🌸 عنوان: راز آرامش...
📖بخش اول
شهید حاج محمود یزدان جو بهعنوان مربی رزمندگانی که جهت غواصی آموزش میدادیم بودند. به آنها میگفتیم غواصان یکبار مصرف، زیرا میبایست بعد از آموزش میرفتند داخل آب و از طریق راههای آبی به قلب دشمن حمله میبردند و لذا انتظار برگشت آنها را نداشتیم.
یکبار جهت انجام عملیات میبایست یک پل استراتژی و راهبردی را موقع عقبنشینی تخریب میکردیم که دشمن به ما دسترسی پیدا نکند هرچه میکردیم این پل تخریب نمیشد و هرچه غواصان میرفتند یا شهید میشدند یا موفق به انهدام و تخریب پل نمیشدند.
یکدفعه دیدم حاج محمود یزدان جو لباس غواصی پوشیدند. گفتم: چهکار میکنی؟ گفت: مگر نمیبینی بچهها همه دارند شهید میشوند این وظیفه خودم هست که برم پل را تخریب کنم. حتماً اشکالی در کار است.
خلاصه هرچه به او گفتیم ما به شما نیاز داریم و تو نمیتونی بری (چون خودش مربی شنا و نجاتغریق بود) اما قبول نکرد بالاخره داخل آب پریدند و رفتند نزدیک پل. چنددقیقهای بود پل خراب شد و بعد شهید آمد بالا و سجده شکر به جا آورد.
گفتم چه شد چه کردی؟ گفت: بین خودمان باشد امامزمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف مرا نجات داد. میگفت: من چاشنی نارنجک را کشیدم و مدت انفجار را روی یک دقیقه گذاشتم به امید اینکه سریع از آب بیرون میایم؛ اما موقع بالا آمدن راه را اشتباهی رفته بودم و به سیمخاردار برخورد کردم که نمیتوانستم بالا بیایم. به ساعتم نگاهی کردم و دیدم چند ثانیه بیشتر نمانده تا انفجار نارنجک.
در آن لحظه متوسل به امامزمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف شدم.
شهید محمود میگفت: برای یکلحظه چشمم را گشودم و دیدم بهاندازه یک راه عبور باریک سیمخاردار پاره شده و توانستم از آن طریق خودم را به خشکی برسانم.
از جمله وظایف پیروان و شیعیان در عصر هر امامی این است که ارتباط خود با امامزمانشان را حفظ کنند. در زیارت جامعه کبیره میخوانیم: ضَلَّ مَنْ فَارَقَكُمْ وَ فَازَ مَنْ تَمَسَّكَ بِكُمْ وَ أَمِنَ مَنْ لَجَأَ إِلَيْكُمْ؛ گمراه است، هر كه از شما جدا شود؛ و رستگار است، هر كه به شما در آويزد؛ و در امان ماند، هر كه به شما پناه آورد.
همانطور که در عصر یازده امام، مردم با اهلبیت علیهمالسلام ارتباط داشتند، در عصر غیبت هم باید این ارتباط باشد. چه امام حاضر باشد چه غایب، شیعه باید با امامش در ارتباط باشد. چون پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله فرمودند: مَنْ تَمَسَّكَ بِعِتْرَتِي مِنْ بَعْدِي كَانَ مِنَ الْفَائِزِين؛ هر كه پس از من به عترت من تمسّك جويد، از رستگاران است.
و آنچه از روایات و سیره ائمه اطهار علیهمالسلام برای ما باقیمانده است بهخاطر ارتباطات و رابطه مردم با ائمه علیهمالسلام است.
قطع این مرحله بی همرهی خضر مکن
ظلمات است بترس از خطر گمراهی
✍🏻نگارنده: حسین ابراهیمی (شین حاء الف)
✅ نشـراین پیامصـدقهجـاریهاست.
#راز_آرامش
@sh_hosein
enc_16872715408510326639627.mp3
5.58M
منو به حال خودم رها نکنیا
منو آقا تحبس دعام نکنیا
عرق شرمِ که رو صورت منه
منو شرمنده آدما نکنیا
🎙حسین ستوده
#بر_در_کوفتن_های_شبانه
@sh_hosein
جهاد آن بزرگوار در میدانهای مختلف، یک جهاد نمونه است.
در دفاع از اسلام؛
در دفاع از امامت و ولایت؛
در حمایت از پیغمبر؛
در نگهداری بزرگترین سردار اسلام، یعنی امیرالمؤمنین که شوهر او بود.
امیرالمؤمنین دربارهی فاطمهی زهرا(سلاماللَّهعلیها) فرمود:
«ما اغضبنی و لا خرج من امری».
یکبار این زن در طول دوران زناشویی، مرا به خشم نیاورد و یکبار از دستور من سرپیچی نکرد.
فاطمهی زهرا(سلاماللَّهعلیها) با آن عظمت و جلالت، در محیط خانه، یک همسر و یک زن است؛ آنگونه که اسلام میگوید.
#مقام_معظم_رهبری
#پدرانه
#فاطمیه
@sh_hosein
🌸 عنوان: راز آرامش...
📖بخش دوم
واژۀ "رابطه" در لغت به معنای بستگی، علاقه و پیوند آمده است.
این کلمه بر یک پیوند دوجانبه و دوطرفه دلالت دارد؛ یعنی دو فردی که با هم رابطه دارند، هر دوی آنها خواستار این ارتباط هستند، بنابراین، به دلبستگی یکطرفه به کسی ارتباط و رابطه صدق نمیکند.
همچنین برقراری پیوند و رابطه بین دو نفر که اصلاً یکدیگر را نمیشناسند ممکن نیست، بلکه ارتباط میتواند از جانب یکی از طرفین و با شناخت و علاقه و محبت او نسبت بهطرف دیگر آغاز شود و زمینهساز علاقۀ دوجانبه و پیوند دوطرفه بین آنها گردد.
در مورد ارتباط ما با امامزمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف، آن حضرت بهعنوان یک طرفِ این رابطه، ما را بهخوبی میشناسد، حضرت همۀ شیعیان را دوست دارد و نسبت به احوال همۀ آنها آگاه است.
امامزمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف خطاب به شیخ مفید فرمود: إِنَّا غَيْرُ مُهْمَلِينَ لِمُرَاعَاتِكُمْ وَ لَا نَاسِينَ لِذِكْرِكُم؛ ما نسبت به احوال شما بیتفاوت نیستیم و یاد شما را فراموش نمیکنیم.
امیرالمؤمنین علیهالسّلام میفرماید: إِنَّا لَنَفْرَحُ لِفَرَحِكُمْ وَ نَحْزَنُ لِحُزْنِكُمْ؛ ما در شادمانی شما شاد، و در اندوه شما اندوهگین میشویم.
وقتی شهید سید حسن ایزدهی شهید شد، گریههای مادرش قطع نمیشد. بعد از مدتی یکی از همسایهها خوابی دیده بود.
میگفت: امامزمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف را در خواب دیدم. فرمودند: به فلانی بگویید چرا اینقدر گریه و زاری میکند، حسن آقا پیش ماست و حالش هم خوب است.
این شناخت و علاقه و محبت در بالاترین درجه است.
شما در مورد کدام یک از دوستان خود چنین محبتی را سراغ دارید که همیشه و در همۀ احوال به یاد شما باشد و نسبت به شما احساس وظیفه کند و نسبت به اوضاعواحوال شما بیتفاوت نباشد؟
پس یک طرف این ارتباط؛ یعنی امامزمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف همیشه منتظر شیعیان و پیروان خود است، تا آنها نیز با یاد او معنای حقیقی رابطه را تحقق بخشند.
طرف دیگر این رابطه ما هستیم، مسلماً کسی که اصلاً امامزمان خود را نشناخته و یا بهدرستی او را نمیشناسد، اصولاً نمیتواند با او ارتباط داشته باشد.
چون هر فرد، ابتدا به فضایل و کرامات و زیباییهای روحی و اخلاقی و احیاناً جسمانی کسی آگاه میشود و بعدازاین آگاهی است که محبت و علاقهای نسبت به آن شخص در دل او ایجاد شده و در قلبش احساس تمایل به رابطه با او میکند و در مراحل بعد، احساس خود را با طرف موردعلاقهاش در میان گذاشته و احیاناً طرف مقابل هم اگر او را لایق محبت و دوستی دید، با او رابطه برقرار میکند.
ارتباط قلبی شهید عبدالحمید حسینی با امامزمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف خیلی قوی بود و میگفت، یکقدم به طرفشان برداری صد قدم به طرفت برمیدارند. این شهید عاشق امامزمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف بود و هنگامی که نام مبارک آن حضرت را میشنید بهعنوان احترام بلند میشد و ارادت خاصی به آن حضرت داشت.
همیشه توصیه میکرد در قنوت نماز بخوانید: «اَللَّهُمَّ اجْعَلْنِي مِنَ اَلْمُحِبِّين اَلْمَهْدِيِّ وَ اَلْمُنْتَظِرِين اَلْمَهْدِيِّ عجلاللهتعالیفرجهالشریف».
✍🏻نگارنده: حسین ابراهیمی (شین حاء الف)
✅ نشـراین پیامصـدقهجـاریهاست.
#راز_آرامش
@sh_hosein
شین حا الف...
https://eitaa.com/wahhaj
☝️🏻 این کانال تازه تأسیس هست.
یقینا از عضو شدن در این کانال پشیمون نخواهید شد.
صوتهای جدید و تصاویر جذاب و جدید
قطعا این صوت و عکسها رو جای دیگری پیدا نخواهید کرد.
4_6028501768378257375.mp3
19.1M
لعنت به دنیا که من رو از تو جدا کرد...
لعنت به اون که پشت درب خونه من سروصدا کرد...
🎙کربلایی وحید شکری
#فاطمیه
#بر_در_کوفتن_های_شبانه
@sh_hosein
🌱هر شب ۱۰۰ بار این ذکر رو بگیم:
●| یا زكّیُ الطّاهِرَ مِنْ كُلِّ آفَةٍ بقُدْسِهِ |●
@sh_hosein
گفتیم روضهی کوتاه برامون بخون
گفت اونجا که علی(ع) گفت:
تقصیر دست بستهی من شد،
حلال کن...
#فاطمیه
@sh_hosein
حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) از طرفی دختر عالیمقام پیغمبر است؛ دختری که پیغمبر دست او را میبوسد...
از طرفی بانویی دارای عصمت است؛ مرتبهی عصمت مرتبهی عجیبی است، منزلت فوقالعادهای است.
از طرفی همتراز علیّبنابیطالب است؛ علیّبنابیطالبِ با آن عظمت، علیّبنابیطالبی که چشم عالَم وجود شبیه او را بعد از پیغمبر مشاهده نکرده؛ فاطمهی زهرا(سلاماللهعلیها) همسرِ همتراز یک چنین شخصیّتی است.
از طرفی مادر چهار خورشید درخشان است که دو نفرشان امام معصومند و
از طرفی سرسلسلهی نسل مبارک پیغمبر اعظم است.
#مقام_معظم_رهبری
#پدرانه
#فاطمیه
@sh_hosein
🌸 عنوان: راز آرامش...
📖بخش سوم
اگر کسی بتواند ارتباط عمیق قلبی خود با حضرت را محکم کند که شایستگی حضور به ساحت مقدس ایشان را پیدا کند، قطعاً امکان چنین حضوری برای او فراهم است.
ارتباط با امامزمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف به دو صورت قابلتصور است: ۱. حضوری، ۲. قلبی.
📌وصال عاشقانه:
ارتباط حضوری وقتی ایجاد میشود که شخص به محضر امام، حضور فیزیکی پیدا کند. این قسم ارتباط نیز به دو گونه قابلتصور است:
الف): امام را ببیند ولی نشناسد:
این قسم به فرموده جناب محمد بن عثمان بن سعید عَمری برای همه امکان دارد و اتفاق میافتد: إِنَّ صَاحِبَ هَذَا الْأَمْرِ يَحْضُرُ الْمَوْسِمَ كُلَ سَنَةٍ فَيَرَى النَّاسَ وَ يَعْرِفُهُمْ وَ يَرَوْنَهُ وَ لَا يَعْرِفُونَهُ؛ امامزمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف هر سال در موسم حج شرکت میکند، او مردم را میبیند و میشناسد، ولی مردم او را میبینند و نمیشناسند.
برایناساس دیدن حضرت نهتنها امکان دارد، بلکه اتفاق هم میافتد، ولی شاید نتوان چنین چیزی را ارتباط نامید.
ب): امام را ببیند و بشناسد:
این امکان وجود دارد که اگر شخصی به لحاظ آمادگی معنوی و دوری از گناه، قابلیت و شایستگی داشته باشد، حضرت با او ملاقات کند، مگر اینکه مصلحتی در عدم ملاقات باشد.
جانباز شهید دکتر محمود رفیعی در سال ۱۳۸۴ چلهای را به نیت دیدار مجدد با امامزمان آغاز کرد. در روز آخر چله، پیرمردی را دید که او را به اسم صدا کرد و گفت: آقای رفیعی، امامزمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف به شما سلام رساندند و گفتند: دیدار ما فعلاً میسر نیست...
همچنین داستانهای زیادی از علما و بزرگان و اولیاءالله و شهدا نقل شده است که آنها خدمت حضرت رسیدند.
شهید مدافع حرم اسماعیل خانزاده در منزل خودشان یک تقویم دیواری داشتند که دورِ ۲۹ آذر که روز شهادتشان بود را خط کشیده بودند. در لای یکی از کتابهایشان بعد از ۸۰ روز از شهادتشان یک دستنوشته پیدا کردند، گفته بود:
خدایا اگر خلق تو نمیدانند تو میدانی که من در سال ۱۳۸۱ هجری شمسی در شب ۱۱ ماه رمضان توفیق ملاقات با حضرت حجت بن الحسن امامزمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف را داشتم.
برخیها امام عجلاللهتعالیفرجهالشریف را در حین ملاقات میشناختند و برخی دیگر بعد از ملاقات متوجه میشدند که در پیشگاه امامزمان خود بودند؛ اما ارتباط فقط منحصر به ارتباط حضوری به شکل ملاقات نیست، اگر چه این نوع ارتباط بسیار لذتبخش و مفید است، ولی بهراحتی نصیب هر کسی نمیشود. آنچه مهم است ارتباط قلبی و عمل به دستورات آن حضرت در عصر غیبت است.
✍🏻نگارنده: حسین ابراهیمی (شین حاء الف)
✅ نشـراین پیامصـدقهجـاریهاست.
#راز_آرامش
@sh_hosein