💞#همسرداری
✍به خاطر دفاع از خانوادهات، به همسرت حملهور نشو، یا او را به خاطر داشتن رابطهی بهتر با خانوادهات، تحت فشار قرار نده، که دو نتیجه دارد:❌
1⃣ خراب شدن رابطه شما و همسرت...!
2⃣ کراهت بیشتر همسرت از خانواده تو...
✅ راه حل پایدار و درستش اینه که رابطهات را به صورت پایدار با همسرت و خانوادهی همسرت بهبود ببخشی، رابطهی خانواده خودت با همسرت در طی زمان بدون هیچ کار اضافهای و اصراری حل خواهد شد...
🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
🌐 @shabnamshabna
امام باقر علیه السلام، مروج امامت و مبلغ غدیر
بسم الله الرحمن الرحیم وصلی الله علی محمّد وآله الطاهرین.
پنجمین امام شیعه، حضرت ابوجعفر محمد بن علی الباقر ع در غُرّهی رجب سال ۵۷ هق در مدینه به دنیا آمد. مادر گرامیش، بانو فاطمه بنت الحسن ع بود؛ لذا یکی از ویژگیها و خصائص ایشان، انتساب پدری و مادری به بنیهاشم بود.
دورهی ۱۹سالهی امامت امام باقر ع با ضعف شدید مروانیان (دنبالهی بنیامیه) و نیز، نزاع آنان و عباسیان [مدعیان نوظهور خلافت] توأم بود و این فرصتی مغتنم برای ایشان بود که به مدد آسایش و آسودگی از ناحیهی طواغیت، به نشر معارف اسلامی و حقایق ناب علوم دینی قیام فرماید و در این راه چنان جدیت و اهتمامی از خود نشان داد که به باقرالعلوم (شکافندهی دانشها) شهرت یافت.
سالی، امام صادق ع در خدمت پدر بزرگوارش حج مشرف بودند. هشام خلیفه هم، در میان حاجیان بود. حضرت صادق ع در جمعی سخنرانی کرده، صفات و ویژگیهای رهبر و حاکم صالح جامعهی اسلامی را بیان داشته، جانشینان و خلفای برحق رسول خدا ص را معرفی کرد و غیر ایشان را غاصب این مقام رفیع نامید. هشام در آن کنگرهی عظیم، صلاح در برخورد ندید ولی به محض رسیدن به دمشق، آن دو بزرگوار را از مدینه فراخوانده، به سختی به امام بابت سخنان فرزندش اعتراض کرد. امام، با دلیل و منطق، ویژگیها و صفات رهبر را بازگو کرده، فرمود: اگر این ویژگیها در تو هست، این جایگاه از آنِ توست وگرنه از آنِ کسی است که متصف به این صفات باشد. هشام که از این پاسخ به خشم آمده بود، ایشان را زندانی نمود، ولی وقتی زندانیان را شیفتهی اخلاق و منش آنان یافت، دستور آزادیشان را صادر کرده، با عجله روانهی مدینه ساخت؛ در عینحال به همهی شهرهای بین راه سپرد به هیچوجه احترام و استقبالی از آنان به عمل نیاید که این امر، باعث بروز مشکلات و بیحرمتیهایی از سوی برخی نسبت به امام شد؛ معهذا، حضرت هیچگاه از وظیفهی مهم تبلیغ و روشنگری دست بر نداشت و همواره فریادگر غدیر و منادی ولایت و مبیّن فضائل و مناقب مولای متقیان حضرت امیرالمؤمنین علی ع بود.
در حدیثی از آنحضرت نقل است:
بُنِیَ الْإِسْلَامُ عَلى خَمْسٍ؛ عَلَی الصَّلَاةِ وَ الزَّکَاةِ وَ الْحَجِّ وَ الصَّوْمِ وَ الْوِلَایَةِ.
اسلام بر پنج چیز بنا شده است: نماز، زکات، حج، روزه و ولایت. امام در ادامه، هریک از پایههای اسلام را دارای رخصت، و امامت را بدون کوچکترین رخصتی توصیف فرمود. «کلینی، الکافی، ج۲، ص۱۸، ح۱».
گذشته از فرمایش گهربار فوق، در بسیاری جاها، از جمله تفسیر آیات شریفهی قرآن، از بیان فضائل علی بن ابیطالب ع فروگزار نمیکرد.
ابان بن تغلب گوید: روزی از آنحضرت راجع به آیهی شریفهی
الَّذِينَ آمَنُوا وَلَمْ يَلْبِسُوا إِيمَانَهُم بِظُلْمٍ أُولَٰئِكَ لَهُمُ الْأَمْنُ وَهُم مُّهْتَدُونَ
ﻛﺴﺎنی ﻛﻪ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ ﻭ ﺍﻳﻤﺎﻧﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ظلم و ستمی نیامیخته، آلوده نکردند؛ ﺍیمنی [ﺍﺯ ﻋﺬﺍﺏ] ﺑﺮﺍی ﺁﻧﺎﻥ ﺍﺳﺖ؛ ﻭ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍﻩﻳﺎﻓﺘﮕﺎﻧﻨﺪ (انعام/ ۸۲) پرسیدم، امام فرمود: گمان میکنید این آیه، در مورد [مطلقِ] ظلم نکردن است، حال آنکه در حقیقت، مشعر به یکی از فضائل امیرالمؤمنین علی ع [و یکی از دلایل اولویت ایشان برای خلافت و امامت] است؛ چرا که آنحضرت بود قدر چشم بر هم زدنی شرک نورزید و هرگز لات و عزّی را پرستش ننمود؛ او نخستین کسی بود که با رسول خدا ص نماز گزارد. «تفسیر فرات کوفی، ص۱۳۴»
این یعنی ظلم مورد اشاره در این آیهی شریفه، شرک به خداوند است؛ همان ظلمی که مانع بعض ذریهی نالایق ابراهیم خلیل ع در دستیابی به مقام منیع امامت بود؛ و کلام امام، در حقیقت مؤیَّد به همان آیهی نورانی است که فرمود:
وَإِذِ ابْتَلَىٰ إِبْرَاهِيمَ رَبُّهُ بِكَلِمَاتٍ فَأَتَمَّهُنَّ قَالَ إِنِّي جَاعِلُكَ لِلنَّاسِ إِمَامًا قَالَ وَمِن ذُرِّيَّتِي قَالَ لَا يَنَالُ عَهْدِي الظَّالِمِينَ
ﻭ [ﻳﺎﺩ ﻛﻨﻴﺪ] ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﺍﺑﺮﺍﻫﻴﻢ ﺭﺍ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺵ ﺑﻪ ﺍﻣﻮﺭی [ﺩﺷﻮﺍﺭ ﻭ ﺳﺨﺖ] ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﻛﺮﺩ، و ﺍﻭ ﻫﻤﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻛﺎﻣﻞ ﺑﻪ ﺍﻧﺠﺎم ﺭﺳﺎﻧﻴﺪ، ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺵ [ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺷﺎیستگی ﻭﻟﻴﺎﻗﺖ ﺍﻭ] ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﻣﻦ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﺮﺍی ﻫﻤﻪی ﻣﺮﺩم ﭘﻴﺸﻮﺍ ﻭ ﺍﻣﺎم ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩم. ﺍﺑﺮﺍﻫﻴﻢ ﮔﻔﺖ: ﻭ ﺍﺯ ﺩﻭﺩﻣﺎﻧﻢ [ﻧﻴﺰ ﭘﻴﺸﻮﺍﻳﺎنی ﺑﺮﮔﺰﻳﻦ]؛ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭ [ضمن قبول درخواست و استجابت دعای ابراهیم، گوشزد] ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﭘﻴﻤﺎﻥ ﻣﻦ [ﻛﻪ ﺍﻣﺎﻣﺖ ﻭ ﭘﻴﺸﻮﺍیی ﺍﺳﺖ] ﺑﻪ ﺳﺘﻤﻜﺎﺭﺍﻥ [از ذریهات] ﻧﻤﻰﺭﺳﺪ. بقره/ ۱۲۴.
سرانجام پس از پنجاه و هفت سال زندگی پربرکت، در هفتم ذیالحجهی سال ۱۱۴ هق در مدینه و با زهری که به توطئهی هشام به حضرت رسید، به شهادت رسیده، در بقیع مدفون گشت.
گفتنی است یادگاری از وجود نازنین آن حضرت (جناب علی بن محمد باقر ع) در مشهد اردهال کاشان، مدفون، و مورد احترام است.
ألا لعنةالله علی القوم الظالمین.
والسلام علیکم ورحمةالله وبرکاته
علیرضا احمدی دهبالایی (ایلامی)
دوشنبه ۵ تیر ۱۴۰۲ ؛ ۷ ذیالحجه ۱۴۴۴
@shabnamshabna
🔸طرح یکپارچه فروش خودرو حرام و خلاف شرع است؟
اخیراً دفتر استفتائات رهبرانقلاب حضرت آیت الله خامنهای در پاسخ به این سؤال که «آیا قرارداد پیشفروش کالا که در آن مشخصات و زمان تحویل کالا معلوم ولی قیمت کالا نامعلوم و بسته به قیمت زمان تحویل کالا باشد، از نظر شرع مقدس صحیح است؟»
پاسخ دادند: صحیح نمیباشد.
📡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸روایت جالب وکیل صدام ملعون از اعدام صدام توسط ایرانیها...
🔹اینجاست که گویند هر که با آل علی درافتاد ورافتاد...
📡
از لطف احادیث و تفاسیر بلندت
در دین خدا تا به ابد شبهه روا نیست.
#باقرالعلوم
┈••✾•🌷🏴🌷•✾••┈
🌐 @shabnamshabna
.
♻️ با شما شیعه علی بن ابیطالب و امیرالمؤمنین هستم. چقدر برای بزرگداشت غدیر در بین خانواده، اقوام، همکاران، محله، شهر و فضای مجازی خودتان را آماده کردهاید؟ چه برنامهای دارید؟ غدیر روز اکمال دین و اتمام نعمت است، فراموش نکنید.
🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
🌐 @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو باقرالعلوم هستی
🎤مداحی حسین طاهری
🏴به مناسبت شهادت امام محمد باقر علیهالسلام
🍃🏴🍃🏴🍃🏴🍃
🌐 @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 اژهای: از ملت ایران برای خنثیسازی توطئه دشمنان در سال گذشته تقدیر میکنم
رییس قوه قضائیه:
🔹از مردم آگاه، صبور و ولایتمدار ایران که در طول همه این دهههای بعد از انقلاب و به ویژه سال گذشته در همه صحنهها حضور داشتند و توطئههای دشمن را خنثی کردند و با قوه مجریه و قضائیه نهایت همکاری را داشتند، تقدیر و تشکر میکنم.
🔹مردم شایسته خدمت رسانی هستند و وظیفه سنگینی داریم برای خدمت به مردم صبور ایران.
🔹از همکاری بی شائبه دولت مردمی سیزدهم و ریاست جمهور تقدیر و تشکر میکنم که کمک شایانی به قوه قضائیه داشتند.
🔹اگر توفیقی داشتیم به کمک دولت، مجلس و مردم اتفاق افتاده است.
📡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 اژهای: همکارانم به بیش از ۲۰ هزار پرونده اغتشاشات رسیدگی کردند
🔹به دلیل اغتشاشات سال گذشته که با برنامه دشمن پایه ریزش شده بود، ورودی پروندهها به قوه قضائیه بیش از ۴ درصد افزایش یافته بود
🔹در مورد مساله صیانت از حقوق عامه و احیای آن، رسیدگی به حقوق عامه توسط دادستان کل کشور، حدود ۱۲۰ درصد افزایش یافت.
🔹قضات ما به بیش از ۲۰ هزار پرونده در زمینه اغتشاشات علاوه بر پروندههای دیگر رسیدگی کردند.
🔹تفکیک بین کسانی که فریب خورده بودند و احیانا اعتراضی داشتند با کسانی که در زمین دشمن بازی کردند و امنیت کشور را به خطر انداختند، انجام شد و پرونده کسانی که در موجی قرار گرفته بودند که متاسفانه وارد اغتشاشات شده بودند با حکم رهبر معظم انقلاب مختومه شد.
📡