هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا شوی دلقکها به سرانجام نرسید؟
🔹چند ماه پیش گفتند کار جمهوری اسلامی تمام شده و جوانها را برای ایجاد آشوب در خیابان تحریک کردند.
🔹بعدا با آرام شدن اوضاع و خری که از پل گذشت و ماموریتی که تمام شد، دو دسته شدند؛ یک دسته دارند هنوز باهم دعوا میکنند و یک دسته هم برگشتهاند سرکار قبلیشان؛ دلقکبازی!
🔹دلقکها شاید برای مدتی بتوانند نقش آدم حسابی بودن به خود بگیرند ولی طولی نخواهد کشید که کرمِ لودهگری به قدری قلقلکشان میدهد تا به سراغ بقچهای بروند که فکر میکردند قرار است برای همیشه بسته بماند.
🔹کلاهگیس فرفری و ژولیدهپولیده و دماغ اسفنجی بزرگ قرمزشان را برمیدارند و همه چیز به تنظیمات کارخانه برمیگردد.
🔹در قسمتی از رمان عقاید یک دلقک؛ «هانس شینر» که به دلیل یک اشتباه کوچک روی صحنه، از جایگاه یک دلقک مشهور به یک دلقک ساده رسیده بود، میگوید: «من گمان میکنم در تمام دنیا کسی پیدا نشود که بتواند یک دلقک را بفهمد، حتی یک دلقک هم یک دلقک دیگر را نمیفهمد».
🔹درست میگوید، هم ما این دلقکها را نمیفهمیم و هم خودشان، خودشان را. پدیدهای که میتواند پاسخ سؤال خیلیها باشد؛ چرا شوی دلقکها به سرانجام نرسید؟
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
هدایت شده از ثامن مازندران
🇮🇷
📝 پاسخ حجتالاسلام راجی به عباس عبدی
🍃🌹🍃
✅ پینوشت: شورای نگهبان صرفاً یک نهاد فکری و مشورتی است نه اجرایی و لذا سن اعضای آن نه تنها تأثیری در اتقان مصوبات ندارد، بلکه در این مواقع تجربه است که عنصر اصلی به شمار میرود.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
هدایت شده از ثامن مازندران
✅هوش مصنوعی تهدیدی برای امنیت ملی کشورها است
🔺هوش مصنوعی میتواند به تروریستها در انتخاب اهداف خود کمک کند
🔺سازمان دیدبان تروریسم با ابراز نگرانی از تهدیدهای هوش مصنوعی برای امنیت ملی کشورها، از سازندگان این فنآوری انقلابی خواسته تا ذهنیت «آرمانشهری» خود از هوش مصنوعی را کنار بگذارند، چراکه این فنآوری جدید میتواند افراد آسیبپذیر را با خود همراه کند.
🔺گاردین به نقل از جاناتان هال کیسی، مدیر این نهاد مستقر در بریتانیا، نوشت که تهدیدهای امنیتی هوش مصنوعی روز به روز آشکارتر میشود و در پیشبرد این فنآوری باید ملاحظات و نیات تروریستها را در نظر داشت.
🔹به گفته جاناتان هال کیسی، در توسعه بیش از اندازه هوش مصنوعی عمدتا بر نکات بالقوه مثبت این فنآوری تمرکز شده و در این مسیر از چگونگی استفاده احتمالی تروریستها از آن برای حملات غفلت شده است.
گاردین در ادامه به نقل از هال نوشت که سازندگان هوش مصنوعی باید در کنار خود یک نئونازی ۱۵ ساله دو آتشه داشته باشند تا تهدیدهای بالقوه این فنآوری را بهتر درک کنند.
🔸دیدبان تروریسم که بهطور مستقل به بازبینی قوانین دولت بریتانیا در زمینه تروریسم میپردازد، نگرانی فزاینده خود را از دامنه رباتهای چت هوش مصنوعی برای متقاعد کردن افراد آسیبپذیر و یا افراد دارای طیف متنوعی از عملکردهای عصبی برای انجام حملات تروریستی ابراز کرده است.
جاناتان هال در ادامه میافزاید: «تلقینپذیری انسانهای غوطهور در دنیای دیجیتال و فنآوریهای نوین نگران کننده است. این فنآوریها به کمک زبان مخاطبان خود را به اقداماتی ترغیب میکنند. از همین رو، امنیت جامعه میتواند به شدت به خطر بیفتد.»
🔹به گفته دیدبان تروریسم، برای مقابله با نوع تازهای از تهدیدهای تروریستی مرتبط با هوش مصنوعی نیاز به تدوین قوانین تازهای است. از آنجایی که هوش مصنوعی میتواند در انتخاب اهداف تروریستها بهغایت کاربردی باشد، مقررات موثر و دارای ضمانت اجرا میتواند تا اندازهای خطر فزاینده سلاحهای مرگبار خودکار را مهار کند.
🔺فاصله میان پیشرفت فنآوریهای جدید و قوانین ناظر بر آن همواره محل بحث و نگرانیهای سازمانهای مدافع صلح و امنیت بوده است. با رشد فزاینده فنآوریها در حوزه رباتها از یکسو و از فناوریهای ارتباطی از سوی دیگر، نوع تازهای از تهدیدهای تروریستی ظهور یافته که به شدت مایه نگرانی شده است.
برای مثال دور از ذهن نیست که یک پهپاد کوچک کاملا خودکار از مکانی نامعلوم برای حمله به هدفی مشخص به پرواز درآید و با کمک فنآوری هوش مصنوعی در لحظهای مناسب هدف را شناسایی و حمله انجام شود، و هیچ اثری از خود باقی نگذارد. این حمله میتواند در روز روشن و در میان جمعیتی در میدان شهر روی دهد، طوری که هیچ کس نتواند حدس بزند هوش مصنوعی قرار است در لحظه چه تصمیمی بگیرد و چه کسی یا کسانی را هدف قرار دهد.
🔸واقعیت این است که قوانین بازدارنده در این زمینه و دستگاههای ناظر بر چنین فنآوریهایی تاخیر نسبتا زیادی دارند.
🔹پیش از این، تسلیحات مرگبار خودکار در نبرد اوکراین عرض اندام کرده بود و سوالهای جدی اخلاقی در مورد پیامدهای ماشین کشتار خودکار مطرح شده است.
🔸در بریتانیا، MI5 و موسسه آلن تورینگ، نهاد ملی علم دادهها و هوش مصنوعی در حال انجام اقداماتی برای مقابله با چالشهای امنیتی ناشی از هوش مصنوعی هستند.
🔹همانطور که الکساندر بلانچارد، محقق اخلاق دیجیتال در برنامه دفاعی و امنیتی این مؤسسه میگوید، هوش مصنوعی در تعامل با محیط میتواند یاد بگیرد و خود را سازگار کند.
🔸توجه به همبودگی این سه عامل یعنی تعامل، یادگیری و سازگاری با محیط، ویژگی حیرتانگیز هوش مصنوعی نشان میدهد که بشر با چه تهدید جدی روبهروست. در کنار مزایای هوش مصنوعی، به نظر میرسد اتخاذ تدابیر نظارتی بر هوش مصنوعی از ضرورتی انکارناپذیر برخوردار است، تا این تازهترین فناوری بشری به ماری در آستین، و بلای عصر نوین تبدیل نشود.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
هدایت شده از ثامن مازندران
🇮🇷
📝 خسارات دیپلماسی التماسی
🍃🌹🍃
🔻جدای از آنکه بخواهیم درباره خوب و بد بودن برخی رفتارها در عرصه سیاست خارجی هرگونه قضاوتی داشته باشیم، آنچه برای منافع ملی یک کشور به مراتب ضرر و زیان آن بیشتر است، نمایاندن ضعفها و کاستیها در عرصه سیاست خارجی است. تعجب و تأسف اما زمانی است که از تجربههای تلخ روابط خارجی عبرت گرفته نشود و برخی بخواهند رندانه رفتارهای به غایت خسارتآمیز خود را در جلوی افکار عمومی بیارآیند. رهبر معظم انقلاب مدتی قبل در مقابل سیاست خارجی مبتنی بر «عزت»، از هزینهساز بودن «دیپلماسی التماسی» سخن گفتند.
🔸دیپلماسی التماسی یعنی به جای آنکه در متن توافق هستهای سازوکارهای واقعی و بازدارنده برای اجرای تضامین فراهم شود، در دیماه ۱۳۹۴ معتقد باشید «امضای کری تضمین است»، اما در ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ در دیدگاهی متناقض بگویید: «هرکس بگوید در روابط بینالملل میتوان تضمین گرفت، عوام است»!
🔹دیپلماسی التماسی یعنی مسئول دستگاه سیاست خارجی بعد از فروکش کردن هیجانات و احساساتش، در مهر ۱۴۰۰ ادعا کند: «من در مجلس گفتم در برجام کلمه «تعلیق» وجود ندارد؛ اشتباه از من بود!
🔸دیپلماسی التماسی یعنی مسئول دیپلماسی کشور دست به عمل فاجعهآمیز بزند و ذلیلانه در شورای روابطـ خارجی آمریکا بگوید مذاکرات هستهای تأثیر مستقیم بر مسائل داخلی ایران خواهد داشت و در صورت شکست مذاکرات، شرکای غرب در ایران انتخابات مجلس آینده را به جریان غربستیز واگذار خواهند کرد و سپس ناچار باشد برای اثبات این دیدگاه خود به نتایج شکست مذاکرات در سال ۲۰۰۵ استناد کند تا به طرف مقابل بفهماند به سود غربیهاست که او و دوستانش در ایران را تقویت کنند!
🔹دیپلماسی التماسی یعنی اردیبهشت ۱۳۹۲ (یک ماه مانده تا انتخابات ریاستجمهوری) در جمع دانشجویان صنعتی شریف گفته شود: «اروپاییها آقا اجازه هستند و آمریکا کدخداست؛ بستن با کدخدا راحتتر است». اما در اردیبهشت سال ۱۳۹۷ و پس از خروج آمریکا از برجام، «کدخدای سال ۱۳۹۲» به «موجود مزاحم سال ۱۳۹۷» تبدیل شود و مقام مسئول از نجابت مردم ایران شرم نکند و بگوید: «خوشحال هستم که یک موجود مزاحم از برجام خارج شده است!»
🔺اما خطرناکتر از «دیپلماسی التماسی» برای منافع ملی «واکنشهای انفعالی» در مقابل چنین رفتارهایی است. این واکنشها نیز لزوما از سنخ امنیتی و قضایی نیست؛ بلکه مهمتر از آن، بیتفاوتی افکار عمومی و تعصبات نابهجای برخی احزاب و چهرههای سیاسی است، اگر نخواهند از تجربیات تلخ دیپلماسی التماسی عبرت بیاموزند؛ چرا که در این صورت ملت ایران ناچار به تکرار تجربه مجدد و زیانبار آن خواهد بود.
✍🏻عزیز غضنفری
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 درگیری کفتارها برای هیچ!
🔹 فخرآور از عناصر ضد انقلاب و اسلام ستیز که در اغتشاشات اخیر تلاش داشت خودش را در نقش رهبر این آشوب ها معرفی کند، علنا مسیح علی نژاد و حامد اسماعیلیون دو تن دیگر از لیدرهای اغتشاشات را تهدید به حذف فیزیکی می کند!
🔹 این جماعت هنوز هیچ قدرتی ندارند اینگونه یکدیگر را تهدید به قتل می کنند وای به روزی که قدرت به دست بیاورند
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
هدایت شده از ثامن مازندران
🔶ماموریت مهم محمد جواد ظریف!
//شکرالله رضازاده شرمه//
✅ "محمدجواد ظریف" را این روزها می توان در رسانه های مختلف داخلی و خارجی ملاحظه کرد. این حضور چنان پررنگ هست که گویا برجام دیگری را او در پی به سرانجام رساندش هست!
✅دفاع تمام قد او از یک عهدنامه سبب شدتا باردیگر نام" محمدجواد ظریف" نقل محافل مختلف خبری و تحلیلی شود.عهدنامه ای که در تاریخ ایران از آن بعنوان یک حقارت و خفت ابدی یاد می شود. این عهدنامه که "ترکمنچای" نام دارد منجر به کنده شدن تکه ای از پیکر ایران بزرگ از مام میهن و در عوض، الحاق به خاک اجنبی گشت.
✅بنظر می رسد در چرایی این حرکت وزیرخارجه سابق با علم به بدنامی عهدنامه "ترکمنچای" در میان افکار عمومی ایران، می توان موارد زیر را مطرح کرد:
✅اول: یک اصل رایج در محاورات خیابانی و کوچه ای این هست که برای آنکه نادرستی کارت کمتر دیده شود و یا اصلا دیده نشود راحت ترین مسیر آن هست که برای آن همتایی هر چند نامقبول بتراشی و شروع به مقبول جلوه دادن آن همتا کنی. وقتی چنین کنی آنگاه راحت تر و بهتر می توانی از زیر فشار عملکرد نادرستت رهایی یابی. برجام آفرینان برای درست جلوه دادن عملکرد خوب چاره ای ندارند جز آنکه به تقدیس موارد مشابه تاریخی آن، اقدام نمایند. "ترکمنچای" قابل درک ترین مشابه برای برجام حضرات هست.
✅دوم: منتقدین برجام برای آنکه عمق خسارت آن را بهتر بتوانتد برای افکار عمومی جا بیندازند چاره ای جز مشابه سازی نداشتند. مشابه سازی که قادر هست اوج خسارت را به سمع مخاطب برساند. تنها واژه ای که در افکار عمومی مترادف با خسارت عمیق به ایرانیان هست واژه ای نیست جز "ترکمنچای". جریان حامی برجام منتقدین را به کج فهمی متهم کرده و قیاس "ترکمنچای" با برجام را قیاسی مع الفارق می خواندند. اما خوب، حالا با این حرکت وزیر خارجه دولت قبل در دفاع از آن عهدنامه ننگین، مشخص گشت قیاس "ترکمنچای" با آن نه قیاسی مع الفارق بلکه کاملا دقیق و درست بوده است. "محمدجواد ظریف" با اینکارش دانسته یا ندانسته درستی نظر و سخن منتقدین برجام در خسارت باربودن آن را تائید کرد.
✅سوم: "ظریف" و تیم او پدید آورنده برجام بودند. برجامی که حتی خود او هم-بنا به گفته اش- بطور کامل آن را نخوانده بود. اکنون با احتساب امضاء برجام در 94 ، بیش از هشت سال از آن واقعه که قرار بود همه چی را گل و بلبل کند می گذرد ولی تا این لحظه به تعبیر رئیس بانک مرکزی دولت قبل فقط"هیچ" عاید کشور شد! با چنین دستاوردی، قطعا خالقان آن زیر تیغ تند و تیز افکار عمومی هستند. خالقانی که ظاهرا هوس بهارستان را در سر می پروانند. در چنین شرایطی و البته از هم اکنون که 9 مانده به انتخابات، باید بفکر نوزاد انتخاباتی بود!
✅چهارم: تا قبل از این، بدون شک کمتر کسی را می شد در فضای اجتماعی و رسانه ای ایران پیدا کرد که به این بیندیشد که مثلا "ترکمنچای" قابل دفاع باشد. حتی خوشبینانه ترین افراد هم چنین نکته ای را در ذهن خود راه نمی دادند. واقعا الان چه شده که کسی که هشت سال وزیر خارجه این مملکت بوده و به تمامی اسناد ریز و درشت مذاکرات تاریخی ایران از جمله مذاکراتی که منجر به عهدنامه بدنام"ترکمنچای" شد دسترسی داشته از قابل دفاع بودن آن ننگ نامه می گوید؟! پاسخ بسیار روشن هست. راز این انتحار رسانه ای آنهم از سوی وزیر خارجه سابق را باید در فضای مجازی تحت مدیریت آنها دانست. فضایی که در حقیقت حیات خلوت آنهاست. وقتی چنین هست براحتی می توان جای سیاه و سفید را تغییر داد. "محمدجواد ظریف" و دوستانش بخوبی می دانند که فضای مجازی بی در و پیکر ایران برای آنها یک فرصت طلائیست تا تاریخ را آنگونه که خود مایل هستند و می پسندند بنویسند و بنگارند. وقتی ملتی حقایق تاریخی خود را وارنه بخواند قطعا در بزنگاه هم همانگونه تصمیم خواهد گرفت.
✅و پنجم و البته مهمترین نکته اینکه رئیس دولت قبل و وزیر خارجه اش مدام خود را یگانه مطلع از زبان دنیا نامیده و منتقدین خود-دولت فعلی- را بی اطلاع از ادبیات جهانی بر می شمردند. واقعا آن چه دانستن زبان دنیا بود که منجر به انعقاد قرارداد سستی چون برجام می شود اما در مقابل این چه زبان ندانستنی هست که امروز شاهد انعقاد پیمان بی سابقه دریایی میان ایران با کشورهای منطقه می شود؟! از نائب رئیسی مجمع عمومی سازمان ملل برای ایران و... می گذریم. حال یک سوال مشخص و آن اینکه چرا جناب وزیرخارجه سابق اکنون لب به سخن گشود؟! نکند لازم بود برای دیده نشدن دستاوردهای بی نظیر سیاست خارجی دولت انقلابی سیزدهم در افکار عمومی، یک شوی رسانه ای طراحی و اجرا شود؟!
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
هدایت شده از ثامن مازندران
🇮🇷
📝 تحلیل کوتاه | اظهارات جدید #ظریف در کلابهاوس
🍃🌹🍃
1⃣ ظریف در تازهترین اظهارات خود به دفاع از برجام و انتقاد از جریان انقلاب و شخصیتهایی مانند شهید سلیمانی و شهید فخریزاده پرداخت.
2⃣ ظریف در اظهارات تلویحا راس نظام را متهم کرد مانع مذاکره او با ترامپ در پاریس و واشینگتن شده.
3⃣ انتخاب مقطع زمانی فعلی از سوی ظریف با هدف اثرگذاری بر انتخابات و همچنین اثرگذاری بر هرگونه مذاکرات میان دولت فعلی و امریکا ارزیابی میشود.
4⃣ ظریف با این اظهارات در روز رونمایی از موشک هایپرسونیک فتاح، حس افتخار ملی ایجاد شده را تخریب کرد. این رفتار ظریف در تخریب رویدادهای مهم با اظهارات غیرمتعارف مسبوق به سابقه است.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 ما این همه منکر داریم بدتر از بی حجابی، چرا انقدر گیر دادید به حجاب⁉️
🎙 پاسخ شنیدنی از: استاد عالی
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
هدایت شده از ثامن مازندران
✅ در شرایط فعلی«کنشگران فعال » برنده ی جنگ شناختی _ ادراکی هستند .
🔺جنگ های جدید همگی هیبریدی_ترکیبی است .... یعنی همزمان چندین نوع جنگ بصورت همزمان و ترکیبی انجام میشود مانند :
۱_جنگ سخت، نبرد نظامی سنگین
۲_حملات به مرزها و اقدامات گروهک ها
۳_اقدامات مخل امنیت و بمب گزاری
۴_جنگ اقتصادی و تحریم
۵_جنگ سیاسی، انتخاباتی،براندازی نرم ، نافرمانی مدنی وانقلاب های رنگین
۶_جنگ روانی
۷_جنگ سایبری
۸_جنگ شناختی، ادراکی
🔹اکنون میتوان ادعا کرد با نوع جدیدی از جنگ های شهری،«نافرمانی مدنی ناشی از تغییر و تقابل شناخت ها فرهنگ (تغییر نسل)» مواجهیم .
🔹 بخش مهم این پروژه، جنگ شناختی_ ادراکی است و دست بر تر با راوی خبر اول است...جنگ، جنگ روایت هاست...«زمان» عاملی حیاتی است،، آنکه از موضع آفندی سریعتر روایت کند می بَرد و طرف مقابل در موضع پدافندی هر چقدر هم خوب دفاع کند تلفات می دهد چون اعصاب و روانی که بهم ریخته به سختی آرام خواهد شد اینجاست که رهبری می فرمایند: بدنبال پرت کردن حواس نظام از مسیر اصلی هستند...
🔹جنگ شناختی غیرطبیعی نیست؛ آنچه غیرطبیعی است غَفلت مسئولان و رسانههاست که به هشدارهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در این زمینه خوب توجه نمیشود.
همیشه با هزینه های سنگین در کف میدان، به اهمیت تدابیر رهبری پی بردیم و خدا کند که این هزینه های اخیر، ما را کفایت کند برای درک شیوه جنگ های آینده...
🔹از موارد مهمی که جنگ شناختی از آن اثر میپذیرد و باعث میشود که این نوع جنگ در اولویت قرار گیرد، «تغییر در آرایش رسانهای» است
درحقیقت تغییر در آرایش رسانهای که خود محصول پیشرفت تکنولوژیهای ارتباطی است، باعث شده جنگ شناختی در کانون توجه کنشگران قرار گیرد.
🔻 شکست انحصار رسانههای سنتی در تولید و توزیع اخبار و بدنبال آن توجه به این پدیده که هر فردی میتواند در «هر مکانی»، «هر زمانی» و با «هر زبان» و «ابزاری» پیام تولید و منتشر کند باعث شده که نقش رسانههای جمعی یعنی رادیو، تلویزیون و مطبوعات کمرنگ شده است.
🔹اکنون مانند گذشته نیست که یک نفر تولید کننده و بقیه استفاده کننده باشند. بلکه همه افراد در عینحال که مصرفکننده هستند، تولیدکننده و توزیعکننده هم هستند، بنابراین در جنگ شناختی کسانی پیروز و اثرگذار هستند که مدیریت سوژهها، جملات و واژهها، چینش تصاویر را بدست گیرند.
چیزی شبیه اتاق طرح ریزی عملیات در دفاع مقدس ولی در حوزه «خبر»
🔹در جنگ شناختی تیر و گلوله شلیک نمی شود ، بلکه با شلیک «خبر داغ» یا «سوژه»به ذهن مخاطب میتوان در او فعل و انفعال ایجاد کرد او را وادار به عمل یا عکس العمل نمود...اتاق جنگ باید بداند مهمات خبری را چگونه مدیریت کند...تشکیل مهپا (مرکز هماهنگی پشتیبانی آتش) در سطوح کشوری ، استانی و شهرستانی یک امر ضروری است...اتاق جنگ باید بداند کدام خبر برای کدام مخاطب است ، آنچنان اخبار(مهمات) باید به خوبی طراحی، بارگزاری و شلیک شوند که آماج ذهنی را مورد هدف قرار داده و اثر شبهات ذهنی و اخبار کذب را در جامعه خنثی نماید.
🔹در اتاق های طرحریزی که شبیه اتاق جنگ عمل میکند باید افرادی حضور یابند که به شگردهای خبرسازی، خبر پروری، ترفندهای عملیات روانی، جنگ شناختی، جنگ های هیبریدی _ ترکیبی مسلط باشند ... افرادی حضور یابند که بدانند در آن مقطع در فضای ذهنی نیروهای خودی،بیطرف و مخالف در آن حوزه ی جغرافیایی چه میگذرد...در فضای مجازی آن چه می گذرد... روی کدام خبر کار شود و از کنار کدام خبر رد شد...جنگ، جنگ اخبار و روایت هاست ...برد با کسی است که زودتر، دقیق تر، حرفه ای تر بر ذهن دیگران اثر بگذارد ...
🔹در آرایش جدید رسانهای، «کنشگران فعال» برنده جنگ شناختی هستند و کنشگران الزاما در کف خیابان یا در موقعیت مکانی یا بازه زمانی خاص حضور ندارند ، حتی میتوان از لشکریان رباتیک یا فیک برای این امر استفاده نمود...برجسته سازی خبر و ضریب دادن به آن یک شیوه مرسوم است، پروژه ی تکرار را به آن اضافه نموده بعد ببینید چه خواهد شد ...
✅درجنگ شناختی کسانی پیروز هستند که:
🔻۱_ آرایش جدید رسانهای را بشناسند .
🔻۲_ بتوانند از سلاح ها ، مهمات و ابزارهای جدید استفاده حداکثری کنند.
🔻۳_ بپذیرند که مدل تولید، توزیع و دریافت اخبار عوض شده است .
🔹اکنون میتوان به اهمیت «مرحله پیشرفته تر جنگ روانی» پی برد که چگونه انسان را تبدیل به نیروی جنگی کف خیابان می کند.
علی رغم تاکیدات مقام معظم رهبری، هنوز هم به اهمیت رسانههای اجتماعی پی نبرده ایم و بخشهای مختلف در «کنشگری در این حوزه» تردید دارند و همین مسئله آسیبپذیری در جنگ شناختی را موجب شده است.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
هدایت شده از ثامن مازندران
ناگفتههایی از عملیات تروریستی داعش در مجلس
همکاری منافقین با همراه یکی از نمایندگان
🔹پس از گذشت ۶ سال از حمله تروریستی داعش به مجلس شورای اسلامی، برای اولین بار، جزئیات جدیدی از ابعاد این ماجرا در خبرگزاری تسنیم منتشر شد:
🔹پیش از این حمله تروریستی در ۱۷ خرداد سال ۹۶، گروهک منافقین از طریق جاسوسی، نقشههای ورود و خروج ساختمانهای مجلس را بدست آورده و در اختیار داعش قرار داده و همچنین طراحی عملیات تروریستی را بر عهده داشته است.
🔹عوامل منافقین اطلاعات مربوط به ساختمانها و مسیرهای ورود و خروج به مجلس را از طریق ارتباط با یکی از کارکنان مجلس بدست آورده و برای اجرای عملیات در اختیار داعش قرار دادند.
🔹فرد مرتبط با منافقین، از همراهان یکی از نمایندگان مجلس بوده که از طریق فضای مجازی با این گروهک تروریستی مرتبط شده و اطلاعات طبقه بندی شده را در اختیار آنها قرار داده بود.
🔹وی که هم اکنون در بازداشت دستگاههای امنیتی قرار دارد، در اعترافاتش گفته که نقشه کامل مجلس را در اختیار سرپل منافقین قرار داده است.
🔹مدت کوتاهی بعد از ارائه نقشه راههای ورود و خروج مجلس و اطلاعات مربوط به سطح حفاظت و تعداد محافظین هر درب، عملیات تروریستی داعش در مجلس انجام گرفت که منجر به شهادت و مجروحیت ۲۲ تن از هموطنان شد.
🔹اعترافات این عنصر مرتبط با منافقین در مورد ارائه اطلاعات ساختمانهای مجلس به زودی برای عموم منتشر خواهد شد.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نذر عباس
🔸 روایت ویژه مادر شهید مصطفی صدرزاده برای رهبر انقلاب از شهادت فرزندش در ظهر تاسوعا
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 @shabnamshabna
#نهج_البلاغه
▫️وَاللهِ ما کَتَمْتُ وَ شْمَةً، وَ لا کَذَبْتُ کِذْبَةً، وَلَقَدْ نُبِّئْتُ بِهذا الْمَقامِ وَ هذَا الْيَوْمِ
🟠به خدا سوگند، كلمه اى از حق را نپوشاندم، هيچ گاه دروغى نگفته ام، از روز نخست، به اين مقام خلافت و چنين روزى خبر داده شدم.
✍اينها همه براى آن است که مردم بيدار باشند و تسليم توطئه هايى همچون توطئه جنگ «جمل» و «صفّين» و «نهروان» نشوند و بدانند روزهاى سخت امتحانى در پيش دارند و کاملا مراقب وضع خويش باند، هرچند متأسفانه اين هشدارهاى مؤکّد از فرد آگاه و بيدارى همچون على(عليه السلام) در دلهاى گروهى مؤثر نيفتاد و باز هم از بوته امتحان سيه روى بيرون آمدند.
📘#خطبه_16
🌺🇮🇷 @shabnamshabna