اباصالح المهدی:
🔴 دوربرگردان روحانی
✍️ #کبری_آسوپار
🔹 رئیسجمهوری که با شعار بلد بودن «زبان دیپلماسی» بر سر کار آمد، و دولت قبل و رقبای انتخاباتیاش را متهم به نابلدی تعامل با دنیا میکرد، از مردم میخواهد به جای انتقاد از دولت او، به امریکا «فحش» بدهند، و آدم میماند که بخندد، گریه کند یا حتی فحش بدهد!
🔸 او که اکنون دولت را در دست دارد، تا همین چندی پیش، منتقدان برجام را متهم میکرد که با تندرویهای کلامی در برابر غرب و به ویژه امریکا، فرصتهای برجامی را هدر دادهاند و مانع از آن شدهاند که دولت بتواند برجام را به ثمردهی اقتصادی برساند.
✅ روحانی میگوید: «تعجب میکنم مشکلات را میبینند و میدانند که بخش بزرگ مشکلات برای تحریم است، اما یک کلمه و جمله علیه امریکا حرف نمیزنند. بعضیهایشان مدعی هستند ضدامریکایی هستند، اما وقتی چیزی گران میشود، یک فحش به امریکا نمیدهند، چون فحش خدشهدار میشود؛ فحش ویژه دولت است! فقط باید علیه دولت، مخصوصاً شخص رئیس جمهور فحش داد!»
🔹 در مورد آنکه مقصر گرانیها دولت ایران است یا دولت امریکا، جملاتی از روحانی را که در ماههای قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ بیان شده است: «بخشی از مشکلات به تحریمهای بینالمللی بر میگردد، اما این موضوع هم به مدیریت داخلی کشور بر میگردد، چرا که یک مدیریت خوب میتوانست جلوی تحریمها را گرفته یا حداقل این تحریمها را تقلیل کند.»، «همه ضعفها و ناکارآمدیها را نمیتوان پای تحریم نوشت.»، «مگر از سال ۱۳۸۵ تحریم نشدیم، اما برای شرایط تحریم چه کار کردیم؟ آیا به فکر اقتصاد مقاومتی و برنامهریزی برای این شرایط بودیم؟ دیگر دوران شعار دادن و درشتگویی گذشته است و مردم از بس حرف شنیدند خسته شدند.»
✅ او چنان از موضع کسی که همواره خواهان مذاکره و برقراری تعامل با امریکا به موضع کسی که ناراحت از فحش ندادن به امریکاست، تغییر جهت داده که شاید اگر امریکا در ایران سفارتخانهای داشت، به سبک حامیان امروزش در سال ۵۸، دستور تسخیر سفارت مربوطه را هم میداد و همه تعادلش را یکجا پای بالا رفتن از دیوار سفارت از دست میداد!
💢 سبک سیاست او، اما نه رئال است و نه سوررئال؛ او سبک مواجی دارد که بیشتر منطبق بر جهت باد است. روزی که خود بر مسند قدرت نیست، مقصر گرانیها مدیریت داخلی است و اینکه زبان دیپلماسی را بلد نیستند و روزی که او قوه مجریه را در دست دارد، آدرس مشکلات واشنگتن دیسی است و معترض که چرا به امریکا «فحش» نمیدهید!
#سیاسی / متن کامل
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
#همسرانه
❤️ شغل تربیت فرزند از همه شغل ها بالاتر است.
🔸 امام خمینی: شغل تربیت فرزند، از همه شغلها بالاتر است. یک فرزند خوب شما اگر به جامعه تحویل بدهید، برای شما بهتر است از همه عالَم. اگر یک انسان شما تربیت کنید، برای شما به قدری شرافت دارد که من نمی توانم بیان کنم.
🔸 مربی انسانها زن است. سعادت و شقاوت کشورها بسته به وجود زن است. زن با تربیت صحیح خودش انسان درست میکند؛ و با تربیت صحیح خودش کشور را آباد میکند. مبدأ همه سعادتها از دامن زن بلند میشود.
🆔 @Shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 پروانه را به این زیبا یی دیده بودین..!؟😍
🆔 @Shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸ببینید| شهید باکری، چگونه به سوی آسمان پرواز کرد و به خدا رسید...
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 افراد مشهوری که در دنیا در اثر کرونا فوت شدند
از بازیگر هالیوودی و فوتبالیست گرفته تا نویسنده و مجریان مطرح تلویزیونی
قیمت خون شهید امروز چند!؟
در پی مطالبه سود بانکی و جرائم دیرکرد اقساط عقب افتاده در ازنای لرستان، سوالی در ذهن من طرح شده است که وقتی بانک ها بدلیل عدم پرداخت اقساط انواع جرائم و گاها جریمه در جریمه مطالبه می کنند و عجیب اینجاست که از پدر و مادر سه شهید چنین مطالبه ای دارند و قصد حراج گذاشتن خانه آنها را داشته اند.
موضوع وقتی دردآور است که اصل وام ۲۸۵ میلیون تومان بوده و اکنون بانک مطالبه بیش از دو میلیارد و دویست میلیون تومان را دارد.
من کاری به بدهی و قوانین بانکی ندارم لیک سوال این است که خون شهید در مرور زمان را چگونه محاسبه باید کرد. شهیدی که خونش را به من و تو هدیه داد تا زندگی کنیم اما امروز از پدر و مادرش نزدیک ده برابر اصل وام را با حراج نهادن خانه شان می خواهید مطالبه کنید.
براستی هر قطره قطره خون شهید را شما در سیستم مالی خود با توجه به گذر زمان و نرخ سود و جرائم آن و جریمه در جریمه چند محاسبه می کنید؟ به هر عددی رسیدید آن ضربدر سه کنید زیرا این پدر و مادر عزیز سه شهید تقدیم کردند تا ما سه برابر بیشتر از فرزندان آنها زندگی کنیم.
وقتی علوم انسانی طی دو سه دهه اخیر از اولویت می افتد و علوم اقتصادی اهمیت می یابد چنین محاسبه چند مجهولی ایجاد می شود. مگر زندگی یک انسان قابل محاسبه عددی است؟ البته در بیمه چنین قیاسی وجود دارد لیک خون شهید با هیچ عددی قابل قیاس نیست.
رئیس بانک و مدیرکل بانک مرکزی باید از چنین محاسبات توهین آمیز از مردم عذرخواهی کنند. و از مجلس شورا اسلامی توقع می رود یک بازنگری جدی به نرخ سود و جرائم آن داشته باشد.
رئیس جمهور در اسفند ماه گفت مردم اگر اقساط و چک ها را بدلیل شرایط کرونایی پرداخت و پاس نکردند اشکالی ندارد لیک بانکها اقساط را از ضامن ها وصول کرده و چک ها را برگشت زدند.
آقای رئیس جمهور قسم حضرت عباس شما را باور کنیم یا دم خروس بانکها را؟
می گویند در علم اقتصاد فقط اعداد صحبت می کنند اما در علم شهادت و مشکلات ایجاد شده کرونایی چه واژه ای باید جوابگوی مردم و مشکلات مالی باشد؟ نقش دولت و مجلس این وسط کجاست!؟
چرا بانکها دنبال مطالبه گری اختلاسگران نمی روند؟ زور بانکها به ضعفا فقط می رسد و بس.
الله اکبر به این همه تکریم شهداء و خانواده های معزز ایشان...
صلی الله علیک به این همه شعور بانکدارها...
بهزاد مختاری
خبرنگار
💑 اهمیت حیــا برای زنـــان
✍️ امـــام جعفــر صــادق (ع):
🔸الْحَيَاءُ عَشَرَةُ أَجْزَاءٍ تِسْعَةٌ فِي النِّسَاءِ وَ وَاحِدَةٌ فِي الرِّجَال/ حيا ده جز دارد، نه جزء آن در زنان است و يک جزء در مردان.
📚من لا یحضر الفقیه ج۳، ص۴۶۸
🆔 @Shabnamshabna
#همسرانه
💢 زن در جايگاه همسرى از منظر قرآن
🔸 پوشاننده
💞«زنانتان لباس شمایند و شما لباس آنها» (بقره،۱۸۷) همسران باید مانند لباس مايه زينت و پوشاننده عيوب يكديگر باشند. از طرف دیگر همانطور که هوای سرد و گرم لباس متناسب دارد؛ همسر بايد رفتار خود را متناسب با نياز روحی طرف مقابل تنظيم كند.
🔸 مشاوره با همسر
💞 «مادران فرزندان خود را دو سال تمام شير مىدهند و اگر آن دو با مشورت يكديگر بخواهند كودک را زودتر از شير بگيرند گناهى بر آنها نيست.»(بقره،۲۳۳) و «درباره فرزندان، كار را با مشاوره شايسته انجام دهيد.»(طلاق،۶) با توجه به آیات، خداوند زن را مشاوری مورد اعتماد برای مدیریت زندگی معرفی میکند.
🔸 پاسخ به نيازهاى طبيعى همسر
💞 «زن خوب همچون مزرعه مناسب و سلامت بذر(مرد)، شرط توليد بهتر است.» (بقره،۲۲۳) زن وسیله اطفاء هوسرانی مردان نیست، بلکه وسیلهای برای حفظ حیات بشر و تامین نیازها در چارچوب دین و اخلاق است.
🆔 @Shabnamshabna