19.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸با « استیون نبیل» نسخه عراقی روح الله زم بیشتر آشنا شوید
🔹چگونه آمریکا با تشکیل شبکه رسانه ای گسترده به اعتراضات عراق جهت میدهد؟
🔹منبع پخش خبرهای ضد ایرانی را بهتر بشناسید
🔻 با گناه گرم نشوید!
زوجین مسلمان، از گناه برای گرم شدن گفتوگوها استفاده نمیکنند. آنها از غیبت، مسخره کردن مردم و افشای راز دیگران برای گرم کردن روابط خود بهره نمیبرند.
رابطهای که با گناه گرم شود، با آتش جهنم ختم به شر خواهد شد! این افراد شعارشان آن است «دیگران بدند! من خوبم!» گاه حتی خندهای بیجا روشنکننده شعلههای گناه و برهم زننده روابط زوجین میشود؛ خندهای که در آن فرد احساس میکند طرف مقابل، نقصی دارد که خودش ندارد و ازاینرو نسبت به او احساس برتری دارد و درنتیجه به او میخندد، درواقع خنده از نوع تکبر و خودبرتربینی است.
آری شاید او واقعاً در این زمینه برتر باشد، اما این روش برخورد به هیچوجه درست و زیبنده نیست و بهترین کار، رفتن به سمت تواضع و دستگیری از فرد مقابل است.
🌻
#همسرانه 💐
🆔 @Shabnamshabna
💢 برترین خوراکی و بهترین سفره
از منظر روایات، برترین غذاها، غذایی است که دارای چند ویژگی باشد:
1. حلال و سالم باشد.
2. دسترنج خود فرد باشد.
3. خانواده آن را دوست داشته باشند.
4. بوی آن موجب آزار دیگران نباشد.
بهترین سفرهها نیز پاکیزهترین، حلالترین و سادهترین آنهاست؛ نه سفرهای که انواع غذاهای رنگارنگ و گرانقیمت بر آن چیده شده باشد.
#سبک_زندگی
👉 @shabnamshabna
💢 از عملیات برگشته بود. وضو گرفت. جانماز پهن کرد و خواست نماز بخواند که زن به شوخی گفت «ابراهیم! همه وقتت را نگذار برای خدا، یک کم هم به من برس!» سر برگرداند. نگاهش کرد و با لحن خاصی پرسید: میدانی این نماز را برای چه میخوانم؟ هر بار که برمیگردم میبینم اینجایی، سالمی، فکر میکنم دو رکعت نماز شکر به من واجب میشود.
#به_یاد_شهدا
🆔 @Shabnamshabna
خرمگس ها و سفره مردم
✍️ علی شکوری راد دبیر کل حزب اتحاد ملت (مشارمت سابق) امروز گفته است "مردم باید نتیجهرأی دادن را در سفرهشان مشاهده کنند".
🔹او همان کسی است که هنگان نامزدی انتخابات، با ابراز ذوق زدگی از فشار بنزینی بر طبقات محروم و پایین شهر گفت:
"🔻اعتراضات اخیر موجب ریزش رای اصلاح طلب ها نشده یا اگر شده خیلی کم تر از میزانی است که از رای اصول گراها ریزش کرده است. اعتراضات معمولا در حواشی شهرهای بزرگ و در مناطقی که مردم از برخورداری مالی کمتری بهره مند هستند اتفاق افتاد.
🔻این جاها به طور سنتی جاهایی بوده که مردم مناسکی رای می دادند، یعنی همانطور که نماز می خوانند و روزه می گیرند می آمدند و رای می دادند، خب این ها الان آسیب دیده اند.
♦️بنابراین بر خلاف دوره های قبل که کاهش مشارکت، بیشتر به ضرر اصلاح طلب ها بود، بعد از این اعتراضات اخیر در حقیقت کاهش رای بیشتر در اردوگاه اصولگرایان اتفاق افتاده است"!
🔹نتیجه اخلاقی: باید ضمن حضور گسترده در انتخابات، مگس ها و خرمگس ها و اشرافیت زالو صفت را از سر سفره مردم راند.
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔴مورد عجیب استراماچونی و FATF
🔺 قهر سرمربی ایتالیایی باشگاه استقلال و مسدود شدن حساب بانکی وی طی روزهای گذشته حواشی زیادی ایجاد کرده و برخی تصور میکنند این مشکل ناشی از عدم الحاق ایران به کنوانسیونهای FATF است.
🔺مسعود براتی، کارشناس اقتصاد سیاسی در گفت و گو با خبرنگار مهر، در مورد اینکه آیا مشکل واریز دستمزد سرمربی استقلال ناشی از عدم الحاق ایران به FATF است؟ گفت: طی روزهای اخیر در فضای مجازی در اظهارنظرهایی فاقد تحلیل، مشکلات مربوط به واریز دستمزد سرمربی تیم فوتبال استقلال را به موضوع FATF ربط داده اند؛ در حالیکه این اظهارنظرها یک فرصت طلبی آشکار و سوار شدن روی فضای احساسات هواداران باشگاه استقلال و مردم است.
🔺به بیان دیگر، اگر کشورمان لوایح FATF را تصویب کرده و به آنها ملحق شده بود، همین اقداماتی که اکنون می توانیم برای دور زدن تحریم های بانکی انجام دهیم (و البته گاهی با موفقیت همراه نیست) را نمی توانستیم انجام دهیم و بطور کامل دست مان بسته می شد.
جزئیات در:
mehrnews.com/news/4793636
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔴 آیا رهبرانقلاب را می شود نقد کرد؟
🔸بعد از ماجرای بنزین و تدبیر رهبری در حمایت از این تصمیم، برخی انقلابیون یک سوال برایشان ایجاد شد. آیا تصمیم رهبری را می شود نقد کرد؟ آتش بنزین نشست؛ اما این سوال همچنان باقی است. بهترین پاسخ مرور دیدارهای دانشجویی رهبری است. ایشان در یکی از دیدارها در واکنش به نقد یکی از دانشجوها می فرمایند: " خیال نکنید من از شنیدن اینجور نقدها ناراحت میشوم؛ نه، من از اینکه این حرفها زده نشود، ناراحت میشوم"
🔹پس از اصل انتقاد عبور می کنیم؛ اما انتقاد از رهبری را باید با ۴ شاخص محک بزنیم. طبیعی است که این متن و ملاحظات برای کسانی است که دغدغه انقلابی گری دارند...
1⃣🔸 نقد رهبری نمی تواند بی اعتنا به نظام اندیشه ایشان باشد. باید جایگاه مردم و جمهوریت و ساختارهای انقلاب و مفهوم ولایت و عدالت و غیره را در نظام بینشی رهبری توجه کرد و مصادیق را با ارجاع به همین مبانی مورد پرسش قرار داد. با تراز "لیبرالیسم" و "عدالت خواهی دلبخواهی" و "بی اعتنایی به جمهوریت" و... نمی شود سراغ نقد رهبری رفت. نقد باید منتهی به انقلابیگری در همان شعارهای راستین باشد.
2⃣🔹 عقل حکم میکند که در نقد یک کارشناس در حوزهی تخصص خودش، به علم او توجه کنیم. این ملاحظه متفاوت از ادب و احترام است. ادب که جای خود، اما به حکم عقلانیت در نقد، فردی که علم و تجربه و اطلاعاتش در اداره و رهبری انقلاب بیش از هرکسی است، اظهارات و عملکرد او یک متغیر مؤثر در تحلیل است. روشنست که این ملاحظه نفی نقد نیست؛ اما یک ملاحظه منطقی است.
3⃣♦️ اگر در نقد رهبری به مصادیق متعدد رسیدیم، احتمالاً به جهت گفتمانی اختلاف داریم نه مصادیق. اینجا باید نگران شد. باید سطح اختلاف را جای دیگر و در سطح دیگری از اعتقادات حل و فصل کرد.
4⃣🔸و از همه مهمتر؛ نقد باید موجب تقویت نظام اسلامی شود. نقدی که نقشه گفتمانی و انقلابی رهبری را در ابعاد کلانتر بهم بریزد، ناحق است ولو اینکه در ظاهر حق بنماید. گرچه شاخص ولایت، عدالت است؛ اما راه رسیدن به عدالت با ولایت است. نقدی که هیمنه ولایت و نقشه راهبردی اورا تضعیف کند ولو اینکه با شعار عدالت باشد، بی عدالتی محض است.
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔴 اگر رهبر پشت دولت را خالی کرده بود
✍🏻 #سیاوش_فلاحپور
🔺اخبار وتصاویر جالب اعتراضات لبنان را خاطرتان هست؟ گزارشهایی که بازتاب گستردهای در رسانههای فارسی زبان داشت حالا با گذشت نزدیک به ۲ ماه از آغاز اعتراضات، دیگر بازتاب خاصی از آن در رسانههای فارسی به چشم نمیخورد چرا؟ آیا این اعتراضات و تحولات مرتبط با آن خاتمه یافته؟
🔹پاسخ منفی است؛ هم اعتراضات ادامه دارد و هم تحولات سیاسی-امنیتی مرتبط با آن اگرچه با چهرهای متفاوت از آنچه در رسانههای فارسی دیدیم با تداوم بحران سیاسی بعد از استعفای حریری و ادامه تجمعاتی که گاها منجر به بستن جادههای اساسی کشور میشد، سقوط بی سابقه ارزش لیر مقابل دلار ادامه دارد...
🔺به گونهای که هر دلار در بازار سیاه تا بیش از ۲ هزار لیر معامله میشود متعاقبا، قیمت بخش عمدهای از کالاهای اساسی مورد نیاز مردم تا ۵۰ درصد افزایش یافته، آن هم در حالی که بخشی از این اقلام یا در دسترس نیست و یا بسیار نایاب است و با قیمتی گزاف عرضه میشود...
🔹تعداد قابل توجهی از شرکتها و موسسات خصوصی که عملا کسب و کارشان متوقف شده و یا بسیار محدود شده (به دلیل شرایط عمومی کشور) حقوق کارمندان خود را بعضا تا ۵۰ درصد کاهش دادهاند به دلیل نگرانی مردم از افزایش قیمت دلار و تقاضای عمومی برای انتقال سپردههای بانکی به بازار ارز...
🔺بانک مرکزی قوانین بی سابقهای را برای تعیین سقف مشخص برداشت از سپردهها توسط شهروندان تعیین کرده تا مانع از فروپاشی ذخایر ارزی شود از سوی دیگر، استعفای نخست وزیر و انفعال دولت ضعیف لبنان، فضا را برای مافیاهای اقتصادی به منظور اعمال فشار بیشتر بر شهروندان فراهم کرده..
🔹برای مثال در همین یک ماه گذشته جریانات حاکم بر مافیای بنزین با هدف فشار بر دولت و تحمیل افزایش قیمت بنزین، دست به اعتصاب عمومی در تمام جایگاههای سوخت زدند بعید میدانم رسانههای فارسی زبان تصاویر صفهای طولانی و درگیری شهروندان مقابل پمپ بنزینها را بازتاب داده باشند...
🔺کمپینهای نه به خرید کالای گران که در یکی دو هفته اول اعتراضات مورد استقبال مردم قرار گرفته بود به تدریج رنگ باخته و حالا دغدغه اصلی، برداشت پول از سپردههای بانکی برای خرید کالاهای مورد نیاز شهروندان است شرایط اقتصاد لبنان بسیار بحرانی است و هر روز تاخیر در تشکیل دولت، هزینه سنگینی را بر شهروندان و خانوادههای لبنانی تحمیل میکند...
💢آنچه روایت شد تنها بخش کوچکی از آن روی سکهی فیلمها و تصاویر زیباییست که در هفتههای اول اعتراضات لبنان در رسانهها میدیدیم حرکت قطار لبنان در مسیر بحران ادامه دارد؛ رسانهها اما صرفا تا ایستگاه اول ما را همراهی کردند...
#آمریکا_چه_نقشه_ای_برای_ایران_داشت
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔰#حکومت_مردمی
💢ما میگوییم کسی که میخواهد یک مملکتی را اداره بکند، کسی که ما میخواهیم مقدراتمان را دستش بدهیم باید آدمی باشد که #مردم انتخاب کنند و با انتخاب مردم پیش بیاید. قهراً وقتی با #انتخاب_مردم پیش آمد صالح است
🔺ما میخواهیم یک همچو مملکتی پیش بیاید که به دست خود مردمْ مقدرات باشد؛ نتواند یک رئیس جمهوری، اگر هم یکوقتی فرض کنید اول صالح بود و قرار دادند بعد وقتی که رسید به [قدرت] چه بشود، نتواند. برای اینکه همین رئیس جمهورْ دستِ مردم است اختیارش؛ هر روزی مردم گفتند نه، نه میشود.
📅امام خمینی(ره) | ۱۰ دی ۱۳۵۷
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
این عبارت را اکثریت غربگرایان خارجی خصوصا داخلی معتقدند:
«مردم ایران قادر ب انجام هیچ چیز کاری نیستند و مثل گوسفندان می مانند!»
(محمدرضاپالانی)
ب همین جهت عناصر غرب گرا و وابستگان فکری و مالی ب غرب معتقدند:
«ایرانی نمی تواند آفتابه هم بسازد»
(رزم آرا)
«ایرانی جز در پخت آبگوشت مزیتی ندارد»!!
(اکبر ترکان)
«حتی اگر ۱۵ درصد این مردم زیر چرخ توسعه غربی له شوند، ایرادی ندارد!»
(اکبر هاشمی بهرمانی)
واسه همینه ک این تفکرای وابسته ب خارج ک چشم بستن ب انرژی داخل و جوانای انقلابیمون متاسفانه میگن :
⛔️«مردم نمی توانند بدون آمریکا و اروپا به پیشرفت برسند»
(همه دولتمردان تکنوکرات)
«حتی آب ما هم وابسته ب برجام است»
(رییس جمهور)
😂😂😂😂😂😂
برجام هم چ برجامی شد
تحریم رفت!؟😂نرفت😏بیشتر هم شد
تنها مدافع حقوق مردم مستضعف، خمینی کبیر (ره) و خامنه ای عزیز رهروان مبارز و جانباز و شهید آنها هستند ... ک میفرمایند :
«مردم ولی نعمت ما هستند»
«باید ب مردم پاسخگو بود»
«باید برای مردم توضیح داد و مردم را تکریم کرد»
مردم ما با اتکاء ب جوانان عزیز انقلابی و انرژی داخل میتوانند تمام مشکلات را ب حول و قوه الهی حلّ و تحریم ها را بی اثر کنند
تا آنجا ک خودشان ببیند بی اثر است و بروند.
امام خامنه ای
آری تحریم هم هزینه دارد! ن فقط برای ما و بلکه برای ب زانو در آوردن ما میلیارد میلیارد دلار هزینه کرده اند و میدانند ک نمی تواند (اگر منافقین داخلی بگذارند)
✍ابراهیم_صابر
#درست_انتخاب_کنیم
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔴 چه کرد رهبری!؟
🔹فکر کنید یه دولتی اومد سر کار استراتژی اصلیش #استحاله_انقلاب بود،
مٶلفه های قدرت انقلاب رو یکی یکی میسابه که تضعیف بشه و بشه فقط جمهوری اسلامی❗️
بعد وقتی شد جمهوری اسلامی، دیگه #رهبر_انقلاب نمیخواد،رئیس جمهور کافیه!
دیگه "سپاه پاسداران انقلاب" هم نمیخواد،ارتش کافیه!
روحانی زمان ماه عسل قدرت، زمان خوش خوشون،تیکه و کنایه ای نبود که به رهبر ننداخت و اهانتی نبود که به انقلابی ها نکرد!
🔹حضرت آقا میگفت مبنای علوم انسانی غرب غیر توحیدیه!
روحانی میگفت علم اسلامی مسیحی نداره ،علم علمه!😡
آقا میگفت من به مذاکره خوشبین نیستم!
فرداش میگفت در عالم سیاست خوشبینی بدبینی معنایی نداره! 😡
رهبر در پاسخ یاوه گویی های ترامپ میگفت :اگر آنها برجام را پاره کنند،ما آتش میزنیم!
روحانی در کمال وقاحت میگفت: عده ای فکر میکنند یه منقلی کنارشون هست معاهده های بین المللی رو میندازن توش آتش میزنند، طرفداراش هر هر میخندیدند! 😡
🔹بعد این دولت از سر استیصال و بیکفایتی کارش رسید به یه جایی چند ماه قبل از انتخابات مجلس در تئوری شوک و بهت و اصل غافل گیری، مردم خودشو غافل گیر کرد شبانه قیمت #بنزین رو سه برابر کرد، طوری عام و خاص عصبانی شدند، طرح میخواست بره مجلس و کنسلش کنند، استیضاحش کنند، دولت با سر سقوط میکرد!
بعد همین رهبری عظیم الشَّأن میتونست بگه آها،میخوای انقلاب و استحاله کنی،بری با کدخدا ببندی؟حالا وقت انتقامه،حالا اگه دولتت کله پا بشه اهل خونت ازت دفاع نمیکنن چه برسه به مردم کوچه بازار که بیچارشون کردی!
اما!!!
🔹هیهات که ولی فقیه از سر هوای نفس تصمیم بگیره!
هیهات!
زوده برات ابلیس بخوای رو تصمیمات ولی فقیه اثر بزاری،اون پاپ بود فریب میدادی!
تقوا تقوا!
🔹چه کرد رهبری!
نفس رو گذاشت زیر پاش،بعد از اون بالاتر! به خاطر مردمش به خاطر امنیت ۸۰ میلیون ایرانی از این تصمیم دفاع کرد!
داره میبینه جلوتر رو! داره میبینه تجهیز رو،صف آرایی های دشمن رو، چکار کنه بقیه نمیبینن.
یه سناریو این بود دو ماه حقوق بازنشسته ها رو ندن!
بعد بگن نه میزاری #مذاکره مجدد کنیم و موشک ها رو بدیم و نه میزاری آزاد سازی قیمت بنزین کنیم، دو روز قبل از انتخابات ،استعفا!
کف خیابون شورش، خلَأ سیاسی، هیچی دیگه سلام بر حلب!
ایستاد پای کار از آبروش خرج کرد دولت لیبرال باقی بمونه وضع مردم از این بدتر نشه!
تقوا!
"ﻭ ﻣَﻦ ﯾَﺘَّﻖِ ﺍﻟﻠَّﻪَ ﯾَﺠﻌَﻞ ﻟَﻪ ﻣَﺨﺮَﺟﺎ"
هرکس تقوا پیشه کند،خدا راه خروج و باز میکنه
من برای بقای خودم و کشورم پشت این آدم وایمیستم،چون خدا پشت ایشون رو داره!
چون پشت این آدم شهدا ایستادن،محسن حججی ایستاده و جا برای تمام اهل زمین هست...
#روشنگری
#ولایت_فقیه
#بصیرت
#دولت_خائن
#فتنه
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
📌 تحلیلی بر بیانیه #گام_دوم رهبر معظم انقلاب
✍ آقای مهدی #بردبارپور
👈 قسمت اول
🔰انتشار بیانیه #گام_دوم انقلاب در فضای رسانه ای کشورمان و در گوش رصدگران تحولات ایران و انقلاب اسلامی، منشا اثر بسیاری از تحلیل ها بوده است. تحلیل هایی که بدون شک همان نتایج مورد نظر نگارنده، در شکل دهیِ یک اثرِ شناختی بر ذهن مخاطبانش است.
نگارنده بیانیه، یعنی رهبر معظم انقلاب با علم به این امر، که هر حرکت در سطح انقلاب اسلامی و از سوی ایشان، دو مخاطبِ درون دایره انقلاب و بیرون از این دایره را دارد، پیام های خود را در چندلایه اثرگذاری، تعبیه نموده است.
به نظر می رسد در یک نگاه بتوان آثار انتشار بیانیه #گام_دوم را اینگونه دسته بندی نمود. ابتدائاً در لایه محتوا، بعنوان پیام هایی با اثرمستقیم،که غالبا مخاطب درون دایره انقلاب را هدف قرا داده است. ثانیا در لایه راهبرد بعنوان پیام هایی با اثر نامحسوس که علاوه بر مخاطب لایه قبل، مخاطبین خارج از دایره انقلاب اسلامی، همچنون دشمنان یا هرشخص دیگری که به روند و وضعیت انقلاب اسلامی کنجکاو و علاقه مند است را، هدف گذاری نموده.
پس ما برای درک پیام بیانیه، بایستی آن را در هر دولایه راهبرد و محتوا تحلیل نماییم. از آنجا که تاکنون بسیاری از اندیشمندان تحلیل هایی را در رابطه با لایه محتوای پیام یعنی همان متن مستقیم بیانیه ارائه نموده اند، سعی ما در این مقاله بر آن است که تحلیلی از لایه راهبرد، یعنی پیام های غیر مستقیم دارای آثار شناختی بیانیه ارائه دهیم، آنچه که در پی می آید شامل این تحلیل است.
❇️باطلُ السِحر؛
شاید در طول حدود چهل سال گذشته بسیاری به خود اجازه داده باشند تا درباره میزان موفقیت انقلاب اسلامی ایران قضاوت کنند. برخی دوستان داخلی و خارجی آن را موفق، برخی نیز آنرا تاحدودی موفق و خیل مخالفان هم همواره سعی در ناموفق جلوه دادن و اعلام پایان انقلاب داشته، آنگونه که حتی گاهی بسیاری از دوستان نیز در موفقیت انقلاب دچار تردید شوند.
بدون شک دستگاه قدرتمند رسانه دشمن توان آنرا دارد که روایت خود را در ناموفق بودن انقلاب، روایت غالب سازد و این روایت ناصحیح می تواند سیر تاریخی یک پدیده عظیم را مخدوش و ادامه آنرا با خلل مواجه سازد. اما انتشار این بیانیه اثبات موفقیت انقلاب بر مدار آرمان های خود تاکنون، آنهم از زبان کسی است، که حداقل همه دوستان و بیطرفان منصف، در اشراف ایشان بر ابعاد این پدیده و میراث داری او در مرزبانی آرمان های انقلاب ایمان دارند، این به مثابه یک حرف آخر است، اکنون دیگر کسی نمی تواند خدشه ای در آن وارد نماید.
🔹در واقع رهبری معظم در این بیانیه یکی از ظرفیت های عظیم #ولایت_فقیه را در بطلان سحر رسانه ی فرعون به رخ کشیده است. همین چند خط یک ولی خدا، میلیاردها دلار شعبده رسانه های فرعون را باطل و حتی ساحرانِ آنرا به سکوت و تصدیق وا میدارد. بعد از این بیانیه روایت غالب روایت دشمنان نخواهد بود بلکه روایت محکم چهل سال موفقیت انقلاب اسلامی در دل دوستان و در چشم دشمنان است.
🔻 ادامه دارد
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔸اعتبار رمز دوم پویا ۱۲۰ ثانیه شد
🔹یک کارشناس بانکی معتقد است که با اجرای طرح رمز دوم پویا، این امید میرود که بحث فیشینگ در نظام بانکی منتفی شود.
🔹او همچنین از افزایش مدت زمان اعتبار این رمزها از ۶۰ ثانیه به ۱۲۰ ثانیه نیز خبر داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نوبخت: "امروز بزرگترین #وظیفه شهروندان این است که به مسئولان کمک کرده و آنها را دعا کنند"
بزرگترین #خدمت دولت به مردم هم این است که بصورت ناگهانی، بدون اقناع جامعه و یکباره، قیمت بنزین را سه برابر کرده و قهقهه کنان، چشم در چشم مردم بگوید: به مِنِم جمعه صبح خبر دادند!
🌸اینجا رادیو دل است
🌺صدای مرا از عمق قلبم میشنوید
🌸این یک پیامک نیست
🌺یک احساس پاک است که میگوید
🌸فراموشی در مرام ما نیست
🌺بلندی یلدا فقط یک دقیقه است
🌸اما ارادت ما به شما بی انتهاست
پیشاپیش یلدا مبارک🌙
🌺 @shabnamshabna
عکسی بسیار با معنا از اوضاع و احوال این روزهای انقلاب
مردم در انتخابات مجلس هوشیار باشید. مالک به ده قدمی خیمه ی معاویه رسیده است. نکنه با فشار به علی، مالک اشتر مجبور به بازگشت شود.
نکنه که علی رو گرفتار یک حکمیت و ابوموسی اشعری های زمان کنیم که اگر چنین اتفاقی بیفتد حتما مهدی فاطمه رو دل آزرده خواهیم کرد
‼️قنوت فراموش شده
🔷س 2274: آیا میتوان قضای قنوت فراموش شده را بعد از رکوع یا آخر نماز بعد از سلام بجا آورد؟
✅ج: اگر در رکوع یادش بیاید، مستحب است بعد از رکوع قضا کند و اگر در سجده یادش بیاید، مستحب است بعد از سلام نماز، قضا نماید.
📕منبع: leader.ir
#احکام
🆔 @shabnamshabna
💢 مقام معظم رهبری:
این چهره پارسا و پرهیزكار [آیت الله حاج سید عبدالحسین دستغیب] در بهترین بخش از عمر پربركتش بیاعتنا به زخارف دنیوی همت و نیروی خود را در راه استقرار حاكمیت الله صرف كرد و به یاد خدا دلخوش بود كه «الا بذكر الله تطمئن القلوب».(۱) چهره معظّم و دوست داشتنی این مرد خدا محبوبترین چهره در میان مردم فارس و مورد احترام عمیق مردم در سراسر ایران بود.۱۳۶۰/۰۹/۲۰
@shabnamshabna
میگویند روزی شهید بهشتی یک قاضی را توبیخ کرده بود و وقتی دلیل این کار را پرسیدند گفت؛
شنیدهام که در مأموریتها کیفش را میدهد دیگران بیاورند، توبیخ کردم تا دیگران را خفیف نشمارد!
این روزها چقدر جای خالی شهید بهشتی ها احساس می شود
#درست_انتخاب_کنیم
#انتخاب_انقلابی
#سرطان_اصلاحات
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
❓ #امت_وسط چه کسانی هستند و مأموریتشان چیست؟
📌 بیانیۀ #گام_دوم، مبنایِ ساماندهیِ «امت وسط»
💠 استاد سید محمدمهدی #میرباقری:
«بر اساسِ بیانیۀ #گام_دوم، کانّه باید یک مجموعهای به عنوان #امّت_وسط پیدا شوند که وظیفۀ #دولتسازی_اسلامی را به عهده بگیرند. این قشرِ دولتساز همان نسل جوانِ اخلاقی، بصیر، انقلابی، متخصص، بامهارت و #جهادی است که در متن انقلاب اسلامی روییده است و میتواند موتورِ محرکۀ انقلاب اسلامی برای حرکت رو به پیش باشد. اساساً ادامۀ هر انقلابی، بهخصوص انقلاب ما، منوط به این است که در درون آن، یک نیروی محرکهای متناسب با مقیاس انقلاب تولید شود، و الّا آن انقلاب افول میکند.
امروز نسلی با تفکرِ تمدّنی پا به میدان گذاشته است که معنیِ تمدّن اسلامی و میدانِ درگیری تمدّنی را میفهمد و میشناسد. نگاه این نسل، ایدۀ «دین حداقلی» نیست و دین را صرفاً یک فرهنگ نمیداند، بلکه معتقد است که دین میتواند دولت، جامعه و تمدّن جدیدی بسازد.
🔹 این مجموعۀ جوان، که آنها را امّت وسط میدانیم، باید بهسمت دولتسازی اسلامی حرکت کنند تا زمینۀ ساخت «جامعۀ اسلامی» فراهم شود. به عبارت دیگر، ارتباط بین «ولیّ جامعه» با «کفِ جامعه و تودههای مردمی» بهصورتِ مستقیم نیست (نمیخواهم تعبیر «پوپولیستی» را به کار ببرم، چون تعبیر دقیقی نیست). درست است که تودهها باید همراهی کنند، اما سؤال این است که آنها چگونه باید همراهی کنند؟ مثلاً آنها خانهها و شهرها را چگونه بسازند که بر اساس اسلام باشد؟ نظریۀ «دین حداقلی» میگوید «مردم روش خانهسازیشان را باید از دانش مدرن یاد بگیرند و دانشمندان اروپایی بیایند و معماری و بهداشت عمومی و شهرسازی را به آنها یاد دهند؛ رهبر جامعۀ اسلامی هم فقط بگوید نماز هم بخوانید و دروغ هم نگویید»! ولی نظریۀ دینِ حداکثر و تفکرِ تمدّنی میگوید «تمدّن اسلامیْ ژاپن اسلامی نیست؛ نه ژاپن، اسلامی میشود نه اسلام، ژاپنی میشود؛ چنانچه ما مدل شهرسازی و مدلهای دیگر را از غربیها یاد بگیریم و سپس آن را با اخلاق اسلامی ترکیب کنیم تمدّن اسلامی شکل نمیگیرد؛ باید همۀ عرصهها تحتِتأثیر فرهنگ اسلام باشد و بر اساس فرهنگ و ادبیات اسلامی و مناسبات ملی، بومیسازی شود».
مردم انقلابی ما در آنجایی که باید بهصورتِ مستقیم به سخنان نظام و رهبری عمل کنند، حقیقتاً عمل میکنند؛ اما آنجایی که ایده اقتصاد مقاومتی باید به مدل اقتصادی تبدیل شود، نمیتوانیم از مردم توقع چندانی داشته باشیم و به آنها انتقاد کنیم؛ چون مردم میگویند ما از این چیزها سر در نمیآوریم، شما بگویید چه کار کنیم! خب، چه کسی باید این وظیفه را برعهده بگیرد؟ فرضاً چه کسی باید کالای ملی را به کالای ملیِ قابلرقابت تبدیل کند تا مردم هم تبعیت کنند و کالای ملی مصرف کنند؟
🔸 تبدیل شدنِ این ایدهها به برنامههایی که مردم با آن هماهنگ شوند، کارِ این امّت وسط است. تا وقتی که این اتفاق نیفتد جامعۀ اسلامی شکل نمیگیرد. اگر این کار انجام نگیرد، نمیتوان از جامعه توقع داشت که در موضوعات تخصصی هم تبعیت کند! اگر امّت وسط آن ایدههای اسلامی را به برنامه تبدیل کند و نهادها و الزاماتش را هم بسازد، میتوان از عموم مردم انتظار داشت که در آن چارچوب عمل کنند؛ ولی وقتی امّت وسط کار خودش را انجام ندهد، نمیتوانید به مردم بگویید که شما در این زمینهها تخلف کردهاید! چرا که عرصههای تخصصی برای آنها چندان روشن نیست.
پس، اگر بخواهیم ولایت ولیّ فقیه به #کف_جامعه بیاید و امّتی بر محور امام مسلمین شکل بگیرد و ولایت حقه در همۀ عرصههای زندگی (عرصۀ خوراک، پوشاک، مسکن، ازدواج، اشتغال، تحصیل، تفریح و...) جریان یابد و دین در این ساحتها حاضر باشد، باید با همتِ نسل جوان انقلابی، ساختارها و مفاهیم اسلامی شکل بگیرد.
🔹 این نسل باید با #تمسک به بیانیۀ #گام_دوم، تفکر اسلامی و انقلابی را به سبک زندگی تبدیل کند و آن وقت تودههای مردم و امّت اسلامی در این سبک زندگی، زندگی میکنند. نقش مردم این است که وقتی آن ایده به سبک زندگی تبدیل شد، بپذیرند و همراهی کنند و در آن چارچوب حرکت کنند و الّا خودشان نمیتوانند سبک زندگی را طراحی کنند. به عبارت دیگر، وقتی دولت اسلامی ساخته شود، مردم در ساحت نظامات محقَّقِ اسلامی زندگی میکنند و رابطۀ بین امام و امّت برقرار میشود و جامعۀ اسلامی شکل میگیرد.»
📚(منبع: #کتاب_عصر_جدید)
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🗂 #پرونده_ویژه
⭕️ حساس ترین پروژه مملکت دست کیست؟
🔺طبق لیست انتشار یافته توسط کریمی قدوسی نماینده مجلس، "کاوه هوشیار" (مسئول پروژه شبکه ملی اطلاعات)، دوتابعیتی در آمد آنهم با تابعیت مضاعف آمریکا!
شبکهای که قراربود دیتاهای حساس۸۰میلیون ایرانی را حفظ کند، رییسش یک "ایرانی_آمریکایی" است.
🔺حالا بهتر میفهمیم که چرا شبکه ملی اطلاعات هنوزم که هنوز است درگام اول مانده،
جالبتر آنکه کیهان در سال۹۴ افشا کرده بود که وی دوتابعیتی هست /
#اینترنت
🌺🇮🇷 @shabnamshabna