6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدایی حق بود👌
#بلاگری #فضای_مجازی
#اینستاگرام #روبیکا
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معماران ایران مقتدر...
به توضیحات هم توجه کنید.
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran
🔴 کارشناس صداوسیما به دستگاه قضایی احضار شد
🔺«مسعود اسداللهی» کارشناس مسائل منطقهای که دو شب پیش در آنتن زنده تلویزیون گفته بود ایران واسطه خرید پیجرها از تایوان بوده به دستگاه قضایی احضار شد.
🔺اسداللهی در جلسه بازپرسی گفته که این مطلب را به نقل از منابع نامعتبر بیان کرده و بلافاصله پس از بررسی بیشتر به اشتباهبودن مطالبش پی برده است. پرونده قضایی این فرد در حال حاضر در دست بررسی است.
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸ژنرال وزلی کلارک:
"قرار بود بعد از ۱۱ سپتامبر ما ۷ کشور را در ۵ سال نابود کنیم. با عراق شروع میشد و بعد سوریه، لبنان، لیبی، سومالی، سودان و درنهایت با ایران به اتمام میرسید!
پ ن: در جواب افرادی که میگن ایران چوب توی لونه زنبور کرده!( جزئی از برنامه رژیم صهیونیستی آمریکایی برای خاورمیانه جدید(از نیل تا فرات!) که البته شکست خورد)
#رژیم_صهیونیستی
#وعده_صادق
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran
📝عمل راهبردی و ولایتمدارانه قالیباف
🌀 در شرایط فعلی منطقه ، سفر دکتر قالیباف به بیروت بسیار مهم و ارزشمند بود و این اقدام شجاعانه و راهبردی جای تحسین دارد و امیدواریم از سوی مسئولین جمهوری اسلامی ادامه دار باشد. وقتی از قالیباف سوال می کنند که چرا خودتان خلبان پرواز شدید پاسخ می دهند: "خلبانی پرواز را خودم بر عهده داشتم تا مثل رهبرمان اعلام کنیم که ما مثل مردم در صحنه هستیم و ترسی از دشمن نداریم." این یعنی یک فعل ولایتمدارانه و انقلابی که باید آنرا بازتاب داد و آنرا تحسین کرد.
📌بر خلاف برخی گمانه زنی های نادرست و جناحی ، سفر جناب قالیباف به بیروت قطعا یک نمایش نبود و اتفاقا یک مجاهدت بزرگ در شان جمهوری اسلامی بود چرا که در شرایطی این اتفاقات رخ داد که رژیم صهیونیستی در حال بمباران بیروت بود و ما در شرایطی بودیم که از سوی دشمن صهیونیستی تحت شدید ترین تهدیدها و رجز خوانی ها قرار داشتیم. حتی اگر این عمل یک نمایش هم بوده باشد که قطعا نیست چه خوب این نمایش هایی که موجب خوشحالی مردم لبنان می شود ادامه دار باشد.
❓چرا این سفر راهبردی بود؟ چون پیام مهمی را به دشمن صهیونیستی مخابره کرد که : "لازم نیست شما بیاید در تهران ما را ترور کنید ما خودمان به بیروت می آییم و به شما اعلام می کنیم که ترسی از شما و ترسی از شهادت نداریم ". که این پیام ، پیام عزت و اقتدار از سوی جمهوری اسلامی ست که قطعا موجب باز دارندگی ست و دشمن را در نقشه ترور هایش به عقب میراند.
👈لذا شخصا و قلبا از اقدام ولایتمدارانه و راهبردی ایشان تقدیر و تشکر می کنم و برای ایشان آرزوی سربلندی و عزت دارم.
🔸خادم الشهداء🔸
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran
هدایت شده از پویش کانال دین فطری
✋ سلام 🌹
❌ این پیام رو جدی بگیر👇
‼️ این روزها، اتفاقات مهمی در سراسر دنیا داره میافته که اگر اطلاعات درستی از تاریخ، دلایل این اتفاقات و صفکشیها نداشته باشی نمیتونی وظیفهات رو به درستی تشخیص بدی ⚠️
✅ تاریخ ۸ مهرماه تو یه جلسه ای شرکت کردم که نگاهم رو به سابقه و هدف رژیم منحوس اسرائیل و یهود تغییر داد و وظیفهام رو در مقابله با اسرائیل روشن کرد 👌
👈 پیام دادم تا دعوتت کنم به دومین جلسه "آغاز نصرالله" که هم آیندهی این درگیریها و رژيم کودککش اسرائیل رو متوجه بشیم و هم وظایف خودمون رو دقیقتر بدونیم چیه 💯
راستی اگر تو جلسه حاضر باشی میتونی تو قرعه کشی سه نگین انگشتر حرم امیرالمؤمنین علیه السلام شرکت کنی. 😍🎁
🔻 همین الآن بزن رو لینک زیر و عضو کانال دین فطری بشو و برای شرکت در این جلسه و قرعهکشی همراه ما باش👇
🌐 eitaa.com/joinchat/1323302929C6b7efd9dbc
😈 شیطون نمیذاره توی این جلسه شرکت کنی، باهاش مقابله کن. 👊
#111073
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خداقوت ای لشگر باغیرت
🔹سرود جدید نجم الثاقبیها با نام «فریاد انتقام» منتشر شد
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran
پریشب مراسم کاپاروت یهودیا بود که یه مرغ زنده دور سرشون میچرخونن و دعا میخونن تا همه گناهانشون به مرغ منتقل بشه بعد مرغ را میکشن و اینجوری گناهها پاک میشه.
خرافاتی هم فقط شما مسلمونهایید
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran
شما از شریفترین سلبریتیهای ایرانید
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜ماجرای آقازادگی فرزند سیدحسن نصرالله
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ وجود یک بانو، نقطهی مرکزی صدور تمدن اسلام به تمام جهان است!
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran