قدیری ابیانه: ✍️بزک زم!
📰روزنامه حمایت
📆۲۴ آذر ۹۹
1. درحالیکه امنیت و معیشت مردم نباید مورد خدشه قرار بگیرد و باید مفسد فی الارض به سزای اعمالش برسد و قوه قضائیه نیز حسب وظیفه قانونی، نیما زم را به دار مجازات اویخت، اتحادیه اروپا و بهویژه فرانسه با مداخله در امور کشورمان، این اقدام را محکوم کردند. کشورهای عضو این اتحادیه با صدور بیانیهای از ایران خواستهاند که در آینده از هرگونه مجازات اعدام خودداری کرده و آن را «شدیداً» محکوم کردند! تعین تکلیف کشورهای مداخلهگر اروپایی برای کشوری که در آن قوای سهگانه، مستقل هستند و خردهفرمایش بیگانگان در مجازات مجرمان را ابداً برنمیتابد در حالی است که آمریکا حدود 10 اعدام فدرال را طی چند ماه گذشته اجرا کرده اما کوچکترین انتقادی نسبت به آن وارد نکردهاند. افزون بر این، پدرخوانده اروپا بهتازگی آپشنهای دیگری به روشهای اعدام اضافه کرده و استفاده از گاز سمی، اتصال برق و تیرباران را نیز مجاز دانسته است.
2. تعجبی ندارد که کشورهای غربی بهخصوص فرانسه از جاسوس خود حمایت کنند. زم، مهرهای بود که اهداف ضدامنیتی و براندازانه را پیگیری میکرد و اطلاعات محرمانه را بهمنظور ترور، اغتشاش، کشتار و آشوبهای گسترده در کشور به دشمنان انتقال میداد. کشورهای اروپایی با صدور این بیانیه، بیش از گذشته نشان دادند که در جانبداری و صرف هزینههای سنگین برای افرادی که در سودای بهاصطلاح تغییر نظام هستند، نه تردید میکنند و نه بنا به ملاحظاتی، رودربایستی دارند.
ارزیابی حریف این بود که زم میتواند، به فتنه در کشور دامن بزند چون آمد نیوز به اغتشاشگران خط میداد که به کجا حمله کنند و اطلاعات مهمی در خصوص نحوه ساخت مواد منفجره، تهیه سلاح و شیوه بکار گیری آنها علیه نیروهای امنیتی، انتظامی و اماکن نظامی در کانال و سایت به اشتراک میگذاشت. این موارد، مصادیق ارتکاب جرائم تروریستی است و هیچ کشوری از آنها بهسادگی نمیگذرد. زم بنا بر اعتراف خودش با سرویسهای جاسوسی رژیمهای متخاصم در ارتباط بود و بهطور خاص تحت حمایت دستگاه اطلاعاتی فرانسه قرار داشت اما خوشبختانه دستان پرتوان و بلند اطلاعات سپاه پاسداران، ضربه مهلک و غافلگیرکنندهای به آنها وارد آورد.
3. از سوی دیگر، پرونده قطور خیانتها و خباثتهای زم، حکمی جز اعدام نداشت، چراکه وی برای ارتقا در میان اپوزیسیون خائن خارج نشین، هر آنچه توانست و در توان داشت برای به خطر انداختن امنیت و معیشت مردم بکار بست. با این حال، اروپای مدعی حقوق بشر، هم ساز مخالفت با این حکم عادلانه را کوک کرد و هم با بزک کردن زم، کوشید که او را صرفاً یک روزنامهنگار مخالف نظام معرفی کند! همین فرانسه مدعی و بهاصطلاح پرچمدار حقوق بشر، نمیتواند از حقوق شهروندانش دفاع کند و حتی آشکارا آن را نقض میکند، چه رسد به حمایت از حقوق بشر در ایران. کاخ الیزه پیشنویس لایحهای جنجالی را بهتازگی ارائه کرده که حق انتشار تصاویر نیروهای پلیس این کشور به هنگام برخورد با معترضان و ارتکاب خشونت علیه آنها را محدود میکند. در ماده 24 این لایحه که فرانسه ادعا میکند برای تشدید و برقراری امنیت پیش از انتخابات ریاست جمهوری این کشور ارائهشده و معترضان آن را در راستای محدود کردن آزادیهای مدنی میدانند، افرادی که اقدام به انتشار تصاویر مأموران پلیس کنند، با مجازات 45 هزار یورویی یا یک سال حبس مواجه میشوند. پلیس فرانسه در برخورد با معترضان بهنظام سرمایهداری موسوم به «جلیقه زردها» نیز به دستور شخص رئیسجمهور این کشور، سبعیت و جنایتهای متعددی را مرتکب شد و چندین نفر را کشت، مجروح و معلول کرد و بسیاری را نیز محاکمه و زندانی نمود. فرانسه همچنین به حیاطخلوت تروریستهای منافقین تبدیلشده و جلسات و رویدادهای خود را بهسادگی در آن برگزار میکنند. از منظر بینالمللی نیز این کشور سابقه ننگینی دارد. تروریستهای جنتلمن فرانسوی در موزهای، جمجمه سرهای بریدهشده 18 هزار مبارز الجزایری را نگهداری میکنند و شرمآورتر اینکه به این جنایت افتخار کرده و برای هر کس که بخواهد از آن بازدید کند، حق الورود هم دریافت میکنند! ضمن اینکه به تقاضای الجزایر برای انتقال این جمجمهها به این کشور نیز اعتنایی نمیکنند. کشوری با چنین رویکرد و کارنامه سیاه، حق ندارد درباره امور داخلی ایران که خود قربانی تروریسم بوده و هست و همچنان در صف اول مبارزه با تکفیریهای موردحمایت غرب قرار دارد، اظهارنظر کند. دیگر کشورهای اروپایی نیز وضعیتی بهتر از فرانسه ندارند و استانداردهای دوگانه آنها بهگونهای رسوا و فضاحتبار است که نمیتوان ذرهای از اظهارات آنها در دفاع از حقوق بشر را باور کرد. اتحادیه اروپا، خود شریک و مقصر تروریسم اقتصادی علیه ملت ایران است و درحالیکه وعده کرده بود برای رفع تحریمها همکاری کند، عملاً با آمریکا در این زمینه همگام بوده و
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسانه های دشمن چگونه درباره اعدام زم موضع گرفتند؟
🔻 رویکرد BBC درباره آمدنیوز و روح الله زم چه بود؟
به کانال رسمی اصولگرایان،
خانه بچه های انقلاب بپیوندید
به گزارش مشرق، موضوع چگونگی تنظیم مناسبات و روابط میان ایران و آمریکا همواره یکی از مسائل مورد مناقشه و بحث در تاریخ جمهوری اسلامی ایران بوده است. موضوع تعامل با آمریکا این روزها نیز بویژه به جهت پیروزی بایدن در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا محل گفتوگو شده است. برخی افراد و گروههای سیاسی غالباً با این ادعا که دغدغهشان منافع ملی است، ضرورت ارتباط با آمریکا و کوتاه آمدن در برابر او را توصیه میکنند. و البته گروه دیگر استدلال میکند که عقلانیت و منافع ملی در گرو تنظیم منطقی مناسبات با آمریکا و ایستادگی در برابر زورگوییهای اوست. این گروه میگوید ایران تاکنون چند نوبت مذاکرات تاکتیکی با آمریکا داشته، به نحوی که هیچکدام از سه دولت اخیر در ایران از این تجربه مستثنی نبودهاند. مذاکرات بن در دولت آقای خاتمی در موضوع افغانستان، مذاکرات محرمانه هستهای در زمان دولت آقای احمدینژاد و همچنین مذاکرات با آمریکا در چارچوب ۵+۱ در همین دوره و همچنین مذاکرات طولانی و آشکار هستهای با آمریکا در دولت آقای روحانی مصادیق این مسئله هستند.
با این حال در تمام این موارد آمریکا نه تنها از دشمنی خود نکاسته و عهدی را وفادار نبوده، بلکه بر دشمنی افزوده و رفته رفته از همین مسائل نیز به عنوان سکویی برای تشدید فشار علیه مردم ایران استفاده کرده است. به نوعی که آخرین دست از این مذاکرات، که مذاکرات بیسابقه و بسیار طولانی هستهای بود به برجامی ختم شد که آمریکا نه تنها آن را اجرایی نکرد، بلکه به اعتقاد سیاستمداران کاخ سفید، آن را سکویی برای شدیدترین تحریمهای اقتصادی تاریخ علیه یک کشور قرار داد.
درباره این مسئله با آقای سیدمرتضی نبوی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفتوگو کردهایم. او علاوه بر بیان دیدگاهها و تحلیلهای خود، به ماجرایی اشاره میکند که کمتر شنیده شده است و یا دستکم هیچکدام از اعضای آن جلسه تاکنون مستقیماً آن را روایت نکردهاند. ماجرا به احتجاج آیـتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب با مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی برمیگردد. آقای هاشمی در گفتگوی سال ۹۱ خود با فصلنامه مطالعات بینالمللی میگوید که از امام(ره) خواسته بود در همان زمان حیاتش موضوع رابطه ایران و آمریکا را حل کند. هاشمی در ضمن سخنانش از اعتقادش به مذاکرات و رابطه میگوید و به نظر میرسد منظور او نه مذاکرات نقطهای و در مورد خاص، بلکه مذاکرات راهبردی است که از آن رابطهای میان آمریکا و ایران شکل بگیرد. که ترجمه مشخص آن کوتاه آمدن ایران از برخی مسائل به صورت راهبردی است!
اما رهبر انقلاب در همان زمان و پس از دیدار اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام با ایشان، خطاب به آقای هاشمی نکات مهمی را یادآوری میکند. سیدمرتضی نبوی در این باره میگوید که رهبر معظم انقلاب در آن جلسه تذکر دادند و خطاب به آقای هاشمی فرمودند این حرفهای شما در این برهه سبب سوءاستفاده دشمن شد و همچنین گفتند ما بحثهای زیادی با آقای هاشمی در مسئله آمریکا داشتیم و استدلالهای مختلفی هم کردیم که حتی یک بار آقای هاشمی در زمان ریاستجمهوریشان در جلسه شورای عالی امنیت ملی هم گفتهاند که مقام معظم رهبری در رد حرفهای ما برای رابطه با آمریکا یک استدلالهایی دارند و ما هم برای آن استدلالها جوابی نداریم. آقای هاشمی هم تایید کردند.
در حقیقت آنچنانکه آقای نبوی روایت میکند مرحوم هاشمی رفسنجانی در آن جلسه نیز اذعان کرده است که طیف معتقد به رابطه با آمریکا در مقابل استدلالهای نظام جوابی نداشتهاند.
روابط میان دو کشور براساس منافع مشترک شکل میگیرد.گفتگو را با این موضوع شروع کنیم که اصلاً ماجرای روابط ایران و امریکا در طول این ۴ دههای که از عمر انقلاب می گذرد چیست؟ به نظر میرسد که الان باز نیاز است که یک مروری کنیم تا ببینیم ریشه این چالشها و دشمنیها به کجا برمیگردد چون برخی در تحلیلها و صحبتهایشان اینطور ادعا میکنند که دشمنی ایران و آمریکا که منجر به قطع روابط شد، به موضوع تسخیر لانه جاسوسی برمیگردد، درصورتی که وقتی ما به تاریخ نگاه میکنیم، از چند دهه قبل حتی در زمان رژیم شاه و در دهه ۳۰ این دشمنیهای امریکا با ملت ایران را میتوان دید.
نبوی: در مورد رابطه یک اصل وجود دارد. در دنیایی که زندگی میکنیم، کشورها میتوانند انواع روابط را با همدیگر داشته باشند اما اصل بر این است که این رابطه در قالب یک چارچوب و قوانینی صورت میگیرد و البته یک وقت هم ممکن است این رابطه به جنگ بین دو کشور منتهی شود و یا رابطه دوستانه باشد.
درهر صورت اصل بر این است که در روابط کشورها باهم، منافع دو طرف حفظ شود و روابط هم بر اساس همین منافع شکل میگیرد. البته طبیعتاً هر جامعهای یک سری اصول را به عنوان بخشی ازهویت خود دارد که نمی خواهد به آن اصول خدشه وارد شود.
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
⭕️بیش از آنکه به فکر رفع تحریم باشیم بر خنثی کردن آن تمرکز کنیم
🔻رهبر معظم انقلاب:تشییع میلیونی شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس در عراق و ایران، اولین سیلی سخت به آمریکاییها بود اما سیلی سختتر «غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ استکبار» و «اخراج امریکا از منطقه» است، البته آمران و قاتلان سردار سلیمانی نیز باید انتقام پس دهند و این انتقام در هر زمانی که ممکن باشد، قطعی است.
🔹برای رفع مشکلات مردم و درست شدن آینده کشور به وعدههای این و آن اعتماد نکنید، زیرا اینها وعدههای خوبان نیست بلکه وعدههای اشرار است، ضمن آنکه دشمنیها را نیز نباید از یاد ببرید. دشمنیها فقط مخصوص آمریکای ترامپ نیست که با رفتن آن تمام شود، آمریکای اوباما نیز با شما و ملت ایران بدی کرد.
🔹مسئولان نباید اتحاد و همصدایی مردم را از بین ببرند و ملت را تکهتکه کنند، بلکه باید هر سه قوه بویژه رؤسای آنها با همافزایی و همکاری، اتحاد ملی را روز بهروز تقویت کنند.
🔸اختلافات خود را با مذاکره با یکدیگر حل کنید. مگر نمیگویید باید با دنیا مذاکره کرد، آیا نمیشود با عنصر داخلی مذاکره و اختلافات را حل کرد؟
🔹باید بیش از آنکه به فکر رفع تحریم باشیم بر خنثی کردن آن تمرکز کنیم. البته نمیگوییم دنبال رفع تحریم نباشیم، چرا که اگر بتوان تحریم را رفع کرد، حتی یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم، اگرچه اکنون چهار سال است که تأخیر شده و از سال ۹۵ که بنا بود همه تحریمها یکباره برداشته شود، تا امروز نه تنها تحریمها برداشته نشد بلکه زیادتر هم شد.
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat
هدایت شده از روشنا
⭕️ ترامپ به دنبال تعیین رئیسجمهور در مجلس نمایندگان؟!
👤 یاسر جبرائیلی
🔹طبق قانون اساسی آمریکا، روز ششم ژانویه باید جلسه مشترک کنگره (متشکل از اعضای مجلس نمایندگان و سناتورها) تشکیل شده، آرای الکترال شمرده شود و رئیس مجلس سنا که مدیریت جلسه را به عهده دارد، رسما رئیسجمهور منتخب را اعلام کند. امروز که روز رایدهی در کالج الکترال است، در چند ایالت مورد مناقشه که بایدن پیروز رسمی است، هیئتهای انتخاب کننده جمهوریخواه نیز تشکیل شده و ترامپ را انتخاب کردهاند!
🔹معنای این حرکت این است که تیم ترامپ میخواهد روز ششم ژانویه، رئیس مجلس سنا اعلام کند که به دلیل مورد مناقشه بودن آرای الکترال، امکان استناد به رای کالج الکترال برای تعیین رئیسجمهور وجود ندارد. در این صورت، مجلس نمایندگان باید رئیسجمهور را تعیین کند و در این فرآیند، هر ایالت یک رای خواهد داشت. یعنی برای مثال ۵۳ نماینده کالیفرنیا، باید روی یک نفر توافق کنند و یک رای بدهند. اگر کار به مجلس نمایندگان بکشد، با توجه به اینکه ۲۶ ایالت دست جمهوریخواهان و ۲۳ ایالت دست دموکراتهاست، ممکن است ترامپ با ۲۶ رای در برابر بایدن با ۲۳ رای پیروز اعلام شود.
🔹اما آیا رئیس مجلس سنا ممکن است چنین تصمیمی بگیرد؟ طبق قانون اساسی آمریکا، رئیس مجلس سنا، معاون اول رئیس جمهور است. یعنی رئیس فعلی مجلس سنا، مایک پنس معاون اول دونالد ترامپ است. لذا باید گفت تمام کننده بازی در نظام انتخاباتی آمریکا، مایک پنس خواهد بود. دقت کنیم که ۱۲۶ نماینده کنگره از شکایت تگزاس به دادگاه عالی حمایت کرده بودند و بعید نیست روز ششم ژانویه در این معادله نقشآفرینی موثری داشته باشند. به هر صورت، اینک این پرسش مطرح است که آیا پنس به ترامپ وفادار خواهد بود و زیر میز خواهد زد، یا به فرآیندی رسمی که تاکنون طی شده متعهد بوده و بایدن را رئیسجمهور اعلام خواهد کرد؟ تصمیم پنس هرچه باشد، شاید به ماجرای انتخابات در نهادهای آمریکا پایان دهد، اما بعید است ماجرای انتخابات در کف خیابان و فجازی تمام شود. چه ترامپ پیروز اعلام شود چه بایدن، طرف مقابل ساکت نخواهد نشست. آمریکا هیچ گاه در طول تاریخ خود از زمان جنگ داخلی دهه ۱۸۶۰ تاکنون، به این اندازه دچار بحران و بیثباتی سیاسی نبوده است. پایان این رژیم استکباری آغاز شده است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موشن_گرافیک| صداقت آمریکایی(۳)
◽️آمریکا همیشه دشمن است...
◽️آیا میتوان به نیرنگ آمریکا اعتماد کرد و حرکت کشور را بر تصمیم او متوقف کرد؟
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موشن_گرافیک| نبرد در ارتفاعات
◽️قربانی اشغال، این بار سوریه...
◽️گویا قطعنامههای تشریفاتی شورای امنیت، برای اسرائیل بازدارندگی ندارد... راستی چرا سوریه مهم است؟
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
لطفاتاانتها گوش کنید
📝پدرهای انقلاب و پسرهای بریده
🔻محمدعلی زم در متنی که پس از اعدام پسرش منتشر کرد، از دیدار خانواده با نیما زم در روز قبل اعدام گفته است. او وجود پسرش را در روز قبل از اعدام به قدری «نورانی» توصیف کرده که «خجالت کشیدم (برای نماز) جلو بایستم. تعارفش کردم؛ حتی خواستم عبا بر دوشش بیندازم، تواضع کرد و بوسید.» و این نماز جماعت خانوادگی را «عجیب» توصیف میکند و مینویسد: «شاید نمازهای کنار خانه خدا در ۳۰- ۲۰ سال پیش هم برایم اینقدر دلچسب نشده بود.» او در بخش دیگری از این متن پدرانه از قول نیما زم نقل میکند: «من با خدا معامله کرده و با استخاره به این راه آمدم، هیچ نگرانی ندارم. فقط اینها من را تا کربلا آوردند، اما نگذاشتند زیارت کنم.» و پدر به پسر میگوید: «نگران نباش، امام حسین در قلب طالبان زیارتش هست، امام پیش توست...»
🔻گویی رزمندهای در راه خدا بدرقه خط مقدم میشود؛ گویی شهیدی را تشییع میکنند. قدیسسازی از یک خائن اعدامی که مبتذل بود، چه در سیاست و چه در اخلاق. نه گویی که محمدعلی زم پدر پسری است که در کانال تلگرامیاش زمینهی سوریهسازی از ایران را رقم میزد. راهنمایی آشوب و اغتشاش میکرد، دستور ساخت موادمنفجره و حمله به مراکز نظامی و پمپبنزینهای شخصی میداد. نیما زم البته میتواند نماز دلچسب بخواند، حسرت زیارت امام حسین علیهالسلام داشته و برابر پدر متواضع باشد؛ کسی در دادگاه او را به نماز نخواندن و علاقه نداشتن به اهلبیت علیهمالسلام و سرکشی مقابل پدر متهم نکرده است. محمدعلی زم اگر برای نگارش قصه ادبی و پیادهروی روی خط احساسات مخاطب، ترجیح داده کیفرخواست را فراموش کند، اما مردم خوب میدانند کانال آمدنیوز چه بود و چه کرد و برای چه کسی بود و نیما زم برای چه جرمی محکوم به اعدام شد. پاول دوروف، مؤسس و مدیر تلگرام، آمدنیوز را اواخر سال ۹۶ – همان سال آشوبهای دی ماه- به علت تشویق اعضای خود به استفاده از کوکتل مولوتف علیه پلیس مسدود کرد.
🔻از سویی از ابنملجم تا اصحاب جمل و صفین و همه نهروانیها تا آنان که به امام حسن علیهالسلام صلح را تحمیل کردند تا سپاهی که روز عاشورا مقابل امام عصر ایستادند، نمازهای دلچسبی میخواندند که هیچ، بعضاً اهل نماز شب هم بودند! مشکل نماز و زیارت و تواضع کسی نیست، حتی با فرض باور سناریویی که محمدعلی زم با سابقه سینماییاش به خوبی از پس ساختن آن برآمده است!
🔻محمدعلی زم رئیس اسبق حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی که مدتی هم رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بود، اولین پدر در میان مسئولان جمهوری اسلامی نیست که «حالم چو دلیریست که از بخت بد خویش / در لشکر دشمن پسری داشته باشد!»، اما واکنشهای دیگر پدرانی که پسری بریده از نظام و انقلاب داشتند، با روالی که او در پیش گرفته، متفاوت است. لینک زیر نگاهی کوتاه به برخی از این واکنشهاست؛ از واکنش امام خمینی به سرکشیهای سیاسی نوهاش، سید حسین خمینی تا واکنش آیتالله جنتی به مرگ پسر منافقش در حمله پاسداران به یک خانه تیمی مجاهدین خلق تا برخورد حجتالاسلام حسنی، امام جمعه ارومیه با عضویت پسرش در گروههای کمونیستی مخالف نظام.
📍پینوشت: داغ جوان البته سخت است و شاید بر پدر داغدیده حرجی نباشد؛ اما از خائن که نباید قدیس ساخت! و البته صدای خندههای محمدعلی زم وقتی پسرش در پاریس بود و تلفنی در مورد تعداد اعضای آمدنیوز صحبت میکردند، هنوز از خاطرمان نرفته؛ یعنی که به این پدر قبل از داغ دیدن هم گویا حرجی وارد نبود!
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
هدایت شده از روشنا
⭕️ چرا اختلاف مسکو و تلآویو شعلهور شده است؟
♨️آناتولی ویکتوروف، سفیر روسیه در رژیم صهیونیستی طی یک مصاحبه با «جروزالم پست» گفت، حل نشدن درگیری اسرائیل و فلسطین علت اصلی بیثباتی در منطقه است و نه ایران. وی در اظهار نظر خود تأکید کرد، مشکل منطقه فعالیت ایران نیست، بلکه نداشتن درک متقابل بین کشورها و پیروی نکردن از قطعنامههای سازمان ملل در درگیری اعراب و اسرائیل و فلسطین و اسرائیل است.
🔻این سخنان سفیر روسیه در تلآویو موجب احضار وی به وزارت خارجه رژیم صهیونیستی شد و البته تعجب بسیاری را برانگیخت. با این حال واقعیت آن است که کرملین چنین دیدگاهی را پیشتر بارها بیان کرده بود. البته درباره علل و زمان بیان این صحبتها از زبان سفیر روسیه در رژیم صهیونیستی میتوان به چند نکته اشاره کرد:
🔴 نخست آنکه با توجه به تغییرات صورت گرفته در آمریکا و روی کار آمدن جو بایدن، احتمال آن وجود دارد که واشنگتن به سازوکارهای سنتی از جمله گروه چهار برای حل مسئله فلسطین که روسیه نیز عضوی از آن است، بازگردد. بنابراین روسها که یکجانبهگرایی ترامپ در خصوص به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی یا مالکیت رژیم صهیونیستی بر بلندیهای جولان را سیاستی یکجانبه و نادرست تلقی میکردند، اکنون امیدوارند که با آمدن بایدن این سیاستهای تندروانه تلطیف شود.
💢 دوم آنکه، رویکرد یکجانبه آمریکا در قبال رژیم صهیونیستی در دوران ترامپ موجب شد رهبران فتح بیش از گذشته به مسکو روی آورند. در این زمینه حتی محمود عباس خواهان جایگزینی روسیه به جای آمریکا در مذاکرات با طرف صهیونیستی شد. بر این اساس روسیه تلاش میکند به طرفهای فلسطینی این پیام را منتقل کند که همچنان به عنوان یک بازیگر واسط و میانجی میتواند در آینده این مناقشه ایفای نقش کند.
♨️ سوم آنکه، روسیه همواره خواهان ایجاد توازن در منطقه غرب آسیا بوده است. روسها به خوبی درک میکنند که ایران از سوی غرب تحت فشار اقتصادی بیسابقهای قرار گرفته و در این بین وقایعی همچون ترور نظامیان و دانشمندان ایرانی میتواند کل منطقه را تحتالشعاع قرار دهد. از این رو روسیه بنا به فراخور زمان تلاش میکند این پیام شفاف را به صهیونیستها بدهد که از تکرار هرگونه عمل شرارتآمیز دست بردارند.
🔴 چهارم آنکه، تشدید اعتراضات در داخل رژیم صهیونیستی و بحث انحلال پارلمان، احتمال تداوم نخستوزیری بنیامین نتانیاهو را به شدت ضعیف کرده است. این در حالی است که اگر راستگرایان در داخل رژیم صهیونیستی کنار بروند و چپگرایان به رهبری بنی گانتس قدرت را در دست گیرند، آنگاه روابط چندان مطلوبی با مسکو نخواهند داشت. از این رو روسیه سعی میکند پیش از وقوع این تحول سیاسی در سرزمینهای اشغالی، هشدارهای لازم را به دولت آینده این کشور بدهد که اگر بخواهد مسیر نادرستی انتخاب کند، کرملین آمادگی چرخش و سنگینی وزنه حمایت خود از ایران و فلسطین را دارد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ
💢موضوع: دروغگوها را در چند دقیقه بشناسید‼️
✅شایعه درخصوص سلامتیرهبرمعظم_انقلاب، تاکتیک رسانه ای است که سالهای اخیر در دستور کار اتاق فکر رسانه ها و شخصیت های غربی قرار گرفته است.
نشستهای_بصیرتی
ثامن
روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
هدایت شده از 🇮🇷اقتدار ملی🇮🇷
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
پایگاههای نظامی تروریستهای آمریکایی در منطقه و دست برتر ایران
@eqtedarmeli
هدایت شده از 🇮🇷اقتدار ملی🇮🇷
موتور توربوجت ملی «اوج» که تحسین کارشناسان روسی را برانگیخت
@eqtedarmeli
هدایت شده از 🇮🇷اقتدار ملی🇮🇷
🔶زیردریایی کلاس غدیر
رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، «این زیردریایی مجهز به موشک زیرسطح به سطح شده و قدرت تخریب و انهدام اژدر والفجری که در زیردریایی غدیر به کار گرفته شده، با ۶ موشک کروز سطح به سطح برابری میکند و میتواند یک شناور هزار تُنی را در کمتر از ۱۰ ثانیه به اعماق دریا ببرد».
@eqtedarmeli
هدایت شده از زمانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آه ؛ مرگ خونین من کجایی‼️
🔺 #زمانـــه_مدیا| کلیپ دیدنی از دیدار امروز رهبر معظم انقلاب با خانواده سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
🔹در بخشی از کلیپ، دختر شهید سلیمانی در این دیدار نامهای از آن شهید والامقام که چند ماه پیش از شهادت ایشان نوشته شده را قرائت میکند که بسیار جالب است.
【 #زمانه: پاتوق نخبگان سیاسی】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🔴 حرف_حساب| جناب روحانی از کجا شروع کنیم؟‼️
🔻 زمانه| واکنش جالب روزنامه اصلاح_طلب آفتاب یزد به درخواست روحانی برای انتقاد از دستگاه قضا و نیروهای مسلح:
🔹 «آفتابیزد» در واکنش به اظهارات روحانی در نشست خبری اخیرش نوشت: اصلا گیریم حرف شما درست؛ اما از کجای قوه قضائیه انتقاد کنیم؟ از برخورد با دانه درشتهای فساد اقتصادی؟ از بیرون کشاندن پروندههای ۲۰-۱۰ ساله؟ از زندان زدایی؟ از باز پسگیری اموال عمومی و بیت المال؟ از امیدبخشی به جامعه؟ از محاکمه طبریها و نعمتزادهها؟ از برخورد با قضات و وکلای فاسد؟ از هفت تپه و دشت مغان؟
🔹 بیایید از نیروهای مسلح نیز انتقاد کنیم، از کجا شروع کنیم؟! مرزها، امنیت شهرها، در کنار مردم ایستادن؟ در سیل و زلزله در خاکریز نخست بودن؟ از کمک به دولت در بزنگاههای سخت؟
【 زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
🔻اگر تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻 اگر سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat
هدایت شده از 🇮🇷اقتدار ملی🇮🇷
سرعت قایق پرنده باور ۱۸۵ کیلومتر بر ساعت (۱۰۰ نات) تا بیش از ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع پروازی معمول آن ۱ تا ۵ متر و تا سقف چند ده متر عنوان شده است.
سرعت بیشتر نسبت به قایقهای معمولی و حتی قایق های تندرو، مقاومت کمتر هوا نسبت به آب که باعث نیاز به موتوری سبک تر با توان کمتر، مصرف سوخت کمتر، برد و سرعت پیمایشی بیشتر می شود از مزیت های مهم طرح قایق پرنده است.
@eqtedarmeli
هدایت شده از 🇮🇷اقتدار ملی🇮🇷
این ناو با تناژ ۱۲۰۰۰ تن و طول ۱۵۰ متر و عرض ۲۲ متر دارای رادار آرایه فازی سه بعدی، موشکهای سطح به سطح، سطح به هوا، سامانههای مخابراتی یکپارچه بسیار پیشرفته جنگال و موشکی سوم خرداد با قابلیت حمل بالگردها، پهپادها و شناورهای عملیاتی است که با تمام تجهیزات و امکانات لازم آماده انجام ماموریتهای اقیانوسی با ایجاد امنیت پایدار خطوط مواصلاتی دریایی و امدادرسانی به ناوگان تجاری و صیادی جمهوری اسلامی و کشورهای منطقهای میباشد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@eqtedarmeli
هدایت شده از 🇮🇷اقتدار ملی🇮🇷
توان موشکی جمهوری اسلامی ایران یکی از مولفههای اقتدار منطقهای کشورمان به شمار میرود. با طراحی و تولید انواع موشکها ایران به یکی از قدرتهای موشکی منطقه تبدیل شده است.
@eqtedarmeli
هدایت شده از 🇮🇷اقتدار ملی🇮🇷
🎥 چرا آمریکاییها به دنبال جمعآوری قطعات پهپاد آمریکایی بودند؟
🚄نکاتی درباره شکار پهپاد آمریکایی
@eqtedarmeli
در دوران نخستوزیری هویدا اتفاقات زیاد و مختلفی بهاشکال خاص در زمینههای اقتصادی، سیاست خارجی و داخلی و حتی رویدادهای نظامی به وقوع پیوست آنچنانکه که بازتاب گروهی و رسانهای داخلی و خارجی را در پی داشت.
گزیدهای از موارد مطروحه که شامل:
ــ توسعه روابط سیاسی ایران با شوروی و بهخصوص بلوک شرق
ــ جدایی استان چهاردهم ایران یعنی بحرین با ظرافت و زیرکی خاص.
ــ افزایش خرید تجهیزات و تسلیحات نظامی ایران از شرق و غرب.
در کنار مسائل فوقالذکر، با تزریق دلارهای حاصل از فروش نفت و سرعت بخشیدن به واردات کالاهای مختلف در داخل کشور، پیامد افزایش تورم کالاهای مصرفی جاری و نیز سرمایهای را در کشور ایجاد کرد که خود باعث هجوم و افزایش مهاجرت از روستاها به شهرها شد و خود شروعی بر تورم انتظاری جامعه بهخصوص در شهرهای بزرگ مثل پایتخت را نمایان ساخت که در ادامه آن رشد حداکثری هزینه کالاها، خدمات و قیمت مسکن را در پی داشت. این تصمیمات علاوه بر مخالفتهای درون حکومتی، بازتاب خارجی گستردهای را نیز در پی داشت که در خود مجلس شورای ملی، برخی از نمایندگان مجلس نسبت به این مسائل واکنشهای تندی از خود نشان دادند.
اسدالله علم در کتاب خاطرات خود درباره گرانی روبهرشد حاصل از مدیریت هویدا میگوید: «در تابستان ۱۳۵۲، بسیاری از انواع مواد غذایی کمیاب شده و اگر هم یافت میشد با قیمتی چنددهبرابری به فروش میرسید. در ماههای نخست سال ۵۳ نان هم پیدا نمیشد و هویدا همواره اعلام میکرد که ما در «عصر طلایی» بهسر میبریم».
او همچنین در خاطرات ۲۳ فروردین ۱۳۵۳ خود مینویسد: «[به شاه] عرض کردم متأسفانه در داخله بهواسطه غفلت متصدیان نه گوشت در دسترس مردم است نه شکر، نه گوشت مرغ و مردم خیلی ناراضی هستند و این صحیح نیست. آخر چرا این پیشبینیها را نمیکنند؟ همه چیز هم گران شده. تعجب است که شاهنشاه تمام گوش کردند ولی همانطور که چشمشان را روی هم گذاشته بودند اصلاً باز نکردند و یک کلمه جواب ندادند. من که شاهنشاه را میشناسم، میدانم که این بهمعنی این است که "حرف تو را میشنوم ولی نمیخواهم جواب بدهم."»
براساس آمار بانک مرکزی، در سال ۵۳ اجارهبهای مسکن در تهران ۲۰۰ درصد افزایش یافت و مواد غذایی با گرانی ۳۰درصدی همراه شدند.
گرانی در این دوران بهحدی بحرانی بود که در نطق افتتاحیه مجلس بیست و چهارم بحث افزایش قیمتها و مبارزه با گرانفروشی یکی از مسائل روز و محوری آن زمان بود.
اسدالله علم در یادداشتهایش از گرانی هفتاددرصدی قیمتها در سال ۴۷، ۴ سال بعد از نخستوزیری هویدا میگوید
علم در روزنوشت ۱۷ اسفند ماه ۱۳۴۷ نیز مینویسد: شرفیابی شاه را در جریان تحولات اخیر قرار دادم و چند نکته را مطرح ساختم که او را ناراحت ساخت، گفتم «دو برابر شدن آببها مملکت را آشفته کرده است. آسفالت خیابانها در حال ازهمپاشیدگی است، فساد کارمندان گمرک رو به گسترش است و اعتبارات بانکی محدود شده و شرکتهای زیادی رو به ورشکستگی میروند». دستآخر درباره بحران مالی دانشگاهها به او هشدار دادم. شاه ناگهان از جا در رفت و مرا مورد حمله قرار داد و گفت: «وقتی پولی به دستمان نمیرسد چه میتوانیم بکنیم؟»، پاسخ دادم «هر بار که توجه اعلیحضرت را به کمبود پول جلب کردهام، پاسخ این بوده که اینطور نیست. دولت بهاندازه کافی پول در اختیار دارد و گزارشهای من نادرست است. اما همین دیروز بود که اعلیحضرت درباره ولخرجیهای شرکت نفت در زمینه پتروشیمی صحبت کردند.
چند روز بعد اسدالله علم در ۲۷ اسفند همین سال تذکر خود را تجدید میکند و در شرح این تذکر در روزنوشت خود مینویسد: «شرفیابی ...یک بار دیگر موضوع افزایش آببها را مطرح کردم، شاه گفت: "تا کی مردم میتوانند از چیزهای مجانی استفاده کنند؟ پیشرفت، پول میخواهد."، پاسخ دادم "افزایش هفتاددرصدی قیمتها پیشرفت نیست، بلکه فقط بیعدالتی است" ...گاهی بیاعتنایی او مرا آزار میدهد و ناچار میشوم روز بعد مطلب را مجدداً مطرح کنم. تا کی میتوانیم به مردم و نیازهایشان بیتوجهی کنیم؟»
کیهان در شماره ۲۳ فروردین ۱۳۴۰ مینویسد: اخیراً برای تثبیت اوضاع اقتصادی کشور برنامههایی طرح شده است و دولت امیدوار است با اجرای این طرحها بتواند قیمتها را در یک سطح قرار دهد و از نوسان شدید قیمتها جلوگیری کند. در اجرای این امر تطبیق عرضه و تقاضا یک اصل مهم بهشمار میرود، عدم انطباق عرضه و تقاضا بهخصوص در مورد مسکن بیش از سایر امور به چشم میخورد. بهعلت تقاضای بیش از عرضه کرایه مسکن در همه کشور بهخصوص در تهران به وضع بیسابقهای افزایش یافت و هزینه مسکن که طبق آمار بانک ملی در ۱۳۱۵ مساوی ۱۰۰ بود به ۳۶۰۰ در سال ۳۶ رسید. هیچ یک دیگر از اقلام هزینه زندگی در طول این مدت به این سرعت افزایش نیافت.
در ادامه این گزارش میخوانیم: شک نیست که در این مدت ۲۱ سال درآمد افراد ۳۶ برابر نشده است و ناچار هزینه مسکن برای عموم بهصورت یک خرج توانفرسا درآمده است. امروز در تهران نزدیک ۶۰ هزار خانه خالی وجود دارد که بدون مشتری مانده است با این همه کمی درآمد و گرانی کرایهها مانع از این است که کسانی که از لحاظ مسکن در مضیقه هستند بتوانند در این ساختمانها سکنی گزینند.
«اردشیر زاهدی» وزیر امور خارجه کابینه هویدا در ابهامزدایی از چرایی طولانی شدن مدت نخست وزیری امیر عباس هویدا میگوید: «در این دوران، اقتصاد کشور بسیار آشفته بود و نمیتوان دلیلی برای ماندگاری این دولت پیدا کرد، مگر روابط خاص وی با شخص شاه. هویداهرگز و در هیچ موردی به شاه و خانوادهسلطنتی، «نه» نمیگفت و هر آنچه که آنها برای جلب رضایت کشورهای حامی سلطنت میخواستند فراهم میکرد، از انواع وامها و بخششهای مالی به کشورهای مختلف گرفته تا فسادهای مالی درباریان، بدون توجه به تورم و گرانی جاری در کشور.
اما یکی از نکات مهم این بحث در خصوص عوامفریبی و تواضع ظاهری وی در اجتماع و نگاه عامه مردم به هویدا بوده که ارائه سند شماره ۳۳۵۸۲/۲۰هـ۵ مورخ ۱۳۴۶.۱۱.۰۹ خالی از لطف نمیباشد: "ساعت ۱۰ روز ۴۶.۱۱.۰۷ راننده آقای نخست وزیر بنام فروتن در مجلس سنا بهطور خصوصی اظهار داشت «من از تظاهر و عوامفریبی آقای نخست وزیر خسته شدهام، نامبرده دو دستگاه کادیلاک دارد آنها را در اداره گذاشته و از اتومبیل پیکان استفاده مینماید و آن هم به این نحو که خودش پشت فرمان مینشیند و راننده باید با یک دستگاه پیکان دیگر دنبالش حرکت کند...».
معروف است که هویدا در دادگاه انقلاب درباره عملکرد خود به قاضی میگوید: «در دوران صدارت من، قیمت خودکار بیک ثابت بود و همیشه ۵ ریال بوده و هست که اتفاقاً بنا به روایتی نیز از او پرسیدند که چطور چنین حرفی میزنی؟... تو تورم را از ۰.۳ درصد در عرض سیزده سال به ۲۵ درصد رساندی، قیمت غذا و مسکن ۲۵ برابر شده.
هویدا میگوید: «دقت کنید: من غذا و ملک را نگفتم، من خودکار را گفتم، چون کسی درس نمیخواند، کسی خودکار نمیخرید. ما با یک خودکار و موز دادن در مدرسه، کاری میکردیم که هیچکس نپرسد روزی ۶میلیون بشکه نفت کجا میرود؟».
💢سفر به آینده تاریخ ۳۸💢
#داستان_مهدوی
#قسمت_سی_و_هشتم
💢مسجد سهله در زمان ظهور💢
امام، مسجد سهله 🕌 را به عنوان منزل خود اختیار مى کند. این مسجد خانه ادریس (علیه السلام) و خانه ابراهیم(علیه السلام) بوده است😊
درست است که همه دنیا 🌎 در اختیار امام زمان است و همه ثروت هاى جهان💎💰 در دست اوست؛ امّا روش زندگى او بسیار ساده و بى آلایش است👌
آرى، امام به روش جدّ خود حضرت على(علیه السلام) عمل مى کند که در زمان حکومت، غذاى او همواره نان جو 🥖بود.
امام هر کجا که مى رود ابرى☁️ بالاى سر او سایه انداخته است، این یک ابر سخنگو است و با صدایى زیبا ندا مى دهد: «این مهدى است».
هر چه از زمان بگذرد، در جوانى امام، تغییرى ایجاد نمى شود و آن حضرت هرگز پیر نمى شود😍
🔚#ادامه_دارد
✍تنظیم شده در واحد تحقیق و پژوهش محکمات
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
✅موسسه مهدوی محکمات را در ایتا دنبال نمایید👇:
🆔https://eitaa.com/joinchat/1107361815C4a965d8ac7
بسم الله الرحمن الرحیم
جمهوری اسلامی باید قوی شود
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با دستاندرکاران مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و خانواده شهید سلیمانی، چهار توصیه مهم به مسئولان و ملت ایران داشتند: «در همه زمینهها قوی شوید»، «به دشمن اعتماد نکنید»، «اتحاد ملی را حفظ کنید» و «بیش از آنکه به فکر رفع تحریم باشید، به فکر خنثی کردن تحریم باشید».
در همه زمینه ها قوی شویم
از آنجایی که ما از سرمایه طبیعی و انسانی کافی و خوبی برخورداریم، لذا شرایط دستیابی به یک کشور قوی را داریم. یعنی ما میتوانیم به یک قدرت تاثیر گذار و نمونه برای همه ملت های مستضعف تبدیل شویم. این قوی شدن تنها محدود به حوزه های نظامی و تسلیحاتی نیست. بلکه ما باید ضمن حرکت به سمت قدرت نظامی، به سمت اقتصاد باثبات، فرهنگ بارور و علم قدرتزا نیز حرکت کنیم. حرکتی که تضمین کننده امنیت و پیشرفت ماست و استقلال و عزت ما در گرو آن است.
به دشمن اعتماد نکنید
همهی ما این را هم بدانیم که دشمنی [آمریکا، رژیم صهیونیستی و دستگاه استکبار]، موسمی و فصلی نیست؛ این دشمنی، یک دشمنی ذاتی است، دشمنی همیشگی است، هر وقت بتوانند ضربه بزنند میزنند. علاجش این است که ما خودمان را قوی کنیم؛ قوی از لحاظ نظامی، قوی از لحاظ امنیّتی، قوی از لحاظ سیاسی، قوی از لحاظ اقتصادی. از جهات مختلف خودمان را قوی کنیم که دشمن نتواند ضربه بزند؛ وَالّا دشمنی او دشمنی ذاتی است. اینکه بعضی خیال کنند که اگر چنانچه ما یک قدم عقب رفتیم، یک کمی کوتاه آمدیم، آمریکاییها دست از دشمنی برمیدارند، بسیار خطا است؛ خطای فاحشی است این فکر.(بیانات مقام معظم رهبری، 18/10/1398) ما خوب میدانیم که خواسته های دشمن حد یقفی ندارد، لذا نباید انتظار هم داشت که دشمن برای ما مسیری را هموار سازد. ما نه به دنبال دشمن سازی، که به دنبال کشف و نابودی دشمنان و داشتن صلحی عادلانه با همه جهان هستیم. لذا این دشمن به واسطه دشمنی ذاتیاش و بنا بر تجارب گذشته ما از بدعهدی هایش، دشمنی غیرقابل اعتماد است.
باید اتحاد ملی را حفظ کرد
[پیشرفت و اقتدار ملی و رفاه عمومی] بدون اتّحاد ملّی هم به دست نمیآید؛ بدون پیوند عمومی ملّت با نظام هم این خواستهها به دست نمیآید؛(بیانات مقام معظم رهبری، 1/1/1396) در واقع اتحاد ملی شرط لازم قوی شدن کشور است. یعنی ما برای آنکه قوی شویم و در مقابل دشمنان بیاستیم و پیشرفت کنیم، باید از دوقطبی شدن و چند دستگی پرهیز کنیم، وظیفه ای که بخشی از آن برعهده مردم است و برخی برعهده مسئولین.
در نظام اسلامی ما باید برای جلوگیری از تشت آرای میان مردم جامعه اسلامی از ایجاد فضای دوقطبی پرهیز کنیم.یعنی نباید اختلافی ایجاد کرد و یا به آن دامن زد. اگر دعو مذاکره و باب تعامل با بیگانگان باز است، با خودی ها هم تعامل کنیم و نگذاریم شکافی ایجاد شود و مردم و استقلال کشور صدمه ببیند.
بیش از آنکه به فکر رفع تحریم باشید، به فکر خنثی کردن تحریم باشید
ما در مواجه با تحریم ها و شرایط کنونی کشور یا باید اقدام به زفع تحریم ها کنیم، رویهای که چندسالی از وقت کشور را مصرف کرد و پاسخگو چنین وضعیتی نیز نبود. و یا باید به خنثی سازی تحریم ها بپردازیم، روشی که ضمن معطوف نبودن به قدرت خارجی، همه اسباب آن در کشور وجود دارد و شرطی محقق و شدنی است. البته نیازمند تلاش بیشتر و مضاعفی است.
جمهوری اسلامی قوی تر خواهد شد
این را هم همه بدانند که جمهوری اسلامی قوی است؛ جمهوری اسلامی خیلی قوی است. دلیل قوّت جمهوری اسلامی این است که چهل سال است همهی دولتهای مستکبرِ خبیثِ دنیا میخواهند جمهوری اسلامی را نابود کنند و از بین ببرند و هیچ غلطی نتوانستهاند بکنند؛ دلیل اقتدار جمهوری اسلامی همین بقای جمهوری اسلامی در این چهار دهه است؛ با این فضای نامساعد، با این وضعیّت نامساعد، با این دشمنیهای بزرگ؛ جمهوری اسلامی زنده است. بنابراین، این نشاندهندهی این است که این نهال، امروز به درخت تناوری تبدیل شده است که نمیتوانند آن را از جای خودش تکان بدهند؛ این بنا، بنای بسیار رفیع و مستحکمی است و قویتر هم خواهیم شد. این را شما بدانید! جمهوری اسلامی قویتر خواهد شد. (بیانات مقام معظم رهبری، 29/11/1396)
سعید نادری اصل،پژوهشگر مطالعاتامنیت و افکارعمومی
متن بیانات در دیدار دستاندرکاران مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و خانواده شهید سلیمانی(26/9/1399):https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=46944
کتاب_صوتی
شهدا_و_امام_زمان_ارواحنا_فداه
👌این کتاب مجموعهای از دستنوشتههای شهید دکتر «مصطفی چمران» است.
🔺درباره کتاب:
کتاب «خدا بود و دیگر هیچ نبود» درواقع مجموعهی تاریخدار از دستنگاشتههای شهید_مصطفی_چمران، بدون درنظرگرفتن موضوعی خاص است که فقط براساس زمان نگارش آنها دستهبندی شده است.
شهید دکتر «مصطفی چمران» از آرزوها و رنجها و شادیهایش سخن میگوید:
«خدایا نمیدانم تا کی باید بسوزم؟ تا کی باید رنج ببرم؟ دیگر رنج و عذاب برایم ناراحتکننده نیست و آزاد و رها زندگی میکنم. باید با علم و دانش همه تیرهدلان مغرور و متکبر را به زانو درآورم.»
✅قرارگاه محکمات را در ایتا دنبال نمایید👇:
🆔https://eitaa.com/joinchat/1107361815C4a965d8ac7