آخر الزمانی 💥💥حتما حتما مستمع باشید و نشر حداکثری دهید 🎤 پایگاه نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید. 🔸حتی المقدور با لینک نشر دهید.
هدایت شده از خبر فوری
احتمالا دمشق سقوط کرده است!! تائید نمیشود . 🚨🚨 خبر فوری @khabareforii313 👈آیدی پذیرش تبلیغات @f_aaha
هدایت شده از اخبار محور مقاومت
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عقب نشینی مسلحین از اطراف حرم حضرت زینب (س) 🔸گروه های تروریستی که ساعتی پیش وارد منطقه زینبیه در جنوب شهر دمشق شده بودند بدون این که وارد حرم مطهر حضرت زینب(س) شوند و به دلیل مقاومت شدید نیروهای مقاومت از اطراف این بارگاه مقدس عقب نشینی کردند. شیعیان منطقه زینبیه امشب با صدور بیانیه ای بی طرفی خود در جنگ را اعلام کردند. . 🌐 @mehvarmo @mehvarmo 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha
استادامیری۱۷_۹_۱۴۰۳تحلیل.mp3
زمان: حجم: 19.6M
🚨🚨تحلیل بسیار مهم ، تئوریسین و تحلیل‌‌گر سیاسی 👈۱۷ آذر ۱۴۰۳ 1⃣ بخش اول 📣 با موضوع: وقایع سوریه _آیا جمهوری اسلامی ایران دست از بشار اسد شسته؟ _نقش کمک‌های ماهواره ای دشمنان _تاخت و تاز تکفیری‌ها چقدر صحت دارد؟ _آیا شایعات تخلیه مقرهای سوریه صحت دارد؟ _آیا عوامل تشدید کننده بحران سوریه که در رسانه پخش میشود صحت دارد؟ _آیا محور مقاومت در این قضیه غافلگیر شد؟ _آیا بشار اسد حکومت را واگذار میکند یا تصمیم به مقاومت دارد؟ و.... 💥💥حتما حتما مستمع باشید و نشر حداکثری دهید 🎤 پایگاه نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید. 🔸حتی المقدور با لینک نشر دهید.
در ویراستی: اسد فریفته وعده دروغین کمک های میلیارد دلاری کشورهای عربی شد و چوب فاصله گرفتن از ایران و محورمقاومت را خورد!!! https://virasty.com/Amiraliheidar_Amiri/1733631222052035825 🎤 پایگاه نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید. 🔸حتی المقدور با لینک نشر دهید.
تحلیل دقیق وقایع سوریه: دلیل پشت کردن بشار اسد به محورمقاومت!! دلیل کمک نکردن ج.ا.ایران به بشار اسد!!! 👇👇👇این تحلیل در ویراستی👇👇👇 https://virasty.com/Amiraliheidar_Amiri/1733603247133056299 👇👇👇 این تحلیل در ایتا👇👇👇 🎤 پایگاه نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید. 🔸حتی المقدور با لینک نشر دهید.
استادامیری1 ۱۸_۹_۱۴۰۳.mp3
زمان: حجم: 19.7M
🚨🚨تحلیل بسیار مهم توسط استاد امیری تئوریسین و تحلیل‌‌گر سیاسی 👈 ۱۸ آذر ۱۴۰۳ 📣 با موضوع: وقایع و تحولات سوریه شامل: 🔹گروه‌های متعدد در سوریه 🔹خالی کردن سوریه از همه استحکامات نظامی توسط اسرائیل 🔹لیبی سازی سوریه و..... 💥💥حتما حتما مستمع باشید و نشر حداکثری دهید 🎤 پایگاه نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید. 🔸حتی المقدور با لینک نشر دهید.
✌️روز تاریخ ساز ☀️رهبر معظم انقلاب درباره تحولات منطقه سخنرانی خواهند کرد ‏▫️هزاران نفر از اقشار مختلف مردم چهارشنبه ۲۱ آذرماه ۱۴۰۳ با حضور در حسینیه امام خمینی، با رهبر انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد. ▫️‏حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار درباره تحولات اخیر منطقه به سخنرانی خواهند پرداخت. . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
❌⚠️❌⚠️❌⚠️❌⚠️❌⚠️ ⛔هشدار جدی برای تمام آقایان ایران 🚧مشکلات و اختلالات آقایان زمینه ساز 80% طلاق ها 90% مشکلات ها در ایران🚧 __ 1️⃣ اختلالات بهداشتی آقایان 2️⃣ پروستات، عدم نعوظ 3️⃣درمان دیابت نوع 1 و نوع 2 ✅آقایون برای بهبود ناتوانی‌های جسمی(اختلالات آقایان) حتما لینک پایین را مشاهده نمایید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3514696408C263d5e80fc ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ با پر کردن فرم ویزیت زیر میتوانید درعرض 24 ساعت مشکل خود را مطرح نمایید👇🏻 https://digiform.ir/w20fgg9d75a
سلام.... از شما داریم و یک عالی براتون داریم: 🔹تو بحث های‌ شبهه‌دار، سیاسی و اعتقادی‌ کم‌ میاری؟ 🔹 میخوای‌ یاد‌ بگیری‌ چه‌ حرفی شایعه‌ است‌ و‌ چه حرفی‌ درست؟؟ 🔹 دنبال‌ یکی‌ میگردی‌ که‌ به‌ سوالاتت‌ جواب‌ بده؟ ⚠️ برادر و خواهر مسلمان، باید خودتو پرورش‌ بدی‌، تا ناهنجار‌های‌ فرهنگی کشور‌های‌ بیگانه‌ رو‌ باور‌ نکنی!! 🔸 میخوای‌ بدونی‌ چه جوری؟! 🔹 به حول و قوه الهی، کانالی برای رفع شبهات و ابهامات مجازی، زیر نظر مستقیم مدیر مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای، تشکیل دادیم و در این کانال، تعدادی از بهترین کارشناسان حوزه سیاسی، مذهبی، نظامی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، به ابهامات، پرسش ها و شبهات شما پاسخ می‌دهند. 🔹 تشریف بیارید داخل کانال، اگر به دلتان ننشست از آن خارج شوید. اون‌ چیزی‌ که‌ دنبالشی‌ اینجاست‌↶ 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 🇮🇷 قرارگاه رفع شبهات و شناخت فتنه ها با جهاد تبیین @rafeshobahatemajazi
چکیده ای سخنان در جمع فعالان رسانه ای کشور: مواظب باشید و مواظب باشیم، که فریب بازی رسانه ای دشمن را نخوریم جهت تنویر افکار عمومی و در راستای جها. تبیین، باید عرض کنم، به هیچ وجه جمهوری اسلامی ایران. سوریه و بشار اسد را تنها نگذاشت و در این ماجرا کم نگذاشت. بشار اسد، فریب در باغ سبز دشمن را خورد و گرفتار دسیسه دشمن شد!!! رهبر انقلاب چندماه پیش به او هشدار داد 《مراقب دسیسه ها و وعده های دشمن باش 》 گوش نکرد!! ما سوریه را رها نکردیم این اسد بود که دستانش را از دست مستحکم مقاومت بیرون کشید اسد میخواست ما برویم!! میخواست آنجا نباشیم!! چون او محور مقاومت را فروخته بود!! کار برای ما در سوریه بجایی رسید که مهد کودک و دبستانهای ما را در دمشق تعطیل کرد! اجازه پشتیبانی لجستیک به نیروهای ما در سوریه را نمی‌داد! سوخت در اختیار نیروهای ما قرار نمی‌داد برای دادن مجوز رفت و آمد به نیروهای ما، کارشکنی می‌کرد!! رهبر معظم انقلاب دو مرتبه آقای لاریجانی را به عنوان نماینده ی ویژه ایران برای کسب موافقت بشار برای مساعدت در پاسخ قاطع محور مقاومت و بازپس گیری جولان به سوریه فرستاد. ولی هر دو بار بشار اسد. نپذیرفت و علنا پاسخ رد داد!! دقیقا عین این عبارت را تحویل ما داد: نمیجنگم!!!!! دولت بشار اسد ترسید و خسته شد و به طرفهای اشتباهی اعتماد کرد و سقوط کرد این تقصیر جمهوری اسلامی نیست!! بشار اسد روزی سقوط کرد که به محور مقاومت پشت کرد!! بشار اسد روزی سقوط کرد که به وعده های دروغین غرب دلخوش کرد!! بشار اسد روزی سقوط کرد که صدای جیلینگ جیلینگ سکه های طلای عربستان و امارات و قطر دلش را برد!! بشار روزی سقوط کرد که برای خوش خوشان عربستان دستور تعطیلی سفارت یمن را داد!! بشار روزی سقوط کرد که پای بیانیه کشورهای عربی در حمایت از ادعای مالکیت امارات و جزایر ایرانی را امضا کرد!! بشار روزی سقوط کرد که اسرائیل مرتب گوشه گوشه خاکش را کوبید و او فقط نگاه کرد و صبر کرد و پاسخ نداد!! بله 《بشار اسد بدون جمهوری اسلامی ایران، حتی یک هفته دوام نیاورد!! بشار اگر فریب دشمن را نمی‌خورد و وعده ی سراب آنها بازی اش نمی‌داد ، اینگونه کشورش ،طعمه ی کفتاران نمیشد!! حواستان به خناسان آلبانی نشین و مزدوران مجازی اسرائیل در فضای مجازی باشد!! 🇮🇷 قرارگاه رفع شبهات و ابهامات مجازی و شناخت فتنه ها @rafeshobahatemajazi @rafeshobahatemajazi 👈🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 💡💡در پرتگاه مجازی مجهز باشیم.
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️میدونستید دولت بشار اسد، سفارت یمن (متعلق به انصار الله) را بسته بود؟! 🚩 اخبار یمن و خلیج فارس @yaman313 @yaman313 🔴 آیت الله بهجت ره: برای چشمتان به اتفاقات باشد