💢 ریشه بیشتر مشکلات زناشویی:
۱- ناتوانی زوجها در برقراری ارتباط سالم و گوش دادن صادقانه با یکدیگر + قضاوت کردنهای زودهنگام .
۲- درگیر شدن در رفتارهای منفی و آزار دهندهی متقابل و کوه ساختن از کاه ، اغراق در اشتباهات همسر و نادیده گرفتن اشتباهات خود .
۳- افتادن در دام تحریفهای شناختی و افکار منفی و یا حتی بر اساس خرافات عمل کردن .
۴- ناتوانی در مذاکره و گفتوگوی سازنده برای حل مسایل زناشویی که اغلب با پرخاشگری و طعنه و دعوا خاتمه پیدا میکند .
۵- درگیر شدن در فرایند حمله و حملهی متقابل است که موجب برانگیخته شدن خشم و پرخاشگری متقابل میشود که تجربه نشان داده که شروع مشکلات بزرگتری چون طلاق از همین عوامل خواهد بود.
🤔 مشخصات اصلی و ریشهای زوجهای مشکلدار :
آنها به جای بیان صریح، صادقانه و محترمانهی احساسات، خواستهها و نیازهای خود، یا با این خواستهها حمله میکنند، یا آنها را به شکل غیرمستقیم و ناسالم بیان میکنند که نه تنها به برآورده شدن این خواستهها کمکی نمیکند، بلکه موجب تشدید تعارض نیز میشود.
#همسرانه
🆔 @Shabnamshabna
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر حسین عباسی نژاد
رئیس محترم دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران
سلام علیکم
در گفت و گو با خبرگزاری دولت(ایرنا) فرمودهاید "به عنوان اقتصاددان باید واقعیت را به جامعه بگویم و آن این است که اگر ما عضو FATF نشویم، شرایط اقتصادی کشور بسیار دشوار و مشکلات افزایش مییابد."
استفاده غلط جنابعالی از لفظ "عضویت" برای آنچه میان ما و FATF در جریان است، در حالی که به هیچ وجه عضویتی در کار نیست و بحث صرفا بر سر اجرای تصمیمات FATF توسط ایران است، سوالاتی را به ذهن متبادر میکند؛
از سال ۱۳۶۸ که FATF تاسیس شده است، حضرتعالی و همکارانتان در دانشکدههای اقتصاد کشور کدام تحقیقات را روی ماهیت و کارکرد این نهاد انجام دادهاید؟ چند پایان نامه و مقاله علمی درباره FATF منتشر کردهاید؟ چند واحد درسی درباره آن تدریس کردهاید؟
آیا خطای حضرتعالی به عنوان یک شخصیت علمی-که قاعدتا باید دقیق سخن بگوید- در بیان صحیح آنچه میان ما و FATF در جریان است، ناشی از پاسخ " تحقیقا هیچ" به پرسشهای فوق نیست؟
به استحضارتان میرسانم که این ایام مشخصا بحث بر سر دو کنوانسیون CFT و پالرمو است، نه حتی اجرای توصیههای FATF. از ۴۱ بند برنامه اقدام FATF، سی و نه بند دیگر در حیطه اختیار دولت بوده و محل بحث این ایام نیست. درباره این کنوانسیونها چقدر کار علمی در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران انجام شده است؟ آیا اساسا موضوعات این کنوانسیونها و ارتباط آنها به FATF یک بار موضوع تدریس و تحقیقی در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران بوده است که اینگونه از آثار "عضو نشدن در FATF" سخن میگویید و به کمک یک جریان سیاسی آمدهاید؟
هدف اینجانب، سرزنش شما نیست. هدف، ارسال این پیام به جامعه است که چقدر دانشگاه ما با مسائل کشور بیگانه است و در عین حال، چقدر سیاسیکاری در جامعه دانشگاهی ما رواج دارد که عنوان "ریاست دانشکده اقتصاد" دانشگاه مادر کشور، اینگونه به ابتذال سیاسی کشیده شده و خرج یک هدف ناصواب سیاسی میشود.
و من الله التوفیق
سید یاسر جبرائیلی
پژوهشگر اقتصاد سیاسی
#سید_یاسر_جبراییلی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
⛔️الیاس حضرتی: "نباید اجازه داد چند جوانِ تندِ عقدهایی وارد مجلس شوند!"
🔻اینکه لفظ عقدهای ناشی از استرس غربزدههاست به کنار؛
واقعا چه معنی داره جوانان بیان مجلس؟
اجازه بدید پیر پاتالهای غربزده برن #مجلس، بلکه بتونن مفسدین رو کمی نصیحت کنن!
👈🏻عکس بالا هم الیاس حضرتی هستن، مدیر مسئول روزنامه اعتماد و نماینده اصلاح طلب مجلس، در حال کلپچ زدن با شهرام جزایری، مفسد اقتصادی بزرگ! بلکه موفق بشه این بچه رو ارشادش کنه😒
#درست_انتخاب_کنیم
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اصلاحطلبان! اعتدالیها! اصولگرایان! مردم ایران! این چند جمله را بشنوید و لحن گویندهاش را تا ابد به خاطر بسپارید...
◀️ خبرنگار بیبیسی فارسی از سخنگوی #FATF میپرسد: «حاضرید چه کمکی به دولت ایران برای رفع نگرانیهای مخالفان دو کنوانسیون بکنید؟»
و او متکبرانه پاسخ میدهد:
💭 هیچ توضیحی نمیدهیم!
💭 اطمینان خاطر هم نمیدهیم!
💭 باید کنواسیون پالرمو را اجرا کنند!
💭 باید کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم را اجرا کنند!
💭 باید این استثناهایی که در قوانینشان میگذارند را حذف کنند!
🔹 دولتِ اعتدال و مجلس (که هر دوی اصولگرایان و اصلاحطلبان، مدعی کسب اکثریت کرسیها در آن بودند) مدتهاست ادعا میکنند که میشود با گنجاندن «شرطهایی» در کنوانسیونهای CFT و پالرمو، کشور را از خطرات امنیتی پیوستن به این کنوانسیونها ایمن کرد.
🔹 منتقدان دلسوز اما از همان روزهای ابتدائی، تاکید میکردند که چنین امری امکانپذیر نیست.
🔴 با این اظهارنظر صریح سخنگوی FATF، مشخص شد این ادعای برجامیان هم - مثل صدها ادعای دیگرشان درباره برجام، FATF و ... - باطل بوده و هست...
#درست_انتخاب_کنیم
#انتخابات_مجلس
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔴انگار برای این روزهاست...
✍🏻 #مهدی_مهدیانی
🔰 به اقتضای زمان (حاشیه سازی و دوقطبی سازی ها در آستانه انتخابات مجلس از سوی برخی دولتمردان محترم، احزاب و انقلابی نمایان) و به رسم خوشه چینی چند جمله از خرمن فرمایشات رهبرانقلاب در ایام فتنه ۸۸ پیشکش محضرتان میشود (افلا یتدبرون):
🔹فتنه معنایش این است که یک عدهای بیایند با ظاهرِ دوست و باطنِ دشمن وارد میدان شوند، فضا را غبارآلود کنند؛
🔻 «نخبگان بدانند هر حرفی ، هر اقدامی، هر تحليلی كه به آنها( دشمنان) كمك بكند، اين حركت در مسير خلاف ملت است. همه ما خيلي بايد مراقب باشيم؛ خيلی بايد مراقب باشيم: مراقب حرف زدن، مراقب موضع گيری كردن، مراقب گفتن ها، مراقب نگفتن ها»
🔹«من هيچ اعتقادي ندارم به دفع؛اعتقاد من به جذب حداكثری و دفع حداقلی است؛ اما بعضی كأنه خودشان اصرار دارند بر اينكه از نظام فاصله بگيرند!»
🔻 من صحنه را میبینم؛ چه بکنم اگر کسی نمیبیند؟! چه کار کند انسان؟! من دارم میبینم صحنه را، میبینم تجهیز را، میبینم صفآرائیها را، میبینم دهان های با حقد و غضب گشوده شده و دندان های با غیظ به هم فشرده شده علیه انقلاب و علیه امام و علیه همهی این آرمانها و علیه همهی آن کسانی که به این حرکت دل بستهاند را؛ اینها را انسان دارد میبیند، خب چه کار کند؟
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🌹 جملات کلیدی و روشنگرانه مقام معظم رهبری راجع به «۹ دی» و «فتنه»
بخش اول
♦️ فتنهها را باید با روشنگری خاموش کرد. هر جا روشنگری باشد، فتنهانگیز دستش کوتاه میشود. ۱۳۷۸/۰۵/۰۸
♦️فتنهانگیختن و بد دل کردن مردم نسبت به یکدیگر، یکی از مواد برنامهای است که دشمنان نسبت به این ملت در نظر دارند. ۱۳۷۹/۰۱/۰۶
♦️ دنیاطلبان برای اینکه به مقاصد خودشان برسند، در جامعه فتنه ایجاد میکنند؛ جنگها، تبلیغات دروغین، سیاستبازی های ناجوانمردانه؛ اینها ناشی از همین دنیاطلبی هاست. ۱۳۸۷/۰۶/۲۹
♦️ در اوائل حوادث بعد از انتخابات ۸۸ اولین کاری که شد، تردیدافکنی در کار مسئولین رسمی کشور بود؛ در کار شورای نگهبان، در کار وزارت کشور. این تردیدافکنی ها خیلی مضر است؛ دشمن این را میخواهد. ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
♦️ در شرائط فتنه، کار دشوارتر است؛ تشخیص دشوارتر است. البته خدای متعال حجت را همیشه تمام میکند؛ هیچ وقت نمیگذارد مردم از خدای متعال طلبکار باشند و بگویند تو حجت را برای ما تمام نکردی، راهنما نفرستادی، ما از این جهت گمراه شدیم. ۱۳۸۸/۱۰/۱۹
♦️ فتنه معنایش این است که یک عدهای بیایند با ظاهرِ دوست و باطنِ دشمن وارد میدان شوند، فضا را غبارآلود کنند؛ در این فضای غبارآلود، دشمن صریح بتواند چهرهی خودش را پنهان کند، وارد میدان شود و ضربه بزند. ۱۳۸۸/۱۰/۲۹
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔴چطور میشود قدرتهای بزرگ نظامی را برای رزمایش بیاوری ولی یک مربی را خیر!
🔸دولت تدبیر و امید که باز شدن گره مشکلات کشور را در گرو رفع تحریم ها میدانست و مذاکره و اعتمادسازی برای رفع تحریم ها را تمام هم و غم خود قرار داده بود و برنامه ای در کنار آن نداشت نماد دیپلماسی و گفتمان مذاکره و تعامل بوده و مدعی بود زبان مذاکره بلد است.
این مذاکرات و تعاملات برای حل مشکل هستهای و برداشتن تحریم ها به نتیجهای به غیر از "تقریبا هیچ" منجر نشد.
🔹 دیپلماسی این دولت نتوانست حتی یک مربی فوتبال را به کشور بازگرداند!
در عرصهی اقتصادی این گفتمان نتیجه ای در بر نداشت!
تحریم اثر خود را بر زندگی مردم گذاشت، ارز ۳تا ۴برابر شد، قیمت خودرو و مسکن و خوراک و پوشاک هم مانند بنزین افزایش های نجومی به خود دید.
آیا واقعا توان کشورمان در عرصهی اقتصادی و صنعتی و ورزشی و... در همین حد است؟
که حتی شرکت های چینی هم نتوانند در پروژه های ما کار کنند؟ یا تیم ملی فوتبال ما برای جام جهانی نتواند با چند تیم درست حسابی بازی کند؟
🔹این به دیپلماسی دولت باز میگردد.
عرصهی نظامی را اگر توجه کنیم نیک مییابیم خواستن توانستن است برای ملت ایران!
فناوری های روز ساخت موشک و پهپاد در سال های اخیر بخصوص در نابودی مواضع داعش بوسیلهی موشک های بومی و انهدام پهپاد امریکایی بدست سامانههای دفاعی بومی و ساخت انواع تانک ها و خودرو ها و ناوها و تجهیزات نظامی نشان میدهد مشکل جای دیگری است.
🔸چطور میشود دو قدرت بزرگ نظامی دنیا را برای رزمایش به آب های منطقهای ایران آورد و مقتدرانه رزمایش برگزار کرد ولی نمیشود یک مربی را به کشور بازگرداند؟
ایراد در انفعال و رویکرد وادادهی دولت در دیپلماسی است!
ایراد در افرادی است که اقتصاد و ورزش و صنعت را در چنبرهی خود گرفتند بدون اینکه لیاقتش را داشته باشند!
امید حاجی زاده
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️ این ویدئو بسیار مهم رو حتما ببینید
⚡️افشاگری رهبر معظم انقلاب در مورد ماهیت فتنه ۸۸
🔖 فتنه ۸۸ ابتکار آمریکایی ها بود البته قبلا در کشورهای دیگر هم انجام داده بودند که وقتی در انتخابات شخصی رای می آورد که مورد قبول آمریکا نیست ، مردم را به بهانه تقلب بیاورند به خیابان و برای اینکه این اقلیتی که کشاندند به خیابان را برجسته کنند یک رنگی را مشخص میکنند، اونی که به ما رسید سبزش بود...
حتما ببینید و نشر دهید
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔸 در پاسخ به تهدید مجلس با طرح پروژهٔ قهر و خانه نشینی روحانی از سوی نوبخت و تحمیل بودجهٔ ۹۹ و در دفاع از قدرت بلا منازع ارادهٔ ملّی و توان تاریخی ملّت بزرگ ایران، دکتر مجتبی زارعی عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس در توئیتی نوشت:
🔹️نوبخت به مجلس گفت اگر روحانی خانه نشین و کلیپ بسازد بگوید مردم! راهی بود که نگذاشتند من بروم؛ چه مشکلاتی پیش می آید!؟
🔹️ما می گوییم ملت مثلِ مجلس، ضعفِ نفس ندارد؛ ایرانیان تکبر مصدق، شورش بنی صدر ، انحصارطلبی هاشمی، دشمنی خاتمی و قهر ۱۱ روزه را محو کردند حفظ دولت تان هم صدقهٔ نظام است!
🔸آیتالله مکارم شیرازی: شیخ زکزاکی شهید زنده جهان اسلام است
مرجع تقلید شیعیان :
🔹 شیخ زکزاکی در حقیقت شهید زنده جهان اسلام است، امیدواریم صدای شخصیتها به گوش رهبران نیجریه برسد و آنها موافقت کنند که شیخ زکزاکی به یکی از کشور اسلامی منتقل و روند درمان او پیگیری شود.
🔹باید در این زمینه اعتراض و پیگیریهای لازم صورت گیرد تا شیخ زکزاکی از این وضعیت دشوار و بغرنج خلاصی پیدا کند.
🔸بیانیه عصائب اهل الحق نسبت به حمله آمریکا به مقر حشدالشعب:
🔹اکنون وظیفه ماست که به هر شکل مشروعی و تا پیش از اینکه آمریکا از این پیشتر رود، به حضور نظامی آمریکا [در عراق] پایان دهیم.
🔹پایان دادن به نقض حاکمیت عراق نیازمند واکنش شجاعانه و قاطع در برابر این اقدامات است.
🔹حمله آمریکا، ادامه حملات دشمن اسرائیلی به مواضع الحشد الشعبی است.
🔹از نیروهای سیاسی عراق میخواهیم در برابر این تجاوز بزدلانه بایستند.
#فتنہچیستـــ
رهبری در تعریف فتنہ مۍفرمایند :
فتنہ یعنۍ حادثہایے غـبارآلود ڪہ انسان نتواند دوست را از دشمنتشخیص دهد و دریابد
ڪہ این فتنہ از ڪجا تحریڪ میشود
فتنہها را بایـد با روشنگرے
خاموش ڪرد زیرا هـرجا
روشنگرے باشد دست
فتنہانگیـزها ڪوتاه میشود...
🏷 #امام_خامنه_ای
🏷 #نهم_دیماه
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
⭕️تروریستهای سیاسی، لیستهای قبیلهای و براندازی نرم آرمانهای انقلاب
🔹متاسفانه براساس یک سنت غلط و نهادینه شده در ایام انتخابات آنچه بیشتر از هر مساله ای اذهان عمومی مردم را متاثر میکند، دعواهای انتزاعی و جناحی گروههای سیاسی چپ و راست یا اصولگرا و اصلاح طلب امروزی و شاخههای متعدد آنها است.
🔹گروههای سیاسی غیرانقلابی با هجمه ی وسیع تبلیغات رسانهای خود و معرفی لیستهای ساندویچی و تلاش فراوان برای حذف رقیب از صحنه رقابت، صحنه انتخابات را به میدان «تشنگان قدرت» تبدیل میکنند تا میدان «شیفتگان خدمت». در این میان عدهای تنها برای رسیدن به صندلیهای سبز مجلس براساس بدعتهای غلط انتخاباتی که منتج به فساد سیاسی میشود، فعالیت میکنند تا شاید در این هیاهو رایی نصیب آنها بشود.
🔺لیستهای ساندویچی یا انتخاباتی رشد محور
🔹اغلب گروههای سیاسی در ایام انتخابات تمام وقت و سرمایه خود را برای بستن لیستهای انتخاباتی صرف میکنند، و با اعلام این لیستها در روزهای انتخابات فضای رسانهای را به گونهای رقم میزنند، که رای دادن به چنین لیستهایی برای مردم حجت قطعی و شرعی است و خلاف آن ضربه به وحدت و کمک به رقیب است.
🔹لیستهای ساندویچی گروههای سیاسی که پشت دربهای بسته و گاها نه براساس شایستگیها و اصلح بودن اشخاص، که براساس سهم خواهیهای افراد و نفوذ کانونهای قدرت و ثروت بسته میشود، انتخابات را که محلی برای حضور فعالانه و آگاهانه مردم برای تصمیم گیری درباره ی آینده سرنوشت کشور میباشد، را تبدیل به کارزار سیاست بازان تاجرپیشه متصل به کانونهای قدرت و ثروت میکند، و در این هنگامه مردم به عنوان محور انتخابات به حاشیه رانده میشوند.
🔹گروههای سیاسی خود را قیّم مردم معرفی کرده و قدرت تحلیل و تفکر را با پروپاگاندای تبلیغاتی از مردم میگیرند، در حالیکه انتخابات بهترین فرصت برای رشد فرهنگ سیاسی مردم و انتخاب آگاهانه میباشد.
🔹صریحتر اینکه تروریستهای سیاسی با دادن لیستهای قبیلهای در عین به انزوا بردن مردم، اصلح را در تسلسلی دائمی ترور میکنند، که نتیجه آن چیزی جز براندازی نرم آرمانهای اصیل انقلاب نخواهد بود.
🔹حضور یا عدم حضور افراد در لیستها نشانه اصلح بودن افراد نخواهد بود. مردم باید براساس شاخصهای حقیقی و نه تصنعی به افراد اصلح و نه لیستهای سهمیه ای رای دهند.
🔹همانطور که حضرت امام خمینی (ره) فرمودند: «مردم در انتخابات آزادند و احتیاج به قیم ندارند و هیچ فرد و یا گروه و دستهای حق تحمیل فرد و یا افرادی را به مردم ندارند. جامعه اسلامی ایران که با درایت و رشد سیاسی خود جمهوری اسلامی و ارزشهای والای آن و حاکمیت قوانین خدا را پذیرفتهاند و به این بیعت و پیمان بزرگ وفادار ماندهاند، مسلم قدرت تشخیص و انتخاب کاندیدای اصلح را دارند. البته مشورت در کارها از دستورات اسلامی است و مردم با متعهدین و معتمدین خویش مشورت مینمایند. اگر انتخاب اصلح براى مسلمانهاست، «کى و از کجاست» مطرح نیست، از هر گروهى باشد، حزب باشد یا غیرحزب، نه حزب اسباب این مىشود که غیر آن فاسد، و نه صددرصد حزبى بودن باعث صلاح آنهاست.»
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
ادامه یادداشت در لینک زیر:👇🏻
https://b2n.ir/121374
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
✍️ چرا ایام اللهی همچون حادثه ۹دی را باید دائما برای مردم یادآوری نمود؟
🔸«وَ لَقَدْ أَرْسَلْنا مُوسى بِآياتِنا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ وَ ذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ؛ ما موسى(ع) را با آيات خود فرستاديم (و دستور داديم:) قومت را از ظلمات به نور بيرون آر! و «ايّام اللَّه» را به آنان يادآور! در اين، نشانههايى است براى هر صبر كننده شكرگزار!»(ابراهیم/5)
🔰خداوند متعال در این آیه شریفه خطاب به جناب موسی (ع) می فرماید: ««ایام الله» را برای قومت یادآوری نما.»
و منظور از «ایام الله»، ایامی است که بخاطر حوادث خاصی که در آن اتفاق افتاده، امر خداوند و آیات و نشانه های بزرگی و اقتدار و سلطنت خداوند ظاهر و آشکار گردیده (ر.ک: المیزان فی تفسیر القرآن؛ ج12، ص18)
به عبارت دیگر، منظور از «ایام الله» روزهای خاصی است که در آن روزها دست قدرت و عزت الهی در جامعه ظهور و بروز بیشتری داشته و همگان به عینه دیدند و لمس کردند که اتفاقی(چه نزول نعمت و یا نزول عذاب) خارج از اسباب و علل مادی افتاده است.
🔰اصولاً باید گفت یکی از روش های تربیتی قرآن کریم، «تذکّر» و «یادآوری» است؛ و این روش، دقیقاً نقطه مقابل روش شیطان و جریان های شیطانی، همچون جریان نفاق است که یکی از کار ویژه هایشان را «انساء»(فراموشاندن) تعریف کرده اند: (مجادله: 19؛ انعام: 68، یوسف: 42، کهف: 63 )
در این میان، یکی از اموری که یاد خدا را در ذهن ها متبادر می کند، برخی حوادث عبرت آموزی است که در برخی ایام خاص در حیات یک جامعه به وقوع پیوسته است و مردم جامعه در آن ایام خاص، جلوه های رحمت یا غضب الهی را بطور ملموس درک نمودند.
از آنجا که انسانها موجوداتی فراموشکار هستند، باید برخی وقایع خاص پیش آمده در جامعه که یاد خدا و سنت های الهی را به همراه دارد، همواره برای آنان یادآوری شود؛ چراکه این کار روحیه ای جدید در آنان برای ادامه مسیر ایجاد می نماید.
🔰قرآن کریم در آیات متعددی به یادآوری ایام الله در دوران هر پیامبری می پردازد؛ و این یادآوری ها آنقدر زیاد است که گویی تعمّدی برای بازگویی آن وجود دارد.
یکی از مواردی که خداوند قرآن کریم اصرار به یادآوری آنها دارد، سخنان و اقدامات منافقان برای سست کردن و مأیوس کردن مسلمانان و فتنه ها و کارشکنی های آنان در مسیر پیشرفت نظام اسلامی است که در همه موارد با عنایت الهی و رهبری بی نقص ولیّ خدا، با شکست مواجه شدند؛ در یک آیه سخن منافقان و بیماردلان در جنگ بدر یادآوری می شود: (انفال: 46) و در آیات دیگری، سخنان و کارشکنی های آنان در جنگ احزاب: (احزاب: 13-12).
همچنین در آیات دیگری از قرآن کریم کارشکنی های منافقان در جنگ احد و عدم شرکت آنان در جنگ و همچنین فرار مسلمانان بیماردل و ضعیف الإیمان برای مسلمانان یادآوری شده است.
خداوند متعال در آیه دیگری، پس از توبیخ مسلمانان بیماردل به دلیل کندی و سنگینی در حرکت به سوی جهاد و یاری رساندن پیامبر خدا(ص)، واقعه لیلة المبیت و خروج پیامبر(ص) از مکه و مخفی شدن در غار ثور را به مسلمانان یادآور می شود که خداوند پیامبرش را در اوج تنهایی و بدون هیچ یاوری، یاری نمود و او را از شر دشمنان محفوظ نگاه داشت: (توبه: 40)
🔰این یادآوری ها، علاوه بر کمک به تبیین بهتر گفتمان اسلام انقلابی، فواید متعددی دیگری هم برای عموم مردم جامعه اسلامی و هم برای خواص جامعه در پی دارد که به مبارزه با جریان نفاق کمک شایانی خواهد کرد. اولین فایده یادآوری ایام الله، افزایش وحدت در میان مردم است. پیش از این بیان شد که خداوند در سوره مبارکه انفال، برای ایجاد وحدت میان مسلمانانی که بر سر انفال اختلاف کرده بودند، به یادآوری الطاف خود در جنگ بدر پرداخت و در پایان، دوران سخت مکه و عنایت خداوند در نجات آنها از چنگال کفار را به آنها یادآوری کرد.
فایده دیگر یادآوری ایام الله، افزایش اعتماد مردم به وعده های الهی، افزایش روحیه اعتماد به نفس و امید به آینده و افزایش روحیه مردم برای مقاومت در برابر سختی ها و در برابر دشمنان داخلی و خارجی است. و این دقیقاً نقطه مقابل اهداف جریان نفاق برای تأثیرگذاری در انگیزه و اندیشه مردم است.
همچنین یادآوری مصادیق ناکارآمدی جریان نفاق و یا کارشکنی های آنان در راه پیشرفت جامعه اسلامی، موجب عدم اعتماد مردم به این جریان خواهد شد. اثر دیگر یادآوری، تأثیرگذاری بر خود منافقان است. چراکه، بی تردید وقتی ناکارآمدی ها و شکست های متعدد منافقان و بیماردلان دائماً بازگو شود، آنان نیز در مواجهه با نظام اسلامی تجدیدنظر کرده و یا حداقل با احتیاط بیشتری برخورد می نمایند.
✅ #بصائر
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
📌 آشپزی با طعم معنویّت
💠 خانمها باید بدانند طبق آموزههای دینی، نَفَس آنها، افکار و نیّات ایشان هنگام پختن غذا بر روی طعم آن و اثرگذاری آن بر جسم، نقش دارد.
💠 هر روز ثواب پختن غذای خود را به یکی از اهل بیت علیهم السلام اهدا کنید تا برکات آن را مشاهده کنید.
💠 به هنگام طبخ غذا، زبانتان مشغول صلوات و ذکر خدا باشد. از خدا بخواهید توان و نیرویی که از این غذا در بدن اهل خانه ایجاد میشود در راه عبادت، خدمت به دیگران، رضایت خدا و غیر گناه صرف شود.
💠 از خدا بخواهید از برکات ذکر و دعایی که هنگام پختن این غذا بر زبان جاری میکنید ایجاد محبّت و علاقهی جدید بین شما و همسرتان باشد.
#همسرانه
🆔 @shabnamshabna
‼️ نجس شدن داخل دهان
🔷 س 2277: اگر داخل دهان به واسطه کشیدن دندان خونی شود، آیا تطهیر داخل دهان لازم است؟
✅ ج: به طور کلی، با برطرف شدن عین نجاست از داخل دهان ـ هر چند با مستهلک شدن در آب دهان ـ دهان پاک می شود و نیازی به آب کشیدن نیست.
📕 منبع: leader.ir
#احکام
🆔 @shabnamshabna
💢 مقام معظم رهبری:
نهم دى را همین جوان ها، همین نسل سوّم انقلاب به راه انداختند؛ آن حادثه عظیم را به وجود آوردند؛ آن سیلى محکم را به صورت کسانى نواختند که سعىشان این بود که مسیر حرکت اسلامى را با ایجاد فتنه منحرف بکنند؛ این کار را چه کسى کرد؟ جوان ها کردند، نسل سوّم انقلاب کردند۱۳۹۳/۱۰/۱۷
@shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 توجیه عجیب روحانی برای عمل نکردن به وعده ها
رییس جمهور:
🔹برخی به دولت دوازدهم خطاب میکنندکه قولهایی را که اول دولت دادید چرا نمیتوانید عمل کنید؟/ ما در شرایط صلح قول دادیم و الان شرایط جنگ است.
🔹به عبارتی شیخ میگوید ما قبل از برجام در شرایط صلح قرار داشتیم اما بعد از تصویب این قرارداد، در شرایط جنگی قرار گرفتهایم!