5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اینطور فعال حقوق بشر باشید 😁
سبک جدید حقوق بشری یعنی آرزوی مرگ وتحریم برای ایران کن و دم از انسانیت بزن!
@shabnamshabna
🔸انهدام تیم تروریستی مسلح در شمال غرب کشور توسط مرزبانان نیروی انتظامی؛
🔹 دلاورمردان مرزبانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران بااشراف اطلاعاتی، در یک عملیات هدفمند و موفق در منطقه مرزی شمال غرب کشور یک تیم از گروهک تروریستی که برای انجام اقدامات خرابکارانه قصد ورود به کشور را داشتند، منهدم کردند.
🔹در این عملیات دو تن از تروریستها دستگیر و مقادیر قابل توجهی سلاح، مهمات، نارنجک جنگی، موادمنفجره همچنین تجهیزات ارتباطی و انواع بیسیم از تروریست ها بدست مرزبانان افتاد.
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸پنجشیر به روایت نانوایان پنجشیری
🔹کسی با ما کار ندارد، تعرضی نسبت زنان و دختران صورت نگرفته است، فقط کسانی که سلاح دارند را می گیرند.
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸درد و دل مردم با معاون اول رئیس جمهور در میدان میوه و تره بار
🔹مخبر در بازدید از میدان میوه و تره بار آزادی ضمن اطلاع از آخرین نرخهای عرضه میوه و تره بار و کیفیت محصولات، انتقادها و پیشنهادهای شهروندان را شنید.
#سیره ستارهها
👈 آيتالله شهید بهشتی(ره)
🔹دکتر با لبخند همیشگی و مهر و محبت به استقبالم آمد. بعد از سلام و احوالپرسی پرسید: کاری پیش آمد؟ گفتم: یکی از مقامات سیاست خارجه به تهران آمده و اصرار دارد با شما ملاقات کند.
نگاهی به من کرد. انگار که تقاضای بیموردی کرده باشم و بدون هیچ تأملی گفت «من این ملاقات را نمیپذیریم، مگر اینکه امام به من تکلیف بفرمایند. اگر ایشان این تکلیف را نمیکنند، نمیپذیرم. چون برای خودم برنامه دارم و امروز که جمعه است، متعلق به خانواده است. در این ساعت باید به فرزندانم دیکته بگویم و در درسها به آنها کمک کنم و به کارهای خانه برسم. روز جمعه من مخصوص خانواده است.» دیگر حرفی برای گفتن نداشتم. میدانستم اصرارم فایده ندارد. خداحافظی کردم و از محضرش مرخص شدم.
🌐 @shabnamshabna
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸️رونمایی پهپاد عمود پرواز و حامل سرنشین ایرانی
🔹معاونت علمی ریاست جمهوری خبر از رونمایی از پهپاد عمودپراوز با قابلیت حمل ۴ سرنشین و کاربرد تجاری در آینده نزدیک داده است که درصورت موفقیت پروژه میتواند در نقش نظامی و مخصوصا ماموریتهای دریا پایه قابل استفاده باشد
#همسرداری
👈از گفتن برخی خاطرات برای همسرتان جلوگیری کنید
🔹گاه خاطراتی در گذشته زندگی افراد بوده که ممکن است برای تعریف کردن آن به افرادی که در دلشان قدری بدگمانی یا تردید دارند، مناسب نباشد. مثلاً خانمی هست که در گذشته خواستگارانی داشته اما همسر فعلیاش به دلیل دوست داشتن زیاد یا برخی بددلیها نسبت به آنها احساس خوبی پیدا نمیکند بهتر است این خاطرات برای همسر تعریف نشوند اینها به معنی پنهانکاری نیست بلکه به نظر تعریف نکردن مسائل غیرضروری است.
🌐 @shabnamshabna
#تأمل
👈تبردزد
🔸دهقانی تبرش را پیدا نمیکرد. به پسر همسایهاش شک کرد. او را زیر نظر گرفت. رفتار پسرک عیناً شبیه رفتار یک تبردزد بود، حتی چهرهاش هم چهره یک تبردزد بود. حرفهایی که میزد، چیزی جز حرفهای یک تبردزد نبود. تمامی حالتها و رفتارهایش نشان از یک مرد تبردزد داشت.
تا آنکه بهطور اتفاقی، هنگام جابهجا کردن دستهای چوب، تبرش را پیدا کرد. روز بعد، وقتی پسر همسایه را نگاه میکرد، هیچ نشانه خاصی، نه در رفتارش و نه در حالتش نمیدید که گواه بر تبردزد بودن او باشد.
🔹
از پیشداوری بپرهیزیم! با شتاب قضاوت نکنیم! پیش آمده که به شخصی سوءظن داشته باشید و بعد متوجه شوید که اشتباه کردهاید؟
🌐 @shabnamshabna
♨️ نظر #مراجع_معظم_تقلید درباره انجام واکسیناسیون عمومی در نظام اسلامی
✅ تاکید شریعت بر پایبندی به مقررات اجتماعی
#واکسن
🌱
🌐 @shabnamshabna
#بصیرت
▪️قصاص یک قاتل بیرحم (نوید افکاری) را در بوق و کرنا میکنند و با تلاش مضحک فوتوشاپی سعی میکنند از او یک قهرمان بسازند،
اما یک کلمه از ۵۸۳ محکوم به قصاصی نمیگویند که فقط سال گذشته با اخذ رضایت و صلح و سازش توسط دستگاه قضا از چوبه دار نجات پیدا کردند.
🌐 @shabnamshabna
ثلاثی:
🔻پایان دروغ هشت ساله غربگرایان: تحریم و FATF مانع عضویت ایران در شانگهای است
🚨ظریف: این طمع ما در ارتباط با غرب بود که دوستان شرق را از ما دور کرد
🔰رئیسی چگونه در مدت کوتاهی اعتماد اعضای شانگهای را جلب کرد؟
🔹تیرماه ۱۳۹۴ برجام امضا شده و در دی ماه همان سال اجرایی میشود. پس از ۱۴ سال، رئیس جمهور چین به تهران سفر میکند. شی جین پینگ با شش وزیر، سه معاون نخست وزیر و تعداد زیادی از بازرگانان و رسانههای چینی وارد تهران میشود. این رویداد در تلاقی دو اتفاق مهم برگزار میشود: دو سال پس از طرح «جاده جدید ابریشم» و «اجرای برجام».
🔹چین، همراه دوره تحریم که در کنار هند به عنوان اصلیترین خریداران نفت ایران حضور داشتند، اکنون و با تصور تعلیق تحریمها به دنبال گسترش همکاریهای خود با ایران در سطح «راهبردی» است. موضوع مهمی که پیش از سفر شی جین پینگ به تهران در طی یادداشتی در روزنامه ایران به چاپ رسیده و در دیدار وی با رهبر انقلاب، مهر «درست و حکمت آمیز» میخورد.
🔹قبل از انعقاد برجام، در سوی دیگر دنیا، در ایالات متحده ساختار تحریمها به علت عدم همراهی قدرتهای بزرگ فرسوده شده و کارایی سابق را ندارد. جان کری میگوید «متحدانمان ما را همراهی نمیکنند اگر از آنها بخواهیم بیشتر از این فداکاری کنند و منافع تجاری و بانکهای خودشان را قربانی مخالفت آمریکا کنند» و اوباما اعتراف میکند که «برای اینکه این تحریمها ادامه پیدا کند باید برای مثال بزرگترین بانکهای جهان را تحریم میکردیم، یا باید کشورهایی مانند چین را از مبادلاتمان حذف میکردیم». در آمریکا جمعبندی بر این است که همکاری ایران با کشورهای قدرتمندی مانند چین، یعنی پایان تحریم!
🔹دولت یازدهم سرمست از توافق برجام با پشتیبانی کامل رسانههای زنجیرهای، لغو کامل تحریمها را جشن گرفتهاند. اصحاب «امضای کری تضمین است» گویا فراموش کردهاند که برای دوستان دوران سختی و تحریم، این میزان از سرمستی و خوشحالی برای پناه گرفتن در دامن غرب معنای خوبی ندارد.
🔹حالا در سال ۱۳۹۴ رئیس جمهور چین به ایران آمده و بر سر همکاری راهبردی در عالیترین سطح دو حکومت توافق شده است. اما حسن روحانی، هیات عالی و پرتعداد چینی را یک روز بیشتر میزبانی نکرده و مهمترین سفر دیپلماتیک آن ایام را «یک روزه» جمع و جور میکند و پرونده تفاهم راهبردی با چین به بایگانی وزارت خارجه میرود.
🔹این اما پایان ماجرا نبود. غربگرایان اصرار داشتند تا پیام روشنی به دوستان دوران تحریم بدهند: «شما فقط در دوره سختی به درد ما میخورید و اکنون دوره خوشی ماست!». حسن روحانی دقیقا روز بعد از بدرقه چینیها، عازم اروپا است تا ماه عسل توافق را در پاریس و رم بگذارند. اما او به طرز تحقیرآمیزی از سوی ایتالیا و فرانسه مورد استقبال قرار میگیرد. در رم، زیر مجسمه امپراتور فاتح ایران در دوران اشکانی پذیرایی میشود و در الیزه هم با استقبالی خلاف عرف دیپلماتیک روبرو میشود.
🔹پس از خروج آمریکا از برجام، دولت همچنان ترجیح داد تا همچنان در توافقی که دستاورد آن «تقریبا هیچ» بود باقی بماند. دولت روحانی به «سندروم استکهلم» مبتلا شده و عاشق زندانبان خود شده بود. به هیچ قیمتی حاضر نبود فرمان سیاست خارجی خود را از غرب به سمت شرق بچرخاند و پیام همکاری به خاور دور ارسال کند.
🔻برجام، نیمه جان شده و البته تحریمها بازگشته است. دولت همچنان به غرب چشم دوخته و توجیه ثابتی برای فاصله گرفتن از شرق دارد: «تحریم و FATF».
🔹 ظریف اما تحلیل دیگری دارد. او در روزهای پایانی دولت در اعترافی دیرهنگام میگوید: «اگر در مورد ضرورت کار متوازن با شرق و غرب به اجماع ملی رسیده بودیم و با خوشخیالی، دوستان دوران سختی را در سراب طمع سرازیر شدن شرکتهای غربی از خود نرنجانده بودیم، دوستان ما سرخورده نمیشدند و در دوران سختی ما را رها نمی کردند».
🔹سیدابراهیم رئیسی از روزهای آغاز کار خود، بر نگاه به شرق و چندجانبهگرایی و تمرکز بر همسایگان تاکید دارد. مواضع قاطع او در نخستین نشست خبری پس از انتخابات و نطق تحلیف، دوستان و همسایگان ایران را از آغاز دور جدید دیپلماسی آگاه کرد.
🔹ترکیب امیرعبداللهیان آشنا با منطقه و همسایگان، علی باقری قاطع در مذاکره و مهدی صفری متخصص در دیپلماسی اقتصادی، اثر خود را در ارسال پیام به آسیا نشان داد و آغوش باز سازمان شانگهای برای عضویت دائم ایران اولین پیامد آن است.
تاریخ ثابت کرده هروقت انتخاب بدی صورت گرفته ضررهای غیرقابل جبرانی زده شده،
ان شاء الله عبرت بگیریم
@shabnamshabna