eitaa logo
خبرگزاری(مردمی)شهرستان شهداد🇮🇷
5.3هزار دنبال‌کننده
62.6هزار عکس
6.9هزار ویدیو
76 فایل
مرکز اطلاع رسانی شهداد نویسندگان: ✍️سعیدمومن زاده(فوق لیسانس)خبرنگار ✍️عیسی مومنی فر(فوق دیپلم)خبرنگار ✍️صادق مومن زاده(لیسانس)خبرنگار https://eitaa.com/shahdade_man جهت ارتباط با مدیریت کانال لینک های زیر را لمس کنید👇 🆔 @Shahdad_man @shahdad1402
مشاهده در ایتا
دانلود
کشف بیش از 20 تن انواع موادمخدر در عملیات های قرارگاه عملیاتی ابوذر فرمانده قرارگاه عملیاتی ابوذر پلیس استان گفت: با تلاش ماًموران و یگان های زیرمجموعه قرارگاه عملیاتی ابوذر طی 9 ماهه امسال بیش از 20 تن انواع مواد مخدر کشف شده که به نسبت مدت مشابه سال گذشته، کشفیات انواع مواد مخدر 148 درصد افزایش داشته است. وي افزود: با تلاش های انجام گرفته در سال جاری 16تن و780کیلو تریاک، 46کیلو و430گرم مرفین،251کیلو و540گرم هروئین،2تن و 865 کیلوحشیش،125کیلو و185گرم شیشه و در مجموع بیش از 20 تن انواع موادمخدر کشف و در این راستا 169 نفر قاچاقچی و 6 نفر اشرارمسلح دستگیر شده اند. سرهنگ روانبخش با اشاره به هلاکت 4 نفر از اشرار، مبارزه با مواد مخدر را یکی از مأموریت های اصلی قرارگاه ابوذر دانست و ادامه داد: اعتیاد موجب بروز بسیاری از معضلات اجتماعی بوده و مبارزه با این امر مهم نیازمند عزم همگانی است.
از ابتدای سال جاری: بازدید ۵۰۰۰ گردشگر خارجی از جاذبه‌های گردشگری شهداد
"فریدون فعالی" به بازدید ۱۵۰ هزار گردشگر ایرانی و خارجی از جاذبه های منطقه شهداد و بیابان لوت اشاره کرد و افزود: این تعداد گردشگر از ابتدای سال جاری وارد این منطقه شده اند. وی با اشاره به اینکه در این مدت ۲۶۰۰ گردشگر خارجی در خانه های بوم گردی شهداد اقامت داشته است، افزود: این منطقه دارای ۳۷ اقامتگاه بوم گردی است که سالانه تعداد زیادی از گردشگران را میزبانی می کنند. فعالی با بیان اینکه تعداد گردشگران ایرانی و خارجی منطقه شهداد نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد رشد داشته است، تصریح کرد: با افزایش آمار گردشگران این منطقه از تمامی بازدیدکنندگان درخواست می شود از انداختن زباله و روشن کردن آتش در اماکن گردشگری خودداری کنند. این مقام مسئول در ادامه به دریاچه طبیعی بیابان لوت (دریاچه جوان) در محل کلوت های شهداد، اشاره کرد و افزود: در اثر بارندگی های فصل بهار و سیلاب‌هایی که از سمت خراسان جنوبی جاری شد، دریاچه ای طبیعی در محل کلوت ها بوجودآمد که به یک جاذبه جدید برای گردشگران تبدیل شده است و روزانه تعداد زیادی از گردشگران ایرانی و خارجی برای دیدن این دریاچه وارد شهداد می شوند.
مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان کرمان با تاکید بر افزایش تردد تورهای غیرمجاز در منطقه شهداد تصریح کرد: در این رابطه پرونده های متعددی در محاکم قضایی تشکیل شده است. فعالی با بیان اینکه در حال حاضر سه هتل سنتی در منطقه شهداد توسط بخش خصوصی در حال ساخت است، خاطر نشان کرد: خوشبختانه در چند سال اخیر فعالیت های خوبی در حوزه زیرساخت های گردشگری به ویژه اقامتگاه های سنتی منطقه شهداد صورت گرفته است که می توانند در هر شبانه روز تعداد زیادی از گردشگران را میزبانی کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زمان: حجم: 354.1K
دعای ندبه شهر شهداد با نوای گرم کربلایی سید سجاد صاحبداد و کربلایی مصطفی جهانجو مهدیه شهر شهداد
برگزاری نماز جمعه امروز به امامت امام جمعه محترم حجه الاسلام والمسلمین حاج اقا الله وردی در مسجد ایت الله بروجردی ارسال تصاویر و خبر: آقای عیسی مومنی فر