╔╦════•✠•❀❁❀•✠•═══╦╗
﷽
روز3⃣1⃣ام چالش تلاوت قرآن📚🏵💠
🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸
┅┅┅┅┄❅⃟💠⃟❅┄┅┅┅┅
پیامبر اسلام (ص):
مَن قَرَأَ القُرآنَ ابتِغاءَ وَجهِ اللّه و َتَفَقُّها فِى الدّينِ كانَ لَهُ مِنَ الثَّوابِ مِثلَ جَميعِ ما اُعطِىَ المَلائِكَةُ و َالأنبياءُ وَ المُرسَلونَ؛
هر كس براى كسب رضايت خدا و آگاهى در دين قرآن بياموزد، ثوابى مانند همه آنچه كه به فرشتگان و پيامبران و رسولان داده شده، براى اوست.
وسائل الشيعه، ج6، ص184، ح7683
┅┅┅┅┄❅⃟💠⃟❅┄┅┅┅┅
#چالش
☘🌺 @setaresho7 ☘🌺
•✾💫 اینجا ستاره شو 💫✾•
╚╩════•✠•❀❁❀•✠•═══╩╝
╔╦══•✠•❀❁❀•✠•══╦╗
﷽ •♥️🌱•
عید قربان شده و در عوض قربانی
مـا به قـربان تـو رفتیـم «اباعبدالله»
#عرفه ✨
#قربان 🌸
#عید_قربان 💚
☘🌺 @setaresho7 ☘🌺
•✾💫 اینجا ستاره شو 💫✾•
╚╩══•✠•❀❁❀•✠•══╩╝
╔╦═══•✠•❀❁❀•✠•════╦╗
ـ🌺🌿🌼🌿🌺🌿🌼
ـ🌼🌿🌺🌿🌼﷽
ـ🌺🌿🌼
ـ🌼
#احکام_قربانی_عید_قربان
✍️ قربانیکردن به دو گروه واجبه:
یک: حاجیها در مکه؛
دو: کسی که نذر کرده که روز عید قربان قربانی کنه.
❗️البته دیگران هم اگه قربانی کنن، ثواب خیلی زیادی میبرن؛ اما به دیگران واجب نیست.
👈 اون شرایطی که برای گوسفند قربانی حاجیها واجبه، برای کسی که قربانی مستحب انجام میده، واجب نیست؛ هرچی رو دوست داشتین، قربانی کنین.
🌷قربانی در روز عید قربان ثواب خیلی زیادی داره، ولی قبل یا بعد از روز عید قربان هم، میشه قربانی انجام داد.
🌿انجام هر قربانی در روز عید قربان، ثواب قربانی عید رو داره؛ حتی اگه این قربانی برای عقیقه، نذر، خرید ماشین، ساختن خونه، صدقه، رفع بلا، سلامتی، شفای بیمار و...باشه.
⭕️ اشکالی نداره که چند نفر شریکی قربانی کنن؛ همونطور که اشکال نداره به نیت چند نفر، مثل پدر، مادر، همسر و فرزندان، یک حیوون رو قربانی کنن.
🐏 اشکال نداره که انسان خودش و خانواده اش از گوشت قربانی استفاده کنه اما بهتره بخشی از قربانی، به نیازمندان و بستگان و مؤمنان داده بشه.البته اگه نذر خاصی نداشته باشه.
🌼 دادن گوشت قربانی به بهزيستی، خیریه، فقرا، كميته امداد و خونه سالمندان اشکالی نداره.
✅ میشه بهجای گوسفند 🐏 در عيد قربان، بز🐐 یا گوساله🐃 و یا گاو🐂 رو قربانی كرد
🌙قربانیكردن برای اموات در عيد قربان، مستحبه و هیچ شرطی مثل تعداد خاص یا سال اول وفات، سن و جنسیت وغیره نداره.
✅ دادن پول قربانی به کمیته امداد و یا خيريه اشکالی نداره؛ البته اگه اونا وکیل بشن و از طرف ما قربانی کنن، ثواب قربانی رو داره؛ وگرنه ثواب صدقه رو داره.
🍃ذبح کننده باید حتماً مسلمان باشه ولی زن یا مرد بودن و چپدست و راستدست بودن، مهم نیست.
🔺مناسک حج، قربانی؛ مکارم، جامعالمسائل، احکام عید قربان؛ بهجت، توضیحالمسائل، م۱۲۳۶؛ وافی، ج۲، كتابالحج، ص۱۶۹.
🌺🌿🌼
·—————··𑁍··—————· 🌼☘ 🌸 @setaresho7🌸☘🌼
•✾💫 اینجا ستاره شو 💫✾•
╚╩═══•✠•❀❁❀•✠•════╩╝
╔╦═•✠•❀❁❀•✠•══╦╗
﷽
چند تا عادت برای پیشرفتت🏆
🔹سحـرخیـزی ⏰(^o^)🌝🌸
سحرخیزی باعث آرامشت میشه
و باعث میشه به همهی کـارات تو طول روز برسی
🔹از افراد موفق الگو بگیر 🎓ಠ⌣ಠ🪴
لازم نیست همهی راهها رو تجربه کنی
از افراد موفق الگو بگیر و به حرفاشون گوش کن و سعی کن درک کنی!
🔹وقت طلاست 🥇(¯―¯٥)🎯
سعی کن تمام کارهای مهم تو در اولین
فرصت انجام بدی و وقتو صرف کارهای بیهوده نکن
🔹افکار منفی رو از خودت دور کن ✨
سعی کن مثبت اندیشی رو یاد بگیری
با خودت مثبت صحبت کن
به خودت همیشه انگیزه بده!(✯ᴗ✯)
🔹اهداف کوتاه مدت داشته باش 💡🎯
اهداف بلند مدتتو به کوتاه مدت تبدیل کن
اینجوری زودتر به اهدافت میرسی
و انگیزه بیشتری برای انجام دادنشون داری!
(◍•ᴗ•◍)💚🌱
#روانشناسی_تایم🧬💭
☘🌺 @setaresho7 ☘🌺
•✾💫 اینجا ستاره شو 💫✾•
╚╩═•✠•❀❁❀•✠•══╩╝
╔╦═══•✠•❀❁❀•✠•═══╦╗
﷽
#بخندیم😂
☘🌺 @setaresho7 ☘🌺
•✾💫 اینجا ستاره شو 💫✾•
╚╩═══•✠•❀❁❀•✠•═══╩╝
╔╦═══•✠•❀❁❀•✠•═══╦╗
﷽
روز4⃣1⃣ام چالش تلاوت قرآن📖🌼🦋
سلام علیکم 🤗🤍🌱
امام صادق – علیه السّلام – فرمود: بر شما است تلاوت قرآن؛ به درستی که درجات بهشت به تعداد آیات قرآن است، پس زمانی که روز قیامت شود به قاری قرآن گفته می شود، قرآن بخوان و بالا برو.
«وسائل الشیعه، ج ۲، ص ۸۴۲»
#چالش
☘🌺 @setaresho7 ☘🌺
•✾💫 اینجا ستاره شو 💫✾•
╚╩═══•✠•❀❁❀•✠•═══╩╝
⊰᯽⊱─❁╌╌❊﷽❊╌╌❁─┈⊰᯽⊱
#چالش
روز5⃣1⃣ام چالش تلاوت قرآن📖🌼🦋
. قال رسول الله - صلّی الله علیه و آله - : اقرؤوا القرآن و اعملوا به و لا تجفوا عنه و لا تغلوا فیه و لا تأکلوا به و لا تستکثروا به.
«نهج الفصاحه، ص ۸۰، ح ۴۲۵»
پیامبر اکرم - صلّی الله علیه و آله - فرمود: قرآن را بخوانید و بدان عمل کنید و از آن دور نشوید و در آن غلو نکنید و به وسیله آن نان نخورید و به کمک آن فزونی نجوئید.
☘🌺 @setaresho7 ☘🌺
•✾💫 اینجا ستاره شو 💫✾•
⊰᯽⊱┈──❁╌╌❊╌╌❁──┈⊰᯽⊱
⊰᯽⊱─❁╌╌❊﷽❊╌╌❁─┈⊰᯽⊱
🔻 #رمان📙❅⃟💠⃟❅⃟⃟⃟💠❅⃟💠⃟❅💠⃟❅
🔶خاکریز اسارت
💠 رحمان سلطانی
💢قسمت هفتم:
کوله پشتی پر از آتش و کانال خونرنگ
در طول مسیر پیشروی گاهی ترکشِ گلوله های بی هدفِ توپ و خمپاره دشمن موجب زخمی شدن تعدادی از بچه ها می شد که البته تاثیری در ادامه پیشروی نداشت.
نم نمک و بی سر و صدا خودمون رو به خط اول دشمن نزدیک کردیم و پشت کانال آب مستقر شدیم. از کناره کانال تا خاکریز کمتر از پنجاه متر بود. دقایقی رو پشت کانال زمین گیر شدیم و منتظر موندیم شاید الوارا به دادمون برسن و بتونن برای عبور از روی کانال کمکمون کنن و برای بار دوم وارد آب نشیم ولی بازم نشد و خبری از الوار نبود. هر لحظه احتمال داشت دشمن متوجه حضور ما بشه و عملیات لو بره. با مایوس شدن فرمانده محور از رسیدن الوار فرمان عبور از کانال و حمله به خاکریز صادر شد. باید برای بار دوم به آب می زدیم و با سرعت خودمون رو به خاکریز میرسوندیم. هنوز دشمن متوجه حضور ما در منطقه نشده بود.
تعدادی از بچه ها با کمک هم از کانال عبور کردن و منتظر موندند تا بقیه بچه ها هم برسن و با شعار الله اکبر به خط بزنیم. هنوز اکثر بچه ها پشت کانال بودند که در همین اثنا یه خمپاره شصت نزدیک یکی از کمک آرپی چی زنا منفجر شد و یکی از ترکشهاش خورد تو خرج گلوله ی آرپی چی و آتیش گرفت. طفلکی که میون شعله ها می سوخت، ناخوداگاه شروع کردن فریاد زدن. شعله آتیش و فریاد اون رزمنده که داشت زنده زنده کباب میشد ، دشمن رو متوجه ما کرد و قبل از اینکه ما دس به اسلحه ببریم و درگیر بشیم ، اونا با تمام قوا بسمت ما شلیک کردند. صدها آرپی چی و تیربار همزمان بچه ها رو هدف گرفتند و از همه عجیبتر تیربارای چارلول و پدافندای ضد هوایی بود که برای مقابله با هواپیما و هلی کوپتر از اونا استفاده میشد، ولی از ترس عملیاتای پی در پی ایران اونا رو پشت خاکریز مستقر کرده بودند و مثل بارون سرِ بچه ها گلوله می ریختند. این اولین باری بود که میدیدم از پدافند هوایی برای جنگ زمینی استفاده میشه. ما هنوز خودمونو جم و جور نکرده بودیم و سی چِل متری با خاکریز فاصله داشتیم و تعدادی از بچه ها داخل کانال آب گیر افتاده بودند. لبه کانال بشدت لجنی و لیز و بالا اومدن از اون بدون کمک یکی دیگه خیلی سخت بود. تا یکی میخاست سرشو بلند کنه و بیاد بیرون می زدنش و میفتاد تو آب.
همزمان با آتش باری سنگین عراقیا ، تلاش کردیم با عبور از کانال به کمک بچه ها بریم که زیر آتش دشمن زمین گیر شدیم و چند نفر از بچه ها گلوله خوردند و شهید شدند و بقیه تو کانال آب گیر افتادیم. نه راه پیشروی بود و نه حتی برگشتن. در هر حال عراقیا می دیدند و می زدن.
تعدادی همینجوری گلوله خوردن و تو آب شهید شدن. همه داشتن قتل عام می شدند، تلاش ها بی نتیجه بود. چند نفر بیشتر سالم نبودیم اکثرا به شهادت رسیدند و تعدادی هم داخل کانال آب و زمینای دو طرف کانال زخمی شده بودند. دشمن منطقه رو با منورهای خوشه ای مثل روز روشن کرده بود و کوچکترین تحرکی را زیر نظر داشت. حتی مجروحانی که خوابیده تلاش می کردند فاصله شونو با خاکریز دشمن زیاد کنن و خوشونو به عقب بکشند با دوشکا و پدافند زیر رگبار شدید می گرفتند و سوراخ سوراخ می کردند. کافی بود از اون فاصله نزدیک یه گلوله دوشکا به کسی بخوره تا در دم جان بده. حتی میدیدم زخمیا رو با آرپی جی هدف قرار می دن و می زنن و بدنشون متلاشی میشه. توپخانه ایرانم چون می دونست ما نزدیک خاکریز هستیم نمی تونست کاری بکنه و خاکریز عراق کاملا امن و آرام بود و اطراف ما جهنمی از دود و آتیش.
ادامه دارد ⏪
☘🌺 @setaresho7 ☘🌺
•✾💫 اینجا ستاره شو 💫✾•
⊰᯽⊱┈──❁╌╌❊╌╌❁──┈⊰᯽⊱
⊰᯽⊱──❁╌❊﷽❊-❁─┈⊰᯽⊱
#نقاشی گل رز🌹
☘🌺 @setaresho7 ☘🌺
•✾💫 اینجا ستاره شو 💫✾•
⊰᯽⊱┈──❁╌❊╌❁──┈⊰᯽⊱