جنگنرم، جنگ سایبری، و تکنیک ها (بخش اول)
امروزه با پیشرفت امکانات سایبری و گسترش کاربرد آن در جوامع، متفکران عرصه جنگ نرم با تکیه بر امکانات جدید، به عملیاتی کردن طرح های خود میپردازند. جنگنرم در مقایسه با جنگ سخت بسیار کم هزینه تر است. آسیبهای اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، جامعه را در مسیر فروپاشی و تزلزل قرار میدهد و علایق ملی و روابط اجتماعی را مختل میکند.
رسانهها در تمام جنگ ها به مثابه ابزاری برای جنگ روانی و تبلیغات جنگی از سوی کشورها مورد استفاده قرار میگرفتهاند که نویسندگان، خبرنگاران، تولیدکنندگان خبری و مطبوعاتی، عکاسان و... سربازان آن به شمار می روند و سلاح آنها رادیو، تلویزیون، اینترنت، فضای مجازی و...است. امروزه با اندک مطالعه ای درباره تاکتیک ها و روش های جنگ نرم به راحتی میتوان مشاهده کرد که دشمنان نظام مقدس اسلامی و ولایت فقیه چگونه در قالب لشگرهای گوناگون سایبری به ارزش ها و آرمان های ایران اسلامی حمله میکنند.
تاریخ بشریت، سرشار از شواهد و اسنادی است که از وجود جنگ و درگیری میان انسان ها حکایت میکند؛ زیرا از همان دوران آغازین، تقابل منافع و تلاش برای به دست آوردن منافع بیش تر در میان انسان ها وجود داشته و همانطور که قرآن کریم میفرماید: «خلق الانسان هلوعاً، انسان حریص و بیصبر و شکیب آفریده شده است». این حرص، زیاده خواهی و افزون طلبی باعث به وجود آمدن درگیری های گوناگون در طول زندگی بشر شده است.
با پیشرفت روز افزون امکانات و تکامل علمی جوامع، جنگها نیز روز به روز پیشرفته تر و پیچیده تر شد و گونه های مختلفی به خود گرفت. در دنیای امروز یکی از مؤثرترین، خطرناک ترین و فعال ترین انواع جنگ، جنگنرم است. این جنگ، سلاحیبرّنده است که با بهره گیری از علوم دنیای مدرن مانند روانشناسی، جامعه شناسی و... توانسته است، با کمترین امکانات و تجهیزات، تأثیرگذاری بسزایی در جوامع داشته باشد.
امروزه با پیشرفت امکانات سایبری و گسترش کاربرد آن در جوامع، متفکران عرصه جنگ نرم با تکیه بر امکانات جدید، به عملیاتی کردن طرح های خود می پردازند. این سلسله نوشتار، پژوهشی بسیار مختصر درباره جنگنرم با تکیه بر ابزارهای جدید است.
منبع: وبسایتحوزهنتبهنقل از ماهنامه فرهنگ پویا - ۲۹
جنگ_نرم
@tabyinchannel
🔴 صادق خرازی: رویکرد روحانی، یک رویکرد امنیتی محض بود
👈 فعال سیاسی اصلاحطلب در گفتوگو با ایلنا:
🔹رویکرد آقای روحانی یک رویکرد امنیتی محض بود و به مسائل داخلی امنیتی نگاه میکرد.
🔹روحانی و دوستانش، جهانگیری را در انتخابات سال ۹۶ را از درب جلو سوار کردند و بدون اینکه متوجه شود از درب عقب پیاده(!)
🔹اگر در دولت قبل همین پالایشگاهها ساخته نمیشد و ما تولید بنزین نمیداشتیم اولین جایی که آمریکا تحریم میکرد همین بنزین بود، چرا تحریم نکردند؟ این ها یک اتفاقات مهم است که در کشور رخ داده است.
🔹یک جاهایی کارهای خوبی انجام گرفت. چرا مسکن مهر را متوقف کردند؟ خب ایرادات را برطرف می کردند. وقتی ۱۱ درصد از مردم جامعه شما مسکن ندارد و حلبیآبادها در حاشیه شهرها یک بحران جدی است. نمیشود که همینطور بنشینیم قبلیها را نقد کنیم و هیچکاری هم نکنیم و دست روی دست بگذاریم.
🆔@baseeratt
دکان «اخلاق فروشی» در روزهای پایانی دولت تدبیر!
هرچه به روزها و ماههای پایانی دولت تدبیر و امید نزدیک میشویم، گویی «اخلاق فروشی» سکه رایج دولتمردان در مواجهه با مردم شده است. روزی فلان وزیر پشت تریبون میرود و از مردم به خاطر بی تدبیریها در بازار «عذرخواهی» میکند و روز دیگر بهمان دولتمرد، گران شدن کالاها به رغم وعده تثبیت قیمتها را به نام «صداقت» به مردم میفروشد و لابد مردم بایستی بابت این عذر و آن توجیه سپاسگزار آنها هم باشند.
سرویس سیاسی جوان آنلاین: حال آنکه مردم ازیاد نبردهاند که رئیس جمهور در برنامههای انتخاباتی خود در سال ۹۲ تصریح کرده بود: «والله العلی العظیم اگر مشکلات این کشور راهحل نداشت من کاندیدا نمیشدم.»
هر چند طی همین سالها بارها از سوی دولتمردان ادعا شده است که اگر ما نبودیم، اوضاع ۱۰۰ برابر بدتر میشد (سخنگوی دولت)، اگر ما نبودیم دلار ۵۰ هزار تومان میشد (رئیس کل بانک مرکزی)، اگر ما نبودیم قحطی کل ایران را میگرفت (وزیر سابق راه و شهرسازی) و فراتر از آن معاون اول رئیس جمهور اردیبهشت ۹۶ و در کوران انتخابات ریاست جمهور مدعی شده بود: امروز کسی از گرانی حرف نمیزند!
امروز، اما پس از عمر هشت ساله از دولتی که آمده بود تدبیر کند و امید بیافریند، سخنگویش میگوید: «اینکه میگویم کالاها گران نمیشود، اما به سرعت گران میشود نشانه صداقت ماست!» علی ربیعی روز گذشته در نشست خبری در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه به رغم خواهش رئیس جمهور از وزارتخانههای صمت و کشاورزی برای ثبات در بازار و سخنان خود شما مبنی بر اینکه دولت تصمیمی برای افزایش قیمت کالاهای اساسی ندارد، در هفته اول و دوم فروردین هم مرغ به صورت رسمی افزایش یافت و هم خودرو طبق سخنان رئیس شورای رقابت خودرو نیز گران میشود، به نظر دولت یک رویکرد دوگانه دارد و در ویترین ادعای ثبات دارد، اما در پشت ویترین به دنبال گران کردن کالاها است، گفت: دولت هیچ حرف پنهانی ندارد و به افکار عمومی هم پاسخگو بوده است.
ربیعی با اشاره به اینکه سیاست دولت کماکان نه تنها افزایش قیمتها نیست بلکه سیاست دولت، کنترل بازار و ثبات در قیمتها همراه با تلاش برای وفور کالا است، افزود: در مورد قیمت مرغ اتحادیه مرغداران مدتها بود که معتقد بود قیمت تمامشده مرغ و هزینه مبادله آن و نیز قیمت جهانی نهادههای دامی، افزایش یافته و به همین خاطر درخواست افزایش قیمت برای مقرون به صرفه بودن جوجه ریزی در تولید مرغ داشتند. نمیخواهم سهم واقعیتهای انکار ناپذیر را بگویم؛ نمیخواهم بگویم همه چیز درست انجام شده یک حقیقت وجود دارد تحریمهای ظالمانه را نباید نادیده گرفت. هیچ دولت و قوهای در دنیا نمیتواند بگوید نارسایی ندارم. اینکه من میگویم کالاها گران نمیشود، اما به سرعت بعد از آن گران میشود نشانه صداقت ماست.
اینکه ملت این «اخلاق فروشی و عذرخواهی» را به پای فروتنی و مسئولیت پذیری دولتمردان تدبیر و امید بگذارند یا نه خیر، البته تغییری در اصل ماجرا که در ناکارآمدی دولت خلاصه میشود، نخواهد داشت، خصوصا آنکه رئیس جمهور قسم جلاله خورده بود که برای حل مشکلات برنامه دارد و اکنون با برجام و بی برجام بر آنها فائق نیامده است. هرچند که سیاست ورزی و اداره کشور محل تعارفات اخلاقی آن هم در روزهای پایانی حکمرانی نیست که اگر صادقانه بود بایستی ضمن عذرخواهی مسئولیتها را هم واگذار میکردند
🌀 یادداشت_کوتاه
❇️ موضوع: مشارکت راهگشا؟
❌ مدعیان رفوزه‼️
🔻 دولت علیرغم انجام پروژههای بزرگ زیربنایی مانند شیرین کردن آب خلیج فارس و انتقال آن به زاهدان، اصفهان، بیرجند و مشهد که فاز اول آن به اتمام رسیده، در حوزههای معیشتی، سیاست خارجی و ...، نتوانسته انتظارات مردم را برآورده سازد و تا چند ماه دیگر باید پاستور و وزارتخانه های زیر مجموعه را ترک کرده و دولت را به منتخبان جدید وا نهد و این اراده مردم است که دولتی جوان و کارآمد را بر می گزیند یا آزموده هایی را دوباره می آزمایند.
🔹 تقابل دو ماه آینده، هماوردی دو نگاه است؛ کارآمدان خدمتگزار و مدعیان رفوزه!
🔺 سوت پایان این هماوردی توسط ملت در ۲۸ خرداد، نتیجه را مشخص میکند.
🆔 eitaa.com/meyarpb
آیت الله قرهی از درس اخلاق خود گفت: موجودیّت تمام آسمانها و زمین به برکت وجود آقامام زمان است. اصلاً نفس کشیدن من و شما، حتّی نفس کشیدن مذنبین عالم هم مدیون آقا امام زمان است.
به گزارش خبرگزاری مهر مطلبی از درس اخلاق آیت الله قرهی در پی می آید؛
یکی از خصوصیّات دیگر مخلصین عالم این است که هیچگاه آن خلیفه خدا بر روی زمین، مولا و آقاجانمان امام زمان(عج) را یادشان نمیرود؛ چون میدانند عالم به ید مقدّس آن حضرت است «بِیُمْنِهِ رُزِقَ الْوَری وَ بِوُجُودِهِ ثَبَتَتِ الْأَرْضُ وَ الْسَّمَاءُ»، اصلاً آسمان و زمین همه به وجود او ثبات و موجودیّت دارد و به اشاره حضرتش میچرخد. امثال من چه میفهمند!؟ مگر مخلصین عالم، که باز آنها درک میکنند. چقدر اخلاص کارها را راحت میکند. باز هم ما نمیفهمیم که یعنی چه؟ موجودیّت تمام آسمانها و زمین به برکت وجود آقاست. خدا گواه است اصلاً نفس کشیدن من و شما، حتّی نفس کشیدن مذنبین عالم هم مدیون آقاست. اگر مردم این را میفهمیدند حاضر بودند خودشان را برای وجود نازنینش تکّهتکّه کنند و این را تنها مخلصین عالم میفهمند.
برای همین عرض کردم، باز هم عرض میکنم که عزیزان! موقع خواب لحظاتی با وجود مقدّس آقا حرف بزنید، به خصوص شما جوانهای عزیز، فرزندان عزیزم! دخترانم! پسرانم! امام زمان(عج) خیلی صدای شما را دوست دارد. در حجره هستی، موقعی که دیگر میخواهی بخوابی از هم حجره ای ات جدا شو و با مولا مناجات کن. دانشجوی عزیز! اگر در خوابگاه و یا منزل هستی، همین کار را بکن. آن لحظهای که دیگر برقها را خاموش میکنی، با آقا حرف بزن و بگو: مولا جان! آقا جان! یابن الحسن! من بیچاره امروز چه کردم؟ شما خبر داری، آقا! شرمندهام. آقاجان! عنایت کن، دستم را بگیر. آقا! اگر راهنماییم نکنی، میروم جایی که ناکجا آباد است. آقا! نفس امّاره من قوی است. آقا! دوست نداری دست محبّینت را بگیری؟
آقاجان! خیلی دوست دارد با ایشان حرف بزنیم. می توانید از ثمراتش ببینید. البته فقط به خاطر دوستی حرف بزن، این هم که میگویم ثمراتش را ببین، نباید بگویم امّا واقعاً همینطور است چون جوانها آمدند و گفتند: ما یک سال مدام هرشب با آقا صحبت کردیم و بعد عنایت آقاجان را دیدیم. تو هم صحبت کن، حال تغییر در وجود خودت را حس میکنی، میبینی که در این دنیای وانفسا، در این جلوات ظواهر دنیا چطور قلبت آرام و متین میشود.
"ویژگیهای رییس جمهور مطلوب از دیدگاه رهبر معظم انقلاب - ایرنا" https://www.irna.ir/amp/84271952/