eitaa logo
🌹 شبنم 🌹
377 دنبال‌کننده
39.6هزار عکس
28.4هزار ویدیو
359 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ثامن مازندران
☘ ✅ | مهمترین محورهای شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان- ۹ آبانماه 🍃🌹🍃 1⃣ اهمیت آفرینی برای بیانیه سران سه کشور اروپایی و آمریکا درباره لزوم باگشت ایران به مذاکرات احیای برجام و القاء همگرایی آنها علیه برنامه هسته ای ایران، تاکید بر دوگانه چماق و هویج (تشویق و تهدید) و ادعای تغییر لحن روسیه و چین در مورد جمهوری اسلامی، متهم کردن ایران به وقت کشی در بازگشت به مذاکرات و فرصت سوزی 2⃣ اعتبار زدایی از اظهارات چند روز اخیر مسئولان در مورد حمله سایبری به شبکه هوشمند توزیع سوخت و دامن زدن به ادعاها مبنی بر قصد دولت برای گران کردن سوخت و احتمال کمبود و افزایش قیمت گاز طبیعی خانگی در زمستان 3⃣ بی اعتماد سازی مردم نسبت به سیاست های اجتماعی در ایران پیرو اظهارات معاون اول رئیس جمهور در مورد برنامه ریزی دولت برای افزایش جمعیت و فرزندآوری، درمان ناباروری و تسهیل ازدواج، تلاش برای ترویج و عادی نمایی روابط جنسی آزاد و خارج از ازواج 4⃣ برجسته سازی تحریم های تازه آمریکا علیه صنایع پهپادی ایران 5⃣ بازتاب دستور دادستان کل کشور به دادگاه ویژه روحانیت برای رسیدگی به پرونده منتقد آیت ا... صافی گلپایگانی
هدایت شده از ثامن مازندران
☘ 🌀 نظریه و تحلیل| ابعاد هوچی‌گری ضدایرانی غرب در نشست گروه ۲۰ 🍃🌹🍃 🔻 نشست گروه ۲۰ در ایتالیا با بیانیه ضدایرانی اروپا و آمریکا درباره مذاکرات برجامی همراه بود. این نشست در حالی ادعای اجماع داشت که تقابل شدید میان‌ چین و روسیه با اروپا و آمریکا از یک‌ سو و اختلافات اروپا و آمریکا از سوی دیگر عملاً این ادعا را زیر سؤال می برد. 🔸 این نشست اقدام عملی برای حل بحران‌های اصلی جهان نظیر کرونا، بحران‌های اقلیمی، یمن، افغانستان، استمرار جنایات صهیونیست‌ها و... نداشت، لذا نیازمند فرافکنی بود. 🔹 با توجه به تعیین وقت مذاکرات، این رفتارها تکرار سیاست تهدید و فشار برای امتیازگیری و پنهان‌سازی نقض عهدهای کشورهای مذکور ارزیابی می‌شود. 🔸 غرب با توجه به مذاکرات باقری-مورا و حمایت چین و روسیه از موضع ایران، با صدور این بیانیه به دنبال نمایش اجماع جهانی علیه ایران بود. 🔹 سرکیسه کردن کشورهای عربی و خدمت‌رسانی به صهیونیست‌ها نیز به عادتی تکراری برای غرب تبدیل شده است. 🔺 غرب هم اکنون با چالش ناکارآمدی پروژه ایران‌هراسی مواجه است، لذا با هوچی‌گری به دنبال پنهان‌سازی این شکست می باشد.
هدایت شده از ثامن مازندران
⭕️ استرالیا به فرانسه: قرارداد لغو کرده‎ایم، برج ایفل را که خراب نکرده‎ایم 🔸 امروز ماکرون در نشست گروه ۲۰ ضمن سخن گفتن درباره تنش‌های فرانسه و استرالیا بر سر لغو قرارداد ۹۰ میلیارد دلاری فروش زیردریایی اعلام کرد که نخست‌وزیر استرالیا دروغ می‌گوید. معاون نخست‎وزیر استرالیا هم در پاسخ به او گفته یک قرارداد لغو کردیم، برج ایفل را که خراب نکرده‎ایم.
هدایت شده از ثامن مازندران
⭕️ انهدام ۷۸ باند قاچاق اسلحه و مهمات 🔸وزارت اطلاعات: ۷۸ باند قاچاق اسلحه و مهمات طی ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۰ شناسایی و منهدم شده‌اند. 🔸در این عملیات‌ها ۲۱۷۰ قبضه سلاح شامل ۴۷۳ قبضه اسلحه جنگی، ۶۸۵ قبضه اسلحه شکاری، ۷۸۲ قبضه اسلحه کمری و ۲۳۰ قبضه انواع سلاح‌های دیگر کشف و ۲۰۱ نفر دستگیر شدند.
هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توجه جدی دولت سیزدهم به ساحل نشینی 🔸 قاسمی، وزیر راه و شهرسازی: در دولت سیزدهم توجه جدی به ساحل نشینی داریم در این راستا در سواحل جنوب، شهرهایی برای اسکان جمعیت کشور به خصوص در سواحل مکران طراحی شده است.
هدایت شده از ثامن مازندران
♦️تمام مجردهای بالای ۱۸ سال چه مرد و چه زن میتوانند در مسکن دولتی ثبت نام کنند وزیر راه و شهرسازی: 🔹تمام موانع برای ثبت‌نام مجردان برداشته شده و متقاضیان بالای ۱۸ سال سن می‌توانند در سامانه نام‌نویسی کنند. 🔹طبق تصمیمی که گرفتیم تمام مجرد‌ها چه مرد و چه زن می‌توانند در سامانه ثمن ثبت‌نام کنند.
هدایت شده از ثامن مازندران
واکنش ها به ادعای طنز کمک سفارت کره جنوبی به یک بیمارستان در ایران! 🔺‏بله، ما ایرانی‌ها، دندون اسب پیش‌کشی رو نمی‌شمریم، اما؛ وقتی واردات واکسن ما رسیده به ۱۴۰ میلیون دُز، و هنوز یادمونه که کره جنوبی حتی پولهای بلوکه شده ما رو برای خرید واکسن آزاد نکرد، سفیر کره جنوبی غلط می‌کنه اهدای دو هزار تا ماسک رو "کمک به ایران برای غلبه به کوید۱۹" اعلام کنه! 💬رضا رمضانژاد 🔹‏۷ میلیارد دلار پول ما را بلوکه کردید و حتی برای خرید واکسن آزاد نکردید. چند نفر بابت نبود ماسک و دارو و کپسول اکسیژن و تخت خالی بیمارستان و واکسن جان دادند؟ حالا ۲ هزار ماسک هدیه دادید؟ همیشه تصورم این بود کره‌ای ها صرفا تحت فشار آمریکا هستند. نمی‌دانستم انقدر وقیحید! 💬منصوری 🔸‏اشکال از این سفیر نیست، از ماست که بر ماست؛ تاسف واقعی برای رییس و مالکین بیمارستان آتیه است که به این حقارت تن می‌دهند برای چند عکس... کشوری که ۷ میلیارد دلار ملت را بلوکه کرده، ۴ میلیون تومان به مردم ایران کمک می‌کند! هزار نکته باریکتر ز مو این جاست نه هر که سر بتراشد قلندری داند 💬برازجانی پینوشت: هر بسته یکصد عددی ماسک کی‌اف۹۴ (kf94) بین ۱۲ هزار تا ۱۵ هزار وون کره یعنی ۱۰ الی ۱۳ دلار است که ۲ هزار ماسک حدود ۲۰۰ الی ۲۶۰ دلار می‌شود. این درحالیست که بدهی این کشور به ایران در حدود دویست هزار میلیارد تومان است!
🔸سوخت‌گیری با کارت سوخت در همه جایگاه‌ها، از پایان وقت امروز مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی : 🔹از ۴ هزار جایگاه سوخت در سراسر کشور ۳ هزار و ۷۰۰ جایگاه دوباره به سامانه هوشمند سوخت متصل شده‌اند. 🔹 پروژه اتصال جایگاه‌ها به سامانه هوشمند امروز به پایان می‌رسد و سوخت‌گیری در تمام جایگاه‌ها با کارت سوخت انجام می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸اژه‌ای: من آیت الله نیستم 🔹در حاشیه سفر رئیس قوه قضائیه به خوزستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸انتشار تصاویر فرار مزدوران سعودی در عملیات بهار پیروزی برای نخستین بار...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸کار شگفت‌انگیز تمساح😳 👌«أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ»؛ «آنها (برخی انسان‌ها) مانند چهارپایانند بلکه بسی گمراه‌ترند»(اعراف: ۱۷۹) 🌐 @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاید عصبانی‌ترین مرد روی زمین شده باشه ...ولی خودش رو کنترل کرد... و سجده‌ی شکر به جا آورد که تونست این حادثه رو به سلامتی رد کنه... 🌐 @shabnamshabna