دلم آسمون میخاد🔎📷
هرشبباپروفایلهایخاصباماباشید🌱
←•{موردپسندخاصها☕️}•→
#پروفایل_قاطی☃
ــــــــــــ💛🍋ــــــــــــ
#ڪآنآلدلمآسموݩمیخآد🕊
دلم آسمون میخاد🔎📷
✨﷽✨ #حبیبه_خدا #قسمت_دوازدهم ┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ✨اَللهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ أَبیها وَ بَعلِها وَ
✨﷽✨
#حبیبه_خدا
#قسمت_سیزدهم
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✨اَللهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ أَبیها وَ بَعلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ المُستَودِعِ فیها بِعَدَدِ ما أَحاطَ بِهِ عِلمُک✨
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
🌸 مادر سادات و ولایت مولا امیرالمؤمنین
🌱ولایت امیرالمؤمنین در خطبه های حضرت
حضرت زهرا بعد از رحلت پیامبرﷺ و غصب فدک با عده ای از زنان مدینه به مسجد اومدن و خطبه ای ایراد فرمودن و طوری مردم رو متأثر کردن و عاطفه مردم رو تحریک کردن که تاریخ نظیرش رو ندیده."۱"
🔹توی خطبه بعدِ حمد خدا و درود بر پیامبر؛ در چندین جا سخن از امیرالمؤمنین اومده و شخصیت بی نظیر ایشون تعریف شده.
🖋یه چند تا فراز از جملات مادر سادات رو تقدیم شما میکنیم:
▫️ای مردم بدانید که من فاطمه دختر محمدﷺ هستم،اگر بخواهید پدرم ر ا خوب بشناسید،خواهید دید که رسول خدا پدر من است،نه پدر زنان شما و برادر پسر عمویم علی است،نه برادران مردان شما...
▫️چه چیزی باعث شد تا از امیرالمؤمنین انتقام گیرند؟ آنها اعراض نکردند مگر به خاطر شمشیر او که سران مشرکین را درو کرد و اینکه او نسبت به مرگ بی اعتنا بود و در جنگ آن چنان پیش می رفت که دشمنان را می گرفت و می کشت و برای رضای خدا خشم میگرفت.... .
سوگند به خدا اگر زمام خلافت را که رسول خدا در اختیار علی قرار داده بود،از دست او خاج نمی ساختند،وی مردم را بدون هیچ مشکل پیش میبرد و قافله را سالم به مقصد می رسانید و هیچ درد و رنجی متوجه آنان نمی شد ولی.... .
💠مادر سادات توی این فراز به طور صریح از ولایت به حق امیرالمؤمنین که پیامبر به دستور خدا در اختیار ایشون قرار داده بود سخن گفتن و مسیر صحیح خلافت علوی رو ترسیم کردن و بعدش به ستمهای وارده از طرف حکومت غاصب پرداختن... .
📌پی نوشتها:
📚 ۱. شرح ابن ابی الحدید:ج۱۶،ص۲۱۲
🌀ادامه دارد.....
★🌻★ . ↓ . 📿 🌿
ʝσɨŋ»https://eitaa.com/joinchat/958332942Cbe70f94293
#صـَلَـوآٺبِـفـرِښـٺمُـۏمِـڹ 🍃•😌√
#فدائیان_رهبریم🇮🇷✌️
دلم آسمون میخاد🔎📷
✨﷽✨ #حبیبه_خدا #قسمت_سیزدهم ┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ✨اَللهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ أَبیها وَ بَعلِها وَ
✨﷽✨
#حبیبه_خدا
#قسمت_چهاردهم
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✨اَللهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ أَبیها وَ بَعلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ المُستَودِعِ فیها بِعَدَدِ ما أَحاطَ بِهِ عِلمُک✨
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
🍂 درخواست کمک مادر سادات از مهاجرین و انصار
🔹وقتی که خلافت امیرالمؤمنین غصب شد،مادر سادات در کنار خانوادشون به یک تلاش همه جانبه دست زدن و شبونه به در خونه های مهاجرین و انصار می رفتن و میگفتن:(ای مهاجرین و انصار! به یاری خدا بشتابید من دختر پیامبر شما هستم و شما با آن حضرت بیعت کرده اید که از او و فرزندانش مثل خود و فرزندانتان دفاع کنید. بنابراین بر تعهدات خویش عمل کنید.) (اما کسی یاریشون نکرد.😔)
توی این حدیث اومده که حضرت چهل شب متوالی این دعوت رو ادامه دادن ولی با بی مهری و بی تفاوتی اونها مواجه شدن."۱"
💠در حدیثی (خطبه طالوتیه) اومده که در پی دعوت حضرت شبونه سیصد و شصت نفر اعلام آمادگی کردن و مولا امیرالمؤمنین فرمودن: هر کی میخواد فردا در کنار من با تموم وجود با دشمنان مبارزه کنه،سرش رو بتراشه و با سلاح و شمشیر در "احجار الزّیت" حاضر بشه.
امیرالمؤمنین به نشانه آمادگی برای مرگ،سر خودشون را تراشیدن و در اونجا حاضر شدن. تو اون روز به جز پنج نفر:(ابوذر،مقداد،حذیفه،عمار و سلمان) از کسی خبری نشد... ."۲"
🖤 گریه مادر سادات برای مظلومیت امیرالمؤمنین
⚫️امام صادق میگن:( چون وفات فاطمه نزدیک شد شروع به گریه کرد. امیرالمؤمنین به او گفت: ای سرور من! چرا گریه میکنی؟ فاطمه عرض کرد: بر آن چه پس از من بر تو خواهد گذشت.
علی فرمود: تو گریه نکن، این مسأله در راه خدا برای من کوچک است.
زهرا وصیت کرد که: علی به آن دو خلیفه اجازه ندهد در تشییع جنازه فاطمه شرکت کنند و حضرت نیز چنین کرد. "۳"
▪️مادر سادات فقط اینجا گریه نکردن،
وقتی امیرالمؤمنین رو برای بیعت مسجد بردن هر چند مجروح بودن ولی باز برای یاری مولا به مسجد اومدن و خطاب به ستمكاران فرمودند:(وای بر شما! چه حرکت ظالمانه ای انجام دادید.)
ایشون در حالی که پیرهن پیغمبر رو بر سر گرفته بودن گفتن:(سوگند به خدا اگر کوچکترین جسارتی به علی کنید، موهای خود را [در جمع زنان] پریشان نموده و از خدا میخواهم که عذابش را بر شما نازل کند.
چند لحظه بعد آثار عذاب الهی پیدا شد...
امیرالمؤمنین از حضرت خواستند نفرین نکنن."۴"
❤️این احادیث نشون میده مادر سادات چه عشق و علاقه ای به مولا امیرالمؤمنین داشتن و برای ولایت و خلافت ایشون چه جان فشانی ها انجام دادند.
📌پی نوشتها:
📚 ۱. عوالم:ج۱۱،ص۶۰۰
📚 ۲. اصول کافی:ج۸،ص۳۳
📚 ۳. بحارالأنوار:ج۴۳،ص۲۱۸
📚 ۴. اصول کافی:ج۸،ص۲۳۷و۲۳۸
🌀ادامه دارد....
★🌻★ . ↓ . 📿 🌿
ʝσɨŋ»https://eitaa.com/joinchat/958332942Cbe70f94293
#صـَلَـوآٺبِـفـرِښـٺمُـۏمِـڹ 🍃•😌√
#فدائیان_رهبریم🇮🇷✌️
‹ غَمواندوهچرا ؛
تاکهخداهستهَنوز :)☁️ ›
#ڪآنآلدلمآسموݩمیخآد🕊
#بیو
God is never late
Everything you need
will come to you at the perfect time
- خداهرگزدیرنمیکند
هرآنچهکهنیازداری
درزماندرستشبهتومیرسد . .🌙°•.
•🌙•
امامصادق‹؏›مےفرمایند:
«هرکس که سوره ی واقعه راهر شب، پیش ازآنڪه به خواب رود،بخواند، خداوندرادرحالے دیدارخواهدکرد که چهره اش همچون ماه شب چهارده است!»
#شبتون_مهدوی🖐🏻
ــــــــــــــ☕️🌿ــــــــــــــ
#نمازشبفراموشنشه🙃
#محاسبه_اعمال
#باوضوبخوابید^^
🌱[...عجیب خسته ام از روز های غرق گناه
سه شنبه ها دل من حال جمکران دارد....]
#السلام_علیک_یا_صاحب_الزمان
★🌻★ . ↓ . 📿 🌿
ʝσɨŋ»https://eitaa.com/joinchat/958332942Cbe70f94293
#صـَلَـوآٺبِـفـرِښـٺمُـۏمِـڹ 🍃•😌√
#فدائیان_رهبریم🇮🇷✌️
بہڪےبگمدقڪࢪدم😭
آهاێخۅشےزندگیم...🌺
فقطتۅمۅندۍۅاسہمݩ🌷
ازاۅݩࢪۅزاێبچگیم...👼
#پروفایل #فاطمیه
#آھاۍخۅشےزِݩدِگیم
بہڪےبگمدقڪࢪدم😭
آهاێخۅشےزندگیم...🌺
فقطتۅمۅندۍۅاسہمݩ🌷
ازاۅݩࢪۅزاێبچگیم...👼
#استوری #فاطمیه
#آھاۍخۅشےزِݩدِگیم
●•|#شهیدانھ|•●
هـر روز کـه دلـش میگیرد، مـیرود
قـاب عـکس فرزند شـهیدش
را در خـیابان تـمیز میکـند!
مـادر اسـت دیگـر...
"شـهید علـی احـمدے روستای بنـهگـز
تنـگستان اسـتان بوشـهر"
#شـهداشرمندهایم
________________________
★🌻★ . ↓ . 📿 🌿
ʝσɨŋ»https://eitaa.com/joinchat/958332942Cbe70f94293
#صـَلَـوآٺبِـفـرِښـٺمُـۏمِـڹ 🍃•😌√
#فدائیان_رهبریم🇮🇷✌️