#اربعین
🏴بعد از درگيريهاي سوريه آمدم ايران و دو سال است که در ايران ازدواج هم کردهام. زندگي خوبي دارم. فقط تعجبم از مدل زندگي برخي از مردم ايران است که شیفته مدل زندگي غربيها هستند. روزبهروز هم انگار اين تقليد بيشتر ميشود. تأثير تلويزيون است و اينترنت، ولي هرچه که هست تقليد خوبي نيست.
چرا مسلمانها به همين شيوهاي که اين روزها داريم در زيارت اربعين ميبينيم زندگي نميکنند؟ من چند باري آمدهام زيارت کربلا. اربعين هم آمدهام. شیوه زندگي و ارتباطشان در غير از اين ايام با ايام اربعين خيلي فرق ميکند. اين محبت و همدلي که الآن در مسلمانها ديده ميشود در بقیه اين ايام ديده نميشود. به نظر من، حفظ اين همدلي مهمتر است از تقليد زندگي غربيها.
من هنوز بچهدار نشدهام، ولي اگر بچهدار شوم اسم امامها را ميگذارم روي بچههايم.
✍️پل اشميت / 30 ساله / آلمان / محل گفتوگو: نجف
📗انتخابی از کتاب پادشاهان پیاده
🏴🍃🏴🍃🏴🍃🏴🍃
🌐 @shabnamshabna
#اربعین
📸اگر همراه کودکتان به اربعین میروید، این وسیلهها را ببرید
🏴🍃🏴🍃🏴🍃🏴🍃
🌐 @shabnamshabna
🔹️ تا اسم مدال میآد، همگی ما به فکر مدال طلا در رقابت های جهانی و المپیک میافتیم ولی همیشه مدالها از جنس طلا ، نقره و برنز نیستند!
🔺 تصویر آقای حسنعلی ضرغام پور که پنج شهید عالیقدر را تقدیم کرده و عکس شهدا را مثل مدال به سینه چسبانده و وارد میدان جنگ شد.
■ شهدای ضرغام پور ساکن استان خوزستان بوده اند.
#امر_به_معروف
#ماه_صفر
#اربعین
#فاخته_۴۳۳
@shabnamshabna
شهدای مازندران – ۲۲ مرداد
امروز ۱۰ دلاور مازندرانی به شهادت رسیدند.
فقط دم زدن از شهدا افتخار نیست. باید زندگیمان، حرفمان، نگاهمان، لقمه هایمان، رفاقتمان هم بوی شهدا را بدهد.
محمدرضا طاهرنژاد آملی آمل
باباعلی پیروزه بابل
مهران شکاریان طبرستانی بابل
نادرعلی(مسلم) طاهریان بابلسر
ناصر گليج ثالث تنکابن
سهرابعلی نجفي گيري تنکابن
ایرج تاش موسی رامسر
احمد جعفرزاده ساری
عبدالعظیم خیرآبادی ساری
محمدنقی شهابی نور
#مازندران_دیارعلویان_خط_شکن
#به_استقبال_دومین_کنگره_ملی_شهدای_استان_مازندران
@shabnamshabna
✍فرازی از #وصیت_نامه
🥀شهید اکبر اسفندیاری کلائی
🌷ولادت: ۱۳۳۸/۰۶/۰۳ میاندرود
🌷شهادت: ۱۳۶۵/۱۰/۰۴ شلمچه
📩 راه شهدا را با عمل صالح و به جا و منطقی ادامه دهید. امید است با مقاومت و ایثار، همه این راه را با موفقیت طی کنید و استکبار و نفاق و بت پرستی و صهیونیست را از صحنه روزگار به زباله دان تاریخ و نیستی برسانید ؛ اسلام و اسلامیان، مستضعفان و محرومان را تنها به اراده حتمی الهی وارث زمین گردانید.
#کنگره_شهدای_مازندران
#علویان_خط_شکن
✅ کنگره ملی شهدای مازندران
🆔 @shabnamshabna
#مولایمن
🍃آقا بیا تصویر دنیا را عوض کن
یا چشم های خسته ی ما را عوض کن...
🍃خیلی عوض کردند دنیا را پس از تو
برگرد و این تغییر بیجا را عوض کن...
#اللهمعجللولیکالفرج
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🍃رابطه عفو و قدرت
#نهج_البلاغه
▫️أَوْلَى النَّاسِ بِالْعَفْوِ أَقْدَرُهُمْ عَلَى الْعُقُوبَةِ
🟠شایسته ترین مردم به عفو، قادرترین آنها به مجازات است
✍مى دانیم یکى از عوامل ادامه نزاع ها و درگیرى ها که گاه در میان دو قبیله یا فرزندان یک خانواده ده ها سال ادامه پیدا مى کند، روح انتقام جویى و عدم گذشت است که هرچه جلوتر مى رود مانند سیلاب شدیدتر مى شود در حالى که اگر در همان مراحل آغازین یکى از دو طرف بزرگوارى و گذشت کند نزاع براى همیشه پایان مى یابد.به علاوه، عفو و گذشت، شخص خطاکار را به تجدید نظر در کار خود و جبران خطا وا مى دارد که برکات آن بر کسى پوشیده نیست.اما این که مى فرماید: شایسته ترین مردم به عفو قادرترین آنها بر مجازات است به دلیل این است که هر چه قدرت بر مجازات بیشتر باشد عفو و گذشت اهمیت بیشترى پیدا مى کند و هیچ کس نمى تواند بگوید این عفو بر اثر ضعف و ناتوانى از مجازات بوده است.بدیهى است ـ همان گونه که قبلاً نیز اشاره شده ـ دستور عفو شامل کسانى نمى شود که از عفو و گذشت سوء استفاده کرده و بر جسارت خود مى افزایند. آنها را جز کیفر و عقوبت اصلاح نمى کند.
📘#حکمت_52
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ | فرصت جمعیت جوان کشور
◽️کلیپ ساخته شده توسط طلبه جوان مدرسه علمیه الزهرا سلام الله عسلویه با موضوع فرزندآوری و جوانی جمعیت در کلام رهبر معظم انقلاب
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانواده بدون حضور زن...
مقام معظم رهبری
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 🔹 «چارهای برای تنهایی فرزندان»
دقایقی پاینکات تربیتی
🔸 گزیدهای از بیانات استاد تراشیون در جلسه «عطر خوش خانواده»
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔴تهدید رئیس جمهور، با مُهره سوخته ظریف!
🔸این که محمد جواد ظریف استعفا کرده و از دولت رفته، یا تهدید به این کار کرده، مهم نیست. مهم این است که گویا او و کارفرمایانش، خود را قیم و آقا بالا سر رئیس جمهور می پندارند، و نه حداکثر، مشاور آقای پزشکیان.
🔹️او در متنی که منتشر کرده، می نویسد: «از ۱۹ وزیری که امروز معرفی شدند، ۳ نفر نامزد نخست، ۶ نفر نامزد دوم یا سوم، و یک نفر، نامزد پنجم کمیتهها و یا شورای راهبری بودند... در کنار مشکلات دیگر، برای بنده ادامه راه در دانشگاه را رقم زد. در پیشگاه مرم بزرگ ایران برای ناتوانی خود در پیگیری امور در دالانهای سیاست داخلی پوزش میخواهم».
🔸ظریف اذعان دارد که آقای پزشکیان، ۱۰ نفر از ۱۹ وزیر پیشنهادی را از میان پیشنهادهای شورای مشورتی، انتخاب کرده است. برخی رسانههای اصلاح طلب هم امروز نوشتند که ۶۰ درصد وزرای پیشنهادی، عینا همان پیشنهادهای شورای راهبری زیر نظر ظریف هستند.
🔹️اما گویا ظریف توقع داشته رئیس جمهور محترم، آلت دست و ماشین امضای او و برخی متهمان امنیتی عضو شورا باشد و از این پدرخواندگان سیاسی تمکین و تبعیت کند! آیا بدتر از این می شود به رئیس جمهور اهانت کرد؟! یعنی ظریف توقع داشته رئیسجمهور به مثابه گماشته او و برخی افراطیون سابقه دار عمل کند؟
🔸در این میان، برخی تحلیلها بر آن است که ظریف پیشاپیش, از نتیجه منفی استعلام (برای تصدی معاونت خودساخته راهبردی) مطلع شده و بنابراین، پیشدستی و فرار به جلو کرده است. (برخی هم ماجرا را به ممنوعیت های قانونی مربوط به اقامت یا تابعیت نزدیکان مدیران مرتبط می دانند).
🔹️نهایتا به نظر میرسد آقای ظریف و تیم پدرخواندگان پشت سر او، بازی تهدید و فشار به رئیس جمهور و باج خواهی بی حد و مرز را خیلی زود شروع کردند تا معلوم شود نفس تشکیل شورای کذایی، یک تحمیل شیک، با روکش و نقاب مشورت نخبگانی برای باج ستانی توتالیتری بوده است.
🔸بازی با مهره ظریف برای مرعوب کردن رئیس جمهور، پرده ای جدید از بازی ضد امنیتی خطرناکی است که مجرمان و محکومان امنیتیٕ جمع شده در گروهک موسوم به شورای راهبری به اجرا گذاشته اند.
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔴چگونه فیک نیوز را شناسایی کنیم ؟
شناسایی فیک نیوز آسان نیست: پژوهشی که در دانشگاه استنفورد در سال گذشته انجام شده نشان میدهد که دانشجویان در تفاوت گذاشتن میان محتواهای آنلاین گوناگون − محتوایی که با پول ساخته میشود، محتوای جعلی، و محتوای معتبر − بسیار بد عمل میکنند. فیسبوک فهرستی از ترفندها برای شناساییِ فیک نیوز ارائه داده که در زیر به آنها اشاره میکنیم:
۱. به سرخط خبرها با دیدهی شک بنگرید. سرخط خبرهای جعلی اغلب جالب هستند و با حروف بزرگ و علامت تعجب میآیند. اگر سرخط خبر باورناپذیر باشد این احتمال هست که خبر جعلی باشد.
۲. به نشانیِ وبسایت با دقت بیشتر توجه کنید. بسیاری از وبسایتهایی که خبرهای جعلی منتشر میکنند از نشانی اینترنتی مشابه منابع موثق استفاده میکنند؛ آنها نشانی وبسایتهای معتبر را کمی تغییر میدهند. شما میتوانید با مقایسهی نشانیِ وبسایتها این نکته را دریابید.
۳. منبع خبر را نگاه کنید. مطمئن شوید که خبر از منبعی خوشآوازه به دست شما میرسد. اگر خبر از وبسایتی به دست شما رسیده که برایتان آشنا نیست دربارهی آن وبسایت اطلاعات کسب کنید.
۴. به فرمتهای نامتعارف توجه کنید. بسیاری از خبرهای جعلی در خود خطاهای املایی و گرامری دارند و فرمت ظاهریشان هم غیرعادی است.
۵. به عکسها توجه کنید. گزارشهای خبریِ جعلی اغلب با عکسها یا ویدئوهای دستکاریشده همراه هستند. گاهی عکس مورد نظر معتبر است اما در جایی غیر از پیشزمینهی خودش به کار رفته است. میتوانید عکس را در اینترنت جستجو کنید تا دریابید از کجا آمده است.
۶. به تاریخها توجه کنید. گزارشهای خبریِ جعلی ممکن است زمانبندیهایی داشته باشند که بیمعنا باشد یا ممکن است در آنها زمان رخدادها تغییر داده شده باشد.
۷. شواهد را چک کنید. منابعی که در آنها نام نویسنده آمده است را بررسی کنید. نبود هیچ منبعی یا بینام بودن نویسنده میتواند نشانهی جعلی بودنِ خبر باشد.
۸. به دیگر گزارشها هم توجه کنید. اینکه هیچ منبع دیگری آن خبر را گزارش نکرده است میتواند نشانهی جعلی بودن خبر باشد.
۹. آیا خبر طنز است. گاهی دشوار است میان خبر جعلی و مطلب فکاهی تمایز بگذاریم. بررسی کنید که آیا منبع خبر به مطالب طنز معروف است و آیا جزئیات خبر و آهنگ خبر نشان از طنز بودن دارد.
۱۰. برخی خبرها عمداً دروغ هستند. با نگاهی انتقادی دربارهی خبرهایی که میخوانید بیندیشید و فقط آنهایی را همرسانی کنید که میدانید موثق هستند.
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
43.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴مداحی زیبای امیر کرمانشاهی با موضوع خانواده و پیاده روی خانوادگی در #اربعین
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
📣 استفاده از روبیکا در عراق کاملا رایگان شد
🔸استفاده از روبیکا در عراق کاملا رایگان خواهد بود و هزینه اینترنت رومینگ استفاده از این اپلیکیشن در عراق را خود روبیکا پرداخت می کند
🔸لذا تمامی مصارف نت در تماس صوتی و تصویری و پیام رسان و روبینوی این اپلیکیشن با اینترنت رایگان بوده و از کاربران هیچگونه هزینه ای دریافت نمی شود
🔸فقط لازم است پیش از خروج از کشور رومینگ سیم کارت خود را فعال نمایید
💥 فعال سازی رومینگ همراه اول
*10*29#
💥 فعال سازی رومینگ ایرانسل
*111*1#
🔸پس نیازی به خرید سیم کارت عراقی یا فعال سازی بسته ندارید
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
اگر والدین شما تست های پزشکی برای غربالگری سرطان ها رو انجام نمیدن ، حتما بهشون یاد آوری کنین :
ماموگرافی : از بعد از ۴۰ سالگی، هرسال یکبار،
اگر سابقه سرطان سینه در بستگان درجه ۱ هست،
۱۰ سال زودتر یعنی از ۳۰ سالگی شروع بشه
پاپ اسمیر: از هنگام شروع رابطه زناشویی ، سالانه یک مرتبه
معاینه پروستات و چک PSA:
از ۵۰ سالگی، در صورت شروع علایم؛ زودتر هم میشه شروع کرد
کولونوسکوپی: از ۵۰ سالگی ، هر ۱۰ سال یکبار در صورت عدم سابقه فامیلی سرطان های کولورکتال
@shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 عموزاد: من کاملا نقی معمولی را درک کردم😂
📡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 حالوهوای حرم امام علی (ع) با حضور پرشور زائران اربعین
📡
هدایت شده از ثامن نورسفیر سیمرغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 راز سرزمین عشق
🔹 نمایش میدانی به وسعت تاریخ کهن مازندران
🔸 ۱۴ تا ۲۶ مرداد، ساعت۲۰
🔹 نوشهر، ساحل تفریحی سیترا
#کنگره_شهدای_مازندران
#علویان_خط_شکن
✅ کنگره ملی شهدای مازندران
هدایت شده از ثامن مازندران
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 برکات #انتخابات ۱۵ تیر ۱۴۰۳!
🍃🌹🍃
🔸سخن از زیباییهای این حماسه با شکوه است. به پنج دلیل، انتخابات ۱۵ تیر ماه، انتخاباتی برکتآور است: دلیل اول: این انتخابات مایه عزت و حیثیت ملی شد. این همانی بود که رهبر معظم انقلاب (حفظهالله) در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم با اشاره به برخی گزارشها مبنی بر افزایش شوق و علاقه مردم در این مرحله از انتخابات ریاست جمهوری فرمودند: «خدا کند این جور باشد. اگر اینگونه باشد خرسندکننده است.» بعد از مشخص شدن میزان مشارکت در پیام خود، حرکت بزرگ مردم در رویارویی با غوغای دستسازِ تحریم انتخابات را کاری درخشان و فراموشنشدنی دانستند. دومین دلیل: مشارکت دور دوم به ۵۰ درصد رسید. مشارکت دور اول ۴۰ درصد، انتخابات مجلس دوازدهم (اسفند ۱۴۰۲) ۴۲ درصد و انتخابات دولت سیزدهم (خرداد ۱۴۰۰) مشارکت حدود ۴۹ درصد بود، یعنی روند نزولی کاهش مشارکت متوقف شد و دوباره اوج گرفت. پیام افزایش مشارکت ۱۰ درصدی ظرف یک هفته این است که مردم ایران اهل انتخابات و حضور در صحنه هستند و این حضور وابسته به میزان لمس حساسیت شرایط متفاوت میشود. سومین دلیل این است که پنج انتخابات در جمهوری اسلامی ایران از اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۵ تیر ۱۴۰۳ برگزار شده است. پیام این پنج انتخابات در همان نگاه اول اهمیت رأی مردم در حاکمیت است. از نگاهی دیگر قدرت مجموعه اجرایی کشور برای تحقق چنین امر گستردهای را نوید میدهد، به ویژه در شرایطی که شهادت آیتالله رئیسی رقم خورده و زمان مناسبی برای تدارک شرایط مهیا نبود. دلیل چهارم مربوط به سیاسیون تحریمکننده انتخاباتهای قبلی است. پیام حضور تحریمکنندگان داخلی در انتخابات ۱۵ تیرماه این است که ناخواسته تمام ادعاهای قبلی خود درباره شورای نگهبان، ارزش رأی مردم، سلامت انتخابات، کارکرد صندوق رأی و... را پس گرفتهاند و آخرین دلیل، امنیت مثال زدنی انتخابات است. دشمن از هر ظرفیت قومی، نژادی، جغرافیایی و مذهبی به عنوان یک استعداد بحرانآفرینی مدد میگیرد تا بتواند نوعی ناامنی را رقم بزند. برگزاری توأم با امنیت کامل انتخابات ۱۵ تیرماه خار زهرآگینی بر چشم شوم دشمنان این مرز و بوم شد. در نهایت، با اتمام انتخابات و تأیید صحت آن از سوی شورای نگهبان، دوکلید واژه «رفتار رقابتی» و «هنجار رفاقتی» چراغ راه کشور در پساانتخابات است. ضروری است همگان رفتارهای رقابتی را به هنجارهای رفاقتی تبدیل کنند و نکته پایانی اینکه رئیس جمهور منتخب در برنامههای تبلیغاتی بسیار بر سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب تأکید کرد و در سخنرانی دیروز در مرقد امام (ره) نیز از عنایات و تدابیر رهبری تشکر ویژه کرد. عمل به توصیههای قبل و بعد از انتخابات رهبر معظم انقلاب به رئیس جمهور منتخب درباره انتخاب همکاران و نوع نگاه به ظرفیتهای بزرگ در اختیار و پیش رو، میزان و گواه روشنی بر این قدرشناسی خواهد بود انشاءالله.
✍️ #حسین_عباسیان
#روشنگری | #جهاد_تبیین
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
https://eitaa.com/majmaehadianbasir