فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎐 #مکتب_حاج_قاسم| #حاج_قاسم
◻️حاج قاسم سلیمانی: دفاع مقدس ما در ملّت سازی انقلابی با هویت دینی نقش داشت و نقشش، نقش محوری بود. ملّت ما را به یک ملّت انقلابی، به ملت پایدار، به یک ملّت موفق به یک ملّتی که ایستادگی میکند تا به امروز!
✔️این اثرات یک کار ارزشمنده، اثرات یک کار موفّقه، اثرات یک اخلاص بزرگه.
بسم الله الرحمن الرحیم
*١٢فروردین، مبدأ برکات استقرار نظام اسلامی*
پس از پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن، دومین گامی که در کشور برداشته شد، تحقق نظام و ساختار اسلامی بود. پس از آنکه طی انقلاب، ساختار حاکمیتی طاغوتی برچیده شد، اینک با تمرکز بر رأی مردم، نظامی مبتنی بر اسلام و قوانین اسلامی در کشور پا گرفت و خونهای پاک ریخته شده پای نهال انقلاب اسلامی ثمر داد و حاکمیت بر اساس اسلام، مدیریت کشور را در دست گرفت تا اهداف انقلاب مردم را پیگیری نماید.
آنچه در بزرگداشت ١٢ فروردین در گام دوم انقلاب اسلامی باید مورد عنایت قرار گیرد، به قرار زیر است:
◀ ١٢فروردین، طلیعه اثبات کارآمدی اسلام در مدیریت اجتماعی امروز و فردا بود. خیزشها و نهضتها در مقابل ظلم، استبداد و استعمار در طول تاریخ کم و بیش ایجاد شده است، اما اینکه یک انقلاب با پشتوانه اسلام ناب استمرار یافته و به مرحله نظامسازی برسد جز در انقلاب اسلامی ایران سابقه نداشته و هنوز نیز مشابهی ندارد. لذا مرحله نظامسازی موفقیت بزرگ و گام بلندی است که انقلاب اسلامی توانست به آن دست یافته و آرمانهای انقلاب را با یک «نظم انقلابی» در عرصه مدیریت کشور پیگیری نماید. لذا جمع بین «جوشش انقلابی» و «پایبندی به نظم و قانون» در این گام بلند، میتواند آرمانهای انقلاب را در سطوح مختلف پیگیری نماید و نظمی نوین را رقم زند.
◀ از جمله مهمترین لوازم نظامسازی، وجود تدریج و سلسله مراتب اداری در امور حاکمیت است. در فضای سالهای ابتدایی انقلاب اسلامی، اوامر ولیّ امر به سرعت در سطوح مختلف کشور اجرایی میشد، اما اینک نظام و ساختار حاکمیتی، شکل گرفته و اوامر از مسیر مسئولین مختلف- با سطوح مختلف انقلابیگری و ارادههای مختلف- عملیاتی شده و از امر ولیّ تا تحقق کامل آن در عرصههای خُرد، باید مسیری طولانی طی شود و جز با خلوص در انقلابیگری مسئولین و کار جهادی آنان و در میدان بودن مردم، این فاصله کم نخواهد شد.
لذا در گام دوم که بناست در استمرار نظامسازی، وارد فضای جامعهپردازی و تمدنسازی شویم، لازم است مسئولین و مردم به اقتضائات نظام اسلامی پایبند بوده و امر ولیّ را سرلوحه اقدامات و برنامهریزیهای خود قرار دهند.
◀ همچنان که مدل انقلاب اسلامی ایران، اینک الگوی مسلمانان منطقه برای مقابله با استکبار و استبداد است، مدل نظامسازی ایران اسلامی نیز برای انقلابیون سایر کشورها قابلیت تاسی و الگوبرداری دارد. تقویت سازوکارهای حاکمیتی در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی-اجتماعی به هدف اینکه به سیاستگذاریهای ابلاغی امام جامعه نزدیک و با آن تطابق کامل یابد، اهتمام تمامی مسئولین و مطالبه و همراهی مردم را میطلبد. همچنان که مسئولین باید اولویت و تمرکز خود را بر تعالی وضعیت موجود به سمت آرمان مطلوب قرار دهند، مردم نیز میبایست مصالح حاکمیت خود را بر منافع شخصی و گروهی خود ترجیح دهند و اهتمامشان بر بهبود وضعیت موجود باشد. مطالبات مردمی باید همراه با دلسوزی کامل و تنها به هدف بهتر شدن نظامی باشد که امنیت و آرامش و آزادی را برایمان به ارمغان آورده است، صورت بگیرد. همچنان که بیتفاوتی مضرّ است، مطالبه بدون دلسوزی و با روشهای غلط نیز خسارتآفرین است. ما مردم در فضای مطالبهگری خود در میانه میدان هستیم و اقدامات ما خود بخشی از تحول به سوی تعالی و یا خدای نخواسته ایجاد ضرر و زیان خواهد بود. لذا مردم باید نظام اسلامی را همچون خانواده خود بدانند و همچنان که برای برطرف نمودن عیب یکی از عزیزان خود اقدام میکنند، برای انتقاد و مطالبهگری نسبت به نظام اسلامی اقدام نمایند.
🍃@shab_amaliat
دستنوشته فرزند شهید مدافع حرم(مدفون در بهشت معصومه قم)
در این ماه مبارک شهدا را از یاد نبریم....
بسم الله الرحمن الرحیم
#نکاتی_از_جزء_یک
۱. مریضی قلب و فسادگری در پهنهی زمین، دو روی یک سکهاند؛ هرچه مرض قلب بیشتر، افساد آن هم بیشتر!
برای اصلاح زمین، باید از اصلاح قلوب آغاز کرد...
(بقره ۱۰-۱۲).
۲. زندگی ما در دنیا، مانند یک تجارت بزرگ و بیبازگشت است؛ عمر میدهیم و ابدیت میخریم، ابدیتی در جوار خدا یا ابدیتی در چنگال آتش.
(بقره ۱۹).
۳. ما یک دوره دشمنشناسی را قبل از ورود به زمین گذراندهایم، آموختهایم که دشمنی شیطان با ما، ریشهای است، آموختهایم که طنازی و فریبندگی شیطنتها در تصمیماتمان خلل وارد نکنند، آموختهایم که اگر اشتباه کنیم، انسانیت خود را به خطر انداختهایم و تنها راه جبرانش، بازگشت از مسیر خطا وعدم تکرار آن است.
(بقره ۳۵-۳۷).
۴. گناهان، حادثهای نیست که تمام شده باشد؛ بلکه در وجود انسان رسوب میکند و تعفن آن سراسر زندگیاش را در برمیگیرد و با اهالی آتش سنخیت مییابد.
(بقره ۸۱)
۵. دشمنان اهل ایمان، هرگز دشمنی را رها نمیکنند تا زمانی که مؤمنان را از راه خویش منصرف سازند و به آیین خود در آورند. درحالیکه آیین آنان، هواپرستی است که در پس رنگ و لعابها پوشش دادهاند و تبعیت از آنها، خروج از ولایت الهی را به دنبال خواهد داشت.
(بقره ۱۲۰).
بسم الله الرحمن الرحیم
*تعمیق منظومه معارف اسلامی، جهش گام دوم*
فرمایشات امام خامنهای عزیز حفظه الله تعالی در آغازین روز ماه مبارک رمضان نشان میدهد جامعه ایران، گامی بلند به سوی لایههای عمیق معارف الهی و شریعت برداشته است و در این گام باید توجه خود را عمیقتر نموده و نسبت به آنچه تا امروز در محضرش بوده است، عنایت مجددی داشته باشد.
برخی علائم موجود در فرمایشات امام عزیزمان عبارت است از:
۱.توجه دادن به حقیقت عملکردی معارفی که میدانستیم و با آنها مانوس بودیم، مانند اینکه ماه مبارک رمضان دعوت عام الهی است، اما وارد شدن در مهمانی یا عدم ورود، استفاده کردن و نکردن با ماست. باید عزم داشته و از خدای متعال توفیق بخواهیم.
۲. ضرورت ایجاد آمادگی و تهذیب روحی برای استفاده از مواهب الهی؛ اینکه فرمودند با تامل در دعای ۴۴ صحیفه سجادیه و با تاکید بر قلبی طاهر از ایام الله ماه مبارک رمضان بهره برداریم. به نحوی که علاوه بر ایجاد طهارت نسبت به گناهان گذشته، در آینده نیز انسان را در حفظ و سپر خود قرار دهد.
٣.تبیین سیستمی و شبکهای اوصاف قرآن کریم؛
ذکر(در مقابل غفلت)، عامل ایجاد ارتباط، انس و تقرب است. ذکر همسان با مراقبه و پلکان عروج در معنویت است.
۴.توجه به نقش معارف الهی در ساخت سبک زندگی نورانی؛
دعا، سخن ما با خدای متعال است و قرآن سخن خدای متعال با ما، منتهی اینجا تعیین وقت صحبت بر عهده ما گذاشته شده است... با این دید باید به قرآن کریم نگاه کرد.
۵.رعایت اصل تکرار در جهاد تبیین؛
تلاوت قرآن کریم، باید تکرار شود. مداوم و پیوسته، ختم قرآن پس از ختم قرآن...
۶.ضرورت ورود به لایههای باطنی قرآن کریم با تامل و تفقه؛
قرآن کریم، اقیانوس عظیمی است که -به شرط تطهیر درون و پاکی روح- میتوان با تعلم و تفقه برای تمام ابعاد زندگی و تمامی سوالات و بحرانها راه حل یافت و قافله بشری را به سوی سرمنزل سعادت راهبری نمود.
٧.تجلی تخصص کامل در بستر تعهد به هدف مقدس هدایت؛
مجموعه فرمایشات امام عزیزمان در مورد قرائت، با کلیت آن نشانگر آن است که تمامی تخصصها و دانشها باید به سمت هدف نهایی یعنی هدایت و نورانیت بشر سوق داده شود. در تمامی ابعاد نباید از هدف نهایی غافل شد.
٨.پیشنهاد عملیاتی و میدانی «هر مسجد، یک پایگاه قرآنی»؛
ایده وجود یک تشکیلات با هدف قرآنی، که نشانگر اهمیت کار تشکیلاتی و منسجم، اهمیت وجود فضای متعالی قرآنی برای ورود نسل جدید به فضای معارف قرآن کریم در سطوح مختلف بوده و موجب رشد و تعالی در تک تک محلهها با وجود این پایگاه های فعال به سمت زیست قرآنی، ایجاد سبک زندگی قرآنی در ابعاد مختلف سیاسی اجتماعی و فرهنگی با وجود این هسته های مردمی قرانمحور و بسیاری دیگر از آثار و برکات همگی به وسیله این ایده تشکیلاتی قابل حصول است.
🍃برکات ماه مبارک رمضان را یکایک ما با اندک دقتی در اطراف خود مشاهده میکنیم. شوق و اشتیاق وافر مردم عزیز ایران اسلامی به یاد خدای متعال، توسل به اهل بیت علیهمالسلام و پایبندی به احکام و موازین شرعی در حد بالایی قرار دارد و این راهکارها نیز نقشه راهنمای آینده امت خداجوی ایران اسلامی است. ان شاء الله عمل به این اوامر، رشد مضاعف و رضایت خدای متعال را به همراه خواهد داشت...
🍃 @shab_amaliat