فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸 بــِســْم اللــّهِ الـرَّحـْمـَن الـرَّحـيم🍃🌸
خدای من!!!!
بودنت “
تنها قافیه ای ست
ڪه ردیف می ڪند
چڪامه ی خوشبختی را....
با من بمان
تا دست در دست هم
زندگی را برقصانیم
حتی در دنیایی ابری!!!
بی چتر ، بی باران ...
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
امروز جمعه
25 خرداد 1403 هجری شمسی
07 ذی الحجه 1445 هجری قمری
14 ژوئن 2024 میلادی
____🍃🌸🍃____
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روز_شمار_غدیر
۱۲ روز تا عید سعید غدير خم
چون وصل، که درمانِ جدایی دارد
درد دل ما نیز دوایی دارد
.....
دلخوش به عنایت علی میخوانیم
" ایوان نجف عجب صفایی دارد
مبلغ غدیر باشیم
اگر خواستید برای شام غدیر بانی بشید، پی وی
#رفع_سرکشی_کودک
🌸✨ هر کس سوره مبارکه
《صف》 را ۱۰۷ بار بخواند فرزندان
او مطیع و منقاد میشوند✨
📚 مفاتیح الحاجات ۲۶۴
در سالی که قرامطه در سال ۳۳۹ حجرالاسود را برای نصب در جای خود به مکّه می بردند عالم بزرگوار شیخ جعفر بن قولویه به طرف مکّه حرکت کرد تا شاید در مراسم آن شرکت کرده وامام عصر (علیه السلام) را - که طبق روایات، حجرالاسود فقط به دست امام معصوم (ع) نصب می شود - را ببیند.
وقتی به بغداد رسید مریض شد ونتوانست برود. لذا کسی را به عنوان نایب زیارت حجّ خود قرار داده ونامه ای نوشته ومُهر کرد وبه نایب داد وگفت: «این نامه را به شخصی که حجرالاسود را به جای خود نصب می کند بده». ودر آن نامه از حضرت ولیّ عصر (علیه السلام) مدّت عمر خود را واینکه آیا از این مریضی خلاصی می یابد را سؤال کرده بود.
این شخص می گوید: «من وارد مکّه شدم وروزی که می خواستند حجرالاسود را نصب کنند به خُدّام کعبه پول دادم تا مرا نزدیک رکن کعبه ببرند تا ببینم چه شخصی حجرالاسود را در جای خود نصب می کند.
هر کس می آمد وحجرالاسود را بلند می کرد تا در جای خود قرار دهد قرار نمی گرفت، تا این که شخصی گندم گون وبا چهره ای زیبا آمده وحجرالاسود را برداشت به جای خود گذاشت وحجرالاسود در جای خود مستقرّ شد ودر این حال صدای مردم بلند شد وآن شخص از همان راهی که آمده بود برگشت.
من دنبال او رفتم وچشمانم را به او دوخته ومردم را به زحمت از خودم دور می کردم بنابراین مردم خیال می کردند من دیوانه ام، پس همه مردم راه را برای من باز می کردند ومن با این که با عجله به دنبال آن شخص می دویدم واو به آهستگی ووقار راه می رفت به او نمی رسیدم تا اینکه به جایی رسیدم که کسی نبود.
آن شخص برگشته وبه من فرمود: «آنچه با تو است را به من بده».
نامه را به ایشان دادم بدون این که آن را بخواند فرمود: «به او بگو که ترسی از مریضی خود نداشته باش. سی سال دیگر خواهی مُرد».
ناگهان من گریه ام گرفت ودیگر نتوانستم حرکت کنم. آن حضرت این را فرمود ورفت وهمانطور که حضرت فرموده بود ابن قولویه ۳۰ سال دیگر عمر کرد»
✍️فوائد الرّضویّه
#بسم الله الذی خلق المهدی روحی فداک🍃😭
بسم الله الرحمن الرحیم
#کرامات امام محمدباقرعلیه السلام
#راهنمایی درخصوص یافتن حق ورثه
مردی به امام باقر علیه السلام عرض کرد:«من اهل شام هستم، ولایت شما را قبول دارم و از دشمنان شما بیزارم، اما پدرم از دوستداران بنی امیه بود. او مال زیادی داشت و پسری جز من نداشت. خانه اش درشهر رمله بود و در آنجا باغ کوچکی داشت. پس از آنکه پدرم از دنیا رفت، اموال او را جستجو کردم اما اثری از آنها نیافتم. شک ندارم که او اموال خود را در جایی دفن کرده تا به دست من نیفتد.»امام محمد باقرعلیه السلام فرمود:«آیا دوست داری پدرت را ببینی و از او سوال کنی؟»مرد گفت:« آری، به خدا من فقیر و محتاجم.»امام محمد باقر علیه السلام نامهای نوشت و به مُهر خود مزین کرد و فرمود:«این نوشته را امشب به بقیع ببر و در وسط بقیع نام پدرت را فریاد بزن. به ناگاه شخصی نزد تو میآید. این نامه را به او بده و بگو من فرستاده امام محمدباقر علیه السلام هستم. او پدرت را می آورد. هر چه خواستی از او بپرس.»مرد نوشته امام علیه السلام را گرفت و رفت.فردا خدمت امام باقر علیه السلام رسید و گفت:«خدا بهتر میداند علم را نزد چه کسی قراردهد. دیشب به بقیع رفتم و امر شما را انجام دادم. مردی آمد و گفت:«همین جا باش تا پدرت را بیاورم.» سپس مرد سیاهی را آورد و گفت:« این پدر تو است.»گفتم:«نه این پدر من نیست!»گفت:«چرا، آتش و دود جهنّم و عذاب دردناک الهی چهرهاش را تغییر داده است.»به آن مرد سیاه گفتم:« تو پدر منی؟!»گفت:«بله.»گفتم:«چرا قیافه ات اینقدر عوض شده؟»گفت:«پسرم! من بنی امیه را دوست داشتم و آنها را بر اهل بیت رسول خدا صلوات الله علیهم اجمعین برتری میدادم. خداوند مرا گرفتار عذاب خود کرده است. چون تو اهل بیت علیهم السلام را دوست داشتی، من مالم خود را از تو پنهان کردم، اما امروز پشیمانم. برو به باغم، زیر درخت زیتون صدهزار درهم گذاشتهام. آن را بردار، پنجاه هزار درهم از آن را به امام محمدباقرعلیه السلام بده، باقی آن هم برای خودت باشد.»
مرد شامی سهم امام علیه السلام را پرداخت. امام فرمود:«به زودی پشیمانی پدرت از ضایعکردن حق ما اهل بیت علیهم السلام برایش مفید خواهد شد و از عذابش کم خواهد کرد.»
منابع:
بحارالانوار، ج۴۶، ص ۲۴۵
#صلوات ختم کنید
#اللهم عجل لولیک الفرج
🏴 صلوات خاصه امام محمدباقر(ع) به
نیابت از امام زمانمان میخوانیم👇
🔹اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ باقِرِ
الْعِلْمِ، وَ إِمامِ الْهُدىٰ، وَقائِدِ أَهْلِ التَّقْوىٰ،
وَالْمُنْتَجَبِ مِنْ عِبادِكَ. اللّٰهُمَّ وَكَما جَعَلْتَهُ
عَلَماً لِعِبادِكَ، وَمَناراً لِبِلادِكَ، وَمُسْتَوْدَعاً
لِحِكْمَتِكَ، وَمُتَرْجِماً لِوَحْيِكَ، وَأَمَرْتَ
بِطاعَتِهِ، وَحَذَّرْتَ مِنْ مَعْصِيَتِهِ، فَصَلِّ عَلَيْهِ
يَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَىٰ أَحَدٍ مِنْ ذُرِّيَّةِ
أَنْبِيائِكَ وَأَصْفِيائِكَ وَرُسُلِكَ وَأُمَنائِكَ يَا رَبَّ
الْعالَمِينَ....