فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#منبرهای_کوتاه
📌ساعات پایانی...
🎙مرحوم آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی
🔰روایتی از امام صادق(ع) بود: «مَنْ لَمْ یغْفَرْ لَهُ فِی شَهْرِ رَمَضَانَ لَمْ یغْفَرْ لَهُ إِلَى قَابِلٍ إِلَّا أَنْ یشْهَدَ عَرَفَةَ»1️⃣؛ اگر کسی در ماه رمضان مورد غفران خدا قرار نگیرد، دیگر بعید است مورد غفران قرار بگیرد.
🔰به حسب ظاهر چند ساعت بیشتر برای ما باقی نمانده است. بیایید استفاده کنیم. خودِ من امشب فکر میکردم که مگر میشود دست خالی ما را برگردانی؟ میشود کسی را دعوت کنی، سر سفره بنشانی، بعد به او غذا ندهی؟ حاشا به کرمت یا الله!
1️⃣ الکافی، ج4، ص66- وسائلالشیعه، ج 10، ص305
📌چرا در بلاها محکم نیستیم؟
🔰آیتالله سید رحیم توکل از اساتید برجسته اخلاق حوزه علمیه قم، طی سخنانی با اشاره به علت گناه کردن و سستی در بلاها گفت: در روایت آمده کسی که دینش محکم نیست، چطور میتواند در بلاها محکم بایستد؟ اعمال جوارحی ما از باطن ملکوتی فرمان میگیرد.
وی ادامه داد: اول باید درون محکم باشد تا اعضا محکم بایستند، اگر درون محکم بود چشم امکان ندارد در نگاه به گناه بلغزد و به گناه نگاه کند، زبان امکان ندارد به گناه باز شود؛ چون درون محکم است چشم ها، زبان و حرکات و سکنات و اعضای انسان محکم است.
🔰این استاد حوزوی بیان کرد: اگر در اعضا و جوارح سستی پیدا شد به خاطر این است که درون سست است. حضرت علی فرمودند: کسی که در دین محکم نیست نمیتواند در بلاها محکم بایستد ولی اگر اهل استقامت شدید، اهل نجات هستید.
🔰وی افزود: اینها همه برای ما هشدار است که از ما تقوا و استقامت میخواهند، یاری دین میخواهند که دوام بر آن، مهر قبولی اعمال است.
🖇مشروح را با کلیک (لمس) لینک زیر بخوانید:
👇👇👇
🌐 etratona.ir/31246
‼️ استهلال با رایانه
🔷 س ۵۸۸۳: رؤیت ماه نو با ابزار چه حکمی دارد؟ آیا رؤیت تصویر هلال ماه با استفاده از دوربین مخصوص و انعکاس نور و بازخوانی اطلاعات ضبط شده توسط رایانه، برای اثبات اول ماه کفایت می کند؟
✅ ج: رؤیت با وسیله، فرقی با رؤیت به طریق عادی ندارد و معتبر است. ملاک آن است که عنوان رؤیت محفوظ باشد. پس رؤیت با چشم و با عینک و با تلسکوپ محکوم به حکم واحدند. اما اثبات اول ماه با رؤیت تصویر هلال از طریق انعکاس به رایانه که درآن صدق عنوان رؤیت معلوم نیست محل اشکال است.
#رؤیت_هلال #استهلال_کامپیوتری
رمضان می رود
و پشت سرش هم دل ما...❤️
رفت تا سال دگر
زنده بمانیم یا نه!
#ماه_رمضان🌙
#ماه_مبارک_رمضان
AUD-20210511-WA0007.
5.47M
🌙وداع با ماه مبارک رمضان
😭لحظات دعا خداحافظ
😭روزهای خدا خداحافظ
#مهدی_رسولی🍃
#مناجات🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸پایان یک ماه بندگی
🎊یک ماه دلدادگی
🌸یک ماه نور و روشنایی
🎊یک ماه صفا و برکت
🌸بر همگان مبارک باد
🌸 امیدوارم امشب بهترین عیدی
🎊را از دستان پُر برکت و مبارکـ
🌸آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بگیرید
🌸طاعاتتون قبـول
و عیدتون مبارکــــــــ 🎊💐
🌸🍃
📌فطریه چیست و مبلغ و مصارف آن چگونه تعیین میشود؟
🔰 یکی از اعمال واجب در روز عید فطر پرداختن زکات فطره است. زکات فطره بر کسانی واجب است که در شب عید فطر اولاً مکلف باشند و ثانیاً فقیر نباشد و ثالثاً نانخور دیگران هم محسوب نشوند. کسانی که دارای این شرایط هستند زکات فطره را باید بپردازند.
🔰زکات فطره تنها مخصوص روزهداران نیست بلکه آنهایی هم که عذری داشتهاند و یا عمداً روزه نگرفتهاند باید زکات فطره را بپردازند. زکات فطره یک واجب جداگانهای است و باید ادا شود.
🔰وقت پرداخت زکات فطره از شب عید است تا ظهر روز عید و به نظر رهبر معظم انقلاب و برخی فقهای دیگر بنا بر احتیاط باید قبل از نماز عید زکات فطره را بپردازند. اگر کسی برایش این امکان وجود نداشت، یعنی دسترسی نداشت یا امکان پرداختن نبود لااقل جدا کند و کنار بگذارد تا بعداً ادا کند.
🔰نکته قابل توجه دیگر اینکه سادات نمیتوانند از غیر سید زکات فطره قبول کنند و یا به تعبیر دیگر کسانی که خودشان سید نیستند نمیتوانند زکاتشان را به سید بپردازند؛ بنابراین تنها سادات هستند که میتوانند زکات فطره را به سادات فقیر بپردازند.
🔰اغلب فقها و مراجع تقلید و از جمله رهبر معظم انقلاب نظرشان این است که اگر نانخور آن فرد محسوب نشود زکات فطره برعهده میزبان نیست بلکه برعهده خود فرد است. البته معمولاً مهمانی که یک شب دعوت شده است نانخور محسوب نمیشود.
✍️حجتالاسلام والمسلمین محمدحسین فلاحزاده
🖇مشروح را با کلیک (لمس) لینک زیر بخوانید:
👇👇👇
🌐 etratona.ir/31250