«شخصیّت زهرای اطهر در ابعاد سیاسی و اجتماعی و جهادی، یک شخصیّت ممتاز و برجستهای است؛ بهطوریکه همهی زنان مبارز و انقلابی و برجسته و سیاسیِ عالم میتوانند درس بگیرند از زندگی کوتاه و پُرمغز آن زنی که در بیت انقلاب متولّد شد و تمام دوران کودکی را در آغوش پدری گذراند که در حال یک مبارزهی عظیم جهانیِ فراموش نشدنی بود.
آن خانمی که در دوران کودکی، سختیهای مبارزهی دوران مکّه را چشید، به شِعب ابیطالب برده شد، گرسنگی و سختی و رعب و انواع و اقسام شدّتهای دوران مبارزهی مکّه را لمس کرد و بعد هم که به مدینه هجرت کردند، همسر مردی شد که تمام زندگیاش جهاد فیسبیلالله بود و در تمام تقریباً ده سال -قریب یازده سال- زندگی مشترک فاطمهی زهرا و امیرالمؤمنین (علیهما السّلام) هیچ سالی، بلکه هیچ نیم سالی نگذشت که این شوهر، کمر به جهاد فیسبیلالله نبسته باشد، به میدان جنگ نرفته باشد و این زن بزرگ و فداکار، همسریِ شایستهی یک مرد مجاهد و یک سرباز و سردار دائمی میدان جنگ را نکرده باشد.»
۱۳۶۸/۱۰/۲۶ | دیدار با بانوان
#میلاد_حضرت_زهرا، #روز_مادر #روز_زن مبارک
🆔️@shahid_ghodosy
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 یک شاهکار حماسی در ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها در حسینیه امام خمینی(ره)
🆔️@shahid_ghodosy
بعضیا فکر کردن چون ما گاز داریم و گاز صادر میکنیم و اروپا به گاز ما محتاجه، دیگه نباید صرفهجویی کنیم و هیچوقت به کمبود گاز نمیخوریم
حتی اگه به کمبود هم نخوریم باید صرفه جویی کرد. بعضیا تا میگی صرفه جویی کن مسخره میکنن که چیشد زمستان سخت برای اروپا مگه نبود چرا میگی صرفه جویی کنیم؟ کلا یه سری آماده هستن برای خودتحقیری 😐
اسراف در هرصورتی درست نیست و حرام است، چه داشته باشی چه نداشته باشی، چه کمبود باشد چه نباشد
✍حسیندارابی
🆔️ @shahid_ghodosy
﷽
🍂هواشناسی اعلام کرد:🍁
🍁هوای مهدی فاطمه را داشته باشید، زیرا خیلی تنهاس.....
سلامتی و ظهورش نفری پنج صلوات سهم شماست
#انتشار_حداکثری
#امام_زمان
🆔️ @shahid_ghodosy
#روایت
بدی در سرشت هر کسی نهفته است. اگر صاحبش بر آن چیره شود، پنهان میگردد و اگر بر آن چیره نشود، آشکار میگردد.
به نقل از غررالحکم، ح۲۱۹۰
🆔️ @shahid_ghodosy
لینک کانال ''مجله صالحین'' جهت اطلاع از حلقات صالحین ،برنامه ها، گزارش تصویری کلاس ها و اردو ها و....
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺
https://eitaa.com/joinchat/3511615592C70716304a2
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺
معاونت تعلیم و تربیت پایگاه شهید قدوسی