بسم الله الرحمن الرحیم
مقام عظمای ولایت حفظه الله تعالی::
*انتظار* یعنى دل سرشار از امید بودن نسبت به پایان راه زندگى بشر. ممکن است کسانى آن دوران را نبینند و نتوانند درک کنند - فاصله هست - اما بلاشک آن دوران وجود دارد...
ما آن وقتى مىتوانیم حقیقتاً منتظر به حساب بیاییم که زمینه را آماده کنیم. براى ظهور مهدى موعود(ارواحنافداه) زمینه باید آماده بشود؛ و آن عبارت از عمل کردن به احکام اسلامى و حاکمیت قرآن و اسلام است. اولین قدم براى حاکمیت اسلام و براى نزدیک شدن ملتهاى مسلمان به عهد ظهور مهدى موعود (ارواحنافداه و عجّلاللَّهفرجه)، بهوسیلهى ملت ایران برداشته شده است؛ و آن، ایجاد حاکمیت قرآن است؛
25/09/1376
🏴@shab_amaliat
بسم الله الرحمن الرحیم
*پرونده ویژه*
*زیارت اربعین* تبلور آرمانهای کربلای سیدالشهدا علیه السلام در طول تاریخ میباشد. فرهنگی که زیارت اربعین به روح تاریخ میدمد به جهت آنکه وفای به عهد زینب کبری علیهاالسلام با امام زمان خویش بوده، جاودانگی و صحّت راهبردها را تضمین نموده است.
پیادهروی زیارت اربعین نیز نمادی از این فرهنگ است که از الگوی نظری و عملی زینب کبری علیهاالسلام شکل مییابد؛ الگویی که در تمام طول اسارت به نمایش درآمد و با زیارت اربعین به اوج شکوفایی خود رسید.
از سوی دیگر زیارت مأثور اربعین بعنوان مرامنامهی این فرهنگ، مویّد نقشهای است که در الگوی زینبی ترسیم گشته و اینک ما به تبیین آن همّت گماشتهایم. ان شاء الله
*از امشب تا اربعین*
*هر شب ساعت بیست*
🏴 @shab_amaliat
بسم الله الرحمن الرحیم
*پرونده ویژه اربعین*
لازم است نخست زیارت اربعین را فینفسه بررسی نماییم تا بعد از آن بتوانیم به فرهنگ زیارت اربعین نظاره کنیم. این بررسی اولیّه از چند جهت خواهد بود، که در ادامه به تفصیل احصاء میگردند:
✔️ گفتار اوّل: فلسفهی زیارت
نفس زیارت همواره ثمرات منحصر به فردی در عبودیّت انسان دارد که قطعاً زائر اربعین نیز از آنها بیبهره نخواهد بود.
آنچه زائر را به ملاقات مزور پس از مرگ او ترغیب مینماید، نه میتواند منافع مادی باشد و نه جاه و رتبهی دنیوی؛ چراکه انتظار استیفای چنین منافعی از شخص فوت شده، بیمعناست. بلکه تنها اعتقاد و ارادت قلبی زائر است که وی را به ملاقات مرادش و ابراز وفاداری به او سوق میدهد .
زیارت، برقراری ارتباط زنده و موثّر بین دو فرد زنده است. اینگونه نیست که ارتباط زائر با بدن مزور باشد، بلکه توجّه خاصّ مزور به بدنش موجب میگردد که زائر با زیارت جسم مزور با روح و جان او ارتباط برقرار کند. لذا زائر با حضور خویش نزد مزوری حیّ، ارتباطی حقیقی با وی برقرار میکند و همچنین مزور نیز با زائر خویش چنین ارتباطی خواهد داشت که زیارت آغاز آن است. ثمرات این ارتباط دوسویه تا بدان جا امتداد خواهد یافت که مزور در تمام شئون حیات زائر نقشآفرینی خواهد کرد؛ و در این صورت است که زیارت به نقطهی اوج تعالی خویش و کارکرد اصلی خود میرسد.
ارتباط با اولیای خداوند در هر زمان و مکانی برقرارشدنی است؛ همانطور که زیارتنامه از بعید در روایات مأثور است. لکن تاکید بسیاری بر حضور در حرمهای مطهّر آل الله علیهم السلام شده است : «مُرّوا بِالمَدینَةِ فَسَلِّموا عَلَی رَسولِ الله صلی الله علیه و آله وَ إن کانَت الصلاةُ تَبلُغُه مِن بَعیدٍ؛ به مدینه بروید و بر رسول خدا صلی الله علیه و آله سلام کنید، گرچه که سلام از دور نیز به ایشان میرسد». از اینجا دریافت میگردد که اهمّیّت و ثمرات خاصّی در این حضور است که پرداختن به آن لازم و شایسته می نماید. از جملهی این ثمرات:
اوّلاً بهرهی معنوی زائر از مکانی که محلّ آمد و شد ملکوتیان، فرشتگان و انبیای الهی است، زائدالوصف خواهد بود. انسان به پالایش های روحانی بسیار محتاج است، چراکه زندگی در دنیا خواه ناخواه کدورتهایی را بر دل و جان باقی میگذارد که زدودن آنها به دستگیری اولیای الهی نیاز دارد.
ثانیاً اثبات ادّعای دوستی و صداقت زائر بوسیلهی زیارت محقّق میگردد.
سوّم آنکه زائر با کولهباری از عشق و ارادت به سوی معشوق خویش میشتابد و شهرها و دیارها را در مینوردد و با توشه ای از فرهنگ توحید و ولایت به موطن خویش بازمیگردد. در واقع زائر در خلال این سفر، بلاد و عباد را از نور مودّت و معرفتی که از بارگاه ملکوتی اهل بیت علیهم السلام کسب کرده، بهرهمند میکند.
چهارم آنکه همواره حرم اهل بیت علیهم السلام مرکز علم، ترویج دین، مبدأ قیامها و محل پیمان بستن برای انقلابهای آزادی بخش و جنبشهای انتقام آمیز و... بوده است.
ایاب و ذهاب پرشور زوّار در به ثمر رسیدن چنین اهدافی تاثیری جدّی دارد.
این موارد تنها برخی از ثمراتی است که بر زیارت اولیای خدا مترتّب میگردد.
ادامه دارد...
🏴@shab_amaliat