💢ادعاهای یک دروغگوی مشهور قابل اعتنا نیست
🔹یک مقام مطلع نظامی با تکذیب اظهارات رئیسجمهور سابق آمریکا درباره حمله موشکی ایران به پایگاه آمریکایی عینالاسد در عراق، گفت: «از فردی که اصلیترین شهرتش دروغگویی است، بیان مطالبی که غیر واقعی بودن آن بسیار واضح است، عجیب نیست.»
🔸وی گفت: «اضطراب شدید ترامپ در لحظه اعلام خبر حمله موشکی کشورمان به عینالاسد به قدری واضح بود که سوژه بیشتر رسانههای آمریکا شد.»
🔹وی با اشاره به تصاویری که رسانههای آمریکایی چند روز پس از حمله موشکی از پایگاه عینالاسد منتشر کردند و یادآوری مصاحبههای متعدد مقامات نظامی آمریکا درباره وارد شدن آسیبهای مغزی شدید به تعداد زیادی از نظامیان حاضر در پایگاه عینالاسد در اثر حمله موشکی ایران، تصریح کرد: «اگرچه مقامات آمریکایی برای حفظ حیثیت خود هیچگاه آمار واقعی تلفات را اعلام نکردند، اما مقامات پنتاگون به دفعات به آسیب مغزی حداقل ۱۰۹ نظامی اعتراف کردند.»
🆔http://rubika.ir/sh_tooba
🆔http://eitaa.com/sh_tooba
💢ابلاغ سیاستهای کلی توسعه دریا محور از سوی رهبر انقلاب
🔰حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل یکصد و دهم قانون اساسی و پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیاستهای کلی توسعه دریا محور را برای اقدام به روسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ کردند.
🔰براساس این ابلاغیه قوه مجریه موظف است با کمک مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه و با بسیج دستگاههای مسئول، برنامه جامع تحقق این سیاستها را، شامل تقدیم لوایح، تصویب مقررات و اقدامات اجرائی لازم در مهلت شش ماهه ارائه کند.
متن سیاستهای کلی توسعه دریا محور به این شرح است:
🔻دریاها و خصوصاً دریاهای آزاد و اقیانوسها از مواهب الهی و ذخایر و منابع سرشاری برای زمینهسازی رشد علم و فناوری، افزایش کار و ثروت، تأمین نیازهای حیاتی و تولید اقتدار و بستر مناسبی برای تمدنسازی میباشند. ایران با موقعیت ممتاز جغرافیایی و قرارداشتن بین دو دریا و برخورداری از هزاران کیلومتر سواحل و نیز جزایر و ظرفیتهای فراوان بر زمین مانده، لازم است با حضور مؤثر در ساحل، فراساحل، دریا و اقیانوس و بهرهگیری از آن به عنوان یک پیشران و محور توسعه کشور، برای احراز جایگاه شایسته منطقهای و جهانی در بهرهگیری از دریا اقدام کند. از این رو سیاستهای کلی توسعه دریا محور به شرح زیر تعیین میگردد:
🔹۱- سیاستگذاری یکپارچه امور دریایی و تقسیم کار ملی و مدیریت چابک و کارآمد دریا به منظور بهرهگیری حداکثری از ظرفیتهای دریا، برای احراز جایگاه شایسته جهانی و رتبه اول در منطقه.
🔸۲- توسعه فعالیتهای اقتصادی دریامحور و ایجاد قطبهای توسعه دریایی پیشران در سواحل، جزایر و پسکرانهها به گونهای که نرخ رشد اقتصادی در حوزه فعالیتهای دریامحور (اقتصاد دریامحور) طی ده سال همواره حداقل دو برابر نرخ رشد اقتصادی کشور باشد.
🔹۳- تسهیل و توسعه سرمایهگذاری و مشارکت داخلی و خارجی با ایجاد زیرساختهای لازم نرم افزاری و سخت افزاری (حقوقی، اقتصادی، زیربنایی و امنیتی)
🔸۴- تدوین طرح جامع توسعه دریامحور با پهنهبندی دریا، کرانه و پسکرانه و تعیین سهم و جغرافیای جمعیت، تجارت، صنعت، کشاورزی و گردشگری، خصوصاً در سواحل و جزایر جنوب و بالاخص سواحل مکران با تاکید بر هویت ایرانی-اسلامی طی حداکثر یک سال پس از ابلاغ سیاست.
🔹۵- بهرهبرداری حداکثری و بهینه از ظرفیتها، منابع و ذخایر زیست بوم دریایی با ممانعت از تخریب محیط زیست دریایی بخصوص توسط کشورهای دیگر.
🔸۶- تأمین و ارتقاء سرمایه انسانی و مدیریت متعهد و کارآمد و ایجاد پشتوانه علمی، آموزشی و پژوهشی برای توسعه دریامحور و زیست بوم نوآوری و فناوری دریایی.
🔹۷- توسعه همکاریهای اقتصادی، تجاری و سرمایهگذاری در طرحهای بزرگ مقیاس و دانش بنیان زیرساختی، تولیدی و خدماتی با کشورهای همسایه و سایر کشورها به منظور بهرهگیری از ظرفیتهای دریایی و حضور مؤثر در معابر بینالمللی و دستیابی به موقعیت قطبهای منطقهای.
🔸۸- افزایش سهم کشور در حمل و نقل دریایی و ترانزیت با ایجاد و تقویت شبکه حمل و نقل ترکیبی.
🔹۹- حمایت از سرمایهگذاران بومی و محلی در طرحهای توسعهای و حمایت از فعالان اقتصادی و بنگاههای کوچک و متوسط جوامع محلی در حوزههای مختلف از جمله صیادی، کشاورزی، صنعتی و گردشگری.
🆔http://rubika.ir/sh_tooba
🆔http://eitaa.com/sh_tooba
💢بریکس سلطه دلار را پایان میدهد
🔹«جو سالیوان» مشاور ویژه سابق شورای مشاوران اقتصادی کاخ سفید در دوره ترامپ گفت: «دلار آمریکا از سوی کشورهای عضو بریکس به علت توسعه برنامهریزی شده این گروه و تلاش برای تقویت استفاده از ارزهای ملی در مبادلات تجاری میان اعضای عضو با چالش فزایندهای مواجه است.»
🔸سالیوان در مقالهای که نشریه «فارین پالیسی» منتشر کرده، به این نکته اشاره کرده است که احتمالاً گروه بریکس حتی بدون یک ارز واحد، هژمونی دلار را در مبادلات جهانی از بین ببرد.
🔹بر اساس برآوردها، گروه توسعه یافته بریکس که سالیوان از آن به بریکس پلاس یاد میکند، تا سال ۲۰۴۰ نیمی از تولید ناخالص داخلی جهانی را تشکیل خواهد داد.
🔸گروه بریکس در حال حاضر از کشورهای برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی تشکیل شده است و ایران، عربستان، آرژانتین، مصر، اتیوپی و امارات نیز قرار است در ژانویه آتی به این گروه اضافه شوند.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🆔http://rubika.ir/sh_tooba
🆔http://eitaa.com/sh_tooba
💢بررسی آینده غزه در نشست محرمانه ژنو
🔹منابع فلسطینی گزارش دادند ژنو سوئیس در روزهای گذشته میزبان نشستی محرمانه با مشارکت طرفهای اروپایی، آمریکایی و فلسطینی بوده است.
🔸این نشست محرمانه با هدف تعیین سرنوشت آینده نوار غزه برگزار شده است و طرفین به بحث در مورد تمهیدات سیاسی و امنیتی این باریکه در دوره پس از جنگ پرداختهاند.
🆔http://rubika.ir/sh_tooba
🆔http://eitaa.com/sh_tooba
1116.pdf
2.31M
🗞 صبح صادق شماره 1116 منتشر شد
📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده ویژه با نام «بنگاه داری»؛ نگاهی به خلأ قانونی در نظام بانکی ایران را همینجا بخوانید.
🔹نسخه الکترونیکی هفته نامه صبح صادق، یکشنبهها صبح در پایگاه اینترنتی و پیشخوانهای مجازی منتشر میشود
🆔http://rubika.ir/sh_tooba
🆔http://eitaa.com/sh_tooba
💢خط القای ناامیدی
🔹احزاب سیاسی را میتوان بازیگران اصلی میدان انتخابات دانست که بیش از دیگر بازیگران در شکلگیری روندهای انتخاباتی نقشآفرین هستند. در این میان، شاید مهمترین رسالت احزاب و گروههای سیاسی آن است که افکار عمومی را به سمت مشارکت حداکثری در انتخابات سوق دهند. نگاه امیدوارانه آنان به آینده کشور میتواند امید را در جامعه تقویت کند. پاسخ آنان به پرسشها و ابهامات سیاسی میتواند اذهان جامعه را به سمت حقیقت امور و زحماتی که دولتمردان برای اصلاح و بهبود زندگی مردم کشیدهاند، سوق دهد و اجازه ندهد بدخواهان و دشمنان این سرزمین میداندار شده و از طریق رسانههایی که متأسفانه فراگیر شده و به سادگی در اختیار همگان قرار گرفته است، با تحریف واقعیات و وارونه کردن حقیقت، گرد ناامیدی و یأس را بر اذهان جامعه بپاشند.
🔸در این میدان، جریان اصلاحطلب در عرصه کمک به رونق انتخابات و تقویت مشارکت، در طول هفتههای اخیر نمره قبولی نمیگیرد. این جریان از دوگانهای رنج میبرد که حاصل آن تناقض در مواجهه با انتخابات است. از یک سو به دلایل متعدد، از جمله عملکرد و کارنامه ضعیف در دوران حاکمیت دولت مورد حمایتشان، نابسامانی تشکیلاتی، تضعیف پایگاه اجتماعی، اسیر شدن در دست جریانهای استحاله شده رادیکال، نداشتن برنامهای مشخص برای اداره امور و حل مشکلات کشور و... طیفی از اصلاحطلبان حضور در عرصه انتخابات را چندان مقرون به نتیجه نمیداند و خود را بازنده میدان میبیند (هرچند تلاش دارد تا این ناکامی را به گردن دیگران انداخته و با فرافکنی نظام و شورای نگهبان و... را متهم کنند)؛ لذا با قهر با انتخابات به شرکت در این آوردگاه تمایل ندارند.
🔹نکته تأسفبرانگیز آنکه طیف قهری و تحریمی، نه تنها خود در انتخابات شرکت نمیکند، بلکه با القای یأس و ناامیدی تلاش دارد افکار عمومی را نیز به ترک انتخابات دعوت کند. این جریان نه تنها کمکی به گرهگشایی اذهان جامعه نسبت به انتخابات نمیکند، بلکه خود به عاملی برای شیوع اتهامات و دروغپردازیها بدل شده است. کافی است مروری بر رسانههای در اختیار این جریان بیندازید تا ببینید روزانه چند پیام و نوشته از این جریان منتشر میشود تا از میل مردم به انتخابات بکاهد! حتی طیف اعتدالی از اردوگاه اصلاحطلبان که با عقلانیت سیاسی به استقبال انتخابات رفتهاند نیز از طعن و اتهام این جریان مصون نمانده و تلاش شده است تا از انگیزههای آنان نیز کاسته شود.
🔸به هر حال انتخابات با مشارکت پرشور مردم برگزار خواهد شد و در این میان آنهایی که برخلاف منافع ملی برای سرد شدن انتخابات تلاش کردهاند، سرشان بیکلاه خواهد ماند.
✍🏻مهدی سعیدی
#حرفروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🆔http://rubika.ir/sh_tooba
🆔http://eitaa.com/sh_tooba