✔سهگانه فریب، انحراف و تحریف
تکاپوی دشمنان برای فریب، انحراف و تحریف در چند دهه گذشته همواره از سوی امام خامنهای مطرح و بدان هشدار داده اند تا جایی که در سخنان اخیر مقابله با تحریف را پایانبخش همه تهدیدها و حتی تحریم دانستند.
تحریف به دو شکل لفظی یا معنوی در مقدسات و موضوعات حیاتی دینی، انقلابی و هویت ملی صورت میگیرد.
این رویکرد سه عامل میتواند داشته باشد:
یکی عداوت دشمنان از روی دشمنی و کینهتوزی
دوم اسطورهسازی که حسی دیرینه در بشر است
و سوم عامل دوستی و عشق افراطی که از سوی دوستان نادان و سادهلوح صورت میپذیرد.
هر سه نوع در نهضت عاشورا، انقلاب اسلامی و نهضت انتظار به چشم میخورند.
شهید مطهری میگوید: «عدهای آمدند گفتند گریه بر امام حسین(ع) ثوابش آنقدر زیاد است که از هر وسیلهای برای این کار میشود استفاده کرد...
دستگاه امام حسین(ع) از دستگاه دیگران جداست. اگر اینجا دروغ گفتی بخشیده است، جعل کردی، بخشیده است، تحریف کردی بخشیده است... درنتیجه یک افرادی در این قضیه دست به جعل و تحریف زدهاند که انسان تعجب میکند».
شهید مطهری معتقد است که درباره نهضت حسینی(ع) دو نوع تحریف معنوی بسیار عجیب و ماهرانه انجامشده است.
اول: تحریفاتی که در هدف قیام صورت گرفته تهمت به امام حسین(ع) و برگرفته از معتقدات مسیحیت است اینکه: حسین بن علی قیام کرد که کشته بشود برای اینکه کفاره گناهان امت باشد
دوم: تحریفی که در تفسیر حادثه کربلا رخ داده: گفتند اینیک دستور خصوصی به امام حسین (ع) بود که تو برو و کشته شو، بنابراین، چنین دستور خصوصی، مربوط به شخص امام حسین(ع) است و به مردم ارتباط ندارد یعنی قابل پیروی نیست. درحالیکه حرکت امام حسین الگو و مکتب عملی است برای کسانی که در چنین شرایطی قرار بگیرند.
انقلاب اسلامی ایران نوعی تحول همهجانبه و عظیم و الهامبخش در جهان پدید آورد که جبهه استکبار از رویارویی با آرمانها، ارزشها، پیامها و پیامدهای آن عاجز است بنابراین بهناچار دست به دامن اولاً فریب، تحریف و انحراف شدند و ثانیاً مسلمانان استحاله شده، فارغالتحصیلان ایرانی از دانشگاههای غربی، عناصر و جریانها و محافل مرعوب، نفوذی و ورشکسته داخلی را به خدمت گرفته تا از این طریق در مقدسات دینی، روندها و ارزشها و نقاط عطف انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و معرفت دینی، نقاط قوت فرهنگ و هویت ملی، پیشرفتهای خیرهکننده درونزا در نظام جمهوری اسلامی تشکیک و تحریف ایجاد کند تا بتواند با انحراف در اسلام و در مسیر انقلاب انتقام خود را بستاند. البته به لطف ستون پنجم یعنی عوامل یادشده در این رابطه توفیقات زیادی هم به دست آوردهاند و شبکه گستردهای را با خود همراه کرده است.
دشمن در شیطنت خویش از حربه فریب استفاده میکند، فریب امویان و عمروعاص برای مسلمانان بیبصیرت آنچنان تحریف و انحرافی ایجاد کرد که هنوز هم آثار زیانبار و گمراهکنندهاش پابرجاست.
فریب روشنفکران و تحصیلکردههای ایرانی و عناصر بهاصطلاح ملی که در تاریخ معاصر ایران آنان را در مقابل مذهب، علمای دین، فرهنگ ملی و استقلال خواهان ایرانی قرار داد. فریب و انحراف در قالب تکنوکراسی که در روند انقلاب انحراف ایجاد کردند و نظام اقتصادی و سیاسی آشفتهای را رقم زدند و دشمن را امیدوار نمودند.
در همه این موارد از حربه شیطانی تحریف استفاده کردند. در فتنههای سیاسی چلۀ اول انقلاب از هر سه عامل تحریف، انحراف و فریب بهره جستند و بدینوسیله در مسیر نهضت الهی موانع و سرعتگیرهایی شکل گرفت و هزینههای زیادی تحمیل کردند و ذهن بسیاری از جوانان و نوجوانان را نسبت به حقانیت انقلاب و مقدسات آن و دستاوردها و نقاط قوتش بدبین و بیاعتماد ساختند. درنتیجه چنین القا میکنند که راهی جز اعتراض، اغتشاش و همسویی با دشمن برای جوانان باقی نمانده است.
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba
هدایت شده از مطالب
3.doc
39.4K
سخه word
✳️ اختصاصی / تلخیصی از نکات مهم کتاب "خدمات متقابل اسلام و ایران " ( اثر شهید مرتضی مطهری)
✏️ به قلم حجت الاسلام و المسلمین جلالی اصل
🛑 بخش سوم: ناسیونالیسم
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح_شهید_کمالی
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba
پاشنه آشیل مجلس شورای اسلامی
دوره جدید مجلس شورای اسلامی در شرایط حساس، پیچیده، پرالتهاب و پر انتظاری شکل گرفته است. مشکلات معیشتی و ولنگاری بازار و رهاشدگی قیمتها سبب شده تا چشمها به قانونگذاری و نظارت و ابتکار عمل مجلس دوخته شود. مجلسیها میتوانند تأثیرگذار باشند و نقش مجلس در بسیاری از امور تعیینکننده است و در رأس امور تکیه دارد.
درک صحیح از این جایگاه و باور به آن و اقدام انقلابی و ایثار در این راستا از لوازم توفیق است. بااینحال باید نسبت به آنچه پاشنه آشیل تلقی میشود با بصیرت، درایت، وقف شدن کردن خویش برای خدمت، رویکرد جهادی و طرحهای کارشناسی عمیق و دقیق عبور نماید.
البته چهار رکن رویکرد رئیس محترم مجلس شورای اسلامی دکتر قالیباف شامل «شفافسازی، مردمی سازی، هوشمند سازی، کارآمد سازی» نسخه قابل قبولی برای برونرفت از وضع موجود و کاهش فشار معیشتی و ساماندهی اوضاع میباشد.
مجلس باید پناهگاه مردم، سخنگوی مردم و مدافع آحاد جامعه باشد. مجلس میتواند مطالبه حیاتی رهبر حکیم انقلاب مبنی بر کاهش یا قطع وابستگی بوده به نفت را سردست بگیرد و جامه عمل بپوشاند تا افتخاری که چهار دهه زمین مانده است را نصیب خود سازد. علاوه بر آن امنیت و آرامش را از رانتخواران، ویژه خواران، مافیا و باندهای قاچاق، آقاها و آقازادهها و امثال آنان سلب نماید و طعم انقلابی گری را بیشازپیش در ذائقه مردم بچشانند.
به نظر میرسد پاشنه آشیل این مجلس در چند محور قابلتوجه است. رویکرد احتمالی سیاسیکاری و افراطیگری سیاسی، طرحهای غیرکارشناسی و ناپخته و سطحی، نطقها و نظرات احساسی و بهدوراز عقبه خبرگی، غفلت از پژوهش محوری، حاشیهسازی و یا مشغول شدن به حاشیهسازی دیگران، تأخیر انداختن نظارتها، غفلت از تسریع در قانونگذاری و مواجه بودن با قوانین دستوپا گیر و مقررات ناکارآمد و امثال آنها میباشد که باید نسبت به آنها اهتمام جدی و بیوقفه داشته باشند.
هیأت رئیسه از رویگردانی مردم از تجربه هیأت رئیسه سابق و عبرتهای ناشی از آن توجه مضاعف مبذول دارند و از بازیهای سیاسی معطوف به قدرت پرهیز نمایند. یکی از آفتهایی که مسئولان و نخبگان را بهزانو درمیآورد و با ادبار مردم مواجه میسازد این است که خداینکرده قدرت برای کسی اصالت پیدا کند. در این صورت برای رسیدن به قدرت و یا حفظ و ماندگاری قدرت فردی و جناحی به هر کاری دست میزند و برای او قدرت در جایگاه هدف مینشیند و هر وسیله در مسیر آن توجیهپذیر شده و به وادی سکولاریسم خواهد غلطید و دیانتش بهتدریج تحتالشعاع قدرتطلبی قرار خواهد گرفت.
بنده البته علاقه تمایل ندارم از برخی ادبیات در نقادی استفاده کنم لکن برخی سخنان اخیر ناجوانمردی را به حد اعلی میرساند.
امروز چهارشنبه 15 مرداد رئیسجمهور در راستای رویه جاری دولت مبنی بر حاشیهسازی، فرافکنی و عملیات روانی نسبت به سایر قوا که تخصص اصلی ایشان میباشد اعلام کرد «این هفته در جلسه سران قوا به نتیجه نرسیدیم و قرار شد یکشنبه آینده ادامه جلسه را داشته باشیم تا اگر به دولت کمک کنند دست دولت باز شود». این شیوه البته رویه همیشگی تیم کاملاً امنیتی دولت است و در راستای تحریف حقایق، فریب و انحراف افکار عمومی از واقیات دولت، چنین القا میکند که دست دولت بسته است و نمیگذارند دستش در حل مشکلات باز شود. مردم عزیز ما البته 7 سال است که ناتوانی دولتمردان، سوء مدیریت، شیفتگی به تسلیم، بیتدبیری و بیتفاوتی نسبت به خواستهها و نیازهای عمومی را مشاهده کرده و با این سخنان خام نمیشوند اما مردودی لیبرالها در انجام وظیفه حتی برای هواداران سابقشان آشکارتر خواهد شد. خداوند متعال بهترین قضاوت کننده است.
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba
#بصيرت؛
هيروشيماي معيشت
محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در صفحه اينستاگرام خود درباره حادثه هولناك بيروت نوشت: انفجار كم سابقه بيروت كاملا مشكوك است و با رفتارهاي امريكايي اسراييلي سالهاي اخير هماهنگي و سنخيت دارد. با اين فرض حكايت انفجار بندر اقتصادي بيروت از دو منظر مهم جاي تامل دارد: از زاويهاي جايگزيني جنگ اقتصادي به جاي جنگ نظامي و از طرف ديگر راهبرد تهديد معيشتي به جاي استفاده از بمب اتم است.
ميتوان سياست اسراييل و امريكا را هيروشيماي معيشت و يا گندم ناميد؛ زيرا در حادثه بيروت و حوادث مشابه بيشترين مسالهاي كه به عنوان پيش نياز افزايش فشار بر مردم مورد تهديد و آسيب، واقع شده معيشت و قوت مردم بوده است.
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba
🔴 #لبيك_يا_خامنه_اي ترند سوم جهان در توییتر
🔹بعد از آنكه روز گذشته در كارزار توئيترى «لبيك يا خامنه اي» كليدواژه #لبيك_يا_خامنه_اي ترند نخست توئيتر فارسى شد، با رقم خوردن آمار جالب توجه «۴۰ هزار محتوا در هر ساعت» و ادامه انتشار مطالب متنوع درباره رهبرانقلاب و جايگاه ولايت فقيه و تاكيد بر ادامه راه غدير، اين كليدواژه «ترندسوم» توئيتر جهانى شد.
🔹اين درحالى است كه شبكه توئيتر مانند آنچه درتجربه هاى قبلىِ ترندينگ مفاهيم اسلامى انقلابى عمل كرده، با معرفى كليدواژه هاى انحرافى پرشمار، به مقابله با كليدواژه اصلى اقدام كرد كه عملا موجب حذف هزاران پست ذيل كليدواژه اصلى شد.
با مشارکت ده ها هزار کاربر از اقصا نقاط جهان و انتشار بیش از ۵۰۰ هزار محتوا، كمپين «لبيك يا خامنه اي» تا شامگاه شنبه روز عيدغدير ادامه دارد.
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba
احیای جهاد تبیین
👈 یکی از فعالیت های بسیج برگزاری جلسات تبیینی و روشنگری است که با محوریت مساجد و پایگاه ها نسبت به رفع شبهات و ارتقای شناخت و بصیرت افراد اقدام میشود، اما چند ماه است که به خاطر کرونا این جلسات تعطیل شده، ولی جنگ تبلیغی امپراطوری رسانهای دشمن و ایادی داخلی آنها در قالب جریان تحریف، دائماً مشغول عملیات یاس آفرینی، اعتماد زدایی و اختلاف افکنی هستند، لذا ضرورت احیای جهاد تبیین غیر قابل انکار است.
فضای مجازی امکان احیای جلسات تبیینی بسیج را می دهد، فقط همت فرماندهان پایگاه ها را می طلبد که اعضای خود و اهالی مسجد محل را در قالب یک کانال مجازی ( در یکی از شبکه های داخلی و ترجیحا روبیکا)، عضو نمایند و یکی از هادیان سیاسی یا روشنگران و یا مربیان به صورت هفتگی یا دو هفته یکبار در حد ۲۰ دقیقه بر اساس محورهایی که در کانال معیار ارائه میشود، به صورت فایل صوتی مطلب ارائه نمایند و ۲۰ دقیقه هم به سوالات اعضای کانال که به صورت نوشتاری برای آنها در همان کانال ارسال میشود، جواب دهد.
قطعاً جهاد تبیین در قالب مجازی بسیار ساده تر از جهاد اکبر و جهاد اصغر است و مباد که در این جهاد، شرمنده امام امت شویم که به صراحت فرمودند: جوانان انقلابی، ایران را از محاصره تبلیغاتی دشمنان نجات دهند که شکست جریان تحریف، قطعاً به شکست تحریم منجر خواهد شد.
انشاالله
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba
✅ رمزگشایی از اظهارات نخست وزیر لبنان درباره انفجار بیروت
🔹انفجار مهیب عصر سه شنبه بیروت چنانچه در خبرهای اولیه عنوان شد، مربوط به آتش سوزی در یک انبار نگهداری مواد اولیه تولید اقلام محترقه بوده که با سرایت آتش به محل دپوی حدود ۲۷۰۰ تن نیترات آمونیوم، رخ داده است.
🔹شب گذشته «حسان دیاب» نخست وزیر لبنان در اولین واکنش رسمی نسبت به وقوع انفجار بصورت کاملا هوشمندانه بر ضرورت بررسی علت وقوع انفجار تأکید کرد و گفت: نمیخواهیم که زود گمانهزنی کنیم، اما اجازه نخواهیم داد عاملان وقوع این فاجعه بدون مجازات باقی بمانند.
🔹اظهارات دیاب نشان میدهد که او این رخداد را دستکم از نقطه نظر زمینههای بروز آن، یک تصادف تلقی نمیکند و بر مجازات مسببین آن تاکید دارد.
🔹به گفته برخی منابع لبنانی، در سال ۲۰۱۴ و در جریان جنگ داخلی سوریه برخی افراد از جمله «اشرف ریفی» رییس پیشین سازمان اطلاعات داخلی لبنان که از جریان معارضه مسلح ضد حکومت قانونی «بشار اسد» حمایت میکردند، اقدام به ورود مواد اولیه لازم برای مواد منفجره کردند که این محمولههای بزرگ کشف، توقیف و در بندرگاه انبار شد.
🔹گروههایی که این افراد به آنها وابستهاند به صورت تاریخی بر بندرگاه بیروت تسلط دارند و شاید به همین دلیل است که مواد منفجره خطرناک بدون رعایت استانداردهای ایمنی در بندر، انبار شده است.
🔹صرف نظر از اینکه صهیونیستها و آمریکاییها نقشی در این حادثه داشتهاند یا نه، بیشترین نفع از این واقعه دلخراش نصیب آنها خواهد شد و به طور قطع اگر عمدی در کار پیدا شود حتما انگشت اتهام به سمت تل آویو میرود چون آنها ماههاست بدنبال صدمات شدیدتر بر پیکر نحیف اقتصاد لبنان و معیشت مردم هستند.
🔹اگر سخنان حسان دیاب را در اشاره به وجود برخی پشت پردهها مدنظر قرار دهیم باید به دنبال پاسخ به این سوالات باشیم که این بندر در اختیار کدام جریان سیاسی در لبنان است؟ وارد کننده ترقه و مواد محترقه چه کسانی هستند؟ چرا این مواد در کنار انبار نیترات آمونیم نگهداری شده است؟ مسئولیت این بیمبالاتی بر عهده کیست؟ و چرا رسانههای سعودی در همان ابتدا و بدون هیچ مستندی انگشت اتهام خود را به سوی حزبالله نشانه رفتهاند؟
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba
🔴ادامه رکوردشکنی کارزار توئیتری «لبیک یا خامنه ای»
🔹 در ادامه پویش جهانی #لبیک_یا_خامنه_ای که در آستانه فرا رسیدن عید سعید غدیر خم از روز گذشته آغاز شد، کاربران موفق شدند با انتشار یک میلیون محتوا ذیل این کلیدواژه، ترند سوم توئیتر در جهان را به دست آورند اما نکته قابل توجه آنکه این کلیدواژه از شب گذشته تا کنون توانسته در مدت ۲۴ ساعت و علی رغم حضور کلیدواژه های میلیونی پیرامون موضوعات مهم در نقاط مختلف دنیا، همچنان در میان ۱۰ ترند برتر جهان حضور داشته باشد.
🔹 #لبیک_یا_خامنه_ای تاکنون بیش از ۱۴۳ میلیون ظرفیت بازدید ایجاد کرده است.
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba
امروز به هرکوچه اذان باید گفت
در وصف علی ز آسمان باید گفت
چون عید امیرالمومنین است
تبریک به صاحب الزمان باید گفت
🔹عید غدیر خم مبارک باد🌺
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba
#ایران_و_اسلام
شکل گیری ملت
احساس ملی یا ناسیونالیسم عبارتست از وجود احساس مشترک یا وجدان وشعور جمعی درمیان عده ای از انسانها که یک واحد سیاسی یاملت را می سازند.
تعریف کلاسیک غربی این است که این وجدان جمعی زاییده شرایط اقلیمی ،نژادی ،زبان مشترک ،سنن وآداب تاریخی وفرهنگ مشترک است.
ولی بادقت بیشتر درواقعیتهای فردی واجتماعی بشر نشان می دهد که این عوامل نقش بنیانی ودرونی درتکوین وجدان جمعی ندارند ونمی توانند برای همیشه مایه وملاط چسبندگی وپیوستگی افرادی از ابناء بشر تحت یک ملیت گردند.
زبان
عامل زبان مشترک رانه یک عنصر سازنده بلکه عاملی محصول ملیت می یابیم.
زبان هیچ ملتی ازابتدای تکوینشان به صورت فعلی نبوده بلکه پس ازجمع شدن مردمی دریک جا زبان هم بوجود آمده وتکامل پیدا کرده.
نژاد
همه نژادهای بشری ،درصورت حضورشرایط اجتماعی واخلاقی معین می توانند ازتمام خصوصیات انسانها برخوردار شوند.
نژاد عرب قبل اسلام خصوصیات منفی داشتند ولی باظهور اسلام خصوصیاتی پیدا کردند که ازمترقی ترین جامعه های انسانی انتظار می رود .
سنت ها
سنت ها هم محصول ملیت است
وحیات وفعالیت انسانها، نه مایه وپایه آن.
اقلیم و طبیعت
شرایط اقلیمی وطبیعی .
بشر ابتدایی تحت تاثیر محرکات غریزی وطبیعی بودند وبتدریج که شعورو قوای ارادی آنها رشد یافت ،ازاسارت طبیعت آزاد تر گردیدند.
هرچه تکامل بیشتر نقش عناصر اقلیمی کمتر .
امروز کشورهایی رامی بینیم درمنطقه معین ،وشرایط اقلیمی وطبیعی مشابه که نه فقط باهم ملیت رانمی سازند بلکه اختلافهاوتضاد زیادی باهم دارند،ملیت هندو با مسلمانان را می بینیم که دریک اقلیم هستند ومتضاد یا انگلیس وایرلند که تضاد دارند.
برعکس کشورهای که هیچدکدا م
ازعوامل اشتراکی زبان ،سنن ،نژاد ،رنگ و...ندارند ولی دوست هم هستند .
تمام عواملی که از طرف نویسندگان غربی به عنوان مبانی ومایه های ملیت ذکر می شوند ،همگی عناصر ونشانه های نخستین برای تعربف ملتهای موجود وتمیز آنها ازیکدیگر توانند بود
عوامل متعارف زبان ،فرهنگ ،سوابق تاریخی ونژادی گرچه درمبادی تکوین یک ملت موثر هستند ولی نقش اساسی وهمیشگی ندارند.
نقش این عوامل عرضی است واصالت ندارد.
زیرا مردمی که یک زمان برای استقلال وحیثیت مبارزه می کردند ،پس از وصول به منظور وهدف،به حسب انتظارات وداعیه هایی که درسر دارند ،بامنافع ومطامع مورد نظرشان باز اختلاف بینشان ایجاد شده ووبه دسته های حاکم ومحکوم وبهره ور ومحروم تقسیم می شوند ومبارزه ملی به صورت مبارزه داخلی وطبقاتی درمی آید .
جدایی ومبارزه ای که بین مردمی با یگ فرهنگ وزبان ونژاد درمی گیرد ،همان مردم وافرادی که قبلا وجدان جمعی درآنان بوجود آمده بود واکنون روابط عوض شده ووجدان جمعی هم می میرد ومحو می شود .
گاهی مردمی از آن سر دنیا بدون اشتراک زبانی ،ملی ،نژادی وفرهنگی دلشان برای ملت های تحت ستمی مثل الجزایر وفلسطین می تپد وحتی می آیند فداکاری می کنند .
ازطرفی درداخل یک کشور جماعت گوناگونی را می یابید که از یک نژاد واسلاف وبا یک زبان وسنت وفرهنگ وشرایط جغرافیایی هستند ولی ابدا باهم پیوند وارتباطی ندارند .
آرمانهای عالی وآینده آنها باهم تطابق ندارد ومتناقض است .
اگر روابطی هست فقط ظاهری ومکانیکی ودرقالب احتیاجات روزمره زندگیست .
پس این مرزهای تاریخی وجغرافیایی وسیاسی ورنگ وزبان نه می تواند مرز بین افرادآدمی شود ونه مایه پیوند افراد گردد .
پس مایه وپایه تکوین یک واحد ملی یا یک ملت وارتباط وپیوندی که بین عواطف ودلهای افراد برقرار می شو د ودرنتیجه آرمان وایده آلهای مشترک بوجود می آورد چیست؟
ادامه دارد...
مجموعه آثار استاد مطهری ،ج۱۴،ص ص ۲۲ تا۳۷
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba
🔴جالب است بدانید
1⃣آمریکا از آغاز انقلاب تاکنون۳۵بار ایران را تحریم کردهاست
2⃣۲۴بار توسط دموکراتها و ۱۱بار جمهوریخواهان
3⃣اوباما با اعمال۱۱تحریم علیه ایران رکورددار است
⭕️این یعنی آمریکا، همان آمریکاست چه اوباما باشدکه خاکستری بازی کند یا ترامپ که رو بازی کند
#شجره_طوبی
🆔 eitaa.com/sh_tooba