🔴دادگاه شیراز مردی را به دلیل نقص قانون کشور به دوسال تبعید محکوم کرد.
🔹حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی رئیس کل دادگستری استان فارس اظهار کرد: پس از وقوع حادثه ضرب و جرح یک بانوی آمر به معروف در باغ نارنجستان شیراز در پی تذکر درباره عفاف و حجاب، پرونده قضائی در دادسرای شیراز تشکیل و پس از تکمیل تحقیقات توسط دادسرای شیراز در مهلت قانونی کیفرخواست و قرار جلب به دادرسی صادر و پرونده جهت صدور تصمیم به دادگاه کیفری ۲ شیراز ارسال شد.
#واقعی
🇮🇷 کانال رسمی #عنتر_نشنال 👇🏻
@antarnational
🔴با حکم فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ خادم فداکار شاهچراغ رسماپاسدار شد.
🔹فرمانده کل سپاه با درخواست فرزاد بادپا خادم فداکار حرم حضرت شاهچراغ مبنیبر عضویت در سپاه موافقت کرد. یک سفر کربلا هم بههمراه خانواده به این خادم قهرمان اهدا شد.
🇮🇷کانال رسمی #عنتر_نشنال 👇🏻
@antarnational
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فرهنگسازی فیلمای اونا vs فرهنگسازی فیلمای ما😐
🤣 @Tanzsiyase
6495686aa9f31698f1a0d9eb_-4801169126010464632.mp3
4.38M
تشنه لب ِکربلا ؛ آب گذشت از سرم . .
#اربعین|#نواینوکری
کتاب اربعین 1402 جهت چاپ کم حجم.pdf
38.57M
رفقاجان
این کتاب👆را در سال ۱۳۹۸ نوشتم
وقتی که از زیارت اربعین جامونده بودم، نشستم و اینو نوشتم.
فکر نمیکردم در طول دو سال، قریب ۳۵۰ هزار بار توسط زائران و عاشقان اباعبدالله الحسین علیه السلام دانلود بشه و کتابش بیست مرتبه چاپ بشه!
اینا همش لطف امام حسین علیه السلام هست و بس🌷
الان هم اینو گذاشتم که راحت دانلود کنید و اگر مفید بود و خوشتون اومد، برای خودم و خانوادم دعای عاقبت بخیری کنید.
ضمنا برای هر کسی که دوست داشتید میتونید ارسال کنید.
کتاب #اربعین_حسینی
نویسنده #حدادپور_جهرمی
@Mohamadrezahadadpour
چراخانمهاشھیدنمیشن؟!
-چونبهشھادتاحتیاجندارند!
آنآقایونهستندکهبایدشھیدبشن
تابهسعادتبرسند!
خانمهایکتحملبکننددرخانه،
اجریکشھیدرابهآنهامیدهند(:
دیگهنمیخوادکارزیادیکنند . .
خانمهاواقعاامکاناتمعنویشانبالاست،
"فقطبایدبدانندکهکجابایدچهکارکنند..!"
| استادپناهیان .
#شهیدانه
🛑وضعیت فروش غذاهای حروم خیلی بد شده تو اسنپ فود راحت یافت میشه این یکی هم فومنه..خرچنگ... هشت پا... لابستر...
و انواع جک و جونورهای حروم رو می فروشن... واقعا چرا اجازه فروش غذاهای حرام توسط این رستوران ها داده میشه!؟/ بعد میخوان از حروم خوردن مردم چی در بیاد!؟ مومن و بسیجی و انقلابی!؟
مردم دارن با فروش این غذاها راحت تر به خوردن غذای حرام دسترسی پیدا می کنند... خیلی هاشون حتی ممکنه ندونن حرومه!
اون وضعیت فکر و باور مردم که تحت تاثیر ماهواره و مجازیه اینم تغذیه شون!
یه فکری بکنید مسئولین محترم! هر طرف و نگاه میکنیم یه وضعیه! چرا مسئولین مربوط به هر بخش کارشون و درست انجام نمیدن؟ چهارتا رستوران رو که تو اسنپ هم غذاشون رو می فروشن جلوشون رو بگیرید کار سختیه؟ یا برای حرام فروشی هم توجیهی درکاره!؟
#اسنپ_فود
یه خط روضه؛
میگه وقتی امام حسین فریاد زد:
«آیا کسی هست مرا یاری کند؟»
دیدن امام سجاد کِشان کِشان از خیمه اومد بیرون، در حالی که غلاف شمشیرش رو زمین کشیده میشد..💔
#روضه|#امام_حسین