eitaa logo
شهید مهدی باکری
146 دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
35 فایل
امده ام از انقلاب و امامین انقلاب و شهدای انقلاب بگم پس وصف العشق نصف العشق...... لینک کانال https://eitaa.com/shahid5714
مشاهده در ایتا
دانلود
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴در کانال های تلگرامی دیدم کارنامه دوران تحصیل رو دارن مسخره میکنن این آدم عمده وقتش رو در جبهه بوده در مناظره ۱۴۰۰ هم نمی توانست دودستی کاغذ را بگیرد ولی حاضر نشد بگه جانبازم... این کلیپ کوتاه از مناظرات ۱۴۰۰ رو هم ببینید.
زاکانی: برای تداوم راه شهید رئیسی تکالیف سنگینی داریم 🔹نامزد ریاست‌جمهوری: همۀ ما برای تداوم راه شهید رئیسی تکالیف سنگینی داریم. البته سوابق، کارنامه و مواضع نامزدها در این باره برای مردم روشن است. 🔹برای همۀ ما نامزد‌ها، ضروری است نسبت به سوابق و عملکرد ۴۵ سال گذشته شفاف باشیم. هیچ‌یک از ما نباید طلبکار مردم باشد؛ همه به مردم بدهکاریم و باید پاسخگو باشیم. 🔹بنده نماینده بودم و یکی از آقایان نامزد‌های کنونی وزیر بهداشت بود. متوجه خطا در آزمون دستیاری شدم و درخواست اطلاعات کردم، پاسخ ناقص دادند و مجبور به تحقیق و تفحص شدیم. 🔹معلوم شد آن زمان سوالات آزمون دستیاری را نفری ۳۰ میلیون تومان فروخته بودند و ۲۱ نفر در دادگاه محکوم شدند، اما آقای وزیر یا بی‌اطلاع بود یا از یک بی‌عدالتی محض دفاع می‌کرد.
🔴پزشکیان: بنزین باید۲۰هزارتومان شود!معتقد به اخذ مالیات از مردم هستم!! برخی نظرات پزشکیان در حوزه اقتصاد؛ عمده تجار و ثروتمندان از این نامزد انتخابات حمایت کرده اند. برنامه های پزشکیان در حوزه اقتصاد یک تحلیل بیشتر ندارد"فقیرتر شدن فقرا و ثروتمندتر شدن ثروتمندان "
شهید مهدی باکری
زاکانی: برای تداوم راه شهید رئیسی تکالیف سنگینی داریم 🔹نامزد ریاست‌جمهوری: همۀ ما برای تداوم راه شه
🔴اولین شلیک تانک به هدف اصابت کرد...😄 🔹دکتر زاکانی با کنایه به پزشکیان: بنده نماینده بودم و یکی از آقایان نامزد‌های کنونی وزیر بهداشت بود. متوجه خطا در آزمون دستیاری شدم و درخواست اطلاعات کردم، پاسخ ناقص دادند و مجبور به تحقیق و تفحص شدیم. معلوم شد آن زمان سوالات آزمون دستیاری را نفری ۳۰ میلیون تومان فروخته بودند و ۲۱ نفر در دادگاه محکوم شدند، اما آقای وزیر یا بی‌اطلاع بود یا از یک بی‌عدالتی محض دفاع می‌کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آیا ورزش کردن در ساعت اداری و در صحن مجلس کار خوبی است؟🧐
🔸 امام كاظم ‏عليه السلام فرمودند : «إنَّ لِلّهِ عِباداً فِي الأرضِ يَسعَونَ في حَوائجِ النّاسِ هُمُ الآمِنونَ يَومَ القِيامَةِ» 🔹 خداوند در زمين بندگاني دارد كه براي برآوردن نيازهاي مردم مي‏كوشند ؛ اينان ايمني يافتگان روز قيامت‏اند. 📚 الكافي، ج ۲، ص ۱۹۷
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: من جزو مدیرانی هستم که دنبال تحول در مجموعه‌ها هستند 🔹پای دانشگاه و نیروهای خلاق را به هوافضای سپاه باز کردم. شهرک موشکی زیرزمینی یکی از شاهکارهای مدیریتی آن دوره بود که اتفاق افتاد. 🔹من هرکجا بودم سعی کردم با فناوری روز و نیروهای جوان و خلاق و روحیۀ تحول‌گرایی کار را دنبال کنم. 🔹در پلیس هم که رفتم در کمتر از ۱۳-۱۴ ماه سامانۀ ۱۱۰ آغاز به کار کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدئویی از نحوه شروع درگیری اسرائیل و فلسطین در ۱۹۴۸ با کمک تسلیحات آمریکایی و انگلیسی و شروع پروژه‌ای به نام «اسرائیل» 👤 هیچ