211.pdf
584.7K
📝🍃
🍃
•[ #نهضت_روشنگری_ثامن 🎤 ]•
💠 #یادداشت
✅ موضوع:
مهمترین تجربه دولت روحانی
✍️ دکتر یدالله جوانی
🍃🌻🍃
🖇 #روشنگری #ثامن
📎 #روحانی
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba
🌐 ۳۱ کشته و زخمی در حمله تروریستی به سامراء
🔻یک تروریست وابسته به داعش دیشب در یک مراسم عزاداری در شهرستان یثرب واقع در جنوب استان صلاح الدین عراق که برای یک جوان غرق شده در رودخانه برگزار شده بود، عملیات انتحاری انجام داد.
🔻یک منبع امنیتی عراق به شبکه الغدیر گفته که در این حمله انتحاری، ۱۱ نفر کشته و حدود ۲۰ نفر هم از میان نیروهای امنیتی و شهروندان زخمی شدند.
🔻برخی منابع خبری هم از وقوع آتش سوزی در مقر استخبارات در شهر مقدس کربلا خبر دادند.
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba
♨چرا مذاکرات به نتیجه نرسید؟
* وزیر امور خارجه کشورمان، ۲۹ تیرماه و در ششمین سالگرد تصویب قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل نامهای به دبیرکل این سازمان ارسال کرد و جمعبندی از مجموع بدعهدیهای طرفهای غربی را یادآور شد؛ اما سؤال اساسی این است که چرا مذاکرات هستهای علیرغم توافق صورت گرفته، هیچگاه به نتیجه مطلوب نرسید.
👈 گزاره های تحلیلی
⬅️ زمانی پاسخ به این سؤال میتواند منطقی گردد که به راهبرد آمریکاییها در قبال ایران پی ببریم و بدانیم از اساس در چه محیطی بازی کردهایم. راهبرد آمریکاییها در مواجهه با ایران همواره تحریم پایه بوده است. بر همین اساس است که آمریکا به هیچعنوان حاضر نیست ساختار و معماری تحریمهای خود را در مذاکرات نابود سازد.
⬅️ لغو تحریم در محاسبات گردانندگان کاخ سفید به منزله نابودسازی زیرساخت تمامی تحریمهاست؛ چیزی که آمریکاییها را در رقابت راهبردی با ایران خلع سلاح میکند.
⬅️ این راهبرد برای آمریکاییها زمانی مؤثر واقع گردید و بر آن پافشاری کردند که دانستند، هندسه ذهنی دولتمردان کشورمان بر پیوند میان اقتصاد با سیاست خارجی گره خورده است و راهحل جایگزینی ندارند.
⬅️این ادراک از محیط ذهنی دستگاه اجرایی کشور باعث گردید آمریکاییها جمهوری اسلامی را همواره در یک محیط پرفشار نگه داشته و با گروگان گرفتن اقتصاد، ایران را وادار به امتیازدهی بیشتر نمایند.
⬅️ بدعهدی، تاکتیک آمریکائیها برای حفظ گفتوگو و امتیازخواهی بیشتر بود؛ بر همین مبنا هیچگاه حاضر به برداشتن تحریمها نشدند. حتی در روند مذاکرات کنونی وین نیز آمریکاییها حسن نیت نشان ندادند. آنها حاضر به لغو تحریمها و دادن تضمین برای عدم خروج مجدد از برجام نشدند و از همه مهمتر اینکه مذاکرات وین را برای مذاکرات آتی و پیوند زدن آن با حوزههای منطقهای و موشکی دنبال میکردند.
👈 جمعبندی
روند مذاکرات هستهای، قبل و بعد از برجام، نشان میدهد که آمریکاییها در راهبرد خود چسبندگی بسیاری به تحریمها دارند. به عبارتی اگر راهبرد آمریکا از تحریم تهی گردد، از اساس در مواجهه با ایران فاقد راهبرد میشود؛ بر همین مبناست که مذاکرات هیچگاه به نتیجه مطلوب نرسید و ایران از آن منتفع نشد؛ حتی آن زمانی که توافق برجام حاصل گردید. راه پایبند نمودن آمریکا به تعهدات خود و دستیابی به یک توافق مطلوب، هزینهمندسازی رفتار آمریکاییهاست. اگر هزینه برای آمریکا بالا رود، در مقابل کسب فایده کمتر، امتیاز داده و تن به تعهدات عملی و واقعی میدهد.
✍احمد بنافی
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba
♨ تجربه بیاعتمادی به غرب!
*رهبر معظم انقلاب در آخرین دیدار هیئت دولت دوازدهم (۱۴۰۰/۰۵/۰۶) بر لزوم استفاده آیندگان از تجربههای این دولت اشاره کردند و در ادامه، به نکاتی ارزشمند در خصوص تجربه بیاعتمادی به غرب اشاره کردند.
👈 گزارههای تحلیلی
1⃣ «در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد»؛ مهمترین و گرانبهاترین تجربهای که در مدتزمان هشتساله دولت آقای روحانی به وجود آمد، اثبات درستی کلام و تحلیل رهبری معظم انقلاب در بیاعتمادی به آمریکا و غرب و باور به این نکته بود که ملتها زمانی میتوانند به توسعه و پیشرفت برسند که تنها به توان و اندوختههای خود متکی باشند.
2⃣ البته این تجربه بارها در طول این چهار دهه از انقلاب برای مردم ما به بوته آزمون درآمده بود، اما برخی مسئولان و سیاسیون که غرب را مدینه آرزوهای خود میدانند، این تجربه را دوباره تجربه کردند! و صدالبته هر بار این گزاره محکمتر شده است؛ بنابراین، دولتها و مسئولان آینده حجتی برای آزمودن مجدد غرب ندارند و نباید حل مشکلات کشور و رونق تولید و اقتصاد را به نتیجه احتمالی مذاکرات منوط و مشروط نمایند.
3⃣«غربیها نهتنها به ما کمک نمیکنند بلکه هر جا بتوانند ضربه میزنند»؛ این تجربه حاصل ۴۰ سال هماوردی نفسگیر انقلاب و جمهوری اسلامی و ملل مظلوم به پا خاسته با آمریکا و دنبالههای اروپایی و منطقهای آن در غرب آسیاست و همین امروز نیز جریان دارد. هر زمان و هر جا قوی ظاهر شدیم، توانستیم از سد موانع و کارشکنیهای آنها عبور کنیم ولی هر جا اعتماد کردیم از کوچکترین امکان و فرصت، بیشترین ضربه و فشار را متحمل شدیم. قصه خودکفایی ایران در مسئله بنزین بزرگترین شاهد مثال این فرمول غربیهاست.
4⃣تجربه اخیر دولت آقای روحانی نمایشگاهی شد برای اثبات درستی ادعاها و گزارههای امامین انقلاب درباره بیاعتمادی به بیرون از مرزها و ضرورت ایستادن روی پای خود: «هر جا از آنها قطعنظر کردید، پیشرفت کردید». این موضوع در مورد همین مذاکرات اخیر و موضع عنادآمیز بایدن بر سر احیای برجام نافرجام نیز صادق است.
👈 نکته پایانی
هنوز هم در داخل بعضی افراد و جریانهای سیاسی و حتی برخی دولتمردان کنونی بهجای بهرهگیری از این فرصت و تجربه، برای رسوا کردن سیاستهای ظالمانه و خباثت آمیز آمریکا، آن را تطهیر کرده و توپ تقصیرات را در احیا نشدن برجام به زمین خودیها شوت میکنند! درحالیکه شروط ایران طبیعی بوده و منطق، مواجهه با کشوری است که ابایی از پیمانشکنی ندارد؛ اما تجربه راهبردی زمانی است که این جماعت غربزده به تعبیر اقبال لاهوری از خواب و سراب گران اعتماد به آمریکا برخیزد!
✍فتحالله پریشان
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 برگزاری آخرین نشست ستاد ملی مقابله با کرونا در دولت دوازدهم
🔻روحانی: در روند مقابله با کرونا نیروهای مسلح با همه توان به صحنه آمدند و اگر این یاری و کمک نبود ما به این نقطه نمی رسیدیم
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه
🌀 باسلام و عرض تبریک اعیاد خصوصا سالروز میلاد با سعادت امام کاظم علیه السلام این روزها دوستان سوالات زیادی را در خصوص طرح نمایندگان محترم مجلس موصوف به "طرح صیانت فضای مجازی" مطرح میکنند که در ادامه چند خطی را جهت استحضار تقدیم میکنم:
🔻 در خصوص طرح، قرار است به صورت تخصصی در کمیسیونی ویژه در مجلس به صورت علنی بررسی شود. مثل سایر طرحهای نمایندگان، موافق و مخالف و کارشناسان نظر میدهند و در پایان، مصوبه به شورای نگهبان میرود.
🔹 در این خصوص شورای نگهبان متفاوت از سایر طرحهای مجلس که فقط بررسی از لحاظ تطبیق با قانون اساسی و شرع و اسناد بالادستی دارد، دو اقدام دارد یک بررسی از نظر لزوم اصل ۸۵ ای شدن و بررسی در کمیسیون دومی تطبیق.
🔸 برخی به پیشواز مخالفت با موضوعی رفتهاند که هنوز تصویب نشده و آینده آن در گرو بحثهای کارشناسی است.
🔹 لازم به ذکر است پس از انتقادات، طرح تغییرات زیادی داشته است به صورتی که برخی طراحان اعلام نمودهاند ۷۰ درصد با طرح اولیه، تغییر یافته است و ان شاء الله با بررسی علنی و علمی آن در کمیسیون ویژه و دعوت از کارشناسان و کارآفرینان، طرح نهایی با بیشترین قدرت اقناع به تصویب برسد.
🔺 همچنین درصورت تصویب و تایید شورای نگهبان، طرح آزمایشی است و نظرات کارشناسان بازهم میتواند طرح را تغییر دهد.
🖋 علیرضا امیدوار
#روشنگری
#ثامن
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba
🍀
🇮🇷🌸
0102.pdf
169.4K
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
💢 موضوع: تجربه بیاعتمادی به غرب!
✍️ فتحالله پریشان
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ثامن
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba
🍀
🇮🇷🌸
14.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🎥 #نماهنگ
🌀 موضوع: زیبای «جــام صبــر»
🍃🌻🍃
🔻ویژه ولادت باسعادت امام موسی کاظم علیه السلام
#روشنگری
#ثامن
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba
🍀
🇮🇷🌸
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کی میتونه ۳ نفر رو همزمان از مرگ حتمی نجات بده؟😳
⚠️میدونستید یه کسی هست که با یه کار ساده هر چند وقت یه بار، میتونه ۳ تا آدم رو که احتمال مرگشون زیاد هست را نجات بده!
🍃🌹۹ مرداد ؛ روز ملی اهداء خون
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba
📸 تصویری از ۲ نفتکش ایرانی در حال حرکت ازکانال سوئز؛ این نفتکش ها حامل ۱.۵ میلیون بشکه نفت می باشند.
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba
⁉️دروغ قطع اینترنت از کجا سازمان دهی شده؟!
🔰در ماجرای مطرح شدن طرح مجلس برای حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی، رسانه های رسمی و افراد بدون هیچ منع و قیدی #دروغ_قطع_اینترنت را به ابزاری برای تشویش اذهان عمومی تبدیل کرده اند که موارد زیر درباره این موضوع قابل توجه است:
۱. هیچ طرحی در مجلس تصویب نشده بلکه نمایندگان مجلس یک پیشنویس پیشنهادی برای حمایت از کاربران و سرویسهای فضای مجازی ارائه دادند که با توجه به تخصصی بودن آن مقرر شده به جای بررسی و رای گیری در صحن مجلس، در کمیسیونهای تخصصی بررسی شود. پس این همه جنجال برای چیست؟
۲. همین پیش نویس تصویب نشده می گوید: کاربران فضای مجازی در صورت انتشار محتوایی که جرم باشد هم مجرم محسوب نمی شوند و مسئولیت با پلتفورم هاست،
این حمایت از حریم و حق کاربران اینترنت کجا و #دروغ_قطع_اینترنت کجا؟
۳. همین پیش نویس تصویب نشده می گوید: پیامرسان ها، شبکه های اجتماعی و اپراتورهای تلفن همراه و اینترنت موظف هستند به جای گرفتن پول از مردم، به مردم بابت محتوایی که در فضای مجازی تولید می کنند پول بپردازند! چون اگر همین فیلمها و عکسهای تولیدی مردم نباشد اساسا حیات شبکه های اجتماعی معنا ندارد و بسته های اینترنتی شرکتها فروش نمی رود! پس باید به مردم به عنوان تولید کننده محتوا پول بپردازند! این کجا و #دروغ_قطع_اینترنت کجا؟؟
۴. همین طرح تصویب نشده می گوید: همه پیامرسانها و شبکه های اجتماعی خارجی نه تنها فیلتر نمی شوند، بلکه می توانند در ایران نمایندگی داشته باشند. این یعنی زمینه رفع فیلتر حتی توییتر و تلگرام. این کجا و #دروغ_قطع_اینترنت و #دروغ_فیلتر_اینستاگرام کجا!
۵.همین پیشنویس تصویب نشده می گوید: اینکه الان یک وزیر (ارتباطات) می تواند هر وقت که صلاح دید درباره مسائل فضای مجازی کشور مثلا قطع اینترنت تصمیم بگیرد اصلا منطقی نیست و باید یک شورای متشکل از همه قوا و مجموعه های ذیصلاح با خرد جمعی و تخصصی تصمیم گیری کند! این کجا و #دروغ_قطع_اینترنت کجا؟؟
۶. اینکه در ایران راه اندازی یک مغازه نیاز به قانون و مجوز دارد پذیرفته است اما وضع نسخه بسیار پیش پا افتاده تری نسبت به قوانین سختگیرانه امنیت و حاکمیت سایبری که در جهان در حال اجرا هستند، برای حفاظت و ساماندهی و تقویت فضای مجازی ایران می شود ناحق!! (مثالهای زیادی از اختیارات حاکمان و قوانین مربوط آن در دنیا از جمله آمریکا وجود دارد. می دانستید اگر رئیس جمهور آمریکا بدون کسب اجازه از احدی، اگر فقط تشخیص بدهد در فضای مجازی هویت آمریکا مورد تهدید است می تواند تمام اینترنت آمریکا را تا مدتها قطع کند؟)
۷. مسئله رسیدگی به وضعیت پیامرسانها و شبکه های اجتماعی شاید کم اهمیت ترین بخش این طرح باشد. اصل این طرح اساسا در ارتباط مستقیم با مردم و کاربران نیست. حفاظت و صیانت از مرزهای مجازی برای کنترل و نظارت از ورود و خروج اطلاعات از بخش های مهم طرح است.
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba